Dzieci OnLine

Gry i programy komputerowe - Muł

Anonymous - Sob 18 Cze, 2005 17:48
Temat postu: Muł
niedawno sciagnelam sobie emula.Pobralam juz pare obrazkow,2 piosenki,ale..paki są niebieskie,czyli,że moze sciągac a tu juz 2 dzien i d*upa nawet nie zaczelo sciagac -.-
zreszta zobaczcie:

czy all jest ok ?
nasty_girl - Sob 18 Cze, 2005 18:52
Temat postu:
status czeka.. zdaje sie ze albo nikt kto ma to nie ma wloczonego kompa albo czekasz w kolejce.. raczej jest oki, czekaj dalej albo sproboj wrzucic to samo z innego zrodla
Anonymous - Sob 18 Cze, 2005 20:01
Temat postu:
dzieki ^^ wiem juz o co tam im lezie ;d
Anonymous - Pon 20 Cze, 2005 11:25
Temat postu:
musisz przez tydzien potrzymać włączonego...musi ci nabić wyższe ID
ale to muł i jets powolny..lepszy bionic
Sebo - Pon 20 Cze, 2005 22:16
Temat postu:
a ja bym Ci zaproponował Torrenty wg mnie najlepsze do ściągania
kryminalna - Sro 22 Cze, 2005 20:09
Temat postu:
muł jest beznadziejny. chociaż lepszy niż kazaa biggrin muzyke można na mule ściągać tydzień a i taki dup* z tego wyjdzie biggrin
Anonymous - Sro 22 Cze, 2005 20:14
Temat postu:
mi 60 mp3 sciagneło od niedzieli....
ściagajac jednoczesnie filmy...
Sebo - Sro 22 Cze, 2005 22:12
Temat postu:
a tam ja mam film z Torrenta w około 2-3 godziny jak tylko jeden ściągam:) osiąga maksymalne prędkości ściągania jakie może rozwinąć twój net
Anonymous - Czw 23 Cze, 2005 11:36
Temat postu:
torren osiaga dużo wieksze możliwości...jednakże ja sciągam 140 filmów na raz...odpalam i poprostu czekam az mi sie którys pierwszy sciagnie...cos jak efekt lawiny...ba i od niedawna jeszcze na dwóch kompach
Ombre w Pelerynie - Sro 29 Cze, 2005 20:45
Temat postu:
Nie chce nic mówić, ale gdzie są moderatorowie??0_o, przecież to czyste propagowanie piractwa i złodziejstwa. Sieć p2p jest jaknajbardziej nielegalna, a tu w forum dla młodzierz i DZIECI. No comment... Neutral
Anonymous - Sro 29 Cze, 2005 20:50
Temat postu:
d.upa, p2p jest bardzo legalne, oczywiscie zanim sie go nie wykorzystuje do sciagania plikow chronionych prawami autorskimi.

// a moim zdaniem do filmow i gier dobry jest torrent, ale do muzyki wkorzystuje dc++
Ombre w Pelerynie - Sro 29 Cze, 2005 20:56
Temat postu:
Lool xD a 95% plików tam umieszczonych są chronione prawami autorskimi. Krótka pilka, co ściągasz z p2p co jest NIBY legalne?
nasty_girl - Sro 29 Cze, 2005 20:57
Temat postu:
pliki, miedzy innymi mp3 mozemy legalnie przechowywac na kompie przez 24 godz... a reszta to sprawa osoby ktora sciagnie, my tylko pomagamy jej sciagnac jakis utwor zeby mogla przesluchac a potem zdecydowac sie na zakup orginalnej plyty, pasuje?
Ombre w Pelerynie - Sro 29 Cze, 2005 20:59
Temat postu:
Takie coś jest legalne TYLKO WTEDY gdy producent/dystrybutor wyrazi na to zgode:|
nasty_girl - Sro 29 Cze, 2005 21:06
Temat postu:
jezeli nie znasz dobrze prawa to sie nie wypowiadaj..
Ombre w Pelerynie - Sro 29 Cze, 2005 21:11
Temat postu:
Widocznie droga koleżanka sie zna, jeśli korzysta z powszechnej sieci piractwa. Jeśli to takie legalne, to zapraszam na strone producenta, jeśli uważasz, iż to jest full legalne,m znajdziesz na ich stronie pełne płyty^^
nasty_girl - Sro 29 Cze, 2005 21:21
Temat postu:
Powtarzam z sieci mozna sciagac legalnie i przechowywac na kompie 24 godziny!! sciagniety utwor ma cie naklonic do kupienia orginalnego produktu.. w takim wypadku prawo zezwala na to..
Dexter - Sro 29 Cze, 2005 21:26
Temat postu:
Problem Gabry został rozwiązany i nie ma sensu ciągnąć słownych potyczek które nic do tematu nie wnoszą.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group