Dzieci OnLine

O Forum - Wracam

Miracle - Sro 15 Cze, 2005 15:05
Temat postu: Wracam
Po wielu probach udalo mi sie wrocic na forum. Bede tu jeszcze czasem zagladac i mam nadyieje ze jeszcze mnie tu pamietacie.
Anonymous - Sro 15 Cze, 2005 15:09
Temat postu:
oj stracilas moderatora upragnionego ;((
Anonymous - Sro 15 Cze, 2005 15:09
Temat postu:
omg ile jeszcze takich tematow? :/ Odeszlas na rok, ze specjalnie temat zakladasz? Ehhh
Anonymous - Sro 15 Cze, 2005 16:25
Temat postu:
No nieźle wreszcie masz konto odblokowane biggrin
A to dzięki mnie Razz (żarcik)
nasty_girl - Sro 15 Cze, 2005 21:34
Temat postu:
Ant0n po tym jak niektore osoby zostaly zbanowane zbanowane zostaly niektore osoby z neostrady.. za niewinnosc.. i to czy wrocimy nie bylo pewnie wiec daj sie dziewczynie pocieszyc powrotem ;p
Nikita - Czw 16 Cze, 2005 15:10
Temat postu:
Witam ponownie ;]
Ale o moderatorstwie narazie nie mysl ;p
Chesterka - Czw 16 Cze, 2005 15:42
Temat postu:
Heeeya :]
Miracle - Czw 16 Cze, 2005 19:57
Temat postu:
O moderatorstwie nie mysle.Napisalam na poczatku ze bede tu TYLKO czasem zagladac. Teraz siedze na drugim forum, inni uzytkownicy zbanowani przez toje zreszta tez na nim sa.
Anonymous - Czw 16 Cze, 2005 20:00
Temat postu:
no ba jak moda ci zabiorą to sie focha strzela udaje złą i wynosi na inne forum ze zbanowanymi użytkownikami
fajne tam masz towarzycho a może adekwatne do inteligencji?...
masło adam 1991 hm.... ania 12 mama ani ktoś jeszcze?
Anonymous - Czw 16 Cze, 2005 20:13
Temat postu:
kradziejka napisał/a:
no ba jak moda ci zabiorą to sie focha strzela udaje złą i wynosi na inne forum ze zbanowanymi użytkownikami

Kradziejko, nie moja wina, że egzystujesz w brodziku intelektualnym i w taki sposób się wyżywasz na innych, ale może troszkę przychamuj, a co do towarzystwa, to na pewno jest inteligentniejsze niż średnia tego, które jest tutaj.
Anonymous - Czw 16 Cze, 2005 20:14
Temat postu:
a - mój sarkazm
b - dokładnie przeczytanie jej wypowiedzi
c - powodzenia & logiczne myślenie
Anonymous - Czw 16 Cze, 2005 20:57
Temat postu:
scv napisał/a:
kradziejka napisał/a:

Kradziejko, nie moja wina, że egzystujesz w brodziku intelektualnym i w taki sposób się wyżywasz na innych, ale może troszkę przychamuj, a co do towarzystwa, to na pewno jest inteligentniejsze niż średnia tego, które jest tutaj.

kolejny kopiuje te smieszne brodziki intelektualne lol. kradzierzka ma racje.
opętana - Czw 16 Cze, 2005 21:05
Temat postu:
taa i co z tego? hmm po pewnym czasie napewno by wszyscy zauważyli, ze wrociłas.
Chesterka - Czw 16 Cze, 2005 21:11
Temat postu:
Wszyscy się wszyskich czepiają... Neutral Ludzie, nie możecie jakoś... *to słowo mi tu tak średnio pasuje* wyluzować? Co temat, to znowu... 'ty sie pchasz na moda'/'po co założyłaś/eś ten temat?' chyba przynajmniej 5 takich już widziałam ;P Cieszmy się, już za 7 dni wakacje Wink

Don't worry, be happy... ;]

Stan zaspania mnie ogarnął...
Elly - Czw 16 Cze, 2005 22:38
Temat postu:
Chesterka gdyby nei liczyc soboty i niedzieli to za 5 dni Very Happy Very Happy Very Happy Mr. Green Mr. Green Mr. Green juz sie ciesze
Anonymous - Pią 17 Cze, 2005 10:11
Temat postu:
Elly napisał/a:
Chesterka gdyby nei liczyc soboty i niedzieli to za 5 dni Very Happy Very Happy Very Happy Mr. Green Mr. Green Mr. Green juz sie ciesze

Ja od wtorku robie sobie wolne:PP Wiec yy 1? biggrin [dzisiaj tez nie bylam :>]
nasty_girl - Pią 17 Cze, 2005 10:13
Temat postu:
ja mam wakacje od wtorku.. musialam jescze tylko wczoraj na matme i wf pojsc i juz wiecej nie ide;p
Akacja12 - Pią 17 Cze, 2005 11:20
Temat postu:
Hah. Ja też nei byłam w szkole dziś ;P
A wiec nie zauważyłam że Cię nie było, fajnie że wróciłaś ale nie musisz szpanować drugim forem xP
Chesterka - Pią 17 Cze, 2005 15:36
Temat postu:
A ja dzisiaj byłam na trzech lekcjach (zawsze mam tyle w piątek) ;P I jak dla mnie to bez weekendu tylko 4 dni zostały. W czwartek 6 kl mają zakończenie, a reszta w pt! biggrin
Miracle - Pią 17 Cze, 2005 20:33
Temat postu:
Kradzijko chyba ci sie pomylily pewne elementy. Zostalam zbanowana poniewaz stanelam w obronie tych co zosatli niesluznie zbanowani, bez wyjasnien. Podobnie tez jak niekotrzy uzytkownicy. A i tak bym z moda w tej sytuacji zrezygnowala bo tu bede CZASEM zagladac. Jezeli chodzi o poziom intelektoalny to yhm nie bede oceniala raczej twojego sadzac po twoich niekotrych postach. Na tym drugim forum sa uzytkownicy z tego forum ktorych lubie i szanuje. I zapewniam cie ze ich poziom intelektualny moim skromnym zdaniem jest nieco wyzszy od twojego.

Akacja12 ja nie szpanuje innym forum. Poprostu przedstawiam fakty.A jesli bym nawet chciala szpanowac to nie mam czym. Forum ani nie jest moje ani nic takiego.
Chesterka - Pią 17 Cze, 2005 21:07
Temat postu:
A ja wiem jakie to forum <szpanu szpanu szpanu> biggrin I co? I nic ;P

Hah... xD
Anonymous - Pią 17 Cze, 2005 21:08
Temat postu:
ej w[i]eś daj mi adres chyba powinnam sie niedo dokształcić i odchamić proosze
Chesterka - Pią 17 Cze, 2005 21:11
Temat postu:
Wiesz... ja nie wiem czy mogę.... bo tam są za bardzo inteligentni ludzie... wprost Nadludzie!!! Są o wiele b. inteligentni i mądrzejsi niż my... Nie powinnymś tam wchodzić, żeby im tematów nie pobrudzić....
Anonymous - Sob 18 Cze, 2005 08:31
Temat postu:
Chesterka napisał/a:
Wiesz... ja nie wiem czy mogę.... bo tam są za bardzo inteligentni ludzie... wprost Nadludzie!!! Są o wiele b. inteligentni i mądrzejsi niż my... Nie powinnymś tam wchodzić, żeby im tematów nie pobrudzić....

Same muflony Razz
Anonymous - Sob 18 Cze, 2005 09:36
Temat postu:
HeyaH napisał/a:
Chesterka napisał/a:

Same muflony Razz
Lolz z tego co pamietam muflony to dzikie żyjące kozy Razz
Anonymous - Sob 18 Cze, 2005 11:51
Temat postu:
dobrze ujęte ^^
Chesterka - Sob 18 Cze, 2005 11:58
Temat postu:
kradziejka napisał/a:
dobrze ujęte ^^

Skąd ja to znam... :>
Anonymous - Sob 18 Cze, 2005 12:03
Temat postu:
no nie róbmy offtopu, nadludzie by go nie zrobili
Chesterka - Sob 18 Cze, 2005 12:10
Temat postu:
Nadludzie robią inteligentne offtopy, nasze nie dorastają im do pięt...
Anonymous - Sob 18 Cze, 2005 12:13
Temat postu:
oj uwierz mi że znam ludzi którzy i tu i tam nadrabiają do statystyk
Chesterka - Sob 18 Cze, 2005 12:20
Temat postu:
hah, chyba wiem o kogo Ci chodzi :]

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group