Dzieci OnLine

O Forum - Dlaczego ?

Anonymous - Nie 12 Cze, 2005 21:31
Temat postu: Dlaczego ?
Dlaczego nid i frigg są modami prawie wszystkich działów na forum ?
Dlaczego ?!!!
Anonymous - Nie 12 Cze, 2005 21:33
Temat postu:
Lal... zdziwilam sie Wink
Anonymous - Nie 12 Cze, 2005 21:34
Temat postu:
omg no heh..
moze Bozena im zaufała Wink
albo zeby nie bylo pchania sie na modów :>
frigg - Nie 12 Cze, 2005 21:48
Temat postu:
bozena zwrocila sie do mnie i nid z taka propozycja (tzn czy chcemy i mozemy moderwoac wszytkie fora) - zgodzilysmy sie...a co kierowalo bozena w wyborze takich globalnych modow - nie wiem, byc moze sama wam to wyjasni
Anonymous - Nie 12 Cze, 2005 21:50
Temat postu:
Moze poprostu to,ze jestescie odpowiedzialne i dorosle,nie wdajecie sie w klotnie bo np 11 letni moderator był by kiepski ;]
Anonymous - Nie 12 Cze, 2005 21:51
Temat postu:
Hm... a mam do Was takie tylko pytanie - czy o kazdym z moderowanych dzialow... duzo wiecie? Tzn. chyba rozumiecie o co pytam <lol> Wink
Anonymous - Nie 12 Cze, 2005 22:03
Temat postu:
A po co w NA LUZIE jest aż 5 modów Razz
Może chociaż w tych działach można pozostawić tylko starych modów (znaczy się Naomi, Nenę i HeyaH)
frigg - Nie 12 Cze, 2005 22:04
Temat postu:
hmm wiesz co heyah - nie o wszytskich - bo np ja nie mam bladego pojecia o harcerstwie, czy managch i anime, ale w znacznej czesci tematow wiedze mamy

poza tym, czesc tych dzialow ma innych modow (np manga i anime), ktorzy dobrze daja sobie rade, a czesc nie jest zbyt czesto odwiedzana - mysle ze nasz super mod ma bardziej polegac na funkcji technicznej

i jesli np EU wroci i bedzie chcial objac znow dzial o motoryzacji - to ja nie wiedze problemu bo byl bardziej kompetentny niz ja czy nid.....
Bożena - Nie 12 Cze, 2005 22:11
Temat postu: Re: Dlaczego ?
Stokrotka napisał/a:
Dlaczego nid i frigg są modami prawie wszystkich działów na forum ?
Dlaczego ?!!!

Trochę, dlatego że nid, frigg i mroweczke (jeśli się zgodzi) znam z relacji ToJi.
Proszę nie brać tego do siebie. To nie jest brak zaufania do innych Użytkowników. Tak będzie łatwiej wybrać moderatorów. Nie znam nikogo z Was i mam zbyt mało czasu żeby poznać. Dziewczyny są tutaj od jakiegoś czasu i wiedzą, kto może pełnić tą funkcję.
Zgłaszajcie się do nich. Jeśli zaakceptują wybór ja nie będę ingerować w ich decyzję. Napiszą mi na PW, kto i na jakim forum ma być moderatorem i ustawię.
Anonymous - Nie 12 Cze, 2005 22:23
Temat postu:
Dziwie sie, ze ja jeszcze moda nie posiadam.
;]

EDIT:
Bozeno, nie lepiej stworzyc grupe moderatorow, do ktorej nalezaly by te dwie panie? Bylo by latwiej, ilepiej wygladalo. Mozna by tam tez dodawac w pryszlosci innych uzytkownikow nadajacych sie do pelnienia funkcji "super moda".
frigg - Pon 13 Cze, 2005 01:44
Temat postu:
otoz to - anton ma racje - moze taka grupa jak super mod (bo grupa moderatorzy jest)?
Anonymous - Pon 13 Cze, 2005 09:33
Temat postu:
STOKROTKO DLACZEGO NIE PADA DZIŚ ŚNIEG?!!!
DLACZEGO?!!!
Sebo - Pon 13 Cze, 2005 10:26
Temat postu:
ja moge podać to pytanie tak jak jede z uczestników pierwszej edycji baru
głośno zrozpaczonym głoesm whyyyyyyyyyyyyyyyyyy whyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy whyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy <płacz>
Anonymous - Pon 13 Cze, 2005 13:00
Temat postu:
kradziejka napisał/a:
STOKROTKO DLACZEGO NIE PADA DZIŚ ŚNIEG?!!!
DLACZEGO?!!!
Bo świeci słonko Sunny
Anonymous - Pon 13 Cze, 2005 16:46
Temat postu:
Sebo napisał/a:
ja moge podać to pytanie tak jak jede z uczestników pierwszej edycji baru

??
Anonymous - Pon 13 Cze, 2005 18:21
Temat postu:
wesoła sprawa bo osoby które były od poczatku zostały wywalone...

prostestuje przeciwko mianowaniu modem totalnym pani "wargi sromowe"
frigg - Pon 13 Cze, 2005 18:57
Temat postu:
a kto powiedzial , ze my jestesmy od poczatku i co ma bycie od poczatku do temtu ? a poza tym osoby wywalone (np kinga,scv, nenar, ktora zreszta juz sie tu udziela czasami) zostaly przywrocone?
Chesterka - Pon 13 Cze, 2005 19:03
Temat postu:
Ja uważam, że to dobrze, że właśnie one są tymi globalnymi moderatorkami ;P
Anonymous - Sro 15 Cze, 2005 21:38
Temat postu:
Super mod ;]
Mi to nie przeszkadza nawet się ciesze, to było tylko pytanie, nie mam do nikogo pretensji ;]
Nikita - Czw 16 Cze, 2005 15:07
Temat postu:
Gabra napisał/a:
Moze poprostu to, ze jestescie odpowiedzialne i dorosle,nie wdajecie sie w klotnie bo np 11 letni moderator był by kiepski ;]

szczerosc ;]
Anonymous - Czw 16 Cze, 2005 20:53
Temat postu:
Nikita napisał/a:
Gabra napisał/a:
Moze poprostu to, ze jestescie odpowiedzialne i dorosle,nie wdajecie sie w klotnie bo np 11 letni moderator był by kiepski ;]

szczerosc ;]
A z tego co wiem Nikita ma jeszcze 11 lat Razz
A jest dobrym modem w sumie ;]
Chesterka - Czw 16 Cze, 2005 21:16
Temat postu:
11 czy 12 czy 13 czy.... wg mnie to nie ma różniny, to zależy od działu jaki ma dana osoba moderować. 11-latka/ek bez problemu może sobie poradzić z działąmi typu zwierzęta (;]), do śmiechu, na luzie.... nie wymaga to dużej wiedzy szkolnej. A dział Pomoc w lekcjach wymaga, więc ja twierdzę, ze 11 latka się nienadaje z powodu tego, ze nie będzie umiała rozróżnić dobrej od złej odp. Pokopowaliście się w mojej odp?

Zieew... ;P
Anonymous - Czw 16 Cze, 2005 22:01
Temat postu:
Nikita napisał/a:
Gabra napisał/a:

szczerosc ;]

Nikita ciesz sie,bo jestes wyjątkiem :p
Anonymous - Pią 17 Cze, 2005 10:13
Temat postu:
Gabra napisał/a:
Nikita napisał/a:
Gabra napisał/a:

szczerosc ;]

Nikita ciesz sie,bo jestes wyjątkiem :p

A wyjatek potwierdza regule? Razz
mroweczka - Nie 19 Cze, 2005 23:09
Temat postu:
Tsej napisał/a:
prostestuje przeciwko mianowaniu modem totalnym pani "wargi sromowe"

buhahahahahahaa
do końca życia będziesz mi wypominał ;p ?
nasty_girl - Pon 20 Cze, 2005 00:06
Temat postu:
Tsej bedziesz mial kiedys problem ze swoimi wargami to ci przypomnimy Razz <lol>
Anonymous - Pon 20 Cze, 2005 10:56
Temat postu:
moje wargi są w jak najlepszym porządku
wypomniałem po raz pierwszy i nie będe kontunuować bo to niesmaczne(w obu tego słowa znaczeniach)
Chesterka - Pon 20 Cze, 2005 16:03
Temat postu:
Za dużo tych globalnych modów ;/ Po co przynajmniej 4 modzi do jednego działu?
Anonymous - Pon 20 Cze, 2005 16:35
Temat postu:
W dodatku mróweczka tak się nadaje na moda jak ja na ochroniarza.
Anonymous - Pon 20 Cze, 2005 16:37
Temat postu:
Troche przesada że w Na lzuie jest 5 modów z Zwierzakach tyż ;/
mroweczka - Pon 20 Cze, 2005 19:45
Temat postu:
Nieeee...Szczerze to ja też tak uważam Wink.
Miałam ochotę zostać na złość Tsej(owi?) ale rzeczywiście trochę nas sie namnożyło,poza tym ja nie mam czasu wchodzić do tylu działów.
Znieście mnie z tej funkcji moderatora (myślę tu o pojęciu ogólnym tzn. nie tylko z ogolnego ale tez z tego 'podstawowego', Kradziejka, Nid i Frigg sobie doskonale poradzą w tych działach).
nidhogg - Wto 21 Cze, 2005 10:10
Temat postu:
Heh to, ze jest 5 w jednym dziale akurat o niczym nie siwadczy, ja sie przyzanm szczerze nie wchodze w mange, bo Tencza sobie doskonale radzi i nie widze potrzeby mieszania tam, podobnie w muzyce i w innych dzialach, gdzie sobie daja rade, czasami cos usune i tyle. Jedyne czego mi brakuje w tej magoicznej funkcji to mozliwosc banowania uzytkownikow, albo dawania od razu wyzszych pkt ostrzezen, bo to wrecz niesmacznie wyglada jak chce sie kogos zablokowac i trza mu dawac 3 ostrzezenia pod rzad.

A ktos tam sie pytal, w skasowanym temacie - gdzie globalni modzi - globalni modzi tez czasami musza wyjechac na weekend Wink
Anonymous - Wto 21 Cze, 2005 12:03
Temat postu:
kradziejka to tez szkodnik

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group