Dzieci OnLine

O Forum - usuwanie postów.

Keeveek - Wto 07 Cze, 2005 16:06
Temat postu: usuwanie postów.
Chciałbym, aby na forum moderatorzy ostrzegali na PW , że posty w jakiśtam dziale zostały usunięte, albo choćby w samym temacie.
nidhogg - Wto 07 Cze, 2005 16:15
Temat postu:
wiesz niby jest opcja powiadamiania, ze post zostal skasowany, ale jak kasuje 3 strone offtopow t naprawde nie chce mi sie za kazdym razem zaznaczac jaki byl powod usuniecia postu - wczesniej to praktykowalam, teraz jezeli tak bardzoo Ci zalezy moge praktykowac do pierwszego posta z usuwanych - bo to naprawde jest upierdliwe :>
Keeveek - Wto 07 Cze, 2005 16:16
Temat postu:
no wystarczyłoby napisać, że pewna grupa postów została usunięta
nidhogg - Wto 07 Cze, 2005 16:19
Temat postu:
dopsz prosze pana, wedle zyczenia
Keeveek - Wto 07 Cze, 2005 16:20
Temat postu:
kocham Cię Razz
Anonymous - Wto 07 Cze, 2005 16:28
Temat postu:
na maila przysyłają info,że skasowano posta Wink
Keeveek - Wto 07 Cze, 2005 16:29
Temat postu:
wcale nie. nie dostałem żadnego powiadomienia, a pare moich postów zniknęło Razz
Anonymous - Wto 07 Cze, 2005 16:35
Temat postu:
moze masz wyłączona tą opcje :>
nidhogg - Wto 07 Cze, 2005 16:37
Temat postu:
Gabra, prosze Cie czytaj, czytaj i jeszce raz czytaj - masz napisane wyzej, jak mi sie nie hce to nie wysylan potwierdzenia, wiec jest szansa, ze nie tylko mi sie nie hcce
Keeveek - Wto 07 Cze, 2005 16:38
Temat postu:
zresztą chodzi tu też o to, że znikają posty innych użytknowików i ja potem się dziwię czemu niektóre odpowiedzi nie pasują
nasty_girl - Wto 07 Cze, 2005 20:50
Temat postu:
to ze kilka postow zniknie chyba nie jest jakas tragedia..
Keeveek - Wto 07 Cze, 2005 21:59
Temat postu:
każdy post jest integralna częścią tematu, nawet jeśli lekko offtopuje Razz Warto zaznaczyć miejsca ich skasowania aby zapobiec ogólnej jełopizacji
Anonymous - Sro 08 Cze, 2005 06:59
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
to ze kilka postow zniknie chyba nie jest jakas tragedia..

Dla normalnego użytkownika nie powinno być jakąkolwiek tragedią, ale dla kogoś kto nabija posty, takową może być.
Sebo - Nie 12 Cze, 2005 00:58
Temat postu:
no ja tam jestem za usuwaniem postów tylko takie co są w środku tematu to troche lipa bo te co są później to mogą być nie zrozumiałe
Keeveek - Nie 12 Cze, 2005 08:53
Temat postu:
no właśnie. Reakcja modów powinna być natychmiastowa, a nie potem zabawa w wycinanki i cały temat staje się chaotyczny
mroweczka - Nie 12 Cze, 2005 10:57
Temat postu:
Ja zawsze jak wycinam to resztę postów edytuję tak, żeby pasowało...Np. jeśli Felek napisał do Marychy "Ej Marycha, fajna czupryna" (a potem napisał coś na temat) a potem Marycha odpisala "spoko,dzieki" to post marychy usuwam, a z postu Felka wycinam właśnie t zdanie, co było do Marychy Razz ...Fakt, przez nieuwagę moderatorów cały topic jest potem taki chaotyczny...

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group