weraa napisał/a: |
Co do KAchy:) to jak mam nie tracić szans? to mam zagadć czy co? bo juz sama niewiem:/i niewiedziałam że teraz chodzenie z młodszym jest modne:p hehe. No ale idzie do mojej szkoły to fajnie:] hehe ale jego kumpel dalje mi sie podoba :/ no ale pobuje zapomniec jak kazdy mi tak mówi że nie jest mnei wart i zebym zapomniała to chyba musi coś w tym być . A co do Shaleniec umówić sie z innym ..hmm...No ale ja nie jestem jakas nieiwem śmiła czy cos że do chłopaków wsyztskich lecę i podrywam :/ bardziej jestem trochę niesmiała![]() ![]() ![]() |
Cytat: |
Czy on jest inteligenty to ja bym nie poiwedziła..A wole 100x skejta niź filozofa:/ On dość że jest zboczony strasznei i tlyko mu jedno w głowie:/ to nie jest chyba norlmalny nie jest i jet
brzydki jak dla mnie:P, głupi, zboczony,filozof i mało lubiany bo jest poprostu głupi i co mamm wolic takeigo wlanietego filozofa niby??? A kto poiwedziła ze skej to niewiem ile jest 2+2:/?.własnie sie on dobrez uczy tak dla świadomosci i że jest skejtem to chyba nie znaczy ze sie nie uczy:/A dlaczego Frajera? |