Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - jak mam zagadac do kumpla chłoka kory mi sie podobał??

weraa - Pon 06 Cze, 2005 16:44
Temat postu: jak mam zagadac do kumpla chłoka kory mi sie podobał??
Wieć mam pytanko ..podoba mi sie penwei chłopka ktory jest kumple takeigo jednego goscia w korym sie keidys bujanalam bardzo i teraz mis ie podoba jego koelga Sad i neiiwem czy mam zagadac do neigo czycio:/ a on jest o rok mlodszy i poznalam go jak byłam z koleżnka u koleżnaki:D i nas zaponał kolega i mi sie nawet spodobał i tak sie na mnie co chiwlka patrzyłRazz hhe.. Potem sie dowiedziłam ze podobam mu sie, z epoiwedziła z ejte m ładna ..Nawet kiedys jak przechodziłam koło niego to mówił ze ejstem łądna no ale udawalam ze tego nei słsyze:P co mam zrobic ??mam jego numer gg ale nie mam odwagi napsiac:/...ja napsize hej on hej i czy sie znamy i co ja wtedynapsize:/????? ze tak czy nie:(:/...dsoradcie mi i z gory wielkie dzięki:*:*
Ma... - Pon 06 Cze, 2005 16:56
Temat postu:
Jasne zagadaj do niego na gg .Jak sie zapyta czy sie znacie to odpowiedz że taka jak nie bedziesz miała odwagi mu powiedzieć tak to napisz że nie wiesz bo znalazłas nr w katalogu pub.
powodzenia Very Happy
opętana - Pon 06 Cze, 2005 18:28
Temat postu:
odpowiedz mu, ze tak (bo przecież sie znacie, nie?) i powiedz, ze ktoś Ci przypadkiem dał jego numer.. albo poprostu powiedz prawde skąd go masz (ja tego nie wiem).
Ale naprawde zagadaj do Niego, bo nic nie stracisz a moze i zyskasz.
Wszystko pojdzie jak z płatka ;]
weraa - Pon 06 Cze, 2005 21:38
Temat postu:
Niom mam jego numer z jego bloga:P hehe ...Ale nie zostawiam mu komentówRazz ale tam napsiał swój numer GG w notce Razz...No i mam jego numer gg<lol>...A słucha muzy hip hopu chyba:p no i jest takim skjetem bardziej:P hehe spoko koles::d....no a co ma muza do tego?::>Razz
ps: NAwt jesli bedziemy gadac to co napsize ze mama z jego bloga bo sie neichcacy natkneła i napsiałm bo sie nudziłam??:/ Razz albo co zrobei jak nie bedoemy mieli o czym gdac?:;/Sad
opętana - Pon 06 Cze, 2005 21:40
Temat postu:
to piszesz albo nie piszesz... napisz, no co Ci szkodzi... a temat na rozmowe sam przyjdzie...
mamusiu ; (
Akacja12 - Wto 07 Cze, 2005 18:20
Temat postu:
Nie gadaj z nim bo na pewno Cie wyśmieje ]:-> haha Razz

Nie musisz pisać czemu naisałaś ...
Ma... - Wto 07 Cze, 2005 20:06
Temat postu:
Uważam że jesli Ci na nim zależy to powinnaś próbować Very Happy
weraa - Czw 09 Cze, 2005 12:58
Temat postu:
Dzikei Anton I Opetana :*:*:* ...A no wiem ale niepotrafie:(probowłąam sie odkochac i neipotrafie :Sad..No a Aton jak ty tak mówisz a jeste Chłopkaiem to chyba cos w tym jest:p i najwyteraźniej ty nie jestes skejtem tylko porzadnym , madrym chłopakiem co ma napenweo dziecwzyne Smile...Noale jak mam zapomneic o nim jak chodzi do tej skzoły co ja :/ i go nawet czestow widuke no ale probuje omijac:/Sad......
weraa - Pią 10 Cze, 2005 19:29
Temat postu:
No to musisz być jakims wyjątki8em ...No ale ja niepotrafię o nim nie myśleć Sad..Już niedługo wakacje,a aj ich niechcę bo nie bedę go widzieć Sada o nim nie zapomne bo nie potarfie Sad;(..Pomóżcie mi jakośzapomnieć ...tylko jak??SadSad;(
Shaleniec - Nie 12 Cze, 2005 09:38
Temat postu:
najlpiej to sie umow z kims innym =P a jak ci sie nie spodoba to jeszcze z innym sie umow... w koncu kogos znajdziesz lepszego od niego! biggrin
KaCha:) - Wto 14 Cze, 2005 17:58
Temat postu:
Ahh... chcialabym miec takie problemy ;] <jokes>
Nie trac szansy kobitko;) a chodzenie z mlodszym jest teraz podobno modne <joke> ;p
weraa - Wto 14 Cze, 2005 19:56
Temat postu:
Co do KAchy:) to jak mam nie tracić szans? to mam zagadć czy co? bo juz sama niewiem:/i niewiedziałam że teraz chodzenie z młodszym jest modne:p hehe. No ale idzie do mojej szkoły to fajnie:] hehe ale jego kumpel dalje mi sie podoba :/ no ale pobuje zapomniec jak kazdy mi tak mówi że nie jest mnei wart i zebym zapomniała to chyba musi coś w tym być . A co do Shaleniec umówić sie z innym ..hmm...No ale ja nie jestem jakas nieiwem śmiła czy cos że do chłopaków wsyztskich lecę i podrywam :/ bardziej jestem trochę niesmiałaRazz.A spotkać i co to da:/ jka jakis brzydal albo głupi:P hehe.Z jednym sie juz spotkałam mozę i nienajgorszy jakis:P heh ale jakiś filozof:/ i kujon i niezbyt ładny choć mojej kumpelce sie spodobałSmileRazz hehe ..Drugi raz sie z nim nie spotkąłm choć on wciąż nalega na 2 spotkanie ale je poprostu neichce bo nei jest w moim typie i wogóle:/ i mi sie niespodobał.
Anonymous - Wto 14 Cze, 2005 22:28
Temat postu:
weraa napisał/a:
Co do KAchy:) to jak mam nie tracić szans? to mam zagadć czy co? bo juz sama niewiem:/i niewiedziałam że teraz chodzenie z młodszym jest modne:p hehe. No ale idzie do mojej szkoły to fajnie:] hehe ale jego kumpel dalje mi sie podoba :/ no ale pobuje zapomniec jak kazdy mi tak mówi że nie jest mnei wart i zebym zapomniała to chyba musi coś w tym być . A co do Shaleniec umówić sie z innym ..hmm...No ale ja nie jestem jakas nieiwem śmiła czy cos że do chłopaków wsyztskich lecę i podrywam :/ bardziej jestem trochę niesmiałaRazz.A spotkać i co to da:/ jka jakis brzydal albo głupi:P hehe.Z jednym sie juz spotkałam mozę i nienajgorszy jakis:P heh ale jakiś filozof:/ i kujon i niezbyt ładny choć mojej kumpelce sie spodobałSmileRazz hehe ..Drugi raz sie z nim nie spotkąłm choć on wciąż nalega na 2 spotkanie ale je poprostu neichce bo nei jest w moim typie i wogóle:/ i mi sie niespodobał.

hehe na sile chcesz z nim byc. No i skoro nie przepadasz za inteligentnymi facetami to ok, bierz tego frajera Confused
weraa - Sro 15 Cze, 2005 18:49
Temat postu:
Czy on jest inteligenty to ja bym nie poiwedziła..A wole 100x skejta niź filozofa:/ On dość że jest zboczony strasznei i tlyko mu jedno w głowie:/ to nie jest chyba norlmalny nie jest i jet
brzydki jak dla mnie:P, głupi, zboczony,filozof i mało lubiany bo jest poprostu głupi i co mamm wolic takeigo wlanietego filozofa niby??? A kto poiwedziła ze skej to niewiem ile jest 2+2:/?.własnie sie on dobrez uczy tak dla świadomosci i że jest skejtem to chyba nie znaczy ze sie nie uczy:/A dlaczego Frajera?Neutral
Anonymous - Sro 15 Cze, 2005 18:59
Temat postu:
hmm jednak idealnie do niego pasujesz.. heh..
Glupi filozof, no, napewno ;]. Glupi, bo nie lubi rozowych kolczykow i branzoletek? ;]
Akacja12 - Sro 15 Cze, 2005 19:41
Temat postu:
weraa - ja bym właśnie 100x bardziej wolała filozofa niż skejta Razz no ale dobra, kwestia gustu. I skejt może być fajny Razz
panna_nikt - Sro 15 Cze, 2005 20:14
Temat postu:
Cytat:
Czy on jest inteligenty to ja bym nie poiwedziła..A wole 100x skejta niź filozofa:/ On dość że jest zboczony strasznei i tlyko mu jedno w głowie:/ to nie jest chyba norlmalny nie jest i jet
brzydki jak dla mnie:P, głupi, zboczony,filozof i mało lubiany bo jest poprostu głupi i co mamm wolic takeigo wlanietego filozofa niby??? A kto poiwedziła ze skej to niewiem ile jest 2+2:/?.własnie sie on dobrez uczy tak dla świadomosci i że jest skejtem to chyba nie znaczy ze sie nie uczy:/A dlaczego Frajera?

Inteligentny, powiedziała, strasznie, tylko, normalny, jest, mam, takiego, walniętego, powiedział, że, skejt, nie wie, Właśnie, dobrze, że, się.

Nie mówiąc o interpunkcji i sensie wypowiedzi.

Tak przy okazji: człowiek inteligentny nie kwestionuje inteligencji innych. Ale ja będę przez chwilę niezbyt inteligentna, i Twoją podważę.

Swoją drogą filozofowie [tak to się odmienia?] bywają czarujący. Nawet Ci mało lubiani, zboczeni, i przez dziwne nastolatki uważani za nieciekawych. ; )
Shaleniec - Sro 15 Cze, 2005 20:25
Temat postu:
skejci zazwyczaj sa idiotami:p regula Razz bierz filozofa! biggrin
weraa - Sro 15 Cze, 2005 22:29
Temat postu:
Hhe cos ty w zyciu za tego filozofa on jets okropny:P hehe...No ale zapomnmy o filozofie:P..Jest taki jeden nazwijmy go D..więc D jest ładny , miły, inteligenty,,mądry , ładny i fajnei sie z nim gadana ggy ale ja nic do niego nei czuje:/..Nie jest skejtem ani zadnym tam filozofema dobrze sie uczy i jest madry:P..Moja kumpela gada zebym sie za niego brała no bo jets fany ,madry,ładny i wogole no wiemż jest spoko no ale nic do niego nie czuje:P.Poprostu bardzo go lubię i tyle czy jest możiwe ze sie jeszcze w nim zakocham i zeby próbowąla Confused?A zapomneic o moim skejciku??Razz:>
Shaleniec - Sro 15 Cze, 2005 22:36
Temat postu:
bierz tego ładnego i mądrego i ebdzie git:P jestes w tkaim wieku ze raczej zapomnisz o tym skejcie szybciej niz myslisz Wink
Akacja12 - Czw 16 Cze, 2005 10:24
Temat postu:
Jak możesz o chłopaku mówić skejcik fuu biggrin
weraa - Pią 17 Cze, 2005 18:42
Temat postu:
wiesz co Antonn tak mi sie zdaje ze ty tez jakis filozof jestes i kujon i beznadzijeby:/ i koneic na temat tego filozofa:/..A ja o nim nie zapomnę bo nie potrafie choć wczoraj gow idziąłm biggrinbiggrin<zakochany> a w szkole sie jak łupia ogladąłam z aim a tu patrze a on te sie oglada:P probuje go unikac no al ejak wdze osttanio sie na niego nei gapie a to ten si eogląda i gapi:P. ale mniejsza z tym.Ale chyba jednak nie zapomnę o tamtym wczesnijeszym jak to sie mówi "skejcikiem"Razz.Ale on nie lubi podobno dziewczyn :/ z czego sie ciesze:DRazz choć niewygląda żeby ich nie lubił <lol>.
Akacja12 - Pią 17 Cze, 2005 18:50
Temat postu:
Droga weroo, staraj się pisać poprawniej, literówki się zdarzają ale nie co 2 wyraz, bo nie idzie czytać xP
weraa - Pią 17 Cze, 2005 22:51
Temat postu:
Sory że pisze nie wyraźnie no ale pisze szybko to nie patrze:P
Ps:Postaram sie teraz pisac poprawnije i czytac zanim dodam Smile
Anonymous - Pią 17 Cze, 2005 23:06
Temat postu:
no ja poprostu uwazam, ze lecisz na ladna buzie i popularnosc, a nie to, co ma w srodku.
weraa - Sob 18 Cze, 2005 11:13
Temat postu:
Nieprawda Anton że lece na ładne buzie i popularnośc:/.>Własciwie to tak, dla mnie jest ładny a dla moich kumpelek i reszty dziewczyn normalny chłopak i nie jest popularny i dużo dziewczyn nie lubi i nie jest popularny bo jest bardziej skryty i są ładnejsi od niego no ale to moja wina ze mi sie spodobal i znam go z charakteru a nei z wyglądu tylko:/ Wieć Anton jak niewiesz jaki jest i myslisz że lece na wygląd i popularnośc to sie bardzo grubo mylisz:/
weraa - Wto 21 Cze, 2005 21:12
Temat postu:
Czy ktoś jeszcze mi doradzi i pomoze co mam zeobic???Zbilazaja sie wakcje i goneizobazce ale ja tego nei zniose:Sad..Moja kumepal mówize prze te 2 miesiace zapomnę al ja w to niewierzę Sad...Pomożcie co mam robić wysznac mu miłosc czy cio: choć mi sie wydaje ze on wie ze sie w nim buja...
nasty_girl - Wto 21 Cze, 2005 21:29
Temat postu:
a dlaczego mialabys go przez te 2 miesiace nie widziec? nie od razu wyznawac milosc.. bo to nie jest milosc.. ale sprobowac jakos z nim sie zaczac spotykac, najwyzej powiedziec ze mu sie podobsz..
opętana - Sro 22 Cze, 2005 16:20
Temat postu:
czemu w tytule jest podob a nie podoba? czas przeszły? ;p to podoba Ci sie nadal czy nie... bo coś mi tu nie tegest
Akacja12 - Sro 22 Cze, 2005 16:35
Temat postu:
pomyliła podoba z spodobał xP i tyle
weraa - Czw 23 Cze, 2005 09:57
Temat postu:
NO tak jakoś napisałam w tytule bo mi sie niby PODOBAł ale Dalej mi sie podoba SadI go KOCHAM ....
weraa - Czw 23 Cze, 2005 09:59
Temat postu:
NO tak jakoś napisałam w tytule bo mi sie niby PODOBAł ale Dalej mi sie podoba SadI go KOCHAM ....
Akacja12 - Czw 23 Cze, 2005 10:05
Temat postu:
To trzeba było napisać właśnie spodobał, bo podobał, wskazuje że już się nie podoba.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group