Dzieci OnLine

O Forum - Nowy administrator

Bożena - Nie 05 Cze, 2005 21:59
Temat postu: Nowy administrator
Chyba najwyższy czas napisać coś o sobie.
Nie jestem administratorem z wyboru. Zupełnie nie miałam na to ochoty i przede wszystkim czasu. Forum jest jednak integralną częścią serwisu i nie może zostać pozostawione same sobie. Doskonale wiecie, że bardzo różni ludzi tu wchodzą. Przynajmniej czasami trzeba interweniować. I tak właśnie będzie wyglądało administrowanie forum. Raz na jakiś czas tu zajrzę przejrzę posty, PW a jeśli będą jakieś propozycje (nowe forum, moderator) to zrobię zmiany. Administrator od spraw technicznych i to wszystko. Forum zarządzać będą moderatorzy. Za jakiś czas, bo czytania tu sporo, gdy poznam moderatorów to niektórzy z nich dostaną większe uprawnienia.
Pisać na forum prawdopodobnie nie będą. Są tu jedynie młodzi ludzie. Jestem od Was dużo starsza a niektóre posty dosłownie mnie zdołowały. Nie wiem czy niektórych wypadkach potrafiłabym powstrzymać się od potów-pouczeń. Lepiej więc będą milczeć Wink
Proszę Was o jedno. Skończcie dyskusję na temat sprawy, która była przed moim przybyciem. Nie jestem po niczyjej stronie, bo nie znam szczegółów. ToJa niepotrzebnie wszystko usunęła. Jednak wina nigdy nie leży po jednej stronie. Wzajemnie sobie dołożyliście i wystarczy. Poprzedniego administratora nie ma i nie będzie. Jeśli kiedykolwiek zechce wejść na forum to jako użytkownik.
I wprowadzam bezwzględny zakaz zwracania się do mnie „Pani”
Crimson Lady - Nie 05 Cze, 2005 22:16
Temat postu:
a wiec witamy pania bozene... ;]
wszystko najprawdopodobniej wroci do normy, od poczatku twierdzilam, ze administratorem powinna byc dorosla, doswiadczona osoba...

bozena.. kojarzy mi sie z bozenka z klanu... xDDD' ktorej osobiscie nie lubie. Razz'
Papierowa Tęcza - Nie 05 Cze, 2005 23:29
Temat postu:
nie chciałbym być nie miły na samym początku, ale po cóż nam administrator tylko i wyłącznie od spraw technicznych? Nie powinno się wszystkiego pozostawiać moderatorom, gdyż szybko pojawią się spory i kolejne konflikty...
mroweczka - Nie 05 Cze, 2005 23:33
Temat postu:
Crimson Lady napisał/a:
bozena.. kojarzy mi sie z bozenka z klanu...

Oj i po co mi powiedziałaś...
Teraz też mi się będzie kojarzyć <lol> Razz
Czuje się winna, to ja zaczęłam z "pani Bożeno" Smile . Nie no, tak całkiem na serio-witamy nową administratorkę Smile .
Bożena - Nie 05 Cze, 2005 23:56
Temat postu:
Papierowa Tęczo słuszna uwaga, ale wielu z Was forum traktuje jak zabawę, przyjemność. Tu spotykacie rówieśników i macie wspólne tematy. Wydaje mi się, że lepszy amin, który stoi z boku niż taki, który wtyka nos w Wasze rozmowy. Dla mnie nie do przyjęcia są rozmowy dzieci 10-13 letnich o tym czy uprawiać seks. I podejrzewam, że dla wielu z Waszych rodziców nerwy by puściły i „nasadzaliby”. A niestety czasami mam niewyparzony język. Nie chcę robić tu zamieszania, siać postrachu czy kogoś peszyć swoim wiekiem. biggrin.
Mądrzy moderatorzy poradzą sobie. Zupełnie wystarczy jak zajrzę tu raz na tydzień. Jest też przecież mail, więc w razie problemów można napisać.

Mroweczko, dziękuję. Crimson Lady (pomimo próby bycia złościwą) też dziękuję.
frigg - Pon 06 Cze, 2005 00:25
Temat postu:
a jaki to jest wiek co mialby peszyc? nie ukrywam ze ciekawosc mnie zjada Wink
Mroczny_jogurt - Pon 06 Cze, 2005 06:38
Temat postu:
Pewnie 75-cio letnia babcia piszaca z domu spokojnej starosci;]
Crimson Lady - Pon 06 Cze, 2005 07:02
Temat postu:
hehehe lol. ;)
nie, pani bozeno, nie chcialam byc zlosliwa. nie w tym momencie. ;]
Iśka - Pon 06 Cze, 2005 08:51
Temat postu:
No cóż ja witam także, Bożeno.
Najlepiej forum byloby oczyscic z tych wszystkich 'brudow' ale o za duzo roboty dla kogokolwiek.
Życze powodzenia przy administracji. Milo, ze jestes Wink
Akacja12 - Pon 06 Cze, 2005 13:22
Temat postu:
Witam =)
Chyba nie wiem co wiecej powiedzieć Razz
Papierowa Tęcza - Pon 06 Cze, 2005 13:48
Temat postu:
Cytat:
A niestety czasami mam niewyparzony język. Nie chcę robić tu zamieszania, siać postrachu czy kogoś peszyć swoim wiekiem. biggrin.
no właśnie przydała by się nam osoba, która wreszcie skończyła by z tą komedią - niektórzy już mają naprawde dość 10-cio latek opowiadających o swoich doznaniach seksualnych, czy też milionów postów na temat "czy przez przypadek moje guzki na kolanie to nie ciąża pozamaciczna"/"pomocy mam już 4 lata, a nie miałam jeszcze okresu!!11!1!oneoneone"[troche podkolorowalem Razz] - ta komedia zaczęła już się robić nudna ;P
Bożena - Pon 06 Cze, 2005 14:35
Temat postu:
Ant0nFucker napisał/a:

W przeciwieństwie do Ciebie u nas już najmłodsi w rodzinie wiedzą, co znaczy słowo Rodzina, miłość i szacunek do starszych osób. Babcia kojarzy się im z dobrem, ciepłem i osobą, która zawsze wysłucha i pomoże. Nie jestem jeszcze babcią a Dom Spokojnej Starości to miejsce gdzie lądują takie osoby jak Ty. Jeśli Twoje dzieci będą miały Twój charakterek to w takim właśnie miejscu w przyszłości się znajdziesz.
Nikita - Pon 06 Cze, 2005 15:25
Temat postu:
Witam Wink
Zycze wytrwalosci Razz
ANIA12 - Pon 06 Cze, 2005 15:41
Temat postu:
witam serdecznie pani borzeno Love
Anonymous - Pon 06 Cze, 2005 15:42
Temat postu:
A ja dziękuję za odblokowanie konta... czasem tu lookam żeby zobaczyć jak sie reszcie wiedzie, ale aktywna będę tylko czasem, chociaż wolę widzieć, że jestem jako ja nie jako gość
Anonymous - Pon 06 Cze, 2005 16:11
Temat postu:
Również witam i dziękuję za odblokowanie. I radzę przestać się przejmować pewnymi osobami pokroju Potwory[Ant0nfucker], bo na nie tylko nerwów szkoda, już raz miała zablokowane konto, ale stwierdziła, że powróci, by się zachowywać tak jak poprzednio.
Elun - Pon 06 Cze, 2005 16:31
Temat postu:
mam nadzieje, ze teraz na tym forum zapanuje bardziej przyjazna atmosfera Cool
a tak przy okazji to Czesc, i zycze cie szczerze, zebys nie musiala wysluchiwac tych wszystkich klotni, bo co tydzien byla tu nowa Wink
Elly - Pon 06 Cze, 2005 17:38
Temat postu:
Witam i równiez dziękuje za odblokowanie konta , pisac będe rzadko ale podobnie jak Elfika ciesze sie ze moge pisac tu jako Elly a nie jako krtos inny Mr. Green
Anonymous - Pon 06 Cze, 2005 17:52
Temat postu:
no witam cóż tu pisac Wink
i niech te osoby co były moderatorami moze niech nimi będą dalej ;] albo niech ktos wybeirze kogos zaufanego na moderatora ;]
Papierowa Tęcza - Pon 06 Cze, 2005 17:58
Temat postu:
Bożena napisał/a:
Ant0nFucker napisał/a:

W przeciwieństwie do Ciebie u nas już najmłodsi w rodzinie wiedzą, co znaczy słowo Rodzina, miłość i szacunek do starszych osób. Babcia kojarzy się im z dobrem, ciepłem i osobą, która zawsze wysłucha i pomoże. Nie jestem jeszcze babcią a Dom Spokojnej Starości to miejsce gdzie lądują takie osoby jak Ty. Jeśli Twoje dzieci będą miały Twój charakterek to w takim właśnie miejscu w przyszłości się znajdziesz.
brawo - wlasnie takiej adminki nam trzeba ;] przydalo by sie zeby sie Pani udzielala na tym forum - chamstwo nalezy eksterminowac w trybie natychmiastowym ;]
Anonymous - Pon 06 Cze, 2005 18:35
Temat postu:
Dobry wieczor.
Anonymous - Pon 06 Cze, 2005 19:03
Temat postu:
Welcome to the Different World
:]
Anonymous - Pon 06 Cze, 2005 19:54
Temat postu:
Ludzie,nowy admin to trzeba sie przywitac z kulturą -.- ale szczerą, a nie z łaski,chyba ze jest sie na tyle chamskim,że juz trzeba,naprawdę.
Anonymous - Pon 06 Cze, 2005 20:11
Temat postu:
Gabra napisał/a:
Ludzie,nowy admin to trzeba sie przywitac z kulturą -.- ale szczerą, a nie z łaski,chyba ze jest sie na tyle chamskim,że juz trzeba,naprawdę.

O co Ci chodzi?
Anonymous - Pon 06 Cze, 2005 20:21
Temat postu:
o powitanie potwory, że pewnie Bozena pisze z domu starosci Neutral
Kamix - Pon 06 Cze, 2005 21:06
Temat postu:
Witam Bożeno !!

Pisze nie pani tak jak chcialas, jednak z wielkim trudem to przechodzi przez moje serce na klawiature poniewaz dla mnie jestes starsza osoba ktora trzeba uszanowac :-). Mam nadzieje ze zapanujesz nad forum i od nowa wroci tutaj mila i przyjemna atmosfera, nie ukrywam ze jestem zaskoczony odejsciem Agnieszki bardzo dobrze mi sie z nia wspolpracowalo i rozmawialo, jednakze mam nadzieje z Toba rowniez bedzie milo i przytulnie, napewno zdajesz sobie sprawe ze ciazy na Tobie wielki obowiazek, bynajmniej wg. mnie to forum jest bardzo milym kacikiem w Polskim internecie jednakze trzeba na nim wprowadzic troche zmian i zasad, mam nadzieje ze Ci się to uda, wrazie gdybys miala jakies problemy zawsze chetnie sluze pomoca jako weteran tego forum, ktore w mlodosci mnie uksztaltowalo i wiele nauczylo poprzez pozytywnych ludzi ktorych milo wspominam do dzis dnia mam tu na mysli Dega, Nemeie ktorzy byli dla mnie wielkim autorytetetem. No to chyba tyle na poczatek tych cieplych slow Wink wierze ze Bedziesz swietna administratorką Smile

Pozdrawiam Kamil
Anonymous - Wto 07 Cze, 2005 16:41
Temat postu:
Kamix napisał/a:
Mam nadzieje ze zapanujesz nad forum i od nowa wroci tutaj mila i przyjemna atmosfera, nie ukrywam ze jestem zaskoczony odejsciem Agnieszki bardzo dobrze mi sie z nia wspolpracowalo i rozmawialo, jednakze mam nadzieje z Toba rowniez bedzie milo i przytulnie, napewno zdajesz sobie sprawe ze ciazy na Tobie wielki obowiazek, bynajmniej wg. mnie to forum jest bardzo milym kacikiem w Polskim internecie jednakze trzeba na nim wprowadzic troche zmian i zasad, mam nadzieje ze Ci się to uda, wrazie gdybys miala jakies problemy zawsze chetnie sluze pomoca jako weteran tego forum, ktore w mlodosci mnie uksztaltowalo i wiele nauczylo poprzez pozytywnych ludzi ktorych milo wspominam do dzis dnia mam tu na mysli Dega, Nemeie ktorzy byli dla mnie wielkim autorytetetem.

1 (słownie: JEDNO) zdanie.
=="
Akacja12 - Wto 07 Cze, 2005 18:04
Temat postu:
Papierowa Tęcza napisał/a:
Bożena napisał/a:
Ant0nFucker napisał/a:

brawo - wlasnie takiej adminki nam trzeba ;] przydalo by sie zeby sie Pani udzielala na tym forum - chamstwo nalezy eksterminowac w trybie natychmiastowym ;]
Haha :p
Chesterka - Sro 08 Cze, 2005 11:24
Temat postu:
Witam, witam biggrin Nareszcie jakieś zmiany na lepsze :]
panienka_wierzba - Sro 08 Cze, 2005 14:57
Temat postu:
witam witam
zobaczy się cóż wyjdzie z naszej nowej administrator
nasty_girl - Sro 08 Cze, 2005 21:38
Temat postu:
no wlasnie.. ja narazie tez widze same pozytywne zmiany.. forum wraca do normalnosci
Anonymous - Czw 09 Cze, 2005 14:05
Temat postu:
No wy admin, i jest gitara Cool
Shaleniec - Czw 09 Cze, 2005 21:36
Temat postu:
Witam Bożenę bardzo serdecznie i życzę milej "pracy" na forum Smile
Anonymous - Czw 09 Cze, 2005 21:40
Temat postu:
O nie witałam się jeszcze...
witam pani Bożeno.. Smile
Anonymous - Czw 09 Cze, 2005 23:22
Temat postu:
wyjść to może lepiej nie...ale co może wejść...

jak po kimkolwiek obcującym w takim miejscu nie spodziewam sie wiele...jednakże jest podobno tu z przymusu i za to plus
Anonymous - Pią 10 Cze, 2005 21:55
Temat postu:
Aren napisał/a:
i jest gitara Cool

To sa skrzypce. Razz

Witam Wink
Anonymous - Pią 10 Cze, 2005 23:06
Temat postu:
pozwole sobie na słowa krytyki
ekhem < poprawia mikrofon >
raz,dwa trzy < dziala mikrofon >
*stuk,puk*
Bozena,nie pozwalaj by jakies ułomy obrażały Cie.
Ja radze zbanowac mama_ani i ANIA12.
Anonymous - Pią 10 Cze, 2005 23:16
Temat postu:
low offtop
tęęęczo moderatorzy nie powinii offtopowac :>
ja juz nie oftopuje XD koniec XD
Anonymous - Pią 10 Cze, 2005 23:16
Temat postu:
Masło... ?
... nie jadam już masła xD
Sztona - Pon 13 Cze, 2005 08:28
Temat postu:
Cytat:
nie jadam masła

hehe MASMIX górą!!!
-
Witam pani Bożeno na naszym cudownym Forum. Proszę oszczędzić nam widoku postów mamy_ani i/lub ANI12 błagam!!!! Błagam!!!

Sztona
Anonymous - Wto 14 Cze, 2005 09:41
Temat postu:
Sztona napisał/a:
Bożeno na naszym cudownym Forum. Proszę oszczędzić nam widoku postów mamy_ani i/lub ANI12 błagam!!!! Błagam!!!

*jebut!*
nasty_girl - Wto 14 Cze, 2005 15:07
Temat postu:
wy sie nie znacie maslomaniak byl bardzo fajny..zreszta ania 12 i jej mama tez.. oddajcie ich nam!! <ściana>
Anonymous - Wto 14 Cze, 2005 15:07
Temat postu:
Sztona napisał/a:
Cytat:
nie jadam masła

hehe MASMIX górą!!!

Widać że nie wiesz o co chodzi ;/
Sztona napisał/a:
Witam pani Bożeno na naszym cudownym Forum. Proszę oszczędzić nam widoku postów mamy_ani i/lub ANI12 błagam!!!! Błagam!!!
Toż nie od admina zależą takie rzeczy ! (najwyżej je zbanuje Razz)
Anonymous - Wto 14 Cze, 2005 15:56
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
wy sie nie znacie maslomaniak byl bardzo fajny..zreszta ania 12 i jej mama tez.. oddajcie ich nam!! <ściana>

Był jeden fajny gościu, co robił sobie jaja, nazywał się Papież Smile Nawet nie był taki chamski, a jego żarty mnie śmieszyły. Zagadałam do niego na PW i fajnie było, zakumplowaliśmy się Smile Był w wieku mojego brata, 6 lat starszy ode mnie, czyli wtedy mógł mieć jakieś 19, bo pamiętam, że brat wtedy zdawał... Ale jednak jaja to jaja - zbanowali go, a szkoda Razz

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group