Crimson Lady napisał/a: |
bozena.. kojarzy mi sie z bozenka z klanu... |
Cytat: |
A niestety czasami mam niewyparzony język. Nie chcę robić tu zamieszania, siać postrachu czy kogoś peszyć swoim wiekiem. biggrin. |
Ant0nFucker napisał/a: |
Pewnie 75-cio letnia babcia piszaca z domu spokojnej starosci;] |
Bożena napisał/a: | ||
W przeciwieństwie do Ciebie u nas już najmłodsi w rodzinie wiedzą, co znaczy słowo Rodzina, miłość i szacunek do starszych osób. Babcia kojarzy się im z dobrem, ciepłem i osobą, która zawsze wysłucha i pomoże. Nie jestem jeszcze babcią a Dom Spokojnej Starości to miejsce gdzie lądują takie osoby jak Ty. Jeśli Twoje dzieci będą miały Twój charakterek to w takim właśnie miejscu w przyszłości się znajdziesz. |
Gabra napisał/a: |
Ludzie,nowy admin to trzeba sie przywitac z kulturą -.- ale szczerą, a nie z łaski,chyba ze jest sie na tyle chamskim,że juz trzeba,naprawdę. |
Kamix napisał/a: |
Mam nadzieje ze zapanujesz nad forum i od nowa wroci tutaj mila i przyjemna atmosfera, nie ukrywam ze jestem zaskoczony odejsciem Agnieszki bardzo dobrze mi sie z nia wspolpracowalo i rozmawialo, jednakze mam nadzieje z Toba rowniez bedzie milo i przytulnie, napewno zdajesz sobie sprawe ze ciazy na Tobie wielki obowiazek, bynajmniej wg. mnie to forum jest bardzo milym kacikiem w Polskim internecie jednakze trzeba na nim wprowadzic troche zmian i zasad, mam nadzieje ze Ci się to uda, wrazie gdybys miala jakies problemy zawsze chetnie sluze pomoca jako weteran tego forum, ktore w mlodosci mnie uksztaltowalo i wiele nauczylo poprzez pozytywnych ludzi ktorych milo wspominam do dzis dnia mam tu na mysli Dega, Nemeie ktorzy byli dla mnie wielkim autorytetetem. |
Papierowa Tęcza napisał/a: | ||||
|
Aren napisał/a: |
i jest gitara ![]() |
Cytat: |
nie jadam masła |
Sztona napisał/a: |
Bożeno na naszym cudownym Forum. Proszę oszczędzić nam widoku postów mamy_ani i/lub ANI12 błagam!!!! Błagam!!! |
Sztona napisał/a: | ||
hehe MASMIX górą!!! |
Sztona napisał/a: |
Witam pani Bożeno na naszym cudownym Forum. Proszę oszczędzić nam widoku postów mamy_ani i/lub ANI12 błagam!!!! Błagam!!! |
nasty_girl napisał/a: |
wy sie nie znacie maslomaniak byl bardzo fajny..zreszta ania 12 i jej mama tez.. oddajcie ich nam!! <ściana> |