Dzieci OnLine
SEKS - hurra
malutka88 - Sob 04 Cze, 2005 10:22
Temat postu: hurra
witajcie to znowu ja!!!!! pisalam o roznych moich problemach ze bole sie bolu ze nie wiem czy to zrobic ale najbardziej sie balam a teraz jestem szczesliwa bo zrobilam to i bylo na prawde extra a to dlatego ze zrobilam to z chlopakiem ktorego kocham i nie zaluje tego ani troche jestem szczesliwa i tyle hurrraa
i jeszcze chce powiedziec ze ani troche mnie to nie bolalo no moze troszke na poczatku ale pozniej juz wogole bylo super
Ma... - Sob 04 Cze, 2005 11:02
Temat postu:
No widzisz nie trzeba było się tak stresować.......
Keeveek - Sob 04 Cze, 2005 13:13
Temat postu:
a moim zdaniem to i tak o wiele za wcześnie na seks.. jeszcze z 2-3 lata mogłabyś poczekać..
Nikita - Sob 04 Cze, 2005 14:05
Temat postu:
Cieszymy się
Anonymous - Sob 04 Cze, 2005 14:32
Temat postu:
Lol.. niech ktos zalozy temat "zwierzenia szczesliwych nastolatek po udanym stosunku" :/. A wogole to niedawno ktos byl atakowany ze wzgledu na opowiadanie o swoich przezyciach w lozku..
Ma... - Sob 04 Cze, 2005 14:41
Temat postu:
ale ona nie wyjawia szczegółów tylko cieszy sie i dzieli sie z nami
Anonymous - Sob 04 Cze, 2005 17:01
Temat postu:
<jebut>
Aha...
Mroczny_jogurt - Sob 04 Cze, 2005 21:06
Temat postu:
mhm Ma... gowno prawda, nie ma to jak po swojemu intepretowac prawo nie:>?
Keeveek - Sob 04 Cze, 2005 21:09
Temat postu:
taaa... bo tutaj nie ma prawa, nikt go nie stanowi. Moderatorzy SĄ prawem
Mroczny_jogurt - Sob 04 Cze, 2005 22:49
Temat postu:
Wiec skoro prawa nie ma, to mozna robic co sie chce- ANARCHIA!!!!!!!
frigg - Sob 04 Cze, 2005 22:54
Temat postu:
http://forum.dziecionline.pl/viewtopic.php?t=5558
przykro mi regulamin jest - i to nie od dzis.....a ze wymyslony przez modow - trudno - takie prawo dala modom administratorka, a na modow zgodzili sie nie kto inny tylko forumowicze......
a ten temat, nie opisuje technik, przezycia owszem - i w sposob o wiele bardziej cywilizowany niz wasze przeycia w temacie o czipsach i piwie....ale jesli uwazacie go za zbyt kontrowersyjny to nie ma problemu - na zyczenie sie zamknie...
nidhogg - Nie 05 Cze, 2005 00:27
Temat postu:
nie wiem czy komukolwiek do szczescia jest potrzebna ta informacja, ale ok.... - ja zamykam, bo troche nie widze sensu ciagniecia tego tematu.
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group