Nikita napisał/a: |
Dziękuję Dexterowi i Miracle ![]() To jest na technikę ... Braliśmy temat o różnych witaminach etc. i babka zadala to na zadanie domowe =/ Tę jego biografię mam omówić, a nie tylko miec napisane w zeszycie ![]() ![]() ![]() |
HeyaH napisał/a: |
Yyyp? A ktora ty klasa jestes? Liceum? Bo ja takiego czegos nigdy nie mialam (i chwala Bogu)... ![]() |
Nikita napisał/a: | ||
5 klasa SP =] |
Miracle napisał/a: |
5??? Ja takiego czegos w zyciu nie mialam. My na technice mielismy robic w tym roku tylko karmniki dla ptakow z BUTELKI!!!!, karawele z kartonow, i grupowo szopki z kartonow... Brak mi slow. |
Elly napisał/a: | ||
Mirakle a to tylko dlatego ze nasz " kochanny " nauczyciel z techniki kocha kartony ![]() |
Hy?
My w tym roku wyszywalismy na jakis tekturkach, bralismy co to są metki ![]() |
Jutro babka ocenia zeszyty i cwiczenia, i wystawia oceny =/ Najgorzej, ze ta ocena przechodzi na następny rok, znaczy w szostej klasie nie bede miec techniki, ale ocene z poprzedniej klasy =/ |
Hy?
My w tym roku wyszywalismy na jakis tekturkach, bralismy co to są metki ![]() Jutro babka ocenia zeszyty i cwiczenia, i wystawia oceny =/ Najgorzej, ze ta ocena przechodzi na następny rok, znaczy w szostej klasie nie bede miec techniki, ale ocene z poprzedniej klasy =/ |
Miracle napisał/a: | ||
My chyba pismo techniczne o ile dobrze kojarze mielismy w 4klasie. Stokrotka filofun??? Omg nigdy nie podejrzewalabym ze cos takiego ktos robi w szkole!!! |
Stokrotka napisał/a: | ||
![]() |
Miracle napisał/a: |
My chyba pismo techniczne o ile dobrze kojarze mielismy w 4klasie. |
Stokrotka napisał/a: |
Hehe ale ja dostałam 6 za to ![]() |
Cytat: |
Trzymajcie za mnie kciuki, żeby mi jutro za cwiczenia i zeszyt paly nie wlepilaaaa ![]() |