SEKS - ??????? mysza - Sob 28 Maj, 2005 17:15 Temat postu: ???????
mam problem gdyz od pewnego czasu współzyje z moim chlopakiem wydawalo by sie ze jest wszysto ok jak na pierwszy raz nawet nie bolało problem w tym ze nie odczówam zadnej przyjemnosci tz nic nie czuje ale bólu ani przyjemnosci totalnie nic martwi mnie to troche bo po co sie kochac skoro nie odchówam zasdnej z tego przyjemnosc. Anonymous - Sob 28 Maj, 2005 17:27 Temat postu:
Nie będę oryginalny i powiem to, co zawsze w takich momentach powinna zrobić osoba pytająca na samym początku:
Polecam wizytę u specjalisty. Seksuologa. nasty_girl - Sob 28 Maj, 2005 17:32 Temat postu:
a ja uwazam ze wizyta ta nie jest potrzebna..
dziewczyny zadko przy pierwszych stosunkach maja orgazm (czasem dopiero po roku wposlzycia moga zaczac osiagac orgazm.. to juz kwestia indywidualna) pozatym pewnie jest mloda i moze jeszcze nie do konca jej cialo bylo na to gotowe.. codi - Sob 28 Maj, 2005 17:32 Temat postu:
Na początku mogą ci towarzyszyć rózne odczucia min. brak przyjemności z tego.
Po pewnym czasie zaczniesz czerpać z tego przyjemność. mysza - Sob 28 Maj, 2005 17:38 Temat postu: ..
od pierwszego razu kochalismy sie juz kilka razy i zawsze jest to samo czekam tylko az on skonczy bo jesli mi nie sprawia to przyjemnosci to prznajmniej przyjemny jest dlamnie widok jego zmeczonej i przesyconej roskosza twarzy a po drugie nie sadze zebym byla zqa mloda bo nie mam juz nascie lat nasty_girl - Sob 28 Maj, 2005 17:39 Temat postu:
nascie to moze byc 11 a moze byc 19 wiec mozesz napisac konkretniej.. jak juz pisalam wczesniej.. jedne dziewczyny po miesiacu wspolzycia maja orgazm inne dopiero po roku.. inne jescze inaczej .. mysza - Sob 28 Maj, 2005 17:42 Temat postu:
nie mam 11
19
i sadze ze to nie chodzi o kwestie wieku lecz o cos innego frigg - Sob 28 Maj, 2005 17:43 Temat postu:
no i wlasnie dlatego ze wspolzylas tylko kilka razy i wlasnie dlatego ze masz lat nascie - stasysfakcje kobiety osiagaja najczesciej wraz z doswiadczeniem (i nie mam tu na mysli ilosci partnerow) i wiekiem - nie jestes pierwsza i ostania dziewczyna, ktorej wyobrazenia nie pokrywaja sie z tym jak wspolzycie na poczatku wyglada nasty_girl - Sob 28 Maj, 2005 18:15 Temat postu:
do czego to doszlo.. 19 letnie dziewczyny szukaja porad w dziedzinie sexu na forum gdzie wiek forumowiczow wynosi srednio 12-16 lat.. <lol> Anonymous - Sob 28 Maj, 2005 19:24 Temat postu:
czy ja wiem cyz tyle średnio wynosi codi - Sob 28 Maj, 2005 19:57 Temat postu:
Nie no ja mam prawie 30^^. Anonymous - Sob 28 Maj, 2005 20:03 Temat postu:
i w tym wypadku jesteś kobieta..więc jak mówisz prawie 30 to masz 35
popraw profil albo nie...:> nasty_girl - Nie 29 Maj, 2005 11:38 Temat postu:
no dobrze moze nie srednio ale osoby w tym wieku przewazaja.. pasuje? Anonymous - Nie 29 Maj, 2005 12:31 Temat postu:
codi napisał/a:
Nie no ja mam prawie 30^^.
Z tego co wiem, to baby koncza liczyc lata na 18 roku zycia. I tym moja matka twierdzi, ze ma 18 i nie ma bata, zeby sie dowiedziec ktory jest rok (a ksiazeczki z datami pochowała wsiooo ). nasty_girl - Nie 29 Maj, 2005 12:37 Temat postu:
no wiesz 18 najpiekniesze urodziny.. najfajniejsza impreza, najlepsze prezenty.. moze ona by chciala tak co rok ;p Anonymous - Nie 29 Maj, 2005 17:42 Temat postu:
Martwisz się, ze nie czujesz bólu, ale przy pierwszym razie przecież nie zawsze odczuwa się ból... chyba, ze jakoś specjalnie próbowałaś...
Co do odczuwania przyjemności moze spróbujcie przez pieszczoty, tak jest łatwiej... rywa - Nie 29 Maj, 2005 18:52 Temat postu:
popieram przedmowczynie. pozatym to dziwne ze nic nie czujesz. nasty_girl - Nie 29 Maj, 2005 20:05 Temat postu:
nie to nie jest dziwne ze nic nie czuje.. Sebo - Nie 12 Cze, 2005 01:12 Temat postu:
może chłopak Ci błony dziewczej nie przebił albo głupio to mówić ma za małego