Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - STOP TYLKO DLA DZIEWCZYN!

natalinek130 - Pią 27 Maj, 2005 17:58
Temat postu: STOP TYLKO DLA DZIEWCZYN!
Cześć! Mam 11 lat (w sierpniu skończe 12) i jestem hyba bardziej rozwinięta niż moje koleżanki. (w pewnym sensie) Otóż mam dużo włosków pod pachami Embarassed Wstydzę się ćwiczyć na Wf w nbluzce na ramiączkach bo się wszyscy ze mnie śmieją. Mówiłam mamie o tym ale ona powiedziała że mam się nie przejmować. A jak się zapytałam czy mogę zgolić sobie te włoski to powiedziała że nie bo (jej zdaniem) mam mało. DZIEWCZYNY!!! BŁAGAM POMÓŻCIE MI!!!!!
Inversja - Pią 27 Maj, 2005 18:03
Temat postu:
Też miałam taki problem, ale go sama rozwiązałam Very Happy Poprostu kupiłam se maszynke do golenia (oczywiście bez czyjejj kolwiek wiedzy) i chyba wiadomo co zrobiłam.
nasty_girl - Pią 27 Maj, 2005 18:20
Temat postu:
to ze mam tak powiedziala nie znaczy ze nie mzoesz tego zrobic
Akacja12 - Pią 27 Maj, 2005 18:56
Temat postu:
Cwicz w koszulce z rękawkami ale w sumie teraz lato więc i tak mogłabyś zacząć golić.

//a rodzice nie zawsze mają rację, to tylko ludzie xP\\
Elly - Pią 27 Maj, 2005 19:38
Temat postu:
ja miłam taki problem z włoskami na nogach , mama nie pozwalała mi ich zgolic , a mnie one denerwowały ... wiec wziełam golarke i po włoskach , kiedys tam powiedziałam mamie ze sobie gole nogi to nic mi na to nie powiedziała. wiec poprostu sama sobie zgól te włoski Wink
Miracle - Pią 27 Maj, 2005 19:40
Temat postu:
Poprostu kup sobie jednorazowke chocby taka za zlotek i jazzda. Mama przeciez nie musi o tym wiedziec. Oj gdybym ja robila wszystko co mi mama powie albo stosowalabym sie do jej zakazow to bym chba byla calkowicie inna. Niektore zakazy sa po to by je lamac no nie?
Ona89 - Pią 27 Maj, 2005 21:10
Temat postu:
Największą głupotą jest pytanie o takie rzeczy rodziców, bo wiadomo, że i tak zabronią. Jeśli krępują Cię te włosy i naprawdę nie potrafisz ich znieść to kup maszynkę jednorazową lub po prostu pozycz od taty Wink, chyba, że naprawdę masz ich malutko to nie ma sensu, ja golę tylko wtedy kiedy mam założyć bluzkę w której widać moje pachy, na w-fie raczej ich nie widać.
nasty_girl - Pią 27 Maj, 2005 21:33
Temat postu:
Ona89 napisał/a:
bo wiadomo, że i tak zabronią.

Neutral to takie oczywiste ze zabronia? mi np nigdy nie zabronili? sa jacys inni?
Shaleniec - Pią 27 Maj, 2005 21:38
Temat postu:
moich rodzicow nie obchodzi zbytnio czy sie gole czy nie. =P
Anonymous - Pią 27 Maj, 2005 22:00
Temat postu:
Shaleniec napisał/a:
moich rodzicow nie obchodzi zbytnio czy sie gole czy nie. =P
A moich wogle nie obchodzi Razz
Zamykam się w łazience i gole Razz
Hera - Nie 29 Maj, 2005 14:10
Temat postu:
Powiedz mamie, że bardzo ci to przeszkadza, bo teraz idzie lato i się bardzo pocisz, a włosy pod pachami chamują podobno działanie dezodorantu Wink
Anonymous - Nie 29 Maj, 2005 14:12
Temat postu:
Hera napisał/a:
Powiedz mamie, że bardzo ci to przeszkadza, bo teraz idzie lato i się bardzo pocisz, a włosy pod pachami chamują podobno działanie dezodorantu Wink
Nie podobno tylko napewno.
Dezodorant (antyperspirant) może nawet ,,nie działać ''
Akacja12 - Nie 29 Maj, 2005 14:22
Temat postu:
Ja mam 14 lat i mam bardzo delikatne włoski, białe i są kruciusienkie i niewidoczne Razz wiec sie ciesze bo jak narazie z pachami się meczyć nie musze Razz (no wolałabym się z nogami nie meczyć ale takie życie)
Gol i już. Najlepiej kup sobie jakiejś dobrej firmy bo te za zeta to czesto szajs i w ogóle nie tną Razz
Anonymous - Nie 29 Maj, 2005 14:35
Temat postu:
Odi napisał/a:
Też miałam taki problem, ale go sama rozwiązałam Very Happy Poprostu kupiłam se maszynke do golenia (oczywiście bez czyjejj kolwiek wiedzy) i chyba wiadomo co zrobiłam.

Ja zrobiłam identycznie. Poprostu idziesz do sklepu,bierzesz pierwszą-lepszą maszynke(no może nie do końca pierwszą-lepszą Very Happy),w domq jak nie masz pianki to bierzesz żel pod prysznic,smarujesz paszki/nóżki i gitarka Very Happy
Anonymous - Nie 29 Maj, 2005 14:45
Temat postu:
Nieprzejmuj sie tym co mowi Ci mama. Moja mama awet chyba nie wie ze gole nogi ale mysle ze by mi pozwolila a zreszta top moje nogi i tak samo moje pachy wiec postepuj tak jak uwazasz. To Twoje ciało.
Gościówa - Nie 29 Maj, 2005 23:21
Temat postu:
Jesli masz ich malutko i jasne to nie ma sensu, ale skor mowisz ze to widac i ze sie z ciebie smieja to chyba jednak cos w tym jest ...a mamy maja czasem swoje odchyyly (moja tez mi mowila ze mam malo wloskow na nogach a wygladałam jak orangutan Razz) wiec nie muszisz ze wszystkim sie z nia zgadzac..moja mama nie pozwalala mi golic nog..ale teraz i tak to robie i juz o tym wie (dowiedziala sie przypadkiem) i nie byla taka zbytnio zdenerwowana ze jej nie posluchalalm tylko stiwerdzila ze ona zaczela to robic pozniej (pewnie o to twojej mamie chodzi a teraz sa inne czasy) natomiast jesli chodzi o pachy sama mi pozowolila golic bo stiwerdzila ze to jest bardziej higieniczne i esetyczne..lepiej dzialaja dezodoranty i antyperspiranty, latwiej jest sie umyc, mniej sie pocisz i lepiej wygladasz...ogolem gitess;] powiedz jej to!! naprawde wlosy pod pachami zwlaszcza latem sprzyjaja rozwojowi bakteri i wogole bardziej sie wtedy pocisz...mysle ze jak z nia porozmawiasz zgodzi sie a jak nie to sama to zrob..przeciez jak juz zgolisz to ci chyba ich spowrotem nie przyklei nie? Razz
Shaleniec - Pon 30 Maj, 2005 15:32
Temat postu:
nie ma co sie tak sluchac rodzicow wiec gol i tyle =] tym razem twojamama nie ma racji, jak widac...
AloneMoon - Pon 30 Maj, 2005 16:04
Temat postu:
Moja mama tez mi nie pozwolali... mowila " Jestes jeszzce za mloda!" :/
Ale ja tam sie tym nie przejmowalam,ukradlam tacie mazsynke ....CIACH ..i juz po wloskach xD
Shaleniec - Pon 30 Maj, 2005 18:17
Temat postu:
ale to ejst idiotyczne "jestes ejszcze za mloda"! na milosc boska, rpzeciez to nie seks tylko golenie nog! =p nie moze zaszkodzic..
i wez zrozum tych rodzicow Rolling Eyes
Akacja12 - Pon 30 Maj, 2005 18:33
Temat postu:
Moja mama powiedziała jak się dowiedziała że powinnam dopiero jak bede miała 20 lat no nie... Razz
Anonymous - Pon 30 Maj, 2005 19:50
Temat postu:
Hm... kloc sie o swoje. W koncu sie zgodzi.

Gdy mi wapniaczka powiedziala ze nie moge (jakios tak wyszlo w rozmowie) to dostala ode mnie ochrzan. Na nastepny dzien paradowalam z wygolonymi nogami. ;]
nasty_girl - Pon 30 Maj, 2005 21:55
Temat postu:
lol.. ludzie to maja problemy bez kitu.. ja powiedzialam mamie ze chce nogi ogolic (bylo to jakos w podstawowce jescze) to mi poszla kupila pianke i maszynke i nie bylo problemu.. no niedlugo sie okaze ze maszynki beda sprzedawac od 18 lat i w sklepie sprzedawczynie beda dowod sprawdzac albo pozwolenie od rodzica
panienka_wierzba - Pon 30 Maj, 2005 22:06
Temat postu:
ja pierdziele.. gdyby mi matka powiedziala ze w wieku 14 czy ilu tam lat nie powinno sie uprawiac seksu to ok ale zeby nog nie goli? chyba nikt nie chce wygladac jak malpa - -" moja matka raz sie na wakacjach skapla, nei wiem ile mialam lat wtedy ze 13? moze ale juz nie pamietam i jakos sie nei ciepala, osobiscie to sie nawet nie pytalam

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group