Dzieci OnLine

Komórki - Moderator

Anonymous - Czw 26 Maj, 2005 11:44
Temat postu: Moderator
Może by tak to forum wzbogacono o moda?
Według mnie scv by się sprawdził Wink
Jak wy myślicie?
Kinga - Czw 26 Maj, 2005 11:47
Temat postu:
Daa ... daa ... moja być za Razz
Anonymous - Czw 26 Maj, 2005 13:07
Temat postu:
Narazie to forum jest ubogie.. ale jak się rozkręci jest za SCV ;]
Miracle - Czw 26 Maj, 2005 13:54
Temat postu:
No scv by sie nadawal. Jak co to jestem za, ale czy to foro narazie nie jest za male jak to napisala doro???
Anonymous - Czw 26 Maj, 2005 15:21
Temat postu:
hmmm a ja jestem za brakiem moda
bo każdy wszędzie by moda wciskał ale po co skoro i tak w prawieże offtop i nawet modzi offtopują? to co że jest trzech modów czwarty sie przyda ale po co? raz od święta ZROBIĄ porządek jak toja sie wkurzy albo założy sie temat aby pousuwać offtopy bądź pełno uzytkowników zainterweniuje
jak dla mnie żaden moderator na forum nie jest dobrym może oprócz frigg , i nie mówie tego tak aby wyszło że ja dobrym modem bym była, poprostu powiedźcie mi po co?
Nikita - Czw 26 Maj, 2005 19:02
Temat postu:
Mhm ... Moim zdaniem dział zaczyna się rozkręcać i niedługo potrzebny będzie moderator Wink
Nie wiem kogo bym chciala widziec na tym stanowisku, bo rzadko tu pisze i nie interesuje mnie zbytnio ta tematyka ...
Anonymous - Czw 26 Maj, 2005 19:30
Temat postu:
Jak każde forum, będzie tu dużo offtopów i niechcianych tematów, a jeśli moderator nie będzie wypełniał obowiązków zawsze jest na kogo zwalić winę >Razz To forum rozwija się szybko i według mnie mod będzie miał co robić.
Anonymous - Pią 27 Maj, 2005 13:13
Temat postu:
A ja jestem za tym, żeby modem był każdy kto ma komórkę biggrin... a taks zczerze ktoś kto się na tym zna
Anonymous - Pią 27 Maj, 2005 14:05
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
A ja jestem za tym, żeby modem był każdy kto ma komórkę biggrin... a taks zczerze ktoś kto się na tym zna
O faza... ja mam komórkę i mogę nim być Razz
Shaleniec - Pią 27 Maj, 2005 15:32
Temat postu:
mi wszystko jedno czy tu ebdize moderator czy nie =P i tak tu tyle pisze co kot naplakal =]
nasty_girl - Pią 27 Maj, 2005 16:14
Temat postu:
nie mam nic przeciw wiec jezeli on ma taka ochote to prosze bardzo
Akacja12 - Pią 27 Maj, 2005 18:51
Temat postu:
A czemu akurat scv? On chce w ogóle? Wink
Może być modem mi nie robi.
Anonymous - Pią 27 Maj, 2005 20:30
Temat postu:
ja sie nie znam wogule na komórkach...wiec jak na standardy tego forum uważam sie za najlepszego pretendenta do bycia modem podtematu "komórka" zupełnie jkaby to była jedna szara biggrin ale moja
Anonymous - Pią 27 Maj, 2005 20:53
Temat postu:
Czy ja chcę, najpierw zdecydujcię, czy się nadaję, a potem możemy rozmawiać, ja jak narazie się na ten temat wypowiadał nie będę, ponieważ nie planuję zostać objechany, za to, że się pcham na moda, więc niech to będzie WASZA decyzja.
Miracle - Sob 28 Maj, 2005 11:31
Temat postu:
scv napisał/a:
Czy ja chcę, najpierw zdecydujcię, czy się nadaję, a potem możemy rozmawiać, ja jak narazie się na ten temat wypowiadał nie będę, ponieważ nie planuję zostać objechany, za to, że się pcham na moda, więc niech to będzie WASZA decyzja.

A ten ostrozny i rozsadny jak zwykle.
Anonymous - Sob 28 Maj, 2005 13:35
Temat postu:
Miracle napisał/a:
scv napisał/a:

Ktoś taki musi na tym forum pozostać, bo nie wiem co by się stało, gdyby takich zabrakło, chyba by to był jeden wielki śmietnik, a każdy z użytkowników by miał po 2 ostrzeżenia.
Miracle - Sob 28 Maj, 2005 13:47
Temat postu:
scv napisał/a:
Miracle napisał/a:
scv napisał/a:

Ktoś taki musi na tym forum pozostać, bo nie wiem co by się stało, gdyby takich zabrakło, chyba by to był jeden wielki śmietnik, a każdy z użytkowników by miał po 2 ostrzeżenia.

O z ta wypowiedzia sie calkowicie zgadzam. I tak juz wiele fajnych osob tego typu ze najpierw pomysla potem zrobia odeszlo z forum.
Akacja12 - Sob 28 Maj, 2005 13:48
Temat postu:
scv napisał/a:
To wygląda jakbyś namówił Arena ale dobra nie bede pochopnych wniosków wyciągać.
Musimy wiedzieć czy chcesz, bo musisz chcieć jeśli chcesz być modem (OMG:P) w tłumaczeniu jeżeli nie dowiemy się czy chcesz, nie możemy Cię wybierać bo może się okazać że nie chcesz.

Ale gdybyś nie chciał to byś się nie wypowiadał że to jest nasza decyzja więc musisz chcieć.

No więc jak dla mnie możesz tam być modem Smile
Anonymous - Sob 28 Maj, 2005 15:52
Temat postu:
Arena nie namawiałem, nawet podjerzewam, że nie byłbym w stanie przekonać do czegoś takiego, a co do zgody, to się zgadzam, ale żeby nie było, że się pcham.
Akacja12 - Sob 28 Maj, 2005 18:25
Temat postu:
Skoro twierdzisz że nie prosiłeś Arena (chodź przecież może tu chodzić o znajomości co tez właściwie niejest pchaniem się) to nie może być mowy o pchaniu się.

Dobrze że się zgadzasz.
Anonymous - Pią 03 Cze, 2005 20:54
Temat postu:
oł je ja musze,szybko szybko no jaaaa musze byyyyc ;]

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group