panienka_wierzba napisał/a: |
eeee z czerwonym misiem(vel.narvana), Nenar, Ant0nem, Feanorem, Holy Knight'em hm.. to by bylo na tyle (no jeszcze z Pigmejem i Lena ale oni napisali z 5 postow) |
Shaleniec napisał/a: |
ja się nie spotkałam z nikim z forum =P aczkolwiek się okazalo, ze ze Strokrotką mamy wspolnych znajomych =DDD a mianowicie, moi koledzy to koledzy jej starszego brata =P faza, nie? xD |
eeee z czerwonym misiem(vel.narvana), Nenar, Ant0nem, Feanorem, Holy Knight'em hm.. to by bylo na tyle (no jeszcze z Pigmejem i Lena ale oni napisali z 5 postow) |
EU07 napisał/a: |
Pierwsze spotkanie było z Noidem. Dziennej daty nie pamiętam, ale było to gdzieś w mazowieckie ferie. Poznaliśmy się bardzo łatwo. Była to niedziela, pierwszy pociąg z Warszawy, to mało kto jechał. Umówiliśmy się, że wysiądę ostatnimi drzwiami ostatniego wagonu ![]() W obu przypadkach chyba wrażenia pozytywne bo są plany na następne spotkania. |
EU07 napisał/a: |
Spotkałem się też z Kingą, stosunkowo niedawno (11 i 14 maja). Obydwa miały miejsce na warszawskiej pętli Osiedle Górczewska przy tamtejszej restauracji Mc Donald's. Pierwsze dluzsze, polaczane ze spacerkiem po cmentarnym parku ![]() ![]() W obu przypadkach chyba wrażenia pozytywne bo są plany na następne spotkania. |
Noid napisał/a: |
Chyba pozytywne? Ja Ci dam chyba ![]() |
Kinga napisał/a: |
Aaa wlasnie ... CHYBAA ? ... odgryzł panu ktoś cos kiedys ? :>> Hhyhyhy moze bede pierwsza ? <lol> |
elfkaNenar napisał/a: | ||
Tak... tak z Wierzbusią i bardzo miłe wrażenia... cała noc przegadana =]. Trzeba się jeszcze spotkać, ale jak mamusia ochłonie po ocenkach, proponuje czerwiec ![]() Po za tym z Dusią. Pewnie jej nikt nie kojarzy bo pisałą ze 2 lata temu to dzieki niej tu trafiłam no i mieszka z 7 m ode mnie |
a dzis calkiem przypadkowo wpadlismy na siebie z antonem w autobusie
toż to niespodziewany zlot! |
no ba
czemoz to sie nie przyznac |
ewentualnie calkiem milo sie gawedzilo |
(a ja na poczatku sie nie zorientowalam ze ktos kolo mnie stoi ^___^ haha) |
tym razme na inteligencje : >
ktos stał nademną (bo cien widzialam : D) a przedemna bylo wolne, nie usiadl tylko stanal przy.. hm.. czyli to pewnie jakis znajomy/a ^^ |
Naomi napisał/a: |
Stokrotka i Ona89 - wkońcu kumpele z mojego miasta ![]() |
Nikita napisał/a: |
Wracając do tematu ![]() ![]() Powód ? Rodzice pewnie i tak by mi nie pozwolili, a po drugie, jak narazie, w pobliżu mojego regionu nie byly organizowane zadne zloty ![]() Ale jakbym miala sie już z kimś spotkać to z chęcią spotkałabym się z takimi osobami jak: Iśka, Wierzba, Kinga, Zazulita, Stokrotka, Nenar, Mrówcia, Gabra, HeyaH , scv, Kamix ... |
Holy Knight napisał/a: |
zlot z tego co pamietam gralismy a twoja postac straciła dłonie i ma teraz sztuczne ![]() |
Miracle napisał/a: |
Ja sie widze w budzie z Arenem, Elly i nika. Raz widzialam scv>kulu w Auchanie. |
scv napisał/a: | ||
A owszem, owszem, tyle, że ja Cię nie zauważyłem, więc to był "zlot" jednostronny ![]() |