Dzieci OnLine

Na luzie... - Spotkania

Anonymous - Pon 23 Maj, 2005 21:14
Temat postu: Spotkania
Jak wiadomo niekktórzy z was spotykali sie nawzajem...
jakie były wasze wrażenia się poznaliście...
i gdzie to było ?

Pees. Debilny temat xD
nasty_girl - Pon 23 Maj, 2005 21:18
Temat postu:
nie widzialam sie z nikim.. nie ma tu nikogo kto mieszka w moim miescie lub poblizu.. ale moze jak by zlot we wrocku byl w sierpniu to kto wie Smile
Chesterka - Pon 23 Maj, 2005 21:22
Temat postu:
Ja widziałam się z Expertką (może ktoś kojarzy parę jej shizowych postów?) xD W końcu codziennie się z nią widzę ;P I moniąklonią biggrin (ktoś kojarzy? Razz) Też ją codziennie widzę :]

Z nikim więcej oprócz tego :]
panienka_wierzba - Pon 23 Maj, 2005 21:52
Temat postu:
eeee z czerwonym misiem(vel.narvana), Nenar, Ant0nem, Feanorem, Holy Knight'em hm.. to by bylo na tyle (no jeszcze z Pigmejem i Lena ale oni napisali z 5 postow)
EU07 - Pon 23 Maj, 2005 21:55
Temat postu:
Tak, miałem okazję uczestniczyć w spotkaniach z dwoma osobami. Pierwsze spotkanie było z Noidem. Dziennej daty nie pamiętam, ale było to gdzieś w mazowieckie ferie. Poznaliśmy się bardzo łatwo. Była to niedziela, pierwszy pociąg z Warszawy, to mało kto jechał. Umówiliśmy się, że wysiądę ostatnimi drzwiami ostatniego wagonu Laughing Noid juz czekal na peronie. Potem krótka przejażdżka komunikacja miejska i 1,5-godzinny spacer po toruńskiej starówce (i nie tylko). Pamietam, ze pogoda nie dopisala, w polowie spotkania zaczelo lac.

Spotkałem się też z Kingą, stosunkowo niedawno (11 i 14 maja). Obydwa miały miejsce na warszawskiej pętli Osiedle Górczewska przy tamtejszej restauracji Mc Donald's. Pierwsze dluzsze, polaczane ze spacerkiem po cmentarnym parku Laughing (ech, ta moja znajomość Woli - miał być zwykły, piękny, zielony park), starówce i bulwarach nadwiślanych. Drugie krotsze, bez zwiedzania miejsc Laughing

W obu przypadkach chyba wrażenia pozytywne bo są plany na następne spotkania.
Holy Knight - Pon 23 Maj, 2005 22:58
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:
eeee z czerwonym misiem(vel.narvana), Nenar, Ant0nem, Feanorem, Holy Knight'em hm.. to by bylo na tyle (no jeszcze z Pigmejem i Lena ale oni napisali z 5 postow)

Ta la tak własiwie to jedna z wyminionych osób to twoj brat a prawie cała reszta mieszka nie dalej niz 300m eod ciebie Razz Very Happy
Shaleniec - Wto 24 Maj, 2005 07:41
Temat postu:
ja się nie spotkałam z nikim z forum =P aczkolwiek się okazalo, ze ze Strokrotką mamy wspolnych znajomych =DDD a mianowicie, moi koledzy to koledzy jej starszego brata =P faza, nie? xD
Anonymous - Wto 24 Maj, 2005 14:12
Temat postu:
Shaleniec napisał/a:
ja się nie spotkałam z nikim z forum =P aczkolwiek się okazalo, ze ze Strokrotką mamy wspolnych znajomych =DDD a mianowicie, moi koledzy to koledzy jej starszego brata =P faza, nie? xD
i to niezła faza ;P
Musimy się jak najprędzej spotakać ;]
Shaleniec - Wto 24 Maj, 2005 14:40
Temat postu:
noo! ja tam moge w tą srode, ale szczegoly omuwimy na gg, heheh
Anonymous - Wto 24 Maj, 2005 16:08
Temat postu:
ja się z nikim nie spotkałam aiaiaiaiaooooo ale znając życie pewnie spotkam kiedyś panią Keśkę bo idzie do mojego gimnazjum aiaiaiaiaiaooooo:]
Shaleniec - Wto 24 Maj, 2005 17:24
Temat postu:
ja bmy sie mogla spotkac z kimś z Rzeszowa.. bo akurat będę tma prze zponad tydzien na wakacjach =] a wiec zglaszac sie ludzie z Rzeszowa, z Przeworska i okolic! =D
nasty_girl - Wto 24 Maj, 2005 17:29
Temat postu:
hehe ja w rzeszowie tez w wakacje pewnie bede.. ale to z pare razy i tylko po pare godz.. jak zawsze Razz
Anonymous - Wto 24 Maj, 2005 17:34
Temat postu:
mehehehe calkiem blisko anyway ;p. Zobaczym czy dupe bedzie mi sie chcialo ruszyc lub czy gdzies nie wyjade na dluzej
Anonymous - Wto 24 Maj, 2005 18:53
Temat postu:

Tak... tak z Wierzbusią i bardzo miłe wrażenia... cała noc przegadana =]. Trzeba się jeszcze spotkać, ale jak mamusia ochłonie po ocenkach, proponuje czerwiec Razz.
Po za tym z Dusią. Pewnie jej nikt nie kojarzy bo pisałą ze 2 lata temu to dzieki niej tu trafiłam no i mieszka z 7 m ode mnie
Anonymous - Wto 24 Maj, 2005 18:57
Temat postu:
ja Marta_P widze na codzien Razz
Noid - Wto 24 Maj, 2005 19:01
Temat postu:
EU07 napisał/a:
Pierwsze spotkanie było z Noidem. Dziennej daty nie pamiętam, ale było to gdzieś w mazowieckie ferie. Poznaliśmy się bardzo łatwo. Była to niedziela, pierwszy pociąg z Warszawy, to mało kto jechał. Umówiliśmy się, że wysiądę ostatnimi drzwiami ostatniego wagonu Laughing Noid juz czekal na peronie. Potem krótka przejażdżka komunikacja miejska i 1,5-godzinny spacer po toruńskiej starówce (i nie tylko). Pamietam, ze pogoda nie dopisala, w polowie spotkania zaczelo lac.

Ano było tak =] Specjalnie wcześniej wyszedłem z domu żeby się nie spóźnić, miałem mnóstwo czasu do przyjazdu pociągu, ale nieznajomość dworca sprawiła, że ledwo co zdąrzyłem Mr. Green Komunikacja miejska z zagrzebistymi biletami xD Co do pogody to faktycznie trochę nie dopisała.

Chyba pozytywne? Ja Ci dam chyba Mr. Green
Kinga - Wto 24 Maj, 2005 19:06
Temat postu:
EU07 napisał/a:
Spotkałem się też z Kingą, stosunkowo niedawno (11 i 14 maja). Obydwa miały miejsce na warszawskiej pętli Osiedle Górczewska przy tamtejszej restauracji Mc Donald's. Pierwsze dluzsze, polaczane ze spacerkiem po cmentarnym parku Laughing (ech, ta moja znajomość Woli - miał być zwykły, piękny, zielony park), starówce i bulwarach nadwiślanych. Drugie krotsze, bez zwiedzania miejsc Laughing

Nyu ... ja tylko z panem EU :>>>

Ale planuje z Wieeeeerzzzzzbbbąąąą :> i jeszcze paroma osobkami Smile

Aaa wlasnie ... CHYBAA ? ... odgryzł panu ktoś cos kiedys ? :>> Hhyhyhy moze bede pierwsza ? <lol> Smile
EU07 - Wto 24 Maj, 2005 20:42
Temat postu:
Noid napisał/a:
Chyba pozytywne? Ja Ci dam chyba Mr. Green

Kinga napisał/a:
Aaa wlasnie ... CHYBAA ? ... odgryzł panu ktoś cos kiedys ? :>> Hhyhyhy moze bede pierwsza ? <lol>

Ojej, nie bijcie Laughing Ja po prostu nie chciałem oceniać za kogoś. A jeżeli i Wam się podobało to jest mi z tego powodu niezmiernie miło Laughing.
panienka_wierzba - Sro 25 Maj, 2005 09:26
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:

Tak... tak z Wierzbusią i bardzo miłe wrażenia... cała noc przegadana =]. Trzeba się jeszcze spotkać, ale jak mamusia ochłonie po ocenkach, proponuje czerwiec Razz.
Po za tym z Dusią. Pewnie jej nikt nie kojarzy bo pisałą ze 2 lata temu to dzieki niej tu trafiłam no i mieszka z 7 m ode mnie
propoznuje 19 czerwca.. zagrzebisty koncert jest
panienka_wierzba - Sro 25 Maj, 2005 13:23
Temat postu:
a dzis calkiem przypadkowo wpadlismy na siebie z antonem w autobusie
toż to niespodziewany zlot!
Anonymous - Sro 25 Maj, 2005 13:55
Temat postu:
a dzis calkiem przypadkowo wpadlismy na siebie z antonem w autobusie
toż to niespodziewany zlot!

jeszcze sie przyznajesz?:>
panienka_wierzba - Sro 25 Maj, 2005 14:04
Temat postu:
no ba
czemoz to sie nie przyznac
ewentualnie calkiem milo sie gawedzilo
Anonymous - Sro 25 Maj, 2005 14:53
Temat postu:
no ba
czemoz to sie nie przyznac

Wstyd sie przyznawac do znajomosci z kims, kto ma pedalska koszulke z serduszkiem:> haha
ewentualnie calkiem milo sie gawedzilo

mnie rowniez ;]
panienka_wierzba - Sro 25 Maj, 2005 16:48
Temat postu:
a wlasnie fajne to to serudszko bylo te =D
(a ja na poczatku sie nie zorientowalam ze ktos kolo mnie stoi ^___^ haha)
Anonymous - Sro 25 Maj, 2005 17:10
Temat postu:

(a ja na poczatku sie nie zorientowalam ze ktos kolo mnie stoi ^___^ haha)

hehe, ale dobrze wyrzucilas test na spostrzegawczosc ;]
panienka_wierzba - Sro 25 Maj, 2005 17:13
Temat postu:
tym razme na inteligencje : >
ktos stał nademną (bo cien widzialam : D) a przedemna bylo wolne, nie usiadl tylko stanal przy.. hm.. czyli to pewnie jakis znajomy/a ^^
Anonymous - Sro 25 Maj, 2005 17:21
Temat postu:
tym razme na inteligencje : >
ktos stał nademną (bo cien widzialam : D) a przedemna bylo wolne, nie usiadl tylko stanal przy.. hm.. czyli to pewnie jakis znajomy/a ^^

hehe, ja czesto staje, nawet przy wolnych miejscach... Przyzwyczajenie - mam takie szczescie, ze potem zawsze musze wstawac i wpuszczac babcie ;]
Holy Knight - Sro 25 Maj, 2005 17:23
Temat postu:
a mi sie w autobusie lepiej spi na stojąco Razz
Anonymous - Sro 25 Maj, 2005 17:39
Temat postu:
tia jak sie dobrze stanie..oprze o coś to już tylko sie kołysze na mięśniach bioder...ano nie opłaca sie siedziec w autobusie
nasty_girl - Sro 25 Maj, 2005 17:56
Temat postu:
spac w autobusach? ja se niestety na to pozwolic nie moge bo miasto nie duzo wiec dlugo sie nie jedzie.. zanim bym zasnela musialabym wysiasc..
nasty_girl - Sro 25 Maj, 2005 18:51
Temat postu:
taaa i 5 min budzi cie niemily pan kierowca wyganiajac z autobusu bo przeciez trasa sie juz skonczyla.. dojechalismy do petli i won!
Anonymous - Sro 25 Maj, 2005 20:04
Temat postu:
jak tak krótko jedziesz to po kiedo sie pchasz jeszcze? najpierw jeździ żeby potem jęczeć debilizm
nasty_girl - Sro 25 Maj, 2005 20:15
Temat postu:
kradziejka nie rozumiem o co ci chodzi.. mowie ze nie warto u mnie spac bo zanim bym se zasnela to by sie trasa skonczyla i by mnie wygonili z autobusu Razz
Naomi - Czw 26 Maj, 2005 20:29
Temat postu:
Stokrotka i Ona89 - wkońcu kumpele z mojego miasta biggrin
Anonymous - Czw 26 Maj, 2005 20:33
Temat postu:
Naomi napisał/a:
Stokrotka i Ona89 - wkońcu kumpele z mojego miasta biggrin
Warto dodać że bardzo często się widzimy ^__^
Nikita - Czw 26 Maj, 2005 21:07
Temat postu:
Wracając do tematu Razz to nie spotkalam się jeszcze z zadną osobą z forum Sad
Powód ? Rodzice pewnie i tak by mi nie pozwolili, a po drugie, jak narazie, w pobliżu mojego regionu nie byly organizowane zadne zloty Wink
Ale jakbym miala sie już z kimś spotkać to z chęcią spotkałabym się z takimi osobami jak:
Iśka, Wierzba, Kinga, Zazulita, Stokrotka, Nenar, Mrówcia, Gabra, HeyaH , scv, Kamix ...
Anonymous - Czw 26 Maj, 2005 21:24
Temat postu:
Nikita napisał/a:
Wracając do tematu Razz to nie spotkalam się jeszcze z zadną osobą z forum Sad
Powód ? Rodzice pewnie i tak by mi nie pozwolili, a po drugie, jak narazie, w pobliżu mojego regionu nie byly organizowane zadne zloty Wink
Ale jakbym miala sie już z kimś spotkać to z chęcią spotkałabym się z takimi osobami jak:
Iśka, Wierzba, Kinga, Zazulita, Stokrotka, Nenar, Mrówcia, Gabra, HeyaH , scv, Kamix ...
Łaaaaaaaaaałłłł jestem wymieniona Wink Co za zaszczyt ;]
Tez bym się chciała z Tobą spotkać Bejbuś....
panienka_wierzba - Czw 26 Maj, 2005 21:45
Temat postu:
a zdisiaj kolejny ale tym razem planowany zlot z Holy
Holy Knight - Czw 26 Maj, 2005 22:08
Temat postu:
zlot z tego co pamietam gralismy a twoja postac straciła dłonie i ma teraz sztuczne Twisted Evil . Ale w sumie było ajnie miało być mrocznie a znowu było komicznie
Anonymous - Czw 26 Maj, 2005 22:30
Temat postu:
O jakie miłe spotkanko miałam z Shaleniec ;P
Spotkałyśmy się na procesji Wink
Anonymous - Czw 26 Maj, 2005 22:39
Temat postu:
Ja dzisiaj byłem na zlocie z Tsejem.
Elly - Czw 26 Maj, 2005 22:48
Temat postu:
Ja spotkałam Arena- to w końcu ta sama klasa i Miracle-ta sama szkoła i jeszcze pare osóbek które rzadko piszą np. Nike
Anonymous - Pią 27 Maj, 2005 11:39
Temat postu:
ta to był kurna zlot..tyle tylko że ostatni autobus na joge mi zwiał...i nie potrzebnie zakończylismy zlot !
Anonymous - Pią 27 Maj, 2005 11:42
Temat postu:
Holy Knight napisał/a:
zlot z tego co pamietam gralismy a twoja postac straciła dłonie i ma teraz sztuczne Twisted Evil . Ale w sumie było ajnie miało być mrocznie a znowu było komicznie

Nie narzekaj, u mnie kazde zdanie zawiera gejowska anegdotke Laughing
Miracle - Pią 27 Maj, 2005 14:43
Temat postu:
Ja sie widze w budzie z Arenem, Elly i nika. Raz widzialam scv>kulu w Auchanie.
Idda - Pią 27 Maj, 2005 15:39
Temat postu:
Ehehe,a ja jak na razie się spotkałam,z osób nieznajomych z widzenia jeszcze wtedy, z Różą ^^ biggrin I teraz,jak mamy obydwie czas wolny,to się czasem spotkamy xD biggrin A tak,to na codzień chodzę do klasy z Kenai14 i malenstwem
Anonymous - Pią 27 Maj, 2005 21:05
Temat postu:
Miracle napisał/a:

A owszem, owszem, tyle, że ja Cię nie zauważyłem, więc to był "zlot" jednostronny Razz
Miracle - Pią 27 Maj, 2005 21:10
Temat postu:
scv napisał/a:
Miracle napisał/a:

A owszem, owszem, tyle, że ja Cię nie zauważyłem, więc to był "zlot" jednostronny Razz

No bo patrzyles na socki!!! A i przez nie widzialam ci samego tylko z kim. Z mama!!!
Anonymous - Sob 28 Maj, 2005 00:01
Temat postu:
Z forum nie. I poki co nie mam zamiaru... Chociaz sa mile osoby. :>

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group