SEKS - pytanie Anonymous - Nie 22 Maj, 2005 20:49 Temat postu: pytanie
wiem że to głupie pytanie aleco to jest orgazm? nasty_girl - Nie 22 Maj, 2005 20:54 Temat postu:
moment najwyższego podniecenia seksualnego, połączony z odczuciem rozkoszy, punkt kulminacyjny stymulacji seksualnej Anonymous - Nie 22 Maj, 2005 21:00 Temat postu: Re: pytanie
mamba napisał/a:
wiem że to głupie pytanie aleco to jest orgazm?
Gatunek ślimaka. Jadowity i śmiertelnie niebezpieczny. Anonymous - Pon 23 Maj, 2005 20:48 Temat postu: www.google.pl wpisujesz orgazm i juz Holy Knight - Czw 26 Maj, 2005 00:43 Temat postu:
a czy jestescie pewni że ta osoba jest w dostatecznym wieku by być tak uświadamiana ?? nasty_girl - Czw 26 Maj, 2005 01:17 Temat postu:
jak nie to i tak juz za pozno.. troszke wiedzy nie zaszkodzi Holy Knight - Pią 27 Maj, 2005 17:31 Temat postu:
Pytanie ile lat psychologi zaliczyłaś by móc wydawac opinie co do szkodliwości niektorej wiedzy ?? Anonymous - Pią 27 Maj, 2005 18:04 Temat postu:
Gabra napisał/a:
www.google.pl wpisujesz orgazm i juz
Taa, a jak to jest 7 letnia dziewczynka?
Mam nadzieje, ze pomyslalas, co wtedy wyskoczy? Anonymous - Pią 27 Maj, 2005 20:37 Temat postu:
holy a ty ile lat psychologi zaliczyłes...wiesz czego uczą na samym początku psychologii..że każdy człowiek jest w pewnym stopniu psychologiem ...mówisz jakbyś tego nie wiedział... Holy Knight - Pią 27 Maj, 2005 21:23 Temat postu:
Tak ale ucza tez przynjamniej mnie jakie moga być konsekwencje takiej psychologii karzdego człowieka. frigg - Sob 28 Maj, 2005 09:58 Temat postu:
dobra nasty udzielila odpowiedzi - calkiem slusznej zreszta i nie bardzo az tak kontrowersyjnej jak usuniety przez mnie post codiego (ktory zachaczal juz o instruktaz)....
holy - temat psycholologi rozwojowej, dobrego smaku i ekshibcjonizmu slownego jest poruszony chyba w innym dziale i niech tam zostanie..