Dzieci OnLine

O Forum - licznik

nasty_girl - Sob 21 Maj, 2005 21:20
Temat postu: licznik
no wiec niby duzo osob nabija posty.. byla sonda czy chcemy licznik czy nie i wyszlo ze chcemy.. ale zaraz wszyscy pisali ze wcale jest nam niepotrzebny... wiec moze zamiast anonimowo glosowac chcesz licznika a pisac ze zaglosowales inaczej (nie wiem kto tak robil, w kazdym razie jest to skierowane do tych osob.. i nie pisac ze ja tak nie robilem itd..) no wiec napiszcie tylko czy chcecie zeby byl licznik czy nie.. nic wiecej..

JESTEM ZA SKASOWANIEM LICZNIKA..
Anonymous - Sob 21 Maj, 2005 21:23
Temat postu:
Nie chce licznika.Ani rang.Tylko podpis pod nickiem.
codi - Sob 21 Maj, 2005 21:26
Temat postu:
Ja również nie chcę licznika.
Licznik jest be.
EU07 - Sob 21 Maj, 2005 21:29
Temat postu:
Ja także jestem za zniesieniem naliczania postów. To praktycznie nic nie wnosi. Bo przeca to że ktoś ma powiedzmy >1000 postów nie znaczy ze udziela madrzejszych rad niz ktos kto ma ich np. 20.
Noid - Sob 21 Maj, 2005 22:14
Temat postu:
Za skasowaniem licznika ;]
Anonymous - Sob 21 Maj, 2005 23:01
Temat postu:
darujcie sobie głosowanie już było..kto daje i zabiera to sie w piekle poniewiera...
raz powiedziane musi swoje skody zrobić
nasty_girl - Sob 21 Maj, 2005 23:30
Temat postu:
tsej tylko ze w glosowaniu wiekszosc glosowala zeby licznik byl. a potem wszyscy pisali ze nie chca licznika.. wiec chce zeby teraz sie wypowiedzieli na ten temat.. napisz czy chcesz zeby byl czy nie albo nie pisz wogole.. wg mnie powinno byc tylko ile razy pomogl..
Anonymous - Nie 22 Maj, 2005 01:27
Temat postu:
tadadadadam...

ja chce żeby był licznik hai!
mroweczka - Nie 22 Maj, 2005 08:54
Temat postu:
Za usunięciem licznika.
Inversja - Nie 22 Maj, 2005 08:57
Temat postu:
me to.
Poco nam licznik?? Cały czas czytam tekst ''napiłeś se posta, nabiłeś se posta'' po co to??POco se klawiaturke niszczyć??
ToJa - Nie 22 Maj, 2005 12:20
Temat postu:
Wobec tego może zrobimy inaczej. Licznik zostanie, ale będzie widoczny dopiero po wejściu do profilu. Jeśli komuś będzie bardzo zależało żeby dowiedzieć się ile ktoś ma postów to pofatyguje się i sprawdzi.
codi - Nie 22 Maj, 2005 12:42
Temat postu:
Dobry pomysł.
Popieram Very Happy .
Anonymous - Nie 22 Maj, 2005 12:46
Temat postu:
buuuuuuuuuuuu this

wygwizdać...ale lipa..co az wstyd..kaszana.
Nikita - Nie 22 Maj, 2005 13:46
Temat postu:
Licznik mi lata ^^ Ale teraz jestem za propozycją ToJi Wink
nasty_girl - Nie 22 Maj, 2005 14:19
Temat postu:
ToJu zrob tak bo jak widac pomysl sie podoba..
Anonymous - Nie 22 Maj, 2005 14:28
Temat postu:
Licznik w profilu nic nie da... Dalej będa nabijac posty... Skasować go i koniec
nasty_girl - Nie 22 Maj, 2005 14:48
Temat postu:
stokrotka ale moze w profil nie bedzie sie niektorym osobom chcialo za kazdym razem zagladac..
Anonymous - Nie 22 Maj, 2005 15:16
Temat postu:
Nie chce licznika. ;]
Elun - Nie 22 Maj, 2005 15:28
Temat postu:
ja jestem za rozwiazaniem toji. mozna takze by zdjac rangi spod nicka, bo to one motywuja niektorych, zeby sobie nabic posta i zdobyc wyzsza range.
nasty_girl - Nie 22 Maj, 2005 15:32
Temat postu:
ale osobom ktore maja najwyzsze rangi tez zarzucaja nabijanie..
Akacja12 - Nie 22 Maj, 2005 15:35
Temat postu:
A ja chce licznik ;]
I tak będzie nabijanie postów, tylko żeby być popularniejszym xP

Ej ale co to za ankieta, z której rezygnujecie, było powiedziane, kto chce niech swój głos uzasadni (a kto nie to nie). Większość chciała licznik...
nasty_girl - Nie 22 Maj, 2005 15:37
Temat postu:
akacja jak by nie bylo licznika i rang to jak by mieli nabijac i jak byc poluparniejszym. .chyba niedokladnie czytasz o tym co piszemy..
Akacja12 - Nie 22 Maj, 2005 15:52
Temat postu:
Chyba jednak dokładnie czytam co piszecie. Można nabijać posty żeby być popularniejszym, żeby było widać Twój nick na każdym kroku...
agag - Nie 22 Maj, 2005 16:09
Temat postu:
ja jestem za licznikiem w profilu
Anonymous - Nie 22 Maj, 2005 16:50
Temat postu:
z reszta co was obchodzi czyjeś nabijanie...dbajcie o własne nosy i nie nabijajcie sami...a to już w zupełności wystarczy...bo winny najgłośniej krzyczy...jak wy przestaniecie nabijać to problem zostanie rozwiącany...a teraz widze że cwaniaczycie bo jak nie bedzie licznika to nikt wam nie będzie mógł zarzucić że nabijacie, a wy swoje bedziecie robić bezkarnie, juz to widze jakie bzdury będa pisane...ej dobre;D bedzie weselej...ha ha pod takim względem jestem stanowczo za licznikiem...będzie znów śmiesznie i głupcy zwyciężą :>
ToJa - Nie 22 Maj, 2005 17:33
Temat postu:
Jeśli nie obchodzi to powinno zacząć, bo "za chwilę" będzie znowu Allowed memory... i część naprawdę potrzebnych funkcji przestanie działać.
Dla mnie jest wszystko jedno czy liczniki będą i gdzie czy ich wcale nie będzie. Jeśli ktoś zrobi spływkę, bo nie ma liczników, rang, itp. to znaczy, że tylko na tym mu zależy. Krzyżyk na drogę takim ludziom.
Moje zdanie jest takie, że lepiej jak na forum jest 20 wartościowych użytkowników niż 200 oszołomów.
Co do nabijania postów. Prawie na wszystkich forach są moderatorzy. Jeśli sobie nie radzą to ich zmieńcie. Nie ma sprawy. Piszcie, kto się nie sprawdza jako moderator i na jakim forum (niektórzy mają kilka for) i zmienimy.
panienka_wierzba - Nie 22 Maj, 2005 19:29
Temat postu:
Stokrotka napisał/a:
Licznik w profilu nic nie da... Dalej będa nabijac posty... Skasować go i koniec
a po hujawafla nabijac posty?
Anonymous - Nie 22 Maj, 2005 20:31
Temat postu:
No wiesz,rozne sa zboczenia.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group