Cytat: |
zdelegalizować [...]LPR |
codi napisał/a: |
Co chwile wybucha jakaś afera |
nasty_girl napisał/a: |
no wlasnie a w polsce wszystkie afery sa rozglaszane, ciagle tylko slychac o tym ile pracy maja komisje sledcze .. po co o tym mowic tyle? tylko pokazuja swoja glupote i powoduja brak zaufania do politykow.. |
Tenchion napisał/a: | ||
|
Napastnik napisał/a: |
btw. Skąd wiecie czy w innych krajach nie ma afer? Czyżbyście oglądali zagraniczne serwisy informacyjne albo czytali gazety zza granicy? |
codi napisał/a: | ||
No ja czasami oglądam jakieś kanały z zagranicy i tam również są afery typu: ktoś coś zminił w ustawie, ktoś coś ukradł. Tylko że w zagranicznych sejmach jest trochę bardziej śmiesznie. Np. w Angli w sejmie posłowie użądzaja sobie turnieje dowolnych sztuk walki i przed kamerami leją się ![]() Niezłe śmiechy są wtedy ![]() |
scv napisał/a: | ||||
Jest partią złodziejską, głosi tezy godzące w wielu ludzi i ogólnie ma zbytnie zapędy do pozbywania się wszystkiego co im nie pasuje. |
popatrz na pana giertycha to bedziesz wiedziec czemu.. |
Tenchion napisał/a: |
bardzo lubię Giertycha |
Nena napisał/a: | ||
Ja też lubię Giertycha, kojarzy mi się z wódką ![]() |
Nena napisał/a: | ||
Ja też lubię Giertycha, kojarzy mi się z wódką ![]() |
Papierowa Tęcza napisał/a: |
A mnie sie giertych kojarzy ze stara polska szlachta ![]() |
frigg napisał/a: | ||
a czy nie jest przypadkiem tak, ze to wlasnie dzieki polskiej szlachcie, ktora byla przekupna jak malo kto, doszlo do rozbiorow polski i byl w polsce bajzel dzieki prawu jakie moglo powstac tylko w polsce a mianowicie liberum veto? podkreslam, ze historia to nie jest moja mocna strona, jednakze cos tam z lekcji histori pamietam.... |
DeadCorpses napisał/a: |
Giertych - nie wiedzieć czemu faszyści mi się źle kojarzą. W dodatku tworzy swoją wizję bez oparcia dowodów, snuje przypuszczenia i insynuuacje. Poza tym obstawiam, że chce się tylko dostać do koryta. Jego dziadek, ojciec ideologami narodowymi mogli jeszcze być, a Roman jest po prostu głupi. Nie lubię też stwierdzenie, że tylko narodowiec to patriota..
[bym zapomniał - http://www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=5677] choć najbardziej najbardziej boję się PiS'u, populizm absolutny, cokolwiek się stanie, któryś Kaczuch zrzuca winę na komuchów, esbeków etc. Co do delegalizacji SLD - niestety tylko na lewicy jest najwięcej rozsądnych polityków, na prawo już jest kiła, wszyscy którzy rządzą lub do władzy dążą już rządzili, zatem marna szansa żeby coś się zmieniło Powstanie ludowe jest całkiem zabawną koncepcją, ale to słaby pomysł, gdyby ludziom zależało, to nie głosowaliby na jakieś durne partie, może co poniektórzy pozakładaliby jakieś świeże czy coś, ale generalnie to się im po prostu nie chce, nie zależy im. |
ciekawe kiedy ludzie się zorientują, że te wszystkie lustracje są bezsensowne, co to za różnica, czy coś kiedyś doniósł czy nie? czy należał do Partii (no nic, że do PZPR należało w pyte społeczeństwa polskiego) etc. (starczy wspomnieć co ostatnio wymyślili - lustracja pracowników uczelni z argumentacją, że 'nie można komuchom itp. dawać edukować naszej młodzieży' rece opadają...) mnie to naprawde zwisa czy to Żyd, komunista czy mason, byleby był uczciwy i robił coś dla ogółu.
Ta, Lechu jest znakomitym prezydentem W-wy, wstrzymywane inwestycje, czy jak ostatnio ograniczanie wolności w owej stolicy. Poza tym jego wypowiedzi opulwające wszystkich na około etc. No i na końcu program gosp., który tej gospodarki na pewno nie podniesie |
Otwieracz napisał/a: |
Program gospodarczy nienajlepszy, tu się zgodzę. Jednak jako zwolennika lewicy powinien cię cieszyć. Mieszkam w Warszawie i odkąd rządzi Kaczyński jest znacznie lepiej. Jakie ograniczenie wolności? |
Ktoś, kto kłamie i donosi nie jest uczciwy. Sam sobie przeczysz. |
z szalką mocno na prawo przechyloną (liberalizmowi mówimy TAK!)
|
o, kuchwa...
dobra, zacznijmy od tego że w Polszy nie ma ani prawicy, ani lewicy z prawdziwego zdarzenia, partie się dzieli lewo/prawo zwzgl. na środowisko z których się wywodzą...poglądy mam prawicowe (pierw co poniektórzy muszą się zapoznać zapewne z nowymi terminami) i oczywiście mówienie, że rozsądniejsi aktualnie są ludzie pokroju Cimoszewicza, Borowskiego, to juz jest sprzeczność, głupota, zdrada itp.? |