Pomoc w lekcjach - Niemiecki tłumacz Anonymous - Czw 19 Maj, 2005 20:23 Temat postu: Niemiecki tłumacz
Hej! Czy znacie jak±¶ stronkę,na której można tłumaczyć całe zdania z niemieckiego na polski? Je¶li tak,to proszę podac! PILNE! nasty_girl - Czw 19 Maj, 2005 20:31 Temat postu: http://www.tlumacz-de.abc.pl/ calych zdan nie przetlumaczyc raczej.. takie translatory maja to do siebie ze tlumacza pojedyncze slowa a nie cale zdania, a jak dasz zdanie przetlumacza slowo po slowie, nie zmienia kolejnosci zeby byl jakis czas itd.. no niestety musisz sobie znalesc jak sie buduje zdania a potem wg schematu budowac zdania z rpzetlumaczonych slow.. Anonymous - Nie 22 Maj, 2005 13:43 Temat postu: www.ling.plI¶ka - Pon 23 Maj, 2005 22:08 Temat postu: Re: Niemiecki tłumacz
blackLady napisał/a:
Hej! Czy znacie jak±¶ stronkę,na której można tłumaczyć całe zdania z niemieckiego na polski? Je¶li tak,to proszę podac! PILNE!
Żaden tłumacz nie przetłumaczy Ci poprawnie zdan. Jedynie takie np. "Ja jestem Natalia." Nic wiecej... Tlumacza zle, nie umia odmian...
Je¶li bedziesz miala jakis problem z niemcem, chetnie pomoge, moge cos przetlumaczyc no oczywiscie jesli bede umiala
(GG: 5434195, meil: natalia.choinka@poczta.fm) AloneMoon - Wto 24 Maj, 2005 21:00 Temat postu:
Ja tez ci moge pomuc
Mieszkam w niemczech juz prawie 4 lata..
( moj gg: 2064691 a e-mail w profilu)
> Tlumacz onet.pl <
Fajny Tlumacz Anonymous - Wto 24 Maj, 2005 21:07 Temat postu:
słownik na onecie AloneMoon - Wto 24 Maj, 2005 21:09 Temat postu:
No...
Niestety moze przetlumaczyc tylko slowka ale ja go uzywam jak szybko potrzebuje przetlumaczenia =) nasty_girl - Wto 24 Maj, 2005 21:19 Temat postu:
ja sie niemieckiego nie ucze, ale na migi jakos sie nawet porozumiewalam z niemcami (lepiej od chlopaka ktory sie 5 lat niemca uczy se radzilam i tyle mi wystarczy:d)