marcys napisał/a: |
ale 14 cm to bardzo mało przy moich kolegach... (17,18cm) Boje się że coś ze mną nie tak.. ![]() |
Cytat: |
mężczyzn ze "zbyt" małym, lub "zbyt" dużym członkiem jest tyle samo co kobiet ze "zbyt" małym, lub "zbyt" dużym biustem.
Tyle że nikt jeszcze nie zdefiniował, co znaczy "zbyt mały" czy "zbyt duży". Są to pojęcia czysto abstrakcyjne. Każdy ma inny gust to raz, a dwa, nie to jest najważniejsze |
Keeveek napisał/a: |
Do usatysfakcjonowania kobiety teorytycznie wystarcza penis długości 3 cm. |
marcys napisał/a: |
Witam mam wstydliwy problem bo mam prawie 16 lat i tylko 14 cm mierzy mój członek nie wiem czy tak już zostanie czy to sie jeszcze zmieni ![]() |
Ant0nFucker napisał/a: |
14 cm? co to ma byc? to widac chociaz :/? |
teorytyka mówi, że jak masz 20 cm długości to około 3-4 cm obwodu... |
Cytat: |
lol.. niemożliwym jest, by 20 cm członek miał pół centymetra obwodu... penis jak ołówek? tylko w zabawnych hentajach |
to Ty podziel się z nami 'przepustowością swojego łącza' , głębokością kanionu, itp.. wtedy ja podam swoje wymiary. |
długość ołówka zależy od stopnia zużycia, pogryzienia, naostrzenia |
0,5 cm ma ołówek otoczony bardzo cienką warstwą drewna. Tylko delikatnie okalającą rysik. |
Ant0nFucker napisał/a: |
Keeveek nie chce powiedziec jakie ma wymiary bo go kompleksy mecza ![]() |
Czy dobierając sobie partnera na całe życia dziewczęta chodzą z linijkami? |
HeyaH napisał/a: | ||
A nie? ;P |
Keeveek napisał/a: | ||||
odpowiedź długa i wyczerpująca.. to forum schodzi na psy |
Kobiety z małym biustem na paliki? |
ja was dzieci nie rozumiem.. czy wielkość penisa to najważniejsza w życiu wartość? Czy dobierając sobie partnera na całe życia dziewczęta chodzą z linijkami? Nic więcej się nie liczy? Dorośnijcie i zrozumcie, że seks to tylko dodatek do w pełni DOROSŁEGO życia |
wiesz kiedy naprawdę dorośniesz? kiedy przestaniesz mówić, że jesteś starszy, doroślejszy od innych, że dorosłeś.. na razie nieudolnie silisz się w dorosłość |
wiesz kiedy naprawdę dorośniesz? kiedy przestaniesz mówić, że jesteś starszy, doroślejszy od innych, że dorosłeś.. na razie nieudolnie silisz się w dorosłość |
Kiedy widzę posty takie jak ten powyższy mam zamiar nakłonić kościół do popierania antykoncepcji.. |
Ant0n napisał/a: |
Himitsu, jestes tak zalosny, iz serce blaga mnie o moje przyzwolenie na koniec jego mek, gdy widze Twe posty ;o. |