Dzieci OnLine

SONDY ANKIETY - temat o zdjęciach - WAŻNE

Anonymous - Pon 16 Maj, 2005 20:05
Temat postu: temat o zdjęciach - WAŻNE
W związku z narastającym off-topem w temacie "nasze zdjęcia", gdzie na ponad 1000 postów około 800 stanowią przeróżne off-topic, proponuję, aby temat z nich wyczyścić i założyć podforum z zdjęciami, gdzie można by było zamieszczać linki i komentować zdjęcia, ponieważ w taki sposób jaki jest stosowany obecnie bardzo źle się przegląda zdjęcia uzytkowników. W przypadku nowego rozwiązania użytkownik zamieszczający swoje zdjęcie zakładał by osobny temat, aby łatwiej było je znaleźć. W przypadku dodawania kolejnych zdjęć, odnośniki do nich zamieszczałoby się w 1 poście tematu, w celu ułatwienia odnajdywania zdjęć.

Ankieta będzie trwała 14 dni.
Anonymous - Pon 16 Maj, 2005 20:06
Temat postu:
Popieram,madrze to wymysliles.
Anonymous - Pon 16 Maj, 2005 20:07
Temat postu:
za xD
Kinga - Pon 16 Maj, 2005 20:07
Temat postu:
Rownież jestem za Smile
Anonymous - Pon 16 Maj, 2005 20:07
Temat postu:
Słyszłam że moderatorzy mieli wyczyścić ten temat, aczkolwiek bedzie to długo trwało....
Oczywiście jestem za tym pomysłem Wink
Anonymous - Pon 16 Maj, 2005 20:09
Temat postu:
Stokrotka napisał/a:
Słyszłam że moderatorzy mieli wyczyścić ten temat, aczkolwiek bedzie to długo trwało....
Oczywiście jestem za tym pomysłem Wink

W dziale "Na luzie" jest 3 moderatorów, więc nie widzę problemu, żeby się tym zajęli, ale podejrzewam, że tym, którzy tylko nabijają może się to nie spodobać, ponieważ wtedy liczniki mogłyby stracić jakieś 100-200 postów.
Anonymous - Pon 16 Maj, 2005 20:14
Temat postu:
i o to przyklad po co sie ludzie tam na moda pchają a forum dalej zaofftopiowane:/

a co do tematu to hm... dzial nasze zdjęcia tzn temat nie działa mi od bynajmniej dwóch tygodni wiec za
Anonymous - Pon 16 Maj, 2005 20:16
Temat postu:
kradziejka napisał/a:
i o to przyklad po co sie ludzie tam na moda pchają a forum dalej zaofftopiowane:/

a co do tematu to hm... dzial nasze zdjęcia tzn temat nie działa mi od bynajmniej dwóch tygodni wiec za

Pewnie dlatego Ci nie działa, ponieważ jest w nim NADMIAR i to solidny postów.
agag - Pon 16 Maj, 2005 20:23
Temat postu:
pozwalam sobie sama siebie zacytować:

Cytat:
scv album jest ostatnio cały czas (nie znika) Można tam zakładać własne galerie i komentarze. Myslę że założenie kolejnego podforum byłoby mniej więcej tym samym. Może lepiej wymyśl jak ulepszyć album, żeby go dostosować do twoich oczekiwań...
Może niech każdy kto zamieszcza zdjęcia, zamieszcza je 2 razy: w albumie i w "nasze zdjęcia", gdzie nadal będzie można je komentować, a same zdjęcia można oglądać w albumie

nasty_girl - Pon 16 Maj, 2005 20:23
Temat postu:
po co zakladac temat zeby bylo tam to samo, nie lepiej zostawic jak jest, i zeby komenty byly, a jak ktos se chce obejrzec i nie wygrzebywac z komentow niech popatrzy czy w albumie nie ma..
Anonymous - Pon 16 Maj, 2005 20:26
Temat postu:
No ale po co sie meczyc i wygrzebywac zdjecia z tych offtopow i commentow?Jestes masochistka or sth?
nasty_girl - Pon 16 Maj, 2005 20:28
Temat postu:
nie.. ale jak ogladam czyjesz zdjecie to czasami mam ochote napisac co o tym zdjeciu mysle..
Anonymous - Pon 16 Maj, 2005 20:28
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
po co zakladac temat zeby bylo tam to samo, nie lepiej zostawic jak jest, i zeby komenty byly, a jak ktos se chce obejrzec i nie wygrzebywac z komentow niech popatrzy czy w albumie nie ma..

Czy ja napisalem po chisku??
1. Przewaznie to co jest w owym temacie, tego nie ma w Albumie.
2. Przecież napisałem jak by to miało wyglądać z komentami.
3. To wygrzebywanie jest naprawdę męczące.
Anonymous - Pon 16 Maj, 2005 20:35
Temat postu:
To moze nieh ktoś poprzenosi wszystkie zdjecia do pierwszego postu w temacie i tak zmienia co jakiś czas.. moze być np.
Panienka Wierzba:
zdjecie
zdjęcie
...

No a komentować można zawsze
Anonymous - Pon 16 Maj, 2005 20:40
Temat postu:
Kiedys (jakies dwa tygodnie temu) dogadalam sie z Naomi, ze temat sie wyczysci z postow bez linkow do zdjec - tak jak pisal na poczatku autor tematu. Z 68 stron zrobilo sie 7 Wink

// a forum mozna zrobic w sumie Wink
Anonymous - Pon 16 Maj, 2005 23:40
Temat postu:
chodzi o to że w albumie są ubytki względem tematu nasze zdjęcia..lepiej jakby album był aktywnym odtważaczem linków wszystkich zdjęc z tych forum zamiast trzymac je na własnym serwerze tylko by zawierał linki...jedyne co należałoby zrobić to pogrupować...prawdopodobnie najlepiej zaleznie od uzytkownika tzn na uztkoniwków
mroweczka - Czw 19 Maj, 2005 16:44
Temat postu:
Moim zdaniem na sam początek powinno się skasować z tego tematu wszystkie posty bez linków(Kamix na początku topicu już to napisał,żeby zdjecia najwyżej na PW komentować) a potem każdy kto wrzucił zdjęcie niech wybierze najlepsze i te wrzuci do albumu (w tym czasie najlepiej,żeby topic był zbalokowany). Dajmy na to,że topic będzie zablokowany przez ok. 2 tygodnie i wtedy forumowicze będą mogli wybierać zdjęcia, jakie ewentualnie chcą przechować lub przerzucić gdzie indziej. Po tych dwoch tygodniach topic najlepiej byłoby skasować. Ja nie widzę powodu prowadzenia takich topiców, skoro mamy album i tam wszyscy mogą komentować fotki bez podejrzeń o nabijactwo. A jeśli skorzystamy z Twojej propozycji scv to i tak od nowa zacznie się nabijanie...
Anonymous - Czw 19 Maj, 2005 16:46
Temat postu:
mroweczka napisał/a:
Moim zdaniem na sam początek powinno się skasować z tego tematu wszystkie posty bez linków(Kamix na początku topicu już to napisał,żeby zdjecia najwyżej na PW komentować)

To juz zrobione. Wink

A co do forum - to w sumie, ze zdjeciami jest tak, ze np. przez miesiac pelno nowych, 4 miechy przerwy etc. Wink Ale mozna sprobowac...
Anonymous - Czw 19 Maj, 2005 16:48
Temat postu:
mroweczka napisał/a:
Moim zdaniem na sam początek powinno się skasować z tego tematu wszystkie posty bez linków(Kamix na początku topicu już to napisał,żeby zdjecia najwyżej na PW komentować) a potem każdy kto wrzucił zdjęcie niech wybierze najlepsze i te wrzuci do albumu (w tym czasie najlepiej,żeby topic był zbalokowany). Dajmy na to,że topic będzie zablokowany przez ok. 2 tygodnie i wtedy forumowicze będą mogli wybierać zdjęcia, jakie ewentualnie chcą przechować lub przerzucić gdzie indziej. Po tych dwoch tygodniach topic najlepiej byłoby skasować. Ja nie widzę powodu prowadzenia takich topiców, skoro mamy album i tam wszyscy mogą komentować fotki bez podejrzeń o nabijactwo. A jeśli skorzystamy z Twojej propozycji scv to i tak od nowa zacznie się nabijanie...

Ale zawsze można na danym forum wyłączyć naliczanie postów, a wtedy można nabijać ile się tylko da Razz
Akacja12 - Czw 19 Maj, 2005 16:48
Temat postu:
To można usunąć naliczanie postów jak jakiś problem :/ zresztą wkurza mni eto ciągłe posądzanie o nabijanie...
mroweczka - Czw 19 Maj, 2005 17:16
Temat postu:
scv napisał/a:
mroweczka napisał/a:

Ale zawsze można na danym forum wyłączyć naliczanie postów, a wtedy można nabijać ile się tylko da Razz

A no fakt, o tym nie pomyślałam Smile.
W takim razie-jestem na TAK Razz.
Akacja, każdego wkurza a poza tym tu nie chodzi o nabijanie tylko o to,że forum jest małoczytelne...prawie 70 stron z czego 60 to offtopy i szukaj sobie zdjęć Neutral
Akacja12 - Pią 20 Maj, 2005 22:46
Temat postu:
Wiem, temat o zdjęciach. Ale nie o to mi chodziło. Chodziło mi o POSĄDZANIE o nabijanie na każdym kroku.

Można zrobić przecież na każde linki osobny temat, albo nawet temat na każdą osobe jeden.

Zresztą ktoś już to mowił

scv - nie zauważyłam że napisałeś bo ta sama data ;]
Anonymous - Pią 20 Maj, 2005 23:09
Temat postu:
Swietne scv popieram . JEden mądry obywatel:)
Naomi - Sob 21 Maj, 2005 11:45
Temat postu:
Jestem za =)

Hmm... Bo sobie pokomentować czyjąś buśkę to nawet fajnie XD tylko zamiast mądrych komentów<lol> są offtopiczki- beee... ;]

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group