Stokrotka napisał/a: |
Słyszłam że moderatorzy mieli wyczyścić ten temat, aczkolwiek bedzie to długo trwało....
Oczywiście jestem za tym pomysłem ![]() |
kradziejka napisał/a: |
i o to przyklad po co sie ludzie tam na moda pchają a forum dalej zaofftopiowane:/
a co do tematu to hm... dzial nasze zdjęcia tzn temat nie działa mi od bynajmniej dwóch tygodni wiec za |
Cytat: |
scv album jest ostatnio cały czas (nie znika) Można tam zakładać własne galerie i komentarze. Myslę że założenie kolejnego podforum byłoby mniej więcej tym samym. Może lepiej wymyśl jak ulepszyć album, żeby go dostosować do twoich oczekiwań...
Może niech każdy kto zamieszcza zdjęcia, zamieszcza je 2 razy: w albumie i w "nasze zdjęcia", gdzie nadal będzie można je komentować, a same zdjęcia można oglądać w albumie |
nasty_girl napisał/a: |
po co zakladac temat zeby bylo tam to samo, nie lepiej zostawic jak jest, i zeby komenty byly, a jak ktos se chce obejrzec i nie wygrzebywac z komentow niech popatrzy czy w albumie nie ma.. |
mroweczka napisał/a: |
Moim zdaniem na sam początek powinno się skasować z tego tematu wszystkie posty bez linków(Kamix na początku topicu już to napisał,żeby zdjecia najwyżej na PW komentować) |
mroweczka napisał/a: |
Moim zdaniem na sam początek powinno się skasować z tego tematu wszystkie posty bez linków(Kamix na początku topicu już to napisał,żeby zdjecia najwyżej na PW komentować) a potem każdy kto wrzucił zdjęcie niech wybierze najlepsze i te wrzuci do albumu (w tym czasie najlepiej,żeby topic był zbalokowany). Dajmy na to,że topic będzie zablokowany przez ok. 2 tygodnie i wtedy forumowicze będą mogli wybierać zdjęcia, jakie ewentualnie chcą przechować lub przerzucić gdzie indziej. Po tych dwoch tygodniach topic najlepiej byłoby skasować. Ja nie widzę powodu prowadzenia takich topiców, skoro mamy album i tam wszyscy mogą komentować fotki bez podejrzeń o nabijactwo. A jeśli skorzystamy z Twojej propozycji scv to i tak od nowa zacznie się nabijanie... |
scv napisał/a: | ||
Ale zawsze można na danym forum wyłączyć naliczanie postów, a wtedy można nabijać ile się tylko da ![]() |