Aren napisał/a: |
1. NAMBER ŁAN .1
Czasami. np. gdy nie potrafie zasnąć (jest mi ciepło, nie wygodnie itd.) To robi mi się takie dziwne coś, wydaje mi się że wszystko jest tak blisko, i mam jakby większy kąt patrzenia. Nie możliwe? A jednak. Wydaje mi się tez jakby wszystko było dużo głośniejsze niż w rzeczywistośći, zwykły ruch ręki po kołdrze uznaję jakby krzyk prosto wucho. Jest mi w tedy źle i chcę jak najszybciej zasnąć. Taka sytuacja zdarza mi się też gdy siedze przy kompie i cos czytam, np. przed chwilą. Np. Patrze w monitor, wydaje mi się on jakos dziwnie duży.... Patrzę w logo a wiem co jest napisane w jakiejs innej części. Kurcze piórko, co to jest?!?!?!?!?!? Czyżby problem ze wzrokiem? ale co z tą ,głośnościa?! ![]() 2. NAMBER TŁU .2 Zdarza mi się teraz jakos dośc często, taka sytuacja: Nie robie nic co by mnie mogło przemęczać aż tu nagle takie kłucie w sercu, jest krótkie, lecz bolesne, a jeśli się poruszę to dopiero to mi napingala. W sporcie jestem bardzo aktywny. Ale nie uważąm że to przez sport, chociaz tez mi sie przytrafiało w środku meczu ból serca lub gdzies tam na dole z prawej strony brzucha. Już nie raz koledzy w skzole tu zauważyli. Dawid i romek wiedzą o co chodzi. Podejrzewam że powinienem iść do lekarza, ale gdzie? Do przychodni dziecięcej czy gdzie? (czy ja wykituję?! 0-o Ja się kutva nie dam! ![]() Czekam na wasze wypowiedzi ![]() |