Anyone napisał/a: |
Ta na pierwszej nie bo dziewczyna pomysli ze jakis napalony glupek (plz dont *ciach* ![]() ![]() ![]() |
Yarpen_Abbil napisał/a: |
Jestem za mówieniem wszystkiego wprost: "Jesteś naprawdę świetną dziewczyną. KOCHAM CIĘ!!! Chciałbym być z tobą bliżej... FORMALNIE bliżej... Czy ni chciałabyć ze mną chodzić?!" - Albo coś w tym stylu.... |
Yarpen_Abbil napisał/a: |
Nie potrzeba słów... Tu masz rację.... Potrzeba jakichkolwiek świadectw.... Ja podałem przykład świadectwa w formie słów.... |
panienka_wierzba napisał/a: | ||
troche mnie to smieszy.. nie wiem czemu ale taki wyskok 'kocham cie' zapewne by kogos przestraszyl dorazu formalnie blizej eeee to ja raczej zostane przy swoim slodkim romantyźmie |
Shaleniec napisał/a: |
jakby ktos do mnie ni z tego ni z owego wyskoczyl z "kocham cie" to bym sie troche rpzestrasyzla. =P bo bym jakbym ja go nie kochala a tylko mi sie podobal? albo bym sobie tak najpewniej pomyslala, ze mowi to kazdej. najpeirw trzeba jakos udowonic.. ja wole jak chlopak jakos tak stara mi si pokazywac w swoich czynach, slowach (ale nie doslownie), ze cos czuje.. =) |
jakby ktos do mnie ni z tego ni z owego wyskoczyl z "kocham cie" to bym sie troche rpzestrasyzla. =P bo bym jakbym ja go nie kochala a tylko mi sie podobal? albo bym sobie tak najpewniej pomyslala, ze mowi to kazdej. najpeirw trzeba jakos udowonic.. ja wole jak chlopak jakos tak stara mi si pokazywac w swoich czynach, slowach (ale nie doslownie), ze cos czuje.. =) |
Cytat: |
Kaska slodki romantyzm sprecyzuj bo w sumie chyba tez nie wiesz o czym mówisz |
nie [cenzura] mnie nic tak bardzo jak panienki ktore porozmawiaja 2 razy z chlopakiem i mowia jak to go kochaja (no i faceci oczywiscie tez.. ), albo jak ktos mowi ze kogos kocha a rozmawiaja tylko na gg itd.. |
Tsej napisał/a: |
poprawka wcale za wiele nie musiałem tłumaczyć...holy nie docenia sąsiadki ![]() |
nasty_girl napisał/a: |
nie [cenzura] mnie nic tak bardzo jak panienki ktore porozmawiaja 2 razy z chlopakiem i mowia jak to go kochaja (no i faceci oczywiscie tez.. ), albo jak ktos mowi ze kogos kocha a rozmawiaja tylko na gg itd.. |
w tym moim poscie chodzilo o to, ze chlopak prawie nie zna dziewcyzny i wystrzeliwuje "kocham cie" O_O strach sie bac |
opętana, zapytal przez smsa? =| ale buuuuc! =P |
Holy Knight napisał/a: | ||
ile zwiazków dłuższysc niż rok ona przerobiła w jej wieku?? czy była już kiedyś blisko ślubu ?? , a może ja o czyms nie wiem ?? a z reszta niewzne i tak wole chyba nie wiedzieć bo to dla mnie nie temat na publiczne dyskusje. |
nasty_girl napisał/a: |
Holy Knight ale jak bys zauwazyl wiekszosc osob z tego forum jest w wieku 12-15 lat, z czego wiekszosc zakochuje sie w paru osobach naraz itd.. co takie osoby maja wiedziec o prawdziwych uczuciach.. |