Dzieci OnLine

Moda, Uroda, Wygląd - Wakacyjne szaleństwo^^

Naomi - Sob 14 Maj, 2005 17:46
Temat postu: Wakacyjne szaleństwo^^
No więc co zrobicie ze swoim wyglądem latem(()) ??~~
Ja chcę na swoich bląd włosach zrobić brąz pasemka sazmponetką ^^ Laughing
Anonymous - Sob 14 Maj, 2005 17:51
Temat postu:
Naomi nie warto szpecić sobie włosów, szczególnie że Ty masz taki fajny blondzik =]
A co ja zamierzam zrobić ? Napewno włosów nie pofarbuje, bo strasznie nie podoba mi sie czerwony łeb na blond włosach tak jak to jest u niektórych...
Może będę szaleć z makijażem, tego naprawde jeszcze nie wiem.
A zresztą lato to lato po co szaleć w wyglądem ^__^
codi - Sob 14 Maj, 2005 18:06
Temat postu:
Ja sobie farbuje włosy na ciemno-niebieski xD.
I może zrobie kolczyka w nosie xDD, na razie mam tylko w uszach Razz .
Naomi - Sob 14 Maj, 2005 19:05
Temat postu:
Wakacje to tylko 2 mies. przez które muszę się wyszumieć ! ;D
Całe 10 długich, nudnych miesięcy na to czekam Wink
~~~WAKACJE, ZNÓW BEDĄ WAKACJE ***!!! JJEEEEEEE XD
Anonymous - Sob 14 Maj, 2005 19:07
Temat postu:
Naomi lepiej odstaw szopkę i we wrześniu przyjdź do budy świeżo pofarbowana... ale jazda by była xD
Anonymous - Sob 14 Maj, 2005 21:28
Temat postu:
nie wiem jak moja siostra bedzie sie farbować to sobie końcówki włosów pofarbuje jak zawsze

a co do zmian wakacyjnych to glany na trampki kurtke zimową na tiszort zdejme czapke arafatke chyba tyle no i bluze zamienie na flanelówę
Anonymous - Sob 14 Maj, 2005 21:29
Temat postu:
Pofarbuje się na zielono. Co dalej, nie wiem. Makijażu chyba w ogóle nie będę sobie robić, bo się w tym skwarze rozpuści natychmiast. Ciuszki? E, nie będę zgrywać takiej niedostępnej cnotki, jaką zgrywałam przez ostanie dwa lata i może... pokażę nogi, odsłonie brzuszek?... Pożyjemy, zobaczymy...
Anonymous - Sob 14 Maj, 2005 21:35
Temat postu:
potne kolejne dzinsy
Anonymous - Sob 14 Maj, 2005 21:39
Temat postu:
Kolejne spodnie mi się rozwalą.
Anonymous - Sob 14 Maj, 2005 21:40
Temat postu:
A jeżeli chodzi o ubranie to ze spodni zrobie rybaczki a z t-shirtów bluzki do pępka Razz
^__^
mroweczka - Sob 14 Maj, 2005 21:51
Temat postu:
O to ja mam duzo postanowien ^^
Z pryszczami cos zrobie...ostatecznie do kosmetyczni zrobie bo mnie wku...rzaja te prszczed jak nie wiem
Kupie swieltlika(usune worki pod oczmai, nad oczami, obok oczu ^^)
opaleeee sieee
bede ciwczyc-na skolioze i tak dla siebie ^^ Chce zrobic szpagat Razz
panienka_wierzba - Sob 14 Maj, 2005 22:06
Temat postu:
ja?
ja hm.. moze znowu sie farbne (jak zresztą zrobiłam juz ze 2 czy 3 razy w roku szkolnym) ale nie wiem
co jeszcze? wybiore sie na woodstoch
co by tu jeszcze hm..
moze takie postanowienie ze w tym roku nie bede nosila glanow w wakacje
nie chce sie opalic
nie lubie
ale bede chodzila na basen
i ot co
chyba tyle
noi jeszcze se zrobie kolczyk w jezyku
Anonymous - Nie 15 Maj, 2005 08:33
Temat postu:
zalezy na kim jej zalezy...pewnie ktos podobny do chłopaka frigg biggrin (apropos miłego tematu ale jakże niegustownego o kolczykach)
Anonymous - Nie 15 Maj, 2005 10:07
Temat postu:
Dla mnie nawet kolczyk nie wygląda tak strasznie... Ale sama bym sobie nie zrobiła. Poza "problemami z czynnościmi seksualnymi" (jakby ktokolwiek chciał ze mną te czynności wykonywać Razz) słyszałam o takich rzeczach jak zwiększenie próchnicy, zanik dziąseł... Coś takiego w gazecie czytałam. Jak jakiś piercing, to tylko w nosie czy pępku. No, ostateczniew brwi, ale to mi się zbytnio nie podoba.
Naomi - Nie 15 Maj, 2005 12:29
Temat postu:
Stokrotka napisał/a:
Naomi lepiej odstaw szopkę i we wrześniu przyjdź do budy świeżo pofarbowana... ale jazda by była xD

No fajnie...biggrin
Pamiętam jak chodziłam po szkole ze skrzydłami ze stroju motyla ;}
Patrzyli na mnie jak na wariatkę XD (machałam i machałam...^^)
Anonymous - Nie 15 Maj, 2005 12:54
Temat postu:
Wlasciwie to mi tam rybka czy wakacje, czy nie. Mozliwe, ze zrobie rewolucje w szafie (kiedys by pasowalo Rolling Eyes)... mozliwe ze wyemigruje z domu na miesiac... ale nic w sumie nie planuje. Wlosow farbowac tez nie, bo mam niemile wspomnienia, poza tym podoba mi sie moj kolor :>
Bedzie co ma byc... ;]
Anonymous - Nie 15 Maj, 2005 17:16
Temat postu:
A więc
zafarbuje włosy
pewnie sie nie opale bo i tak nie wlucze sie w dzien w lecie, bo za ciepło
będę się włuczyć cała na czarno i wkurzać tym całą meline mojego osiedla
nasty_girl - Pon 16 Maj, 2005 12:28
Temat postu:
latem.. pewnie zadnych radykalnych zmian.. znaczy z wlosami zmiany robie tak cos miesiac wiec to zadna nowosc nie bedzie jak zmienie kolor, dorobie jakis pasemek czy baleyage.
opętana - Pon 16 Maj, 2005 21:33
Temat postu:
wreszcie wyskocze z czarnym t-shirt'em (metallica ;>) i bede szalec po osiedlu.
opale sie, baa.. podstawa ;)hmm i pasemka jasny brąz albo czerwone
Shaleniec - Sro 18 Maj, 2005 07:32
Temat postu:
pasemka =P
nowe ciuszki =P
no i raczej zadych rewolucji wiecej =P
Naomi - Pią 20 Maj, 2005 10:48
Temat postu:
Hmm./. A może zamiasd ryżych pasm zrobie sobie jasnego bladą...
Coś moje pikne włoski mi ciemnieją =(
dziewczyneczka - Pią 20 Maj, 2005 15:10
Temat postu:
Ja oczywiście po raz kolejny
tradycyjnie zrobie se kasztanowe pasemka...
nie wiem jeszce dokładnie... może coś nowego?
Anonymous - Pią 20 Maj, 2005 15:29
Temat postu:
A i zapomniałam doddac - bede miala cale pocharatane nogi (srednio jeden wypad na miasto konczy sie 3-4 siniakami) Razz I moze zaczne sie malowac... Rolling Eyes
Miracle - Wto 24 Maj, 2005 20:21
Temat postu:
Ja wracam do naturalnego koloru czyli braz lekko zblizony do czarnego, nowe ciuchy i bede sie, jush zaczelam sie inaczej ubierac. Akceptuje prawie wszystkie kolory i kupuje rozne kolorowe ciuszki. No oczywiscie moj czarno bialy narazie zostaje...
Gościówa - Wto 24 Maj, 2005 20:54
Temat postu:
hm..ja sobie włoski troszq podetne i bardziej wycieniuje na lato bo w takich długich to mi za gorąco w moją piękną szyjkę haa! ;P i może zafunduje im mały baleyage w odcieniach jasnego blądu albo zrobie sobie tylko jedno pasemno np. niebieskie albo zielone z boku głowy. pozatym to nie planuje innych zmian bo kolczyki już co nieco mam a wole więcej nie robić bo matka wtedy juz napewno by mnie z domu wyrzuciła...hmm...ale napewno obetne sobie jakieś za krótkie spodnie i wyjadem na kolonie z 4 kumpelami (juz siem zapisalysmy i wplacilysmy zaliczke) do Łeby z hufcaa;] no i nie wiem opalić sie chyba tez musze, nie? Razz poznać dużo ludzić i zaaaj***iscie siem bawić przedewszystkim ;;p
nasty_girl - Wto 24 Maj, 2005 21:16
Temat postu:
a mi sie ostatnio zakieciki spodobaly bardziej Smile ostatnie zakupy skonczyly sie 2 nowymi zakiecikami.. i jutro ide po jakies ladne spodenki chyba zeby bardziej pasowaly i torebke wreszcie nowa bo juz mi sie nudzi ta

a no i jakos w bieli sie zakochalam.. bialy zakiecik, biala kurteczka.. Smile
Anonymous - Wto 24 Maj, 2005 21:40
Temat postu:
Ja chcę kupić sobie kapelusz.
Anonymous - Pią 27 Maj, 2005 15:58
Temat postu:
też bym sobie kupił...i może jakiś graniak letni...hmm

a szaleństwo...zakochałem sie w wykładowczyni biggrinbiggrinbiggrinbiggrin:biggrin:biggrinbiggrin:biggrin
panna_nikt - Sro 08 Cze, 2005 18:32
Temat postu:
Ja tam pewnie będę wyglądać jak każdego dnia. Z czarnych koszulek nie wyskoczę, dżinsów nie porzucę, z włosami chyba nic nie zrobię bo mi szkoda. Może zamienię trampki na glany [bo mi się tramposze-truposze zrobiły]. Malować się nie zacznę, okularów nie zdejmę bo wyglądam bez nich jak kret [choć w sumie są tylko do czytania ;p], kolczyków nowych nie planuję bo latem się wszystko źle goi, wystarczą mi wspomnienia z trzecią dziurką robioną na kolonii. Opalić się nie opalę bo mnie opalanie nudzi a na solarium nie pójdę w życiu. Słowem: szaleć nie będę. No. Poza tym, że po wakacjach idę do elytarnego liceum. ; )
Mroczny_jogurt - Sro 08 Cze, 2005 20:11
Temat postu:
Ja sie piercinguje i byc moze tez cos robie z wlosami

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group