Dzieci OnLine

Pomoc w lekcjach - Infa z dyrkiem...

Marcia10 - Sob 14 Maj, 2005 15:17
Temat postu: Infa z dyrkiem...
Mam informatyke z dyrektorem naszej szkoly. Jest dla każdego surowy. Jak kaze nam cos napisac na klawiaturze to mojej kolezance ktora siedzi obok z przerazenia trzesa sie jej rece. Teraz pytanie: Co ma zrobic, żeby to jej przeszlo? Tylko jej w klasie tak sie robi.
Anonymous - Sob 14 Maj, 2005 15:25
Temat postu:
Wiedza w pigułce nie jest po to żeby umieszczać tu swoje problemy, są do tego inne działy, np.Z życia szkoły
codi - Sob 14 Maj, 2005 17:36
Temat postu:
Twoja koleżanka musi po prostu się tak nie denerwować xD.
Niech wyobrazi sobie że ma lekcje z normalnym nauczycielem.
Informatyka to i tak takie luzy że nie ma się czym przejmować Razz .
Chyba że dyro jakis nawiedzony xD.
Ja jak mam lekcje z dyrektorką to sa jeszcze większe łachy niż z normalnym nauczycielem xDD.
nasty_girl - Pon 16 Maj, 2005 12:47
Temat postu:
moze nie ma kompa i nie jest przyzwyczajona do pisania i dlatego tak sie stresuje.. zapros ja do siebie niech posiedzi czasem i cos popisze to sie z czasem przyzwyczai do klawiatury
Akacja12 - Pon 16 Maj, 2005 14:19
Temat postu:
Widocznie wolno pisze - jeśli nie ma internetu to tym bardziej bo najwięcej się w necie pisze - ja dopiero jakiś czas po "otrzymaniu" neta nauczyłam się dość szybko pisać.
Marcia10 - Nie 22 Maj, 2005 17:41
Temat postu:
Ona ma kompa, neta itp. Nie wiem co ja stresuje. Prawda: Dyrek jest z lekka nawiedzony. Mowie jej caly czas to co mi radzicie a ona nic tylko dalej trzesie paluchami.
nasty_girl - Nie 22 Maj, 2005 18:36
Temat postu:
no to po prostu stresuje sie przez to ze nauczyciel jest grozny i tu chyba nic nie pomoze..

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group