O Forum - Znikają mi posty!!! cornelia - Pią 13 Maj, 2005 17:19 Temat postu: Znikają mi posty!!!
Miałam ok.100 postów.Kiedys nawet bylam DYSKUTANTEM więc dlaczego mi znikają posty??Rozumiem że inni sobie nabijają ale nie JA!!!! Dlaczego tak sie dzieje??? Anonymous - Pią 13 Maj, 2005 17:23 Temat postu:
No poprostu tematy w których pisałaś zostały skasowane... Tak samo jest u mnie ciągle pisze pisze i pisze a licznik (ble...) nienabija postów (niezalezy mi ale to jest spostrzeżenie...) cornelia - Pią 13 Maj, 2005 17:34 Temat postu:
Czy w ten sposób będe miała szanse na większą rangę?? Anonymous - Pią 13 Maj, 2005 17:35 Temat postu:
Jak to na wyższą rangę ?
Jak napiszesz 200 postów to dostaniesz 3 gwiazdkę... cornelia - Pią 13 Maj, 2005 17:59 Temat postu:
No wiem, ale jak ja mam mieć więcej gwiazdek skoro moje posty są USUWANE??? Anonymous - Pią 13 Maj, 2005 18:12 Temat postu:
Tak Ci strasznie zalezy na rangach? Elun - Pią 13 Maj, 2005 18:14 Temat postu:
ja pier**** czy wy wszyscy powariowaliscie????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!
dlaczego raz na tydzien ktos musi zalozyc nowy temat, ze mu zniknelo pare postow?????
no wlasnie widac, jak bardzo nie nie lubisz nabijac swoich postow, skoro o 8 durnych postow, ktore ci zniknelo martwisz sie, jakby cie z pieniedzy okradli.
no a teraz przepraszam wszystkich urazonych, ale ponioslo mnie troche, bo juz mam tego dosyc :/// mroweczka - Pią 13 Maj, 2005 18:16 Temat postu:
cornelia napisał/a:
No wiem, ale jak ja mam mieć więcej gwiazdek skoro moje posty są USUWANE???
Jak nie będziesz brać udziału w offtopach i pisać bezsensownych postów to posty nie będą Ci ubywać.
Nieraz ToJa się denerwuje i temat, który był naprzykład o popdaskach a zrobił się nagle o pomidorach z tekstami typu "uhuhuy =]" kasuje cały,zamiast poszczególne posty.
Poza tym miałaś 100, masz niewiele mniej. Niedużo Ci ubyło,nie panikuj dziewczyno Anonymous - Pią 13 Maj, 2005 18:18 Temat postu:
Wlasnie dowiedzialem sie,ze moj post zostal usuniety.Mod zamknal i wyczyscil caly temat.Co ja zrobie? Podetne sobie zyly
To byl sarkazm.Wkurzaja mnie nabijacze postow,i jeszcze raz to powtorze,jestem za wywaleniem licznika. Anonymous - Pią 13 Maj, 2005 18:51 Temat postu:
a ja nie wierze w istnienie czegos takiego jak nabijanie ...wszystkie tematy są stymulatorami jedynie do rozmowy...i kto jak gada świadczy jedynie i tej osobie ! Anonymous - Pią 13 Maj, 2005 18:59 Temat postu:
Jest w tym sporo racji,ale dla niektorych nie jest wazne co pisza,wazne ILE. Anonymous - Pią 13 Maj, 2005 19:16 Temat postu:
Licznik powinien być, do nabijania bardziej zachęcają rangi, gwiazdki itp. Anonymous - Pią 13 Maj, 2005 19:18 Temat postu:
Tez fakt,rangi to tez moim zdaniem glupota. Anonymous - Sob 14 Maj, 2005 11:26 Temat postu:
Otwieracz napisał/a:
Licznik powinien być, do nabijania bardziej zachęcają rangi, gwiazdki itp.
O mam wszystkie gwiazdki LOL padnijcie na kolana przed masterem =/... Cornelia coraz bardziej mnie denerwujesz... Wiesz jak chcesz to załóż temat z pytaniem i sama sobie odpowiadaj przybedzie Ci gwiazdek Anonymous - Sob 14 Maj, 2005 11:28 Temat postu:
Wywalcie rangi,moze bedzie mniej takich,ekhem "okazow" jak Cornelia...