Dzieci OnLine

Webdesign Grafika Pomoc - moja stronka www

Girl Zone - Sro 11 Maj, 2005 16:49
Temat postu: moja stronka www
wiec tak, zaozylam sobie konto w www.friko.pl i chce prowadzic strone www.
od czego zaczac i jak to zrobic?? osoby ktore cha mi pomoc zapraszam na gg albo liczne odpoiedzi. sorz za takie pismo ale klawiaturka mi sie wali
Dexter - Czw 12 Maj, 2005 22:56
Temat postu:
Może na początek wybierz program którym będziesz tworzyć stronę (Pajączek, Zajączek, FrontPage, EZHtml), przyda się też znajomość html'a
Elun - Pią 13 Maj, 2005 20:21
Temat postu:
najpierw musisz stworzyc (zbudowac) swoja strone, a do tego obowiazkowo potrzebna jest znajomosc jezyka html. Wiec na samym starcie, musisz sie nauczyc html'a, a pozniej dopiero dalej bedziemy mogli ci pomoc i wykonac krok drugi: wrzucenie strony na serwer Wink
nasty_girl - Pon 16 Maj, 2005 12:52
Temat postu:
najpierw zastanows sie jakie chcesz miec dzialy, podstrony, jak ma mniej wiecej wygladac, jakabyc tematyka, potem znajdz lub zrob jakis szablon, porob to co chcesz zeby bylo na tej stronie..
codi - Pon 16 Maj, 2005 20:15
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
najpierw zastanows sie jakie chcesz miec dzialy, podstrony, jak ma mniej wiecej wygladac, jakabyc tematyka, potem znajdz lub zrob jakis szablon, porob to co chcesz zeby bylo na tej stronie..

Ale najpier trzeba się nauczyć jak to zrobić Razz .
A to już nie jest takie proste xDDD.
Yarpen_Abbil - Czw 19 Maj, 2005 16:50
Temat postu:
heh... Rozkręciłem kilka(naście??) stron... część działa nadal, część padła, częsci nikt nie odwiedza, część ciągle odnosi sukcesy, rozwija się itp. Przedewszystkim musisz znać html, ale ten jest piekielnie prosty... Następnie zastanów się co chcesz zrobić.... Jeśli coś prostego to wystarczy ci KWrite(na Pingwinie), albo Notatnik (na M$ Windowsie)...
nasty_girl - Czw 19 Maj, 2005 17:29
Temat postu:
codi no przypuszczam ze jak ktos sie za cos zabiera to albo wie jak to zrobic, albo ma jakies pomoce z ktorymi sobie poradzi..
codi - Czw 19 Maj, 2005 20:50
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
codi no przypuszczam ze jak ktos sie za cos zabiera to albo wie jak to zrobic, albo ma jakies pomoce z ktorymi sobie poradzi..

No tak ale wnioskując z tego co napisała Girl Zone to ona za bardzo się na tym nie zna xDD.
nasty_girl - Czw 19 Maj, 2005 21:04
Temat postu:
no to w takim razie jakis kurs html znajdzie se w necie, albo ksiazeczke kupi i trzeba se nauczyc..
Yarpen_Abbil - Czw 19 Maj, 2005 21:17
Temat postu:
Tutaj jest dobry kurs:

http://republika.onet.pl/-2,1,1645,artykuly.html

- Nieskomplikowany, praktyczny i solidny....
codi - Pią 20 Maj, 2005 16:20
Temat postu:
Ściągnij sobie najlepiej kurs z Helion-a.
Można go pyknąć z Dzieci Online.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group