Himitsu napisał/a: |
A może rangi rodem ze statusów społecznych? ![]() ![]() |
Gabra napisał/a: |
maj propozyszons
0-50 podrzutek 50-150 świeża krew 300-500 troche znany 600-800 ciągnący licznik 900-1000 ropoznawany 1000-1100 dobry przyjaciel 1200-1400 przyjaciel licznika 1500-1600 wybity forumowicz 1800-2000 ikona forum |
Gabra napisał/a: |
wierzba to mod ![]() |
ToJa napisał/a: |
. Gabra chyba pogubiłaś po drodze posty ![]() |
świeża krew (50)
Obrazek mało znany (150) Obrazek ropoznawany (300) Obrazek ciągnący licznik (500) Obrazek wciąż wytrzymujący (1000) Obrazek przyjaciel licznika (1500) Obrazek prawie mieszkaniec (2000) Obrazek wybity forumowicz (2500) Obrazek stary wyjadacz (3000) Obrazek Modrator Obrazek Administrator Obrazek |
Gabra napisał/a: | ||
kurde ale ty pokazalas ze tych paskow jest 9 wiec staralam sie jakos wszystko dopasowac ![]() |
Tsej napisał/a: |
proponuje : \
1.noob 2.pampers 3.berbeć 4.pędrak 5.smerf 6.maleństwo 7.większe maleństwo 8.Wojtek12/Ania12 9.Waldemar Morawiec |
proponuje : \
8.Wojtek12/Ania12 |
nasty_girl napisał/a: |
no wlasnie czemu takie imiona, czemu cyfru? nie rozumiem tego wogole.. ale reszta fajne.. |
8.Wojtek12/Ania12 |
taaaa
palec marchewka ogorek wibrator wibrator rozmiar xxl <lol> |
taaaa
palec marchewka ogorek wibrator wibrator rozmiar xxl <lol> |
noo ale jak by to wygladalo miec pod nickiem napisane "penis" |
świeża krew (50)
Obrazek mało znany (150) Obrazek ropoznawany (300) Obrazek ciągnący licznik (500) Obrazek wciąż wytrzymujący (1000) Obrazek przyjaciel licznika (1500) Obrazek prawie mieszkaniec (2000) Obrazek wybity forumowicz (2500) Obrazek stary wyjadacz (3000) Obrazek Modrator Obrazek Administrator Obrazek |
gratulujewięc całos rang opiera sie jak same nwazy wskazuja na nabijaniu postów...żewnie gratuluje, jak bede miał "ciągnący licznik" to mojego posta więcej tu nie obaczycie i tyle...
ja nic nie ciągne! jesteści swoja droga beznadziejnie to forum o dzieciach a każda moja ranga ich(dzieci) dotyczy w każdym calu uważaj Iska bo zaraz sie znajdzie jakaś opinia o tobie |
jelonek
frędzel kogucik zając/królik siusiumajtek smoczek duduś gnom liliput gnój szczpiot gałgan |
Christine fan napisał/a: |
Co Ty masz z tymi gnomami?Ja wiem,rozne sa zboczenia... |
I wszystko jasne.Maniak gnomow.Gnomofil? ![]() |
dziecko offline(0)
gałgan(50) frędzel(100) trzczpiot(300) pędrak(500) pampers(750) berbeć(1000) smerf(1500) maleństwo(2000) wieksze maleństwo(2500) dziecko online(3000) |
panienka_wierzba napisał/a: | ||
boskie |
Zapomniales o kubusiu puchatku.Jeszcze sie za to zaniedbanie policzymy. |
Cytat: |
królik natomiast lubuje sie jedynie w swoich marchewkach i bogowie wiedzą tylko gdzie je przechowuje lub którym otworem "zjada" |
albo jednej z przypraw meksykańskich której do oleju dodaje sie ledwie kropelke dwie...skłąd zdaje sie poprzedza liczba 94% alkocholu(swoja droga jak sie pisze alkochol?>) |
Crakken napisał/a: |
ROFTL LOL ROFTL LOL ROFTL LOL ROFTL LOL ROFTL LOL ROFTL LOL ROFTL LOL!!! |