Dzieci OnLine

Gry i programy komputerowe - Jak zrobić dzieci w simsach?

Anonymous - Sob 07 Maj, 2005 20:32
Temat postu:
aha i jeszce jedno pytanie co do kiedyś założonego przezemnie tematu o simsach.
moja koleżanka nadal nie umie mieć tych dzieci. wiem że to głupie ale błagała mnie abym się was zapytała.
Elun - Sob 07 Maj, 2005 21:18
Temat postu:
no wiec najpierw musisz sprawic, zeby oboje ludzi sie w sobie zakochalo. Pozniej jednym simem klika sie na lozko i wybiera opcje "odprez sie", nastepnie tak samo robimy z drugim simem. Gdy juz oboje beda sie odprezac na lozku, to jedym simem klikamu na drugiego i tam jest taka opcja "postaraj sie odziecko"

w momencie, gdy jednak tylko jeden sim mieszka w domu, to zeby sprawic, zeby ten drugi polozyl sie na lozku, to klika sie na tego drugiego sima i wybiera opcje "zapros: xxx" lub "przylacz sie" (czasem jest tak, a czasem tak)
Ona89 - Sob 07 Maj, 2005 22:12
Temat postu:
No tak, ale żeby mieć to łużko to trzeba mieć Randkę lub coś lepszego, jeśli jednak masz najwyżej Balangę to wystarczy, żeby kochająca się para bardzo często się całowała. Inny sposób to po prostu czekać aż zadzwoni telefon i zaproponują ci adopcję dziecka.
Elun - Nie 08 Maj, 2005 11:50
Temat postu:
aaaa, kurka, chodzilo o the sims 1???
bo mi sie napisalo o the sims 2 buhehehe :)))))))
bo akurat gralam przed chwila w ta gre, i tak mi sie skojarzylo
Anonymous - Nie 08 Maj, 2005 12:10
Temat postu:
To trzeba się ciągle całować Razz Namiętnie Razz Za którymś razem będzie dziecko...
Ona89 - Nie 08 Maj, 2005 12:22
Temat postu:
AmazonkAA napisał/a:
aaaa, kurka, chodzilo o the sims 1???
bo mi sie napisalo o the sims 2 buhehehe Smile))))))
bo akurat gralam przed chwila w ta gre, i tak mi sie skojarzylo

Nie było określone o jakie simsy chodzi, dlatego też opisałam sposób, który wszędzie jest dobry, nie przejmuj się tym, każdy sposób jest warty opisania Wink
Anonymous - Nie 08 Maj, 2005 12:24
Temat postu:
ale w obu wypadkach simsy musza sie uwielbiac biggrin
Nikita - Nie 08 Maj, 2005 12:45
Temat postu:
Hohooo ^^ Nie grałam nigdy w tą grę, ale nie wiedziałam, że ona taka no teges Razz
Elun - Nie 08 Maj, 2005 13:07
Temat postu:
Nikita napisał/a:
Hohooo ^^ Nie grałam nigdy w tą grę, ale nie wiedziałam, że ona taka no teges Razz

ona jest bardziej taka no teges, niz myslisz Wink
w simsach2 masz tyle do wyboru rodzajow pocalunkow, mozna sie kochac w jakuzzi, namietnie calowac na kanapach, robic dzieci w przebieralniach w sklepach odziezowych i wiele wiele wiecej hehe
czasami polewam z tej gry Smile
Chesterka - Nie 08 Maj, 2005 13:13
Temat postu:
AmazonkAA napisał/a:
Nikita napisał/a:

ona jest bardziej taka no teges, niz myslisz Wink
w simsach2 masz tyle do wyboru rodzajow pocalunkow, mozna sie kochac w jakuzzi, namietnie calowac na kanapach, robic dzieci w przebieralniach w sklepach odziezowych i wiele wiele wiecej hehe
czasami polewam z tej gry Smile

Eeej jak to tak? A ja już myślałam, że nic mnie w tej grze nie zaskoczy i ją odinstalowałam ;P
Anonymous - Wto 10 Maj, 2005 20:09
Temat postu:
nie no chodziło mi o simsy 2. dzięx amazonka. kumpela dała mi wreszcie spokój. o tym że można XXX robić w przebieralniach gdzieś już słyszałam
Anonymous - Pią 13 Maj, 2005 18:32
Temat postu:
jeszce jedno pytanie do simsów. rozwinęłam pełnoą krestywność i w pragnieniach wyskoczyło mi "chce napisać powieść" - jak mam to zrobić? i jeszce jedno pytanko "jak usunąć schody?
nidhogg - Pią 13 Maj, 2005 19:48
Temat postu:
proponuje przy kompie... tam jest taka magiczna opcja jak "pisz powiesc" pewnie trza pisac nie ?
schody - zapewne w trybie budowani - zalpac i bacisnac 'del'
Anonymous - Czw 28 Lip, 2005 19:11
Temat postu:
nie znam sie na tych sprawach

odwiedzcie moja strone w temcie zabawy i wejdzcie na ciacha Very Happy
Anonymous - Czw 28 Lip, 2005 19:46
Temat postu:
-/x\- napisał/a:
nie znam sie na tych sprawach

Wiec zamknij dziob i skoncz nabijanie.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group