Dzieci OnLine

Pomoc w lekcjach - Rap

nika - Sob 07 Maj, 2005 13:46
Temat postu: Rap
Mam takie pytanie a zarazem prośbe. Czy interejujecie sie rapem? Bo potrzebny mi tekst rapowy o zwykłym codziennym życiu ale nie ma być wulgarnu. Mam nadzieję że ktoś mi pomoże. Jak możecie teksty piszcie tutaj albo na GG(nawet jak będę niedostępna)
Kinga - Sob 07 Maj, 2005 13:51
Temat postu:
Ale chodzi o juz istniejace teksty ...
Czy masz sama wymyslec ?
Nikita - Sob 07 Maj, 2005 15:01
Temat postu:
http://teksty.org/ ==> poszukaj tu czegoś pod ksywkami znanych lub mniej znanych raperów ^^ moze znajdziesz :]
nika - Sob 07 Maj, 2005 15:44
Temat postu:
Chodzi o ułożenie własnego kawałka.
Anonymous - Sob 07 Maj, 2005 17:27
Temat postu:
Czy to takie trudne ułożyć opowiadanie o zwykłym dniu, później to tylko wyrapowac i tyle? Neutral
To jest lenistwo poprostu...
Papierowa Tęcza - Sob 07 Maj, 2005 17:35
Temat postu:
Bo życie to rap jeest... chodzimy z ziomalami, rzucamy staruszkami
Joł, joł, taki skur..głupi ziom mi mówił, że mam kiepskie bity co za ciooootaa
Moje bity są najlepsze w całej stolicy i kurde okolicyyy niech mnie nie denerwują te ciotyy co nie mają pojęcia o raapie. Siedzę na trzepakuuu pale blanty i inne planty elo elo, serbinowskie słowa produkcja 2003 poniatowa! Nóż w mej kieszeni, w drugiej joł siekiera, zaraz cie załatwie! Jasna cholera! Joł joł joł, nowa huta - miasto nienawiści - każdy plan się ziści

Tak mniej więcej wygląda rap - to tylo podpowiedź Razz
altruista - Sob 07 Maj, 2005 20:12
Temat postu:
mc iwan! Elo elo!

szczerze? Popatrz po tekstach group home czy public enemy, czy wogole czegokolwiek z lat 80-90
nika - Nie 08 Maj, 2005 10:43
Temat postu:
Dzięki za pomoc ale napisałam sama. Nie mogłam korzystać z tekstów jakiś zaspołów bo to groziło by 1 ze sztuki no ale jakoś sobie poradziłam. A tak długo nie umiałam nic napisać Neutral

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group