Dzieci OnLine

SEKS - big problem!!!! alert!!! help me.....plizzzzz

katrina - Sob 07 Maj, 2005 10:19
Temat postu: big problem!!!! alert!!! help me.....plizzzzz
czesc dopiero co sie zalogowalam szukalam w necie pomocy....sluchajcie wczoraj z moim chlopakiem ''kochalismy sie'' dlatego'' '' bo nie wsadzil mi tylko sie ocieralismy o nasze narzdy..wiem to glupie ale ja nie chce zajsc w ciaze. On wystrzelil i mial mokre majtki,po ym ja poszlam do doomu,przyszlam po2h i wsadzil mi palca w ... chile sie tak bawilismy CZY JEST MOZLIWE ZAJSCIE W CIAZE PRZEZ TO?? MOGL PRZECIAZ DOTKNAC NASIENIA I PRZENIESC DO SRODKA MOJEJ POCHWY!!!on mowil ze nie bo one musza wystrzelic pod cisnieniem bo inaczej nie dadza rady dostac sie bo komorki jajowej! BLAGAM O POMOC!!! ILE ZYJA PLEMNIKI?? ODPOWIEDZCIE
Ona89 - Sob 07 Maj, 2005 10:34
Temat postu:
Wątpię, żebyś mogła zajśc w ciążę. Co do życia plemników to one żyją raczej kilka godzin, więc się nie martw, napewno nie jesteś w ciąży Wink
Kinga - Sob 07 Maj, 2005 10:36
Temat postu:
WIem ze trudno sie mowi o tych sprawach na forku ...
A ze pomogłam juz paru osobą ... z tego forka to zagadaj do mnie na gg ...
Numer masz w profilu Wink

a pozatym ...

Plemniki na powierzchni ( mam tu na mysli inne miejsca niz pochwa ) zyja tylko pare minut :> bo najzwyczajniej wysychaja
Anonymous - Sob 07 Maj, 2005 12:52
Temat postu:
Ja słyszałam, ze plemniki mogą żyć na powierzchni do 24 godzin, a wciele kobiety do 5 dni... no jakoś tak nam to mówili... po za tym "ciśnienie" nie jest aż tak potrzebne do zajścia w ciąże, moze ma jakieś znaczenie, ale bez niego też się da zajść...
Aneta65 - Sob 07 Maj, 2005 12:54
Temat postu:
komórka jajowa żyje 24 godziny a plemniki do czterech dni-mamy teraz takie rzeczy na biologiiii
nasty_girl - Sob 07 Maj, 2005 13:06
Temat postu:
w pochwie zyja do 72 godz, na wolnosci pare min bo to nie jest srodowisko do ktorego sa przystosowane..
Anonymous - Sob 07 Maj, 2005 13:09
Temat postu:
Aneta65 napisał/a:
komórka jajowa żyje 24 godziny a plemniki do czterech dni-mamy teraz takie rzeczy na biologiiii

Jak widze nie popisałam się... ide nakopać facetowi z WDŻ jak zawsze coś namącił, ale i tak to jest kochany pan Sz... kochany, ale gdy nie ma połowy klasy
Kinga - Sob 07 Maj, 2005 13:17
Temat postu:
Ee ... 72 godziny w pochwie

na powierzchni ok 10 minut
nasty_girl - Sob 07 Maj, 2005 13:24
Temat postu:
a nie mowilam..
malina160 - Sob 07 Maj, 2005 20:26
Temat postu:
w pochwie około 3 dni a w innym środowisku tzn. poza nią góra to te 10 min. aha i katrina weż zmień sobie w profilu płeć tak przy okazji Wink
katrina - Sob 07 Maj, 2005 22:40
Temat postu:
to ja juz nie wiem czy mam sie martwic czy nie...a jak bylam dzis na solarium to moze one zginely czy cos takiego....ale musze myslec ze nie jestem to nie bede:) co do plci to thx male przeoczenie z powodu zdenerwowania Razz
nasty_girl - Sob 07 Maj, 2005 22:42
Temat postu:
od solarium to moze nie.. ostatnio zimno na dworze to moze umarly z zimna.. <ściana>
Akacja12 - Sob 07 Maj, 2005 22:56
Temat postu:
Tak sobie wyobraziłam te plemniki sunące po stole Razz

Ja bym sobie zrobiła test, nie zaszkodzi.
nasty_girl - Sob 07 Maj, 2005 23:03
Temat postu:
no ale testy to dopiero po jakims okreslonym czasie mozna zrobic.. na niektorych jest ze po tyg, na niektorych ze po 3..
Kinga - Sob 07 Maj, 2005 23:03
Temat postu:
Najlpeiej jest w czasie palnowanej nastepnej miesiaczki Smile
katrina - Nie 08 Maj, 2005 20:52
Temat postu:
wiem zrobie test ale mysle ze moze poczekam do okresu to nie bede wydawac pieniedzy znowu....chociaz nie bo dopiero za 2tyg bede miala. Neutral
nasty_girl - Nie 08 Maj, 2005 20:59
Temat postu:
ale gdybys byla w ciazy to raczej okresu nie bedziesz miec..
Anonymous - Nie 08 Maj, 2005 21:12
Temat postu:
Czasem zdarza się, ze się ma jeszcze jeden okres, ale to chyba w przypdki 10% kobiet...
nasty_girl - Nie 08 Maj, 2005 21:16
Temat postu:
dlatego napisalam ze raczej by nie miala.. ale i tak watpie ze w ciaze zaszla w ta ciaze..
katrina - Nie 08 Maj, 2005 21:30
Temat postu:
nom ja tez mysle ze nie jestem w ciazy i dobrze narazie nie planuje baby Very Happy moze pozniej napewno!
katrina - Pon 09 Maj, 2005 20:35
Temat postu:
kupilam sobei tescik...jutro rano zrobie bopodobno najlepiej jest tak. Mam nadzieje ze bedzie negatywny napisze jaki wynik jutrro Exclamation
nasty_girl - Pon 09 Maj, 2005 21:12
Temat postu:
a sprawdzilas po jakim czasie po stosunku trzeba go zrobic, bo jak zawczesnie zrobisz to nie wynik nie bezie prawidlowy..
katrina - Pon 09 Maj, 2005 21:35
Temat postu:
no wlasnie ... kiedy ostatni raz robilam test to byl winik juz po 3 dniach a teraz to pisze jakies glupoty ze po mesiaczce...
nie wiem robie jutro jak nie to kupie inny
nasty_girl - Pon 09 Maj, 2005 21:40
Temat postu:
no bo to zalezy od testu i musisz zrobic jak pisze na opakowaniu.. ale po 3 dniach to jakos wczesnie..

to znaczy ze nie 1 raz masz taka sytuacje ze mozliwe ze zaszlabys w ciaze.. jak to cie nie uczy ostroznosci to juz chyba tylko ciaza by nauczyla..
katrina - Pon 09 Maj, 2005 22:19
Temat postu:
poorostu jestem przeczulona i tyle ostroznosc nie zaszkodzi
nasty_girl - Pon 09 Maj, 2005 22:28
Temat postu:
jak sie uwaza to potem nie trzeba sie martwic..

no chyba ze ktos ma pecha i np mu gumka peknie czy cos.. ale to sa juz zadkie przypadki..
Shaleniec - Wto 10 Maj, 2005 12:30
Temat postu:
ja bym jednak poszukala jakiegos odpowiedniego testu ciążowego, który można robić np. po 5 dniach od stosunku. lepiej wczesniej sprawdzic niz sie stresowac.
pozdro
Donieq - Pią 20 Maj, 2005 11:54
Temat postu: Bądź spokojna :)
Raczej nie jesteś w ciąży Smile Wiesz napewno po twoim wyjściu umył dokładnie ręce Smile Przy okazji poocierał się o różności także bardzo mała szansa Smile
Yarpen_Abbil - Pią 20 Maj, 2005 12:02
Temat postu:
Szansa na ciążę, jest minimalna.... Ale domyślam się, jakiego masz stresa...... Współczuję.....

Zobaczysz, wszystko się dobrze skończy....
katrina - Pią 20 Maj, 2005 16:33
Temat postu:
ok thx za ostatni post Yarpen_Abbil!!! jutro wypada mi miesiaczka zobaczymy...
Yarpen_Abbil - Pią 20 Maj, 2005 17:30
Temat postu:
No i wszystko się wyjaśni.... Wink
nasty_girl - Pią 20 Maj, 2005 18:32
Temat postu:
katrina napisał/a:
kupilam sobei tescik...jutro rano zrobie bopodobno najlepiej jest tak. Mam nadzieje ze bedzie negatywny napisze jaki wynik jutrro Exclamation

to dopiero jutro bedziesz robic? myslalam ze masz to juz dawno za soba..
katrina - Sob 21 Maj, 2005 21:30
Temat postu:
bo mam..... cos nie czytasz dokladnie ..... niby mam oznaki okresu, taka wydzielinka i nerwy na wszystko... mysle z edzis w noc bedzie krwawo Very Happy i znowu kilka dnie dyskonfortu ale leprze to niz stresik
nasty_girl - Sob 21 Maj, 2005 23:58
Temat postu:
katrina napisał/a:
ok thx za ostatni post Yarpen_Abbil!!! jutro wypada mi miesiaczka zobaczymy...

no czyli nie zrobilas testu w czasie w ktorym wypada ci miesiaczka.. a moge wiedziec jaki byl wynik testu?
Keeveek - Nie 22 Maj, 2005 09:17
Temat postu:
lepiej nie wiedzieć Mr. Green no cóż, mimo wszystko przy dużej dozie pecha mogłaś zajsć w ciążę, więc mi bardzo przykro Razz
Shaleniec - Nie 22 Maj, 2005 09:50
Temat postu:
no jak zaszla w ciaze, to bedzie wtopa.. ale pozostalo miec nadzieje, ze nie =)
ciekawe, czy juz zrobila ten test czy jeszcze nie??
Keeveek - Nie 22 Maj, 2005 09:51
Temat postu:
jakby zrobiła i nie była w ciąży to by już o tym napisała, a pewnie zrobiła i wyszedł pozytywny i się pocięła, standard.
Anonymous - Nie 22 Maj, 2005 09:53
Temat postu:
No coz,shit happens.
Keeveek - Nie 22 Maj, 2005 09:54
Temat postu:
Christine fan napisał/a:
No coz,shit happens.

to się nazywa podejście! ;D
Yarpen_Abbil - Nie 22 Maj, 2005 13:41
Temat postu:
No kurde mogłaby tu napisać jaki miała wynik, bo mnie już nęci, żeby się dowiedzieć... Wink
Anonymous - Nie 22 Maj, 2005 13:56
Temat postu:
lol, zajmijcie się swoimi sprawami. Bedzie miała trojaczki
nasty_girl - Nie 22 Maj, 2005 14:22
Temat postu:
ale mi sie wydaje ze ona po prostu jest nieodpowiedzialna bo jak widac to nie pierwszy raz.. i tak czytam i czytam i raz pisze ze zrobila test potem cos ze dopiero powinna miec okres..
Keeveek - Nie 22 Maj, 2005 14:25
Temat postu:
<wymachuje chorągiewkami> zamykamy temat, byle jak najszybciej! Razz
Anonymous - Nie 22 Maj, 2005 17:56
Temat postu:
A wiec ja mam dziwne pytanie do pani Katriny... czy czasem nie jesteś z Bielska-Białej...
katrina - Nie 22 Maj, 2005 21:17
Temat postu:
ok robilam test dawno i wyszedl negatywny!!!!!!
- dzis dostalam okres wiedz sorry nie bedzie trojaczkow.... jestem odpowiedzialna ale widze ze jakos kiepsko pomaga nasty.... nie nie jestem z bielska bialej niestety.
katrina - Nie 22 Maj, 2005 21:21
Temat postu:
a i jeszcze cos ten moj okres nie jest taki jak zawsze.... tzn jest mniej obfity nie wiem co to moze znaczyc
Akacja12 - Pon 23 Maj, 2005 22:20
Temat postu:
Stres pewnie.... Wystarczyło zedytowac post ;]

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group