O Forum - Podfora i konkursy Anonymous - Czw 05 Maj, 2005 22:11 Temat postu: Podfora i konkursy
Jest podforum Big Brother Dzieci Online jest podforum Miss I Misster Forum a te konkursy dawno juz się zkończyły, więc można je usunąć albo zacząć konkursy od poczatku =] Tylko raczej nie Miss i Misster Forum bo to za szybko po poprzednim i mamy już zwycięzców, ale czy zaszkodziłoby zrobić jeszcze raz Big Brother'a ? Albo jakiś inny konkurs...
Czekam na wasze propozycje... Anonymous - Czw 05 Maj, 2005 22:16 Temat postu:
BB został zakończony w połowie, bo większości się znudził =/... co do konkursów to czekam na wyniki tego miesięcznego głosowania na avatarki, można jeszcze zrobić konkurs na podpisy jesli tak bardzo czegoś chcesz zazulita - Czw 05 Maj, 2005 22:17 Temat postu:
Co do Big Brother'a to uważam, że dobrzeby było poczekać jeszcze trochę z następną edycją. mysle, że wszystkim się juz to troche znudziło (może sie mylę ). Jakby troche poczekać to wtedy zainteresowanie się tym konkursem wzrośnie. Tak mi sie wydaje.
Jesli chodzi o wybory Miss i Mistera forum to uważam, że z tym trzeba dłużej poczekać. Dopiero co wybieraliśmy Miss i Mistera.
Co do jakis nowych konkursów jestem jak najbardziej za! Ja niestety nie mam żadnego pomysłu na konkurs, ale mam nadzieję, że ktos bedzie tak genialny i cos fajnego wymysli Anonymous - Czw 05 Maj, 2005 22:17 Temat postu:
No tak bardzo bardzo to tego nie chce....
Tylko na forum można się troszke zabawić.... Akacja12 - Pią 06 Maj, 2005 10:26 Temat postu:
Mam pomysł pobawmy się w na wspolnej (wiem że przejdzie xP). Jak coś ktoś wymyśli to pewnie jakiś konkurs będzie ale narazie nie ma pomysłów chyba ;] Elun - Pią 06 Maj, 2005 11:12 Temat postu:
moze jakis konkurs na wymyslenie nowych, fajniejszych rang??? Bo sami przyznacie, ze te stare sa juz strasznie nudne przynajmniej bylby jakis pozytek z tego konkursu
a zwyciezca moglby otrzymac jakas osobna range. Kinga - Pią 06 Maj, 2005 12:32 Temat postu:
Oo nyuo dobre dobre ... a btw to te konkursy mial ktos poprowadzic i cos sie ... kumus znudzilo ? czy co ? Chesterka - Sob 07 Maj, 2005 13:22 Temat postu:
BBDO narazie proponuję zostawić w spokoju, bo znowu w połowie Wam się znudzi. ;] Może by tak wymyśleć jakiś nowy konkurs? Anonymous - Sob 07 Maj, 2005 19:28 Temat postu:
to byla ytlko okazja dla ludzi do nabijania postów Kinga - Sob 07 Maj, 2005 19:30 Temat postu:
Gabra napisał/a:
to byla ytlko okazja dla ludzi do nabijania postów
< /me wpada w trans > NABIJAĆ ... nabijać nabijać ... nabijać ... O.O
< /me uderza głową w klawiature i budzi sie z transu > Eee ... co ?
<loL> co do BBDO to faktycznie = = Niuuudddddaaa Anonymous - Sob 07 Maj, 2005 19:32 Temat postu:
ja sie wogle nie udzielałam tam Chesterka - Sob 07 Maj, 2005 19:42 Temat postu:
No właśnie. Dlatego BBDO nie wznowimy. :] Inversja - Sob 07 Maj, 2005 19:59 Temat postu:
Wielki brat okazał się Wielką siostrą no ale dobra...
Ktoś wcześniejwspominał może konkurs na najfajnieszy podpisik?? Anonymous - Sob 07 Maj, 2005 20:16 Temat postu:
A niech mi ktoś powie o co chodziło w Big Brotherze tutaj. bo akurat zrobiłam sobie wtedy przerwę w przebywaniu na forum?... Chesterka - Sob 07 Maj, 2005 20:20 Temat postu:
No zrobiliśmy taki BB "forumowy, pisany" ale po krótkim czasie i tak się to wszystkim znudziło ;] Anonymous - Sob 07 Maj, 2005 21:38 Temat postu: mi odrazu -.- xdddddddpanienka_wierzba - Sob 07 Maj, 2005 21:41 Temat postu:
[cenzura] grabra
nie pisz tymi małymi pieproznymi literkami
nie az tak małymi
pisz albo normalnymi, albo mniejszymi ale nie do cholery najmniejszymi bo to ejst wkurzajace qrwa Kinga - Sob 07 Maj, 2005 23:42 Temat postu:
TO naprawde jestw pieniajace = =
jak ktos jesczez tak napisze to daje ostrezzenie od reki = =
Nie zwazajac na konsekwencje ze sama moge dostać = = Naomi - Nie 08 Maj, 2005 11:11 Temat postu:
Hmm... Konkursik ?=]
Ale jeśli coś fajnego, ciekawego i mądrego wymyśli się to jestem na TAK ^&^
To co ...? Kominujemy (~~rusz głową bejbe~~) Anonymous - Nie 08 Maj, 2005 12:14 Temat postu:
nieeee,pliz
bedzie kolejna okazja na nabicie posta i sie okaże,kto głosował na nie Elun - Nie 08 Maj, 2005 13:51 Temat postu:
a moze w koncu rozstrzygnie ktos konkurs na najladniejsze avatary?? mroweczka - Pon 09 Maj, 2005 12:39 Temat postu:
Nena chodziło o to,ze wybraliśmy sobie Wielkiego Brata i Wielką Siostrę...Potem zgłaszali się Ci, którzy chcieli być w BBDO, i się w to bawiliśmy...Tzn w postach...Co tydzień miał ktoś odpoadać itp...Nie nadążałam za tym.
Ja jestem na konkursem na av i podpis.