Dzieci OnLine

O Forum - problem = =

Anonymous - Czw 05 Maj, 2005 16:35
Temat postu: problem = =
O walsnie ... = =
Nagle wylogowało mnie z forum
I ... nie przyjmuje teraz mohjego hasła = =
A jak chcialam odzyskać to :

Cytat:
Twoje hasło nie może być odzyskane gdyż Twoje konto jest obecnie nieaktywne. Skontaktuj się z administratorem aby uzyskać więcej informacji

I coz sie stało ?
nasty_girl - Czw 05 Maj, 2005 16:42
Temat postu:
moze ktos ci sie wlamal i zmienil haslo?

no bo jesli bys miala ze loguje ci sie automatycznie a nie zalogowalo to mogo by byc cos z cookies.. a jezeli tak.. wez sproboj dac ze zapomnialas hasla.. wysle ci przypomnienie na maila i powinno sie udac.. a jak napisalas ten temat?
Anonymous - Czw 05 Maj, 2005 16:43
Temat postu:
Jak napisalam ? Razz No nowe konto Razz

A jak daje przypomnienie = = na maila Razz

to wyskakuje mi

Cytat:
Twoje hasło nie może być odzyskane gdyż Twoje konto jest obecnie nieaktywne. Skontaktuj się z administratorem aby uzyskać więcej informacji

Anonymous - Czw 05 Maj, 2005 16:44
Temat postu:
Nie widać że Kinga ma nowe konto ??
Może sytuacja się powtarza i ktoś się próbował włamać na czyjeś konto i nikt sie nie może zalogować. Skoro jest taka uwaga to skonsultuj się z adminem Razz
nasty_girl - Czw 05 Maj, 2005 16:47
Temat postu:
no rzeczywiscie nie doczytalam.. i nie zauwazylam ze masz nowe konto.. wogole dzisiaj cos nie do konca kontaktuje.. zaraz ide gdzies bo potrzebuje troche spokoju..

a z kontem? moze jakis blad, i minie.. jak widzisz inni sie loguja.. no albo ktos ci sie wlamuje.. sproboj z ToJa to wyjsnic..
agag - Czw 05 Maj, 2005 16:48
Temat postu:
tez miałam ten problem.
Ale będąc gościem niema jak skontaktować się z administratorem... Nigdzie nie ma adresu. Można jedynie przez Outlooka o ile się nie myle.. (a ja go nie mam)
Nie chciałam się logować pod inną nazwą
Pomogła mi wtedy Gabra (bo miałam przypadkowo jej e-maila), która na PW skontaktowała się z ToJA, a ona wszystko naprawiła
Anonymous - Czw 05 Maj, 2005 16:49
Temat postu:
TOJAAA ... pomocy biggrin
ToJa - Czw 05 Maj, 2005 17:00
Temat postu:
Zrobione!
Kinga - Czw 05 Maj, 2005 17:06
Temat postu:
Aaa.
dziekii :* ^ ^

Tak btw to czmeu tak sie zrbilo ? biggrin
mroweczka - Czw 05 Maj, 2005 20:08
Temat postu:
A moze grzebałaś Kinga wczesniej w profilu? Ja tak robiłam i chyba sobie nick zmieniłam(bo mozna, znaczy jest taka opcja ale dziala tylko adminowi) i wtedy popsułam coś i musiałam prosić ToJę o pomoc Wink . A moze rzeczywiście ktoś Ci sie włamał na konto,bo samo z siebie sie zespuć to tak troche dziwnie...:p
Kinga - Czw 05 Maj, 2005 20:09
Temat postu:
Grzebałam ale wczesniej ... zmieniajac maila Razz
ToJa - Czw 05 Maj, 2005 20:13
Temat postu:
Chyba przy próbie zmiany maila dzieją się takie rzeczy. Poza tym ostatnio forum było kilka razy przenoszone na inny serwer. Może to też miało jakiś wpływ.
Kinga - Czw 05 Maj, 2005 20:14
Temat postu:
Mozliwe :> ja sie nie znam na tym ...

A btw ... bedzie forum przenoszone jesczez ? i zmieniane na ten Biuletyn czy cus ?
ToJa - Czw 05 Maj, 2005 20:23
Temat postu:
Nie mam pojęcia czy będzie przenoszone. To jednak bez znaczenia. Robią to przeważnie w nocy i prawie się tego nie odczuwa.
Brak aktywacji, to prawie na bank związane jest ze zmianą maila. Teraz konto jest aktywowane przez link wysyłany mailem. Jak ktoś zmienia to mu blokuje konto.
A zmiana softu. Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie. Jeśli jednak do tego dojdzie, to ja wybywam. Zapanuje bezkrólewie, albo "szef" niech sam się tym zajmuje. No może uda mi się zwalić to na ciocię (w co bardzo wątpię).
agag - Czw 05 Maj, 2005 20:24
Temat postu:
mnie też wywaliło przy zmianie maila
mroweczka - Czw 05 Maj, 2005 20:35
Temat postu:
ToJa napisał/a:

Brak aktywacji, to prawie na bank związane jest ze zmianą maila. Teraz konto jest aktywowane przez link wysyłany mailem. Jak ktoś zmienia to mu blokuje konto.

Teraz mi sie przypomnialo...jak 'zmienialam' ten nick to zmienialam też mejla Laughing
Kinga - Czw 05 Maj, 2005 20:39
Temat postu:
W tej materii wiec chyba wszystko jasne Smile
Anonymous - Czw 05 Maj, 2005 21:43
Temat postu:
A ja zmieniałam e-maila i jakoś mnie nie wywaliło...
Marcia10 - Sob 07 Maj, 2005 15:55
Temat postu:
wiesz, ja tez tak kiedys mialam.. Ktos mi zablokowal konto. skontaktowalam sie z ToJa i ona to wszystko naprawila:).
nasty_girl - Sob 07 Maj, 2005 16:04
Temat postu:
marcia10 jak bys czytala uwazniej to bys zauwazyla ze juz dawno ma swoje konto..
Anonymous - Sob 07 Maj, 2005 18:31
Temat postu:
Marcia10 napisał/a:
wiesz, ja tez tak kiedys mialam.. Ktos mi zablokowal konto. skontaktowalam sie z ToJa i ona to wszystko naprawila:).

ja wiem kto :]
Marcia10 - Nie 08 Maj, 2005 15:13
Temat postu:
Ja tez wiem:
TY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Juz ci dawno przebaczylam:)
Anonymous - Nie 08 Maj, 2005 18:57
Temat postu:
Kto ci to powiedzial o.O biggrin?
nasty_girl - Nie 08 Maj, 2005 20:18
Temat postu:
Gabra moze przeczytala jak sie przyznawalas.. ;p
mroweczka - Pon 09 Maj, 2005 12:30
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
Gabra moze przeczytala jak sie przyznawalas.. ;p

Odnoszę wrażenie,że Gabra doskonale o tym wie ;].

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group