Blanka napisał/a: |
spora gromadka ![]() ciesze sie ze pomagasz zwierzentom |
Dusia napisał/a: |
Rotweillery to bardzo mile pieski, tylko tak jak mówisz trzeba je dobrze wychować, potem są już jak takie maleńkie pieski i co do natury to wogóle nie sprawiają problemu. ![]() |
BigBrad napisał/a: |
Jestem pogrążony w smutku odeszły odemnie dwaj moi najlepsi przyjaciele suka Saba rotweiler i Kuba kundelek oba pieski zmarły śmiercią naturalną ze starości jak bardzo mi ich będzie brakowało? bardzo przeżyliśmy razem wiele lat lepszych i gorszych ale zawsze razem
i w zgodzie nie wierzcie że rotweilery to psy zabójcy tak jak psa się wychowa od szczenięcia taki pies później jest jeśli psa nikt nie nauczy agresji to pies nigdy nikogo nie zaatakuje no chyba że w obronie pana lub potomstwa |
Gościówa napisał/a: | ||
Ja też straciłam kiedyś pieska... ![]() |
CHOMICZKAAA napisał/a: |
Bardzo mi przykro BigBrad ![]() ![]() P.S.Napewno TAM twojemu pieskom jest dobrze! |
BigBrad napisał/a: | ||
Z tym sie zgadzam i podpisuję swoimi dwoma rękami Tutaj wrzucam fotkę mojej nieżyjącej kochanej saby ![]() http://www.bigbrad.webpark.pl/Saba1.jpg |
Anonymous napisał/a: |
Przykro nam bardzo z powodu smierci twoich pieskow,mamy sami dwa rotweilery,suczke Róże i pieska Wariata.Bardzo je kochamy i wiemy co znaczy dla ciebie utrata pieskow ![]() |