Dzieci OnLine

O Forum - Masłomaniak

Anonymous - Pon 02 Maj, 2005 17:07
Temat postu: Masłomaniak
Chciałabym zwrócić uwagę na zachowanie Masłomaniaka. Ciągle pisze o jakimś maśle, albo napisał temat ,,Gdzie kupić marychę'' to chyba lekka przesada. Normlanie robi sobie jaja albo mi sie wydaje Rolling Eyes
nasty_girl - Pon 02 Maj, 2005 17:15
Temat postu:
ja jestem za banem dla tego pana.. jego zarty przestaly byc smieszne, gada smieci .. i chyba nie liczy na to ze ktos mu poda namiary na dilera.. <lol>
Anonymous - Pon 02 Maj, 2005 17:18
Temat postu:
Boshe patrzcie co napisał w podpisie ,,FRIGG TO SÓKA''
Weźcie mnie trzymajcie bo ja mu zaraz dam kopa w d u p ę Evil or Very Mad

Pees. Dzieki Gabra Razz
Noid - Pon 02 Maj, 2005 17:20
Temat postu:
Niech modzi mu dadzą 3 ostrzeżenia i powinno być po sprawie
Naomi - Pon 02 Maj, 2005 17:20
Temat postu:
Ja mu narazie dałam jedno... Potem się zobaczy.≈
nasty_girl - Pon 02 Maj, 2005 17:22
Temat postu:
po pierwsze ten jego podpis jest adekwatny do jego inteligencji SÓKA .. nie dosc ze z bledem to nazwanie kogos bez powodu tak jest raczej chore.. no coz.. czekamy na interwencje modow.. beeez kitu szlak mnie trafia jak widze jego maslane posty.. wrrrrrr
Anonymous - Pon 02 Maj, 2005 17:24
Temat postu:
Obrażania admina i modów i innych użytkowników oraz tematy o sprzedaży marychy nas nie fascynują =/ Boli to mnie że ktoś jest aż tak (sorry za wyrażenie jeśli ktoś sie oburzy) bardzo durny
nasty_girl - Pon 02 Maj, 2005 17:28
Temat postu:
1 ostrzezenie poszlo.. jescze tylko 2 i maslo sie skonczy... (oooh jakie to smutne.. husteczki!! dajcie husteczki.. lzy mi pociekly... <lol>)
Anonymous - Pon 02 Maj, 2005 17:28
Temat postu:
NIE, NIE JEST OK Evil or Very Mad
To że zmieniłeś podpis nic nie da...
nasty_girl - Pon 02 Maj, 2005 17:31
Temat postu:
pisanie wulgaryzmow to nie sztuka.. trzeba je jescze umiec odpowiednio uzyc i znac ich znaczenie.. lepper? suka? sympatia go nie darze ale suka to on nawet jak by byl niewiem jak glupi to nie moglby byc..
Anonymous - Pon 02 Maj, 2005 17:34
Temat postu:
Do ch**a powinieneć od początku zachowywać sie normalnie teraz raczej juz nic nie zrobisz... a jak już coś to życze powodzenia :/
nasty_girl - Pon 02 Maj, 2005 17:59
Temat postu:
no tak.. sie okaze ze to my bylismy niekulturalni i w zly sposob sie wyrazalismy..
mavie93 - Wto 03 Maj, 2005 08:58
Temat postu:
Raczej jeśli na prawde sie zmieniszto lepiej by bylo gdybys mial nowa rejestracje. Bardzo prosze - nie uzywaj wulgaryzmu w postach, bo my nie chcemy sie nauczyc przeklinac tylko dostac odpowiednią rade Surprised
Crakken - Sro 04 Maj, 2005 18:03
Temat postu:
Ja tam tylko parę jego postów widziałem ale mogęp owiedzieć na podstawie tego co widziałem że mam do niego modyfikator stosunku -15, ,,Podejrzliwość''. Gdyby nie forum to byłby moim idolem w rospisywaniu i szerzeniu schizy.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group