Dzieci OnLine

SONDY ANKIETY - Elou?

Crakken - Nie 01 Maj, 2005 21:09
Temat postu: Elou?
Jestem tu od niedawna ale chciałbym zrobic, jeśli nie autoreklamę to chociaż sondę dot. mnie samego. co o mnie myślicie? Przeszkadza wam mój chumor? Moje głupie(czasem) teksty? A może mnie lubicie? Lubicie schizę? Coż więcej zatem mój drogi Wattson'ie? Piszcie. Acha. Sonda nie jest pisana typem punktacji. wybierajcie tę odpowiedź która po prostu najbardziej pasuje.

PS. ja ghłosowałem na to ostatnie, zresztą i tak tylko po to żeby widzieć bierzące wyniki.
Napastnik - Nie 01 Maj, 2005 21:26
Temat postu:
Lol.
Kinga - Nie 01 Maj, 2005 21:39
Temat postu:
Nie przeszkadzasz mi zbytnio :>
Słabo Cie znam narazie ... nie moge stwierdzic czy Cie lubie czy nie biggrin
Ot jestes ... i sie ciesze ze jestes biggrin Mam nadzieje ze sie lepiej poznamy :>

EDIT :

Łoo i manniak z Ciebie ejst ŁO ! komputerowy Ło Razz
Ale chyba bym sie z tobą dogadała ... moze Hheheh Razz
nasty_girl - Nie 01 Maj, 2005 21:50
Temat postu:
Nastepny;///////
Kinga - Nie 01 Maj, 2005 21:51
Temat postu:
Rotfl Razz Nasty czekaj ja tez sobie zrobie ankiete Razz Haa

joke ! Razz
nasty_girl - Nie 01 Maj, 2005 21:57
Temat postu:
taaaa ja tez chce! ja tez ! <hahaha>

albo nie.. boje sie prawdy.. <lol>
Anonymous - Nie 01 Maj, 2005 22:01
Temat postu:
Taaaaa gdybym sie dowiedziała,co o mnie sądzicie to bym wylądowała na intensywnej terapii Laughing Prawda jest straszna <lol> Mr. Green
codi - Nie 01 Maj, 2005 22:33
Temat postu:
Piszesz dość mądre posty i jesteś spoko ziom.
Tylko nie pisz więcej takich postów jak ten Wink .
Anonymous - Nie 01 Maj, 2005 22:35
Temat postu:
nie przeszkadzasz mi zioommmm ale pisz wiecej ;]
nasty_girl - Nie 01 Maj, 2005 22:36
Temat postu:
widze ze same ziomy ty <lol>
Napastnik - Nie 01 Maj, 2005 22:40
Temat postu:
No źą jest elo i joł. R3sp3ct.
altruista - Nie 01 Maj, 2005 23:06
Temat postu:
jestes denny, tak jak kazda osoba zakladajaca taki temat
Crakken - Pon 02 Maj, 2005 10:43
Temat postu:
Czyli żebym się dowiedział jaki jestem to mam nie zakładać takich ankietbo się dowiem że jestem denny i nużący. To jak mam to zrobić? Na pw wszystkich pytać? Tylko takie przemyślenie ;P ...
nasty_girl - Pon 02 Maj, 2005 14:29
Temat postu:
crakken i tak tu krotko siedzisz wiec jak narazie nam trudno cos o tobie powiedziec..
Anonymous - Pon 02 Maj, 2005 16:28
Temat postu:
ty nasty siedzisz niewiele dłużej

a co do pana autora to tą ankietą sobie "zepsół" mojąSmile
Naomi - Pon 02 Maj, 2005 16:41
Temat postu:
Najlepiej niech każdy sobie założy post w stylu ,,Lubicie mnie?i każdy tam sobie będzie pisał=). Stworzyło by się jakiś poddział w którymś dziale no i by było tyle...

Ps. NIE znam Cię !
nasty_girl - Pon 02 Maj, 2005 16:42
Temat postu:
poltora miesiaca a 3 dni to jednak duza roznica.. moze nie siedze tak dlugo jak co niektorzy, no ale juz troszke tu jestem i jednak chociaz niektore osoby mnie juz lepiej poznaly..
Anonymous - Pon 02 Maj, 2005 16:44
Temat postu:
18 marca a 29 marca to jest 11 dni khem khem
nasty_girl - Pon 02 Maj, 2005 17:03
Temat postu:
oooopa pomylilo mi sie.. powalilo mi sie cos ze kwietnia.. ja dzisiaj nie mysle.. te sloneczko ;p
Akacja12 - Pon 02 Maj, 2005 21:02
Temat postu:
A to nieważne ile kto siedzi bo ja taką Nastty bardzo dobrze znam a mnie mało znam chodź siedze 2 lata biggrin
Crakken - Sro 04 Maj, 2005 11:01
Temat postu:
Wiecie co? Ten pomysł z osobnym działem jest nawet fajny! Nie naliczałoby postów of course. Tak czy srak, ja jestem za!
Anonymous - Sro 04 Maj, 2005 13:32
Temat postu:
Crakken napisał/a:
Wiecie co? Ten pomysł z osobnym działem jest nawet fajny! Nie naliczałoby postów of course. Tak czy srak, ja jestem za!

Piłeś?

Nie rozumiem ludzi, którzy zakładają taką ankietę. Przynajmniej w moich oczach dużo tracą... Rolling Eyes
Z resztą, prawdę mówiąc mało kto powie Ci "nienawidzę cię, jesteś beznadziejny, bla bla" jeśli tak myśli. Wiadomo, część na pewno, ale niektórzy nasłodzą ("oh, jakiś ty fajny!") albo nie wypowiedzą się. Wink

A Ty... troche dziwne posty piszesz (jak dla mnie :>), no ale nie znam Cię, za krótko jesteś jeszcze na forum. Wink

Pozdrawiam.
Anonymous - Sro 04 Maj, 2005 14:59
Temat postu:
bogowie ale ja narobiłem szumu z tym "czy chcecie sie pozbyć tsej'a...zgoła nie zalezało mi na trym by sprawdzić co o mnie sądzicie bo mi to wsio, chodziło o przeprowadzenie sondarzu dotyczące tego jak radykalne zachowanie dzieli ludzi, widać że po połowie, mniej więcej. z reszta drugi sens mojej antkiety owczasu wytłumaczyłem...więc skąd błędne deformacje mojego tematu?

swoją droge pytanie "co o mnie sądzicie" na podstawie tego co ktoś pisze, jest śmieszne i karykaturalne...z prostego względu, jezeli chodzi o mnie to nikt nie ma bladego pojęcia jaki jestem, i to jaki jestem nie odczyta za cholere w tych postach...
które skąd wiecie ze nie sa przeze mnie przygotowywane, podrasowywane poprawiane..zastanowione...czy wszystko nie jest dizałeniem socjotechnicznym na forumowiczy jedynie po to by ich ogłupić...zdezorientować i smieać sie do rozpuku z prostej łatwowierności...
skąd wiecie ze tak nie jest...więc jak można coś sądzić o literkach...? myślicie że nie potrafiłbym pisać identycznie jak każde z was?

co do tego czy inni was lubia...brakuje wam poparcia wśród środowiska..czujecie sie samotni jak umierający wśród rejentów, a może nikomu nie ufacie?

jak potrzeba wam poparcia innych to inni jeśli im na tym zalezy jeśli ich fascynujecie to wam to powiedzą...pytanie "co o mnie sądzisz" jest pytaniem takim jak "czy mnie kochasz?"

chcecie byc sądzenie to uczyńcie coś legendarnego!
nasty_girl - Sro 04 Maj, 2005 15:09
Temat postu:
Tsej ale ty sam sobie wymysliles taki temat, a nie ejstes 50 osobom z rzedu ktora to odgapia..
Crakken - Sro 04 Maj, 2005 16:20
Temat postu:
Tsej, czy ty sugerujesz że jestem zbyt głupi jak na to foro? Czy to tylko ja nic nie zrozumiałem z twojego tekstu???????????

PS. mogę się zadeklarować że moje posty przynajmniej w 50% oddają mnie samego.
Anonymous - Sro 04 Maj, 2005 17:47
Temat postu:
Nie zrozumiales,bo pewnie nawet sie nie postarales.Owszem,nad postami Tseja trzeba sie zastanowic,i czasem "rozpracowac" co autor mial na mysli,ale moim zdaniem to 1000 razy lepsze niz czytac infantylne i glupie posty co niektorych uzytkownikow,ktorzy zamiast napisac cos madrego/ciekawego,pakuja w swoje posty kilogramy emotow.
Crakken - Czw 05 Maj, 2005 07:40
Temat postu:
Czy po twoim poście kojarzy mi się Masłomaniak? A, nie bo on do tego robił kilogramy byków i błędów ortograficznych. Na boga! On w ogóle nie stosował ortografii! Choć widziałem tylko 4-5 postów tego gostka... Po za tym wiem, tylko tak rzuciłem i tyle.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group