Dzieci OnLine

Na luzie... - Prośba

Anonymous - Czw 28 Kwi, 2005 12:36
Temat postu: Prośba
...
Kinga - Czw 28 Kwi, 2005 12:39
Temat postu:
Cel akcji fajny fajny ... napewno pozyteczny
Gratuluje wogole ... malo znam takich osob ... które robily by akcje zbierania kasy na budowe ... komisariatu Nyuu Smile gratz

Eh faktycznie wszedzie powstają nowe hipermarkety i wogole = =
I drzew coraz mniej
Anonymous - Czw 28 Kwi, 2005 13:53
Temat postu:
NyO a kasa napewno idzie do policji,cio?
Anonymous - Czw 28 Kwi, 2005 14:33
Temat postu:
...
nasty_girl - Czw 28 Kwi, 2005 16:05
Temat postu:
taaa jasne bo juz widze jak ludzie z C marza o komisariacie.. i tak tam za duzo psow i tajniakow jest.. a hipermarketow tak duzo nie wybudowali.. od 1 carrefura swiat nam sie nie zawali.. przynajmniej 1 pozadny reporter i otl w miescie ;p

ludzie blagam zadnych smsow! nie mogliby chyba zrobic nic gorszego niz komisariat na C !!!
Kinga - Czw 28 Kwi, 2005 17:10
Temat postu:
Nasty ? czemoz to tak Ci to przeszkadza ?
nasty_girl - Czw 28 Kwi, 2005 17:20
Temat postu:
Kinga bo tam i tak za duzo policji chodzi.. i tak chyba za skutecznie zwalaczaja tam narkotyki.. policji mowimy nie ...
Kinga - Czw 28 Kwi, 2005 17:20
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
Kinga bo tam i tak za duzo policji chodzi.. i tak chyba za skutecznie zwalaczaja tam narkotyki.. policji mowimy nie ...

Yy ZA skutecznie ? ... Skoro zwalczaja to chyba dobrze prawda ?
nasty_girl - Czw 28 Kwi, 2005 17:30
Temat postu:
Kinga ja jestem innego zdania.. zwalczac niech se przestepczosc zwalczaja ale narkotyki niech zostawia ..
Kinga - Czw 28 Kwi, 2005 17:31
Temat postu:
Narkotyki ... to tez przestepstwo posiadanie ich handlowanie etc ...

Wiec troche wyklucza sie to co mowisz ...

A co Ci po narkotykach ? tylkos obie mozna tym zycje zje*ać
nasty_girl - Czw 28 Kwi, 2005 17:49
Temat postu:
kinga co mi po nich.. to nie jest raczej odpowiednie miejsce zeby o tym dyskutowac, w kazdym razie jezeli ktos nie przesadza wcale nie zjebie sobie zycia, a czasem zabawic sie mozna..
Kinga - Czw 28 Kwi, 2005 18:00
Temat postu:
No tak wsytzsko jest dla ludzi Smile madrych ludzi Smile

Heheh
nasty_girl - Czw 28 Kwi, 2005 19:11
Temat postu:
no widzisz.. dlatego powinno byc legalne.. chociaz z drugiej strony jak by bylo legalne to by wszyscy mieli dostep i by bylo jescze gorzej.. wiec juz lepiej niech bedzie jak jest.. ale policja powinna miec jakies ograniczenia..
codi - Czw 28 Kwi, 2005 19:17
Temat postu:
Bardzo dobry pomysł.
Na moim osiedlu też by się taki komisariat przydał, a ty tydzień temu patrze a tu mi przed domem hipermarket budują Mad .
Spox sms-ki polecą Smile .
nasty_girl - Czw 28 Kwi, 2005 19:34
Temat postu:
nie komentuje.. normalnie gorzej mi.. czy wszyscy tutaj popieraja policje?!
Kinga - Czw 28 Kwi, 2005 19:34
Temat postu:
Nie wiem czy wszyscy Razz ja napewno no mam sentyment i juz biggrin
codi - Czw 28 Kwi, 2005 19:43
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
nie komentuje.. normalnie gorzej mi.. czy wszyscy tutaj popieraja policje?!

Tak Exclamation popieramy policję.
Powstała ona po to by chronić niewinnych obywateli przed złem.
Więc czemu mamy jej nie popierać ?
A co do tych marketów...
Wogół mojego osiedla jest ponad 7 dużych supermarketów.
Hmm a ile w całym mieście ?
Anonymous - Czw 28 Kwi, 2005 21:56
Temat postu:
...
Anonymous - Czw 28 Kwi, 2005 21:59
Temat postu:
...
nasty_girl - Czw 28 Kwi, 2005 22:58
Temat postu:
Stołek nie staram sie byc modna.. po prostu nie raz zostalam bezsensownie spisana, podejrzewana o cos tylko dlatego ze siedze na piekarach po 22 i mam znajomych jakich mam.. a co ty myslisz na ten temat to twoja sprawa.. ja spedzilam bardzo duzo czasu na piekarach i policji jak dla mnie tam jest za duzo..

kinga jaki sentyment?
Anonymous - Czw 28 Kwi, 2005 23:37
Temat postu:
...
Kinga - Czw 28 Kwi, 2005 23:45
Temat postu:
Snetyment ? A to jakos ogolnie zawsze mialam duzo do czynienia z policją tak pozytwnie Smile
Do tej pory zreszta odwwiedzam rozne komisariaty biggrin Eh normalnie za zamknietymi drzwiami dzieja sie tam doprawdy inetresujace rzeczy biggrin
nasty_girl - Pią 29 Kwi, 2005 10:25
Temat postu:
Stolek ale jezeli nawet maja zgloszenie i widza ze nic takiego sie nie dzieje to nie maja powodu zeby spisac.. i takie zachowanie mnie denerwuje.. a na piekarach jak to na wiekszosci osiedli jest niebezpiecznie, i to ze bedzie paru policjantow wiecej (chociaz i tak sa tam bardzo liczne patrole) watpie ze to cos zmieni, a tylko czesciej bedziemy spisywani za niewinnosc..
Anonymous - Pią 29 Kwi, 2005 15:45
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
Kinga ja jestem innego zdania.. zwalczac niech se przestepczosc zwalczaja ale narkotyki niech zostawia ..

nasty_girl napisał/a:
w kazdym razie jezeli ktos nie przesadza wcale nie zjebie sobie zycia, a czasem zabawic sie mozna..

Po przeczytaniu tego konkretnie jebłem czołem w klawiaturę.
nasty_girl napisał/a:
no widzisz.. dlatego powinno byc legalne..

Łał. Wspaniała wizja Polski zalanej po brzegi ćpunami.
Coraz bardziej chcę wyjechać z tego kraju...
Anonymous - Pią 29 Kwi, 2005 17:15
Temat postu:
Nasty, z postu na post tracisz w mych oczach :\.
Bez policji zgwalcil by Cie pierwszy lepszy dres, w biely dzien, w Twojej klatce ;\.
Ciesze sie, ze gdzies spisuja i sprawdzaja "blokersow", bo sa oni grozni i wogole przeszkadzaja ;].
I tak, jestem ZA policja. Wybacz, ze nie bede wypisywal chwdp na murach bo tak jest w pyte modnie.
Wogole chcial bym, zeby na mojej ulicy byl posterunek. Wkurzaja mnie blokersi i dresy, ktorzy tylko szukaja latwej ofiary ;o.

edit: oczywiscie mam swiadomosc, ze troche idealizuje, policja tez robi wiele bledow. Ale z pewnoscia jestem ZA policja usuwajaca blokersow i dresow oraz tego typu przejawy zla i agresji, przez ktore boje sie wyjsc na ulice po 21 ;].
nasty_girl - Pią 29 Kwi, 2005 17:52
Temat postu:
Himitsu:

dlatego powinno byc legalne.. chociaz z drugiej strony jak by bylo legalne to by wszyscy mieli dostep i by bylo jescze gorzej.. wiec juz lepiej niech bedzie jak jest.. ale policja powinna miec jakies ograniczenia..

czytaj do konca..
Kinga - Pią 29 Kwi, 2005 18:02
Temat postu:
Ograniczenia <rotfl>
Taak dajmy policji ograniczenia ...
A wiezniow puscmy samopas

NAa czym te ograniczenia mialyby polegac ?
nasty_girl - Pią 29 Kwi, 2005 18:10
Temat postu:
np nie podchodzic bezpodstawnie do ludzi ktorzy siedza na lawce i spisywac ich za to ze tam siedza, nie trzepac kazdego kto im sie nie spodoba i chodzi po jakims osiedlu bo na osiedlu jest duzo narkotykow wiec oni tez moga miec itd..
Anonymous - Pią 29 Kwi, 2005 19:07
Temat postu:
...
nasty_girl - Pią 29 Kwi, 2005 19:28
Temat postu:
stolek ale i tak watpie ze komisariat cos zmieni.. oni mysla ze jak komisariat postawia to wszyscy sie beda bali krasc itd, i beda siedziec na dupach i na nic nie patrzyc.. taki przyklad z dzisiaj: skwerek.. do komisariatu z 15 metrow gora.. siedzi grupa, pije piwo.. picie alkoholu w miejscu publicznym przez osoby niepelnoletnie.. tu nikt sie nie przyczepil? siedzieli pili to piwo.. po jakies godz poszli.. a gdzie policja? w takim wypadku jak by podeszli rozumiem, maja jakis powod.. co innego jezeli tego powodu nie ma..
Anonymous - Pią 29 Kwi, 2005 19:30
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
Himitsu:

dlatego powinno byc legalne.. chociaz z drugiej strony jak by bylo legalne to by wszyscy mieli dostep i by bylo jescze gorzej.. wiec juz lepiej niech bedzie jak jest.. ale policja powinna miec jakies ograniczenia..

czytaj do konca..

A Ty pisz sensownie. Zaprzeczanie samemu sobie w jednym poście jest co najmniej żenujące.
nasty_girl - Pią 29 Kwi, 2005 22:54
Temat postu:
Himitsu napisalam ze dla mnie lepiej bylo by tak.. ale wiem co by sie dzialo jak by tak bylo wiec nie chce zeby sie to zmienialo.. w niczym nie zaprzeczam.. po prostu czego innego bym chciala a co innego jest lepsze dla wiekszosci..
Anonymous - Pią 29 Kwi, 2005 23:13
Temat postu:
Nie wmowisz mi, ze siedzialas grzecznie z kolezankami na laweczce.
bylo albo pozno w pytke, albo wrzeszczalyscie, albo znajdzie sie jakis inny powod ;].
Chociaz trzeba przyznac, ze czasem babcie nie maja co robic i dzwonia na policje jak tylko cos im sie nie spodoba. Ale policja nie ma wtedy nic do gadania w sumie. No i to magiczne "spisali". Przeciez to nic ;\.
nasty_girl - Pią 29 Kwi, 2005 23:17
Temat postu:
Ant0n policja ma za zadanie przyjsc, zobaczyc i jezeli jest potrzeba spisac, a nie spisac bo babcia chce.. to teraz siedziala by pod oknami corka sasiadki ktorej babcia nie lubi to zeby sie zemscic dzwoni na policje i mowi ze cos jest nie tak i ci przyjezdzaja i spisuja, nawet jak sie nic nie dzieje? troszke sensu w tym nie widze..

A wyobraz sobie ze akurat wtedy siedzialysmy grzecznie.. godz jakos 18/19 ciemno bylo bo ciemno, zima w koncu, ale siedzialysmy i nikomu nie przeszkadzalysmy..

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group