Tsej napisał/a: |
te wietrzniaki to coś nowego ja jak grywałem w warhamca to tego jeszcze nie było aczkolwiek kojarzy sie z wietrzeniem całego domu z niczym innym ciekawym |
elfkaNenar napisał/a: |
A ja jestem elfem i mi dobrze z tym, nie mogę się okreslić jako pedeła czy nie pedała, bo jestem ślepa i jakoś trudno mi |
Crimson Lady napisał/a: |
moim skromnym zdaniem - jesli mile towarzystwo pozwoli mi sie wtracic - kazda rasa ma swoje wady i zalety. nie wolno calkowicie przekreslac danej rasy, bo to jest bez sensu. kazdy ma inny gust i inne upodobania. to tak na poczatek.
poza tym ja tez lubie elfy i nie widze w tym nic zlego. elfy sa delikatne, ladne i madre. coz z tego, ze bywaja zarozumiale i aroganckie? przez to sa barwne i maja jakis tam swoj urok. |
przekrecmy sytuacje. przeciez mozna tez przyczepic sie do drowow. sa podstepne i nigdy nie wiadomo, ani kiedy wbija przyjacielowi noz w plecy, |
ani co o nim mysla, bywaja powsciagliwe i sa MROOOCZNE, a przeciez ostatnio jest moda na wszechogarniajacy MRRROOOK, ZALAMAAANIE, DEPRRREESJE i ZYL CHLASTAAANIE... [zem rymowanke ulozyla ;>] |
a pan, panie Holy Knight, zamiast wysnuwac pohopne wnioski i mowic ludziom, jacy sa, mógłby od czasu do czasu zajrzec do slownika ortograficznego. to by bylo na tyle, pozdrawiam. |
Cytat: |
po prostu jest teraz wysyp MRROOOCZNYCH osob, ktore sie wielbia w KRWII i tym podobnych ![]() |
panienka_wierzba napisał/a: | ||
przykladwo : > a Twoj brat co robi calyc zas wszystkimi postaciami? ol de tajm jest pije krew, jem serca i inne takie : >... |
elfkaNenar napisał/a: |
Dla niej w RPG liczą się prawie tylko romanse, granie, gadanie, prawie wogóle walk |
altruista napisał/a: | ||
o, to tak jak dla mnie, tylko romanse mnie nie neca. Nie wiem co ci sie w podejsciu 'bezwalkowym' nie podoba. Ze nie licza sie tak staty, kto ma lepszego słorda i mocneijszego fajerbala a bardziej spryt, wczucie w postac i realizm to dla mnie stanowczo in plus. |
Tsej napisał/a: |
pogramy sobie w przyszłym tygodniu w jaką sesje...moze nie bede was forsował wieloświatem a zagramy w jakimś lokalnym na potrzebe gry...no i więcej walki, jak widać wam to tylko w głowie... |