elfkaNenar napisał/a: |
przy czym zostaliśmy stworzeni do przedłużania gatunku, każde wybijające się ogniwo jest złe, bynajmniej według religii. |
panienka_wierzba napisał/a: |
czas..
musiales cos takiego wymyslic ![]() |
moim zdaniem powinno się czerpać z zycia pełnymi garściami |
i tak jak twierdzi Nenar (nie dziwie sie ze czesto mamy to samo zdanie ; > nie slonce?=P) potem moze wydoroslec, ale nie do konca tak jak pisalam dzisiaj Plk. lubie ludzi którzy mają w sobie coś z dziecko, cos niedojrzalego, cos dzieki czemu zdaza im sie robic glupoty, wariowac, dobrze się bawić, wciąż czerpać z zycia duzo moze nie tyle co kiedys (czyli garsciami i jeszcze upychac po kieszeniach) ale wciąż duzo (wystarczą garście, a noz jednak kiedys znajdziemy cos upchnietego w kieszeni) gardze czasem denerwuje mnie, ze ludzie ciagle sie gdzies spiesza nie zauwazaja prostych i najpiekniejszych rzeczy chociaz sa obok czas plynie zbyt szybko a czasem zbyt wolno |
Holy Knight napisał/a: |
PS rada dla niektorych niezdecydowanych jak poświecic czas
Po pierwsze kto próbuje chwytac za ogon zbyt wiele srok temu uciekna wszystkie a po drugie czasami warto na chwile poswiecić cos co lubimy i i przynosi nam satysfakcje dla bardziej praktycznego celu gdyż w przyszłości może okazać sie to bardzo dobra inwestycją ktora zaowocuje tym że będziemy mogli poświecic wiecej czasu na to co cenimy. |
Cytat: |
tak co każde 3 sekundy na świecie umiera człowiek |
Tsej napisał/a: |
co do tych 3 sekund...to uważam ze troche mało i tak za dużo tej plagi jaka jesteśmy |
Nu... jakby tak dano mi jeden dzień ponad prawem (no, może ciut dłużej ), to ten świat byłby dość dobrze przeczyszczony... |
Tsej napisał/a: |
miałbyś partnera...podwarunkiem ze nie na oślep, bo wtedy wroga |
Kinga napisał/a: |
Jak dla mnie jest go za mało ... zbyt szybko przecieka mi przez palce |
Nie no, na oślep nie... (przynajmniej nie na początku ;P)
Przede wszystkim wybiłbym terrorystów, pedofili, gwałcicieli i morderców. I jeszcze jakichś innych przestępców. Ale nie wiem, czy za ciosem nie poszliby też Niemcy, Amerykanie i pedały... w końcu dzień ponad prawem mógłby mi do głowy strzelić ;P. |