Otwieracz napisał/a: |
Proponuję zmienić nazwę tematu. |
Shaleniec napisał/a: |
Czy tak jest wszędzie, czy tylko w moim miescie?! |
jesli nie zapaliles, to brawo. ja osobiście znam tylko jedną osobę, ktora nie maila papierosa w ustach. ![]() p.s. nie liczę dzieciakow 10-letnich ![]() pozdro. |
nasty_girl napisał/a: |
no ale mozesz do nich dodac te z forum i juz masz wieksza ilosc takich osob |
Agnieszka napisał/a: |
To jest jakies powalone.... papierosy to trucizna i oni chyba nie zdaja sobie z tego sprawy... zeby tak przeczytali sklad papierosa chyba by im sie odechcialo. No ale coz jesli juz sie uzaleznia trudno jest rzucic...
Jednak do tego trzeba miec silna wole, wiem na pewno, ze to szkodzi zdrowiu! niektorym to smakuje niektorym nie... mnie osobiscie to obrzydza:/ |
AmazonkAA napisał/a: |
gdy juz sie ktos na dobre uzaloeni, to mu nawet zdjecie zepsutuch zebow nie pomoze ![]() |
Nena napisał/a: |
Nie rozumiem po co ludzie palą papierosy |
altruista napisał/a: |
brak jakichkolwiek efektow oprocz tego ze smierdzisz i robi z pluc govno. |
Himitsu napisał/a: |
Zaś w jakimś azjatyckim chyba państwie na paczkach papierosów widnieją zdjęcia zepsutych zębów i innych usterek związanych z paleniem. Ponoć liczba palaczy przez to się zmniejszyła :P. |
Akacja12 napisał/a: |
Ta a jaka firma sprzedająca papierosy w Polsce chciałaby zmniejszyć ilośc kupowanych towarów? ![]() |
Akacja12 napisał/a: | ||
![]() |
Christine fan napisał/a: |
Takich zuli jest pelno.Irytujace z nich typy.Coz,trzeba im dac 30 groszy,jak sie chce miec spokoj,inaczej lazi taki za Toba caly dzien i powtarza ta swoja mantre "daj na szlugi ziomus,daj,poratuj".Tragedia. |
Himitsu a jak nagle ci sie czegos zachce to co do domu jechac po pare zl? ;/ |
no nie wiem nie masz jakis zachcianek.. np zjesc se cos slodkiego.. zreszta nie mowie tylko o sklepiku szkolnym.. ale np idac miastem jakis drobiazg na wystawie czy cos.. |
i co po szkole od razu do domu? nie wybierasz sie czasem gdzies niespodziewanie ze znajomymi do knajpy czy na pizze? a jak nagle ci sie zachce w szkole albo po drodze czegos slodkiego.. to co chodzisz i myslisz co by bylo jak bym mial przy sobie te pare zl? |
Coz,rozne rzeczy sie robi...Ja kiedys palilem majeranek,i nikomu nie polecam. |
Coz,ale herbata nic nie daje,nawet specjalnego smaku nie ma.Wiec po co ja palic,dla samego palenia? |
Nie zaczynaj.Nawet dla towarzystwa.Potem bardzo ciezko rzucic,cos o tym niestety wiem. |
taa jasne =] to tak jk moj koleg,a on mowi, ze rzuci "jutro" juz od miesiaca ^^" |
zgadzma się, Stokrociu. tez mialam tak kilka razy =\ |
Tsej napisał/a: |
populaarność na papierosy zanika...ale palacze nie przejmujcie sie...wzrośnie jak (tylko że swej siły nie odzyska nigdy) wymodza papierosy co nie cuchną |
Tsej napisał/a: |
populaarność na papierosy zanika... |