Gabra napisa³/a: |
jak sie goli to odrastaja wieksze |
nasty_girl napisa³/a: |
a jesli bedzie sie chcial pochwalic i zrobi fote i nam wysle (oby nie);p |
Shaleniec napisa³/a: |
posiedanie wlosow lonowych jest zbêdne. =) |
Cytat: |
Jeslichodzi o badanie w gimnazjum to u mnie przynajmniej pielegniarka nie zaglada³a chocia¿ sie bardzo ba³em, |
w³osy ³onowe s± po to, ¿eby chroniæ narz±dy p³ciowe. ale od jakiego¶ czasu funkcjê t± przejê³a bielizna. wiêc w³osy ³onowe s± zbêdne!
pozdro. |
Shaleniec napisa³/a: |
w³osy ³onowe s± po to, ¿eby chroniæ narz±dy p³ciowe. ale od jakiego¶ czasu funkcjê t± przejê³a bielizna. ![]() pozdro. |
frigg napisa³/a: | ||
gdyby wlosy lonowe byly by zbedne to pewnie by w drodze ewolucji zginely.....tudziesz sie wytarly od bielzny...jakos sie tak nie dzieje....wlosy lonowe sa po to zeby chronic narzady rodne przed wirusami, bakteriami czy grzybami..sa naturalna bariera ochronna - wiekszosc swinstw sie na nich zatrzymuje i nie dochodzi do zakazenia...przynajmniej nie tak czesto jak moglo by bez wlosow notorycznie usowanych...dlatego lekarze zwlaszcza ginegolodzy odradzaja czeste golenie, lub nie usuwanie ich z okolic warg sromoych |
klop napisa³/a: |
heh ja tam siê ca³y golê (tzn.rêcê, nogi, itp.) bo skóra sprawia wra¿enie g³adszej i ³atwij siê opala (tylko na mosznie mam wuosy)
P.S. ten temat z 3 cm cz³onkiem to jeden wielki JOKE... przyznaæ siê, kto uwierzy³??? |
nidhogg napisa³/a: |
no o ile plywacy nie maja tych swoich superextra bajer kostiumow z luska rekina. to a i owszem gola nogi, gola rece i gola klaty.... |
marog6 napisa³/a: |
Np. kolarze przecie¿ gol± ogi, ¿eby ³atwiej plastry schodzi³y ze skóry. |
dhk3 napisa³/a: |
mam 14 i 6m-c. mam problem czy to nromalne ¿e depiluje sobie w³osy ³onowe (?) regularnie od wakaci (?) ![]() czy to co¶ ¼le zemn± czy jak ? |
CoRnEliA ![]() |
hahha jak mo¿esz my¶leæ ze nienormalna jestes ze golisz w³osy ³onowe? ![]() ![]() ![]() |
AmazonkAA napisa³/a: |
dla mnie golic, to jedynie co moze, to pod pachami |
inspektor_nr4 napisa³/a: |
pod pachami ewentualnie tak, ale w³osy ³onowe po co? |
somebody napisa³/a: |
Jezeli jestes metro lub homo,mozesz sie zgolic.Ale wtedy nie zapomnij tez o nogach i codziennym nakladaniu maseczki. |
Np. kolarze przecie¿ gol± ogi, ¿eby ³atwiej plastry schodzi³y ze skóry
|
Kolarze gola nogi? Surprised Eee... to moze i plywacy gola? Zeby byc bardziej... oplywowi? |
inspektor_nr4 napisa³/a: | ||
czy¿by¶ co¶ sugerowa³? ![]() |