(jeżeli było to coś ciekawego)
 (jeżeli było to coś ciekawego)
 (jest już Love Hina? xD). Tam widzieliśmy 5-cio latke, która wymiatała w nowego Residenta na GCN - lol - serio jej nieźle szło xD - potem zeszliśmy piętro niżej - na książki - po tym jak zakupiłem mangi weszliśmy na książki dziecience - tam komentowaliśmy poszczególne cytaty z tych bajeczek xD Dobijające - tylu podtekstów seksualnych to nawet w mangach nie ma - mąka na postaci na rysunku wyglądała jak... sperma (było wiele innych lolów, których już nie pamiętam) - siedzieliśmy tam z 1,5 h. Potem wróciliśmy na dział mang i komiksów - Tatka złapał za jakiś komiks i zaczął lać dosłownie z każdej jego strony xD. Ja chwyciłem za "Jak Powstaje Manga - kobiety, mangowe ślicznotki" i zacząłem studiować metody rysowania piersi, pośladków i sylwetki kobiet xD (mam problemy z proporcjami - przykład:
 (jest już Love Hina? xD). Tam widzieliśmy 5-cio latke, która wymiatała w nowego Residenta na GCN - lol - serio jej nieźle szło xD - potem zeszliśmy piętro niżej - na książki - po tym jak zakupiłem mangi weszliśmy na książki dziecience - tam komentowaliśmy poszczególne cytaty z tych bajeczek xD Dobijające - tylu podtekstów seksualnych to nawet w mangach nie ma - mąka na postaci na rysunku wyglądała jak... sperma (było wiele innych lolów, których już nie pamiętam) - siedzieliśmy tam z 1,5 h. Potem wróciliśmy na dział mang i komiksów - Tatka złapał za jakiś komiks i zaczął lać dosłownie z każdej jego strony xD. Ja chwyciłem za "Jak Powstaje Manga - kobiety, mangowe ślicznotki" i zacząłem studiować metody rysowania piersi, pośladków i sylwetki kobiet xD (mam problemy z proporcjami - przykład:

(bez skojarzeń). No później mnie odprowadziła i spotkaliśmy typka który sie ostatnio do nas przyczepił
 (bez skojarzeń). No później mnie odprowadziła i spotkaliśmy typka który sie ostatnio do nas przyczepił  Przyszłam domku  i usiadłam na kompa i kliknełam 1 posta na forum
 Przyszłam domku  i usiadłam na kompa i kliknełam 1 posta na forum  i poszłam na judo =] Na judo nic ciekawego, wygłupiałam się z Naomi
 i poszłam na judo =] Na judo nic ciekawego, wygłupiałam się z Naomi  Wróciwszy do domku zaczęłam rowiązywac testy 6klasistów (jestem w 5 jak coś) no i chyba tyle. Prosty dzień...... Weny nie mam....
 Wróciwszy do domku zaczęłam rowiązywac testy 6klasistów (jestem w 5 jak coś) no i chyba tyle. Prosty dzień...... Weny nie mam....     | Tenchion napisał/a: | 
| Dzisiejsze popołudnie należało do najciekawszych w moim zyciu. | 
 moj kazdy dzien niesie za sobą tyle przezyc ze to juz sie monotonne staje
 moj kazdy dzien niesie za sobą tyle przezyc ze to juz sie monotonne staje  

.
. 

| Cytat: | 
| Technoman, az tak bardzo sie chciales pochwalic tym, ze udajesz samurajow? | 
 - wspaniała sztuka walki to Iaido - większość cięć przemyślana w tak genialny sposób, iż przeciwnik wręcz nie ma szans na przeżycie
 - wspaniała sztuka walki to Iaido - większość cięć przemyślana w tak genialny sposób, iż przeciwnik wręcz nie ma szans na przeżycie  
      bajer polega na tym ze przeciwnik przewaznie umie to samo..albo i więcej
 bajer polega na tym ze przeciwnik przewaznie umie to samo..albo i więcej     | Tenchion napisał/a: | ||
| 
 A tak on topic: Byłem dziś na tym treningu z qmplem - początkowo zachowywaliśmy się nieco nieśmiało - ale potem rozkręciliśmy się  - wspaniała sztuka walki to Iaido - większość cięć przemyślana w tak genialny sposób, iż przeciwnik wręcz nie ma szans na przeżycie  | 

| Kinga napisał/a: | 
| Oj tam przesadzacie  | 
| Tenchion napisał/a: | 
| wspaniała sztuka walki to Iaido - większość cięć przemyślana w tak genialny sposób, iż przeciwnik wręcz nie ma szans na przeżycie  | 
 . Ale potem dowiedziałem się pewnej nieprzyjemnej rzeczy i już nie było tak miło. Niestety.
. Ale potem dowiedziałem się pewnej nieprzyjemnej rzeczy i już nie było tak miło. Niestety.      )
 )

| Pulkownik Nikt napisał/a: | 
| Powiedz mi Anton czy on sie uczy tego aby skutecznie zabijac? Poprostu dostarcza mu to radosci. | 
| w pyte mroczny samuraj 666 napisał/a: | 
| wspaniała sztuka walki to Iaido - większość cięć przemyślana w tak genialny sposób, iż przeciwnik wręcz nie ma szans na przeżycie | 
 m i wogle gitez narazie najlepsza dyska na jakiej bylam
m i wogle gitez narazie najlepsza dyska na jakiej bylam

| A i jeszcez koelzanka calowala sie z portretem Paderewskiego | 
| miałam dokonczyc dzien dzisiejszy stwierdze go tak mam doła, nie napisze nic | 
| Tsej napisał/a: | ||
| 
 | 

i jak na małą salke to troche tego za duzo
 i jak na małą salke to troche tego za duzo     | Cytat: | 
| Powiedz mi Anton czy on sie uczy tego aby skutecznie zabijac? Poprostu dostarcza mu to radosci. | 
| Sztuka Iaido nie jest po to, aby się nawalać na punkty i masakrować wroga setkami cięć, polega na tym, abyśmy po treningu czuli, że jesteśmy śmiertelnie niebezpieczni | 
 Rano kościółek a po kościółku cały czas komputerek z przerwą na obiad i dwiema napisanymi pracy do budy (jedna jeszcze nie skończona ale jestem w trakcie
 Rano kościółek a po kościółku cały czas komputerek z przerwą na obiad i dwiema napisanymi pracy do budy (jedna jeszcze nie skończona ale jestem w trakcie  )
 )      
 i wogole niem :p
 i wogole niem :p

stało sie
 stało sie

iii jeszcze tulów
 iii jeszcze tulów  
 ale tak nisko plajatow sie nie wiesza bo to nie jest ani tru ani stajl ani cool ani nic nie jest
 ale tak nisko plajatow sie nie wiesza bo to nie jest ani tru ani stajl ani cool ani nic nie jest  

( na polskie to "5" ) Linda (osoba ktorej najbardziej niecierpie i ktora na dodatek kolomnie siedzi)  dostala 5 ( na polskie "2").Hihi..Nikomu nie chciala powiedziec( ale moje bystre oczko jednak zobaczylo) .Isabelle myslala ze dostala 4 ( na polskie "3") ale ja powiedzialam jej do ucha ze dostala 5 ( na polskie "2").Linda to chyba to uslyszala bo sie na mnie obrazlia.Tak samo Isabelle..
 ( na polskie to "5" ) Linda (osoba ktorej najbardziej niecierpie i ktora na dodatek kolomnie siedzi)  dostala 5 ( na polskie "2").Hihi..Nikomu nie chciala powiedziec( ale moje bystre oczko jednak zobaczylo) .Isabelle myslala ze dostala 4 ( na polskie "3") ale ja powiedzialam jej do ucha ze dostala 5 ( na polskie "2").Linda to chyba to uslyszala bo sie na mnie obrazlia.Tak samo Isabelle..  A mam je wszystkie w dupie
 A mam je wszystkie w dupie  

to potrafia one miec dlugos 5-7 stron A4
 to potrafia one miec dlugos 5-7 stron A4  
      No i to tyle ja już lece po mnie od kompa osciągają :-/
 No i to tyle ja już lece po mnie od kompa osciągają :-/      

pojechali sobie do Grójca pozniej do Gdańska <rotfl>
 pojechali sobie do Grójca pozniej do Gdańska <rotfl>
 pozniej male balety w domu ... godizna 24 przyszedł bratr :p
 pozniej male balety w domu ... godizna 24 przyszedł bratr :p

examy mam a oni mi tu jakies biby = = wyjazdy qna !
 examy mam a oni mi tu jakies biby = = wyjazdy qna !  
 a samochod niczego sobie Mhhm sportowy czarniutki
 a samochod niczego sobie Mhhm sportowy czarniutki  

"
 "
 "
 "
 "
 "
 fakt ze ponad 30 ma ale co tam ,rotflll>
 fakt ze ponad 30 ma ale co tam ,rotflll>
 taki zawod ze im wolno
 taki zawod ze im wolno  i sobie na sygnale pojechalo <rotfl>
 i sobie na sygnale pojechalo <rotfl>
 P ze niby z kolegą sie umówiłam
P ze niby z kolegą sie umówiłam

wogole zakrecone mam sytuacje
 wogole zakrecone mam sytuacje  

| taa szybka rozkminka  pojechali sobie do Grójca pozniej do Gdańska <rotfl> | 

rano wstalam, przyszykowac sie no i na testy.. udalo mi sie siedziec w ostatniej lawce wiec wiadomo zawsze cos mi sie udalo sciagnac..
 rano wstalam, przyszykowac sie no i na testy.. udalo mi sie siedziec w ostatniej lawce wiec wiadomo zawsze cos mi sie udalo sciagnac.. po testach z przyjaciolka po piwko i do niej.. wypilysmy, pogadalysmy, przyszedl po mnie chlopak, poszlismy jescze do fotografa bo mial zdjecia odebrac no i przyszlismy do mnie.. aa i jescze se wyborcza czytam.. wyniki testow wczorajszych i zonk.. z zamknietych mam 20/20
 po testach z przyjaciolka po piwko i do niej.. wypilysmy, pogadalysmy, przyszedl po mnie chlopak, poszlismy jescze do fotografa bo mial zdjecia odebrac no i przyszlismy do mnie.. aa i jescze se wyborcza czytam.. wyniki testow wczorajszych i zonk.. z zamknietych mam 20/20  z otwartych mam 7/10 dobrze.. zobaczymy jak plan i list:d hyhy
 z otwartych mam 7/10 dobrze.. zobaczymy jak plan i list:d hyhy     | nasty_girl napisał/a: | 
| udalo mi sie siedziec w ostatniej lawce wiec wiadomo zawsze cos mi sie udalo sciagnac..  | 
| nasty_girl napisał/a: | 
| himitsu no ciekawe czy bys rozwiazal wszystkie tak proste zadania.. nie kazdy jest dobry z matematyki czy fizyki.. i uwierz mi zejak bys zaczal powtarzac nie trwalo by to na pewno 2 dni! | 
| Himitsu napisał/a: | ||
| 
 Wolę nie rozwiązać kilku zadań, niż oszukiwać wiedząc, że nie potrafię. A u mnie właśnie tyle trwało powtarzanie. Najważniejsze wzory matematyczne i fizyczne wykułem ładnie, pięknie i ściągać nie musiałem. Na szczęście. | 
| Ant0n napisał/a: | 
| Pamietaj, ze te egzaminu rzutuja na Twoja przyszlosc w bardzo duzym stopniu. Nie zrozumiesz tego, nie poczujesz presji i stresow przed nimi.. | 
| <rotfl> Oojj taaaak rzutuja straaaasznie Napraaaawfde od tego wyniku zalezy gdzie prace dostane = = | 

Nudy jak jasna cholera
 Nudy jak jasna cholera
 Musashi Miyamoto niech żyje nam ;D
 Musashi Miyamoto niech żyje nam ;D
 Spotkanie Losuxowe już niedługo
 Spotkanie Losuxowe już niedługo  - kurde == doczepiła się do mnie i cilgana Aga + jeszcze Isia (mam nadzieje, że pójdzie)
 - kurde == doczepiła się do mnie i cilgana Aga + jeszcze Isia (mam nadzieje, że pójdzie)  - no to 4 osoby będą - do diabłaaaa T-T [po co ta Aga == - znowu będzie wau ;p]
 - no to 4 osoby będą - do diabłaaaa T-T [po co ta Aga == - znowu będzie wau ;p]
 Piosenka dnia - Jacek Kaczmarski - Korespondencja
 Piosenka dnia - Jacek Kaczmarski - Korespondencja
 A zapomniałbym - nuuudyyyyy == (jutro jade konsole odebrac i do dziadkow na weekend :d)
 A zapomniałbym - nuuudyyyyy == (jutro jade konsole odebrac i do dziadkow na weekend :d)      
     | agag napisał/a: | 
| moja ulubiona kaczmarskiego "Nasza klasa" | 
| "Mowimy o tescie gimnazjalnym, nie o maturze" -> tak, tylko ze w duzym stopniu od tego, do jakiej szkoly sie dostaniesz, zalezy to, jak napiszesz mature. | 
| TEnchion ale czego sie nauczysz w szkole w ktorej nauczyciele maja wszystko gdzies i lekcji nie prowadza i tak samo uczniowie.. | 
 - to jest skrajność nad skrajności ;]
 - to jest skrajność nad skrajności ;]
| tenchnion przepraszam.. to ze jezeli siedzisz w klasie w ktorej 25/30 osob robi cos innego rzuca w nauczyciela papierami, spi, gada i przeszkadza a nauczyciel w koncu ma to w dupie i nie chce mu sie lekcji w takich warunkach prowadzic albo sie drze przez 40 min ze maja sie uspokoic to ty sie gowno nauczysz.. | 

| 12:45:21 fuma4 (3957828) haruwa (czy tam CH) 12:45:44 fuma4 (3957828) najpierw to pranie nastawilem , potem sie ukąpałem, podzielilem z mama sie parowkami [które nastawiłem wchodząc do wanny xD] (zjedlismy po jednej) 12:45:55 fuma4 (3957828) potem jednocześnie myłem naczynia 12:45:57 fuma4 (3957828) i pralem recznie 12:45:59 fuma4 (3957828) te cztery koszulki 12:46:07 fuma4 (3957828) potem do prania dalem bielizne 12:46:12 fuma4 (3957828) tyle ze najpierw ja wytrzepalem 12:46:17 fuma4 (3957828) to musialem zetrzec podloge == 12:46:23 fuma4 (3957828) i w pokoju u siebie to samo 12:46:27 fuma4 (3957828) umylem ten garnek 12:46:33 fuma4 (3957828) potem zlozylem w pokoju 12:46:38 fuma4 (3957828) (lozko, na szafkach etc) 12:46:45 fuma4 (3957828) i padam xD | 
| TEnchion i tak na codzien ? | 
| jak dobrze ze mi mama pierze.. nawet nie wiem kiedy.. hyhy no ale z drugiej strony fajnie masz.. z takiego powodu nie pojsc do szkoly ;p | 

Piosnka dnia - J.Kaczmarski - Konfesjonał - piękne ;_)
 Piosnka dnia - J.Kaczmarski - Konfesjonał - piękne ;_)      
     | Tenchion napisał/a: | ||
| 
 a)Nauczyciel wylatuje - najwyrażniej nie nadaje się do tego zawodu b)Uczniowie za zachowanie zostają stosownie ukarani Koniec pieśni - dyscyplina musi być | 
| agag ja nie narzekam na moja szkole, i prawde mowiac w gim sie wogole nie uczylam, i juz teraz nie widze sensu bo i tak nie poprawie sie tak zeby miec dobre oceny, ale od lo biore sie do pracy.. tylko mowie ogolnie ze w takich warunkach komus kto by chcial sie nauczyc moglo by byc ciezko.. | 
| 25/30 osob robi cos innego rzuca w nauczyciela papierami, spi, gada i przeszkadza a nauczyciel w koncu ma to w dupie i nie chce mu sie lekcji w takich warunkach prowadzic albo sie drze przez 40 min ze maja sie uspokoic to ty sie gowno nauczysz.. | 

ale to w polowie maja
 ale to w polowie maja  na tydzien
 na tydzien  A wczesniej z bratem do Radomska :> Łi !
 A wczesniej z bratem do Radomska :> Łi !  
| A ja mam wlasciwie na 4 dni chate dla siebie  | 
 . Też bym tak chciał
. Też bym tak chciał  .
.      
      .
.
 .
.      Czemu niee
 Czemu niee  
      mamusia se ubzdurala ze chce pojechac gdzies cos pozwiedzac, a tu tatus ma jutro do pracy isc.. wiec wymyslila ze moj chlopak bedzie prowadzil.. ja nie wiem jak ona zniesie ta jazde..
 mamusia se ubzdurala ze chce pojechac gdzies cos pozwiedzac, a tu tatus ma jutro do pracy isc.. wiec wymyslila ze moj chlopak bedzie prowadzil.. ja nie wiem jak ona zniesie ta jazde..      Hmm.. jakąś godzinke temu.. zostałem w sumie zaproszony na koncert szantowy - w niedziele O_O..... i to kto mnie zaprosił (WOJTEK - DOMYŚLISZ SIĘ PEWNO) - wariuje i szaleje xD [full stres]
 Hmm.. jakąś godzinke temu.. zostałem w sumie zaproszony na koncert szantowy - w niedziele O_O..... i to kto mnie zaprosił (WOJTEK - DOMYŚLISZ SIĘ PEWNO) - wariuje i szaleje xD [full stres]
 Jutro trening
 Jutro trening  - i odbieram wczesniej konsole [nareszcie]
 - i odbieram wczesniej konsole [nareszcie]  
 Czy już pisałem, że wariuje?
 Czy już pisałem, że wariuje?  
 Piosnka dnia - nadal - J.Kaczmarski - Konfesjonał
 Piosnka dnia - nadal - J.Kaczmarski - Konfesjonał      

Mialam sie spotkac z pewnym panem ale trzeba to chyba przełozyc bo nie jestem dzis w stanie
 Mialam sie spotkac z pewnym panem ale trzeba to chyba przełozyc bo nie jestem dzis w stanie
 Boo zlamałam i drugi tyle ze recznie
 Boo zlamałam i drugi tyle ze recznie  No bo co mi po jendym obcasie <rotfl> Fajnie teraz te buty wygladaja zyskały nowy stajl ...
 No bo co mi po jendym obcasie <rotfl> Fajnie teraz te buty wygladaja zyskały nowy stajl ...      

<rotfl> Nie no chyba je tak zostawie swietnie wygladaja
 <rotfl> Nie no chyba je tak zostawie swietnie wygladaja  
      Przezyyje bez
 Przezyyje bez  albo pojde do szewca <rotfl>
 albo pojde do szewca <rotfl>      ... Nie podjemie sie ?
 ... Nie podjemie sie ?  

to juz swietny poczatek
 to juz swietny poczatek  
      ostreee mial facet schizy
 ostreee mial facet schizy  mi sie podobalo..
 mi sie podobalo..      
 i takie tam
 i takie tam  

Ja tam na motor nie wsiade sama ale na quadzik Mmhmm ... Miodzio
 Ja tam na motor nie wsiade sama ale na quadzik Mmhmm ... Miodzio  

Wogole caalusia zakurzona
 Wogole caalusia zakurzona  <rotfl> Ale [cenzura] :> Oczywiscie nie obyło sie bez małych wypadków :>
 <rotfl> Ale [cenzura] :> Oczywiscie nie obyło sie bez małych wypadków :>

| Tsej napisał/a: | 
| aktor grający główna role nie mało schudł by zagrac w tym filmie, to ten sam co w Equilibrium | 
 . nie wiem po co nam to,chyba zeby sobie zepsuc ocene. A nasza babka jak zwykle sobie wyszla,bo co sie bedzie nami przejmowac. Nastepnie byla matma do ktorej sie uczylam wczoraj 2 godziny a i tak sprawdzian psozedl mi fatalnie. Nastepnie polak, nudy i angol na ktorym mielismy zastepstwo i garlismy w milionerow-wygralam 750 tys, nagordy do tej pory nie otrzymalam. Nastepnie fizyka. Babka kazała nam przynieść ZetZety (zbiory zadan ) i rozwiazywalismy zadania, ktorych wszyscy cholernie sie boja
 . nie wiem po co nam to,chyba zeby sobie zepsuc ocene. A nasza babka jak zwykle sobie wyszla,bo co sie bedzie nami przejmowac. Nastepnie byla matma do ktorej sie uczylam wczoraj 2 godziny a i tak sprawdzian psozedl mi fatalnie. Nastepnie polak, nudy i angol na ktorym mielismy zastepstwo i garlismy w milionerow-wygralam 750 tys, nagordy do tej pory nie otrzymalam. Nastepnie fizyka. Babka kazała nam przynieść ZetZety (zbiory zadan ) i rozwiazywalismy zadania, ktorych wszyscy cholernie sie boja   . NO wiec powiedziala,ze kolejka nam sie konczy i ze zostala tylko pani S (która pisala zaległy sprawdzian) i pani Z któa siedzi ze mna. Pani Zet zaczęła mnie blagac, abym jej to wytlumaczyla...To w czasie jak jakss tam osoba konczyla zadanie ja jej to szybko maznęlam na kartce, ona sie wykula na pamiec i napisala na tablicy
 . NO wiec powiedziala,ze kolejka nam sie konczy i ze zostala tylko pani S (która pisala zaległy sprawdzian) i pani Z któa siedzi ze mna. Pani Zet zaczęła mnie blagac, abym jej to wytlumaczyla...To w czasie jak jakss tam osoba konczyla zadanie ja jej to szybko maznęlam na kartce, ona sie wykula na pamiec i napisala na tablicy   . pokrecila wzor i dostala 4 beze mnie oczywiscie byloby 1 a jak
 . pokrecila wzor i dostala 4 beze mnie oczywiscie byloby 1 a jak   . W czasie dwoch ostatnich minut lekcji zrobilam nastepne zadanie i sie zglosilam i dostalam 5...W czasie kiedy odlozylam kredę zadzwonil dzwonek
 . W czasie dwoch ostatnich minut lekcji zrobilam nastepne zadanie i sie zglosilam i dostalam 5...W czasie kiedy odlozylam kredę zadzwonil dzwonek   Poz atym z całorocznego sprawdzianu z fizyki dostalam 24/28 a to sie bardzo liczy do oceny koncowej...jeden z najlepszych wynikow w klasie
 Poz atym z całorocznego sprawdzianu z fizyki dostalam 24/28 a to sie bardzo liczy do oceny koncowej...jeden z najlepszych wynikow w klasie  .
 .
 Przeczytalam cos przed lekcja i niech sie dzieje co chce... a pytania akurat takie, jakie porzeczytalam ale duzo rzeczy pokrecilam i liczylam na 2-4...
 Przeczytalam cos przed lekcja i niech sie dzieje co chce... a pytania akurat takie, jakie porzeczytalam ale duzo rzeczy pokrecilam i liczylam na 2-4...  

. No nic. Jakoś przeżyję to 5-. A moj sprawdzian byl an dole, bo to byla podwojna kartka i ona w nia wlozyla wszystkie inne a na drugiej stronie napisała "1 F "
 . No nic. Jakoś przeżyję to 5-. A moj sprawdzian byl an dole, bo to byla podwojna kartka i ona w nia wlozyla wszystkie inne a na drugiej stronie napisała "1 F "   . A ja sie bidna stresowalam
 . A ja sie bidna stresowalam   . Ostatnia byla plastyka na ktorej dostalam 5 z rysunku.
 . Ostatnia byla plastyka na ktorej dostalam 5 z rysunku.
 .
 .      angol oddawala spr. ktorego nie pisalam... i chciala mnie zmusic do pisania, ale sie klocilam wiec oberwalam od niej ksiazka po glowie (haha
 angol oddawala spr. ktorego nie pisalam... i chciala mnie zmusic do pisania, ale sie klocilam wiec oberwalam od niej ksiazka po glowie (haha  ). no i historia na ktora nie poszlam (spr ;]) za to bylam u friend z jej kolegami. potem do domu i jademy do BB hehe
). no i historia na ktora nie poszlam (spr ;]) za to bylam u friend z jej kolegami. potem do domu i jademy do BB hehe  i jestem...
 i jestem...      

A jakiś kolo powiedział że lepiej nie dzwonić po pizze tylko iśc do pizzeri i zamówić przez okienko bo to jest bardziej pożyteczne
 A jakiś kolo powiedział że lepiej nie dzwonić po pizze tylko iśc do pizzeri i zamówić przez okienko bo to jest bardziej pożyteczne  

| nenar alesz ty sie na filmach znasz...maszyniste wypadałoby zrozumieć wbrew pozorom to film typowy ale ile motywów tam złamano ile ciekawych pomysłów użyto oraz fakt ze aktor grający główna role nie mało schudł by zagrac w tym filmie, to ten sam co w Equilibrium ps.[cenzura] jest Ivan :> | 

hehe no ejszcze raz, pau :*)
 hehe no ejszcze raz, pau :*)

ehehe
 ehehe      

pora najlepsza na rozpoczecie imprezki.. moze oni tak specjalnie zrobili zebys odwolala wszystko? :d hyhy niedobrzy.. ;p
 pora najlepsza na rozpoczecie imprezki.. moze oni tak specjalnie zrobili zebys odwolala wszystko? :d hyhy niedobrzy.. ;p      
      - kumpel ojca
 - kumpel ojca
 wyszły kanapki
 wyszły kanapki 

z kolezankami i jej sie bardzo podoba
 z kolezankami i jej sie bardzo podoba  wraca ... Jutro o 21
 wraca ... Jutro o 21  

JA CEM JESCE RAZ =] SLONCE WRACAJ DO MNIE !!
 JA CEM JESCE RAZ =] SLONCE WRACAJ DO MNIE !!      
      i jak przegladajac program tv zobaczylam ze dzisiaj smurfy to nie moglam sie powstrzymac.. i obejrzalam
 i jak przegladajac program tv zobaczylam ze dzisiaj smurfy to nie moglam sie powstrzymac.. i obejrzalam  a co mi tam.. ;p
 a co mi tam.. ;p      wiec zadawalajmy sie smerfami:d
 wiec zadawalajmy sie smerfami:d     | panienka_wierzba napisał/a: | 
| było mnóstwo kurzu pod sceną (koncert reggae) i podczas pogowania | 

| panienka_wierzba napisał/a: | 
| gadałam do 5 HolyKnight'em (omg, wykonczona jestem tą rozmową niesamowicie, mam dosc rozmow od rzecyz, ja chce sie odmozdzyc) | 

) rozpoczyna rundę wiosenną... Nie ma to jak se pograć w nogę z qmplami
) rozpoczyna rundę wiosenną... Nie ma to jak se pograć w nogę z qmplami  . Tym bardziej w takim upale... Jeśli do jutra nie wrócę na forko, tzn. że mnie sępy pożarły
. Tym bardziej w takim upale... Jeśli do jutra nie wrócę na forko, tzn. że mnie sępy pożarły  .
.      28 stopni wiosna.. buuuu:((
 28 stopni wiosna.. buuuu:(( 

<loL> i Tam koniiki <loL>
 <loL> i Tam koniiki <loL>

i potem znow troszke przed tv, jak  zwykle trza bylo posprzatac.. umyc naczynka itd.. no i do mnie.. walka z wirusami.. i juz nie ma <jupi> potem troszke se polezelismy i poszedl.. jakies 20 min temu..
 i potem znow troszke przed tv, jak  zwykle trza bylo posprzatac.. umyc naczynka itd.. no i do mnie.. walka z wirusami.. i juz nie ma <jupi> potem troszke se polezelismy i poszedl.. jakies 20 min temu..  
      Zasnęłam, obudziłam się ok. 10, wymyłam, ubrałam, zabrałam za sprzątanie. Nyo i sprzątałam tak cały dom do godziny 12:30, potem matka wróciła. Coś tam poszperałam w zeszycie, popytałam co było w szkole. I forum.
 Zasnęłam, obudziłam się ok. 10, wymyłam, ubrałam, zabrałam za sprzątanie. Nyo i sprzątałam tak cały dom do godziny 12:30, potem matka wróciła. Coś tam poszperałam w zeszycie, popytałam co było w szkole. I forum.  

Obudziłem się 7:40 i bum trzeba iść do szkoły. I miałem takiego farta że facet od historii zapytał akurat .... tamparapam .... MNIE :/ Ale poszło mi chyba dobrze bo na przerwach coś czytałem z książki. Postawił mi 4 ale chyba bardziej dlatego, bo mnie lubi a niżeli dlatego, że moja wiedza była oszałamiająco dokładna
 Obudziłem się 7:40 i bum trzeba iść do szkoły. I miałem takiego farta że facet od historii zapytał akurat .... tamparapam .... MNIE :/ Ale poszło mi chyba dobrze bo na przerwach coś czytałem z książki. Postawił mi 4 ale chyba bardziej dlatego, bo mnie lubi a niżeli dlatego, że moja wiedza była oszałamiająco dokładna  Potem zwykła szarość dnia ....
 Potem zwykła szarość dnia ....      Moja ideologia chyli się ku upadkowi
 Moja ideologia chyli się ku upadkowi
 Trzeba poważniej przyłożyć się do treningów i może troche nauki
 Trzeba poważniej przyłożyć się do treningów i może troche nauki
 Mam doła ;P
 Mam doła ;P
 matma.. wrrr.. fizyka.. wrrr wrrr!! polski.. praca klasowa.. no i zonk? jakie tematy.. hlasko albo niemcy.. niemcow nie czytalam, z opowiadania chlaska pamietalam tyle jak se fajnie od kurw jechali.. no ale cos tam napisalam.. w kazdym razie miala byc mowa oskarzyciela albo obroncy, wiec na prokuratora moglabym sie nadawac:d hyhy potem do domu.. chlopak przyszedl posiedzielismy, no i poszedl sie uczyc.. no a ja potrzebowalam troche w spokoju.. a ostatnio w domu cos z matka nie najlepiej.. ktoras tu ma chyba napiecie przed.. poszlam do mieszkania dziadkow, odpoczelam, pouczylam sie (ostatnio sie nie poznaje az.. ja i ksiazki?) po drodze jescze spotkalam nuske i marzene.. nie ma to jak pogadac z dawna przyjaciolka po roku nie widzenia sie, z nuska tez dawno sie nie widzialam, zreszta jak z wszysktimi z czata bo na spotkaniu nie bylam ponad pol roku.. poplotkowalysmy.. potem jescze troszke znajomych przyszlo.. sie nasluchalam jaka sie zrobilam [cenzura], asertywna i wogole :d tak ladnie i stanowczo powiedzialam ze NIE chce :d jak juz pisalam posiedzialam u dziadkow.. znaczy u nich na chacie bo ich nie ma.. to tez juz pisalam zreszta <lol> no i wychodze.. dopadla mnie sasiadka (ja sie nie dziwie ze moj ojciec sie jej boi i nie chce tam chodzic:d<hahaha>) wiec z 20 min stalam w jej ogrodko i sluchalam no i patrzylam jak bez dla mnie zrywa.. no ale dla tak ladnego pachnacego bza moglam sie poswiecic.. z wielgachnym bukietem poszlam w strone domku.. i oto jestem
 matma.. wrrr.. fizyka.. wrrr wrrr!! polski.. praca klasowa.. no i zonk? jakie tematy.. hlasko albo niemcy.. niemcow nie czytalam, z opowiadania chlaska pamietalam tyle jak se fajnie od kurw jechali.. no ale cos tam napisalam.. w kazdym razie miala byc mowa oskarzyciela albo obroncy, wiec na prokuratora moglabym sie nadawac:d hyhy potem do domu.. chlopak przyszedl posiedzielismy, no i poszedl sie uczyc.. no a ja potrzebowalam troche w spokoju.. a ostatnio w domu cos z matka nie najlepiej.. ktoras tu ma chyba napiecie przed.. poszlam do mieszkania dziadkow, odpoczelam, pouczylam sie (ostatnio sie nie poznaje az.. ja i ksiazki?) po drodze jescze spotkalam nuske i marzene.. nie ma to jak pogadac z dawna przyjaciolka po roku nie widzenia sie, z nuska tez dawno sie nie widzialam, zreszta jak z wszysktimi z czata bo na spotkaniu nie bylam ponad pol roku.. poplotkowalysmy.. potem jescze troszke znajomych przyszlo.. sie nasluchalam jaka sie zrobilam [cenzura], asertywna i wogole :d tak ladnie i stanowczo powiedzialam ze NIE chce :d jak juz pisalam posiedzialam u dziadkow.. znaczy u nich na chacie bo ich nie ma.. to tez juz pisalam zreszta <lol> no i wychodze.. dopadla mnie sasiadka (ja sie nie dziwie ze moj ojciec sie jej boi i nie chce tam chodzic:d<hahaha>) wiec z 20 min stalam w jej ogrodko i sluchalam no i patrzylam jak bez dla mnie zrywa.. no ale dla tak ladnego pachnacego bza moglam sie poswiecic.. z wielgachnym bukietem poszlam w strone domku.. i oto jestem  
 Na pierwszej lekcji polonez ... na 3 rowniez :>
 Na pierwszej lekcji polonez ... na 3 rowniez :>

aa ! Chemie
 aa ! Chemie  nuuudy były ... pozniej mialam angielski ... wuefa ... i mialam miec jeszcze 3 lekcje ale przyszłam do domu
 nuuudy były ... pozniej mialam angielski ... wuefa ... i mialam miec jeszcze 3 lekcje ale przyszłam do domu  wiem okropna jestem :>
 wiem okropna jestem :>

Dziś powtórka
 Dziś powtórka

| Crimson Lady napisał/a: | 
| a mnie dzisiejszego, pieknego dnia potracil samochod na ulicy kosciuszki w szczecinie. dziekuje za uwage. ==; | 
| Crimson Lady napisał/a: | 
| a mnie dzisiejszego, pieknego dnia potracil samochod na ulicy kosciuszki w szczecinie. dziekuje za uwage. ==; | 

| Tenchion napisał/a: | 
| Ja dziś trenowałem na treningu technike, której nazwa w przetłumaczeniu to: Ruchy Wierzby - <rotfl>  | 
| panienka_wierzba napisał/a: | ||
| 
 jeeeeeeej^^ to sie do wszystkich przytulaliście nawzajem i całowaliście? ^.^ | 
 (a raczej posiniaczone)
 (a raczej posiniaczone)     | panienka_wierzba napisał/a: | 
| no widzisz jak to trudno mnie duawać = ) ja umiem już ha! ucz sie ode mnei =D | 
 ) i przyznam szczerze że nie jest taki zły, ja na moje zdolności plastyczne xD
) i przyznam szczerze że nie jest taki zły, ja na moje zdolności plastyczne xD     | Tenchion napisał/a: | ||
| 
 | 
| panienka_wierzba napisał/a: | ||||
| 
 tylko jedno bo jak byłam na koncrcie to mnie kopnęłi : ( | 
 Z podwojoną (co najmniej) siłą?
 Z podwojoną (co najmniej) siłą?  

?
? 

? no nie?
? no nie?

( ul. Irzykowskiego )
 ( ul. Irzykowskiego )

powluczylysmy sie wracamy ... Teraz jakas wozna w takiej swietnej czapce skorzanej <lol> !
 powluczylysmy sie wracamy ... Teraz jakas wozna w takiej swietnej czapce skorzanej <lol> !
 Nyu ale kinga miala ogolnie caly dzien glupawke
 Nyu ale kinga miala ogolnie caly dzien glupawke  
 patrzy na nas
 patrzy na nas  bo my nowe <lol> ! nienzane takie
 bo my nowe <lol> ! nienzane takie  
 i wrocil
 i wrocil  i fajnie sie gadało Nyuom :>
 i fajnie sie gadało Nyuom :>
 i ... robią losowanie kogo przyjmują
 i ... robią losowanie kogo przyjmują  P
P

tak wiec okazało sie ze wozna nam zbytnio nie pomogła )
 tak wiec okazało sie ze wozna nam zbytnio nie pomogła )
 Ale pozniej wzielam sprawe w swoje rece i dojechałysmy do domu:P
 Ale pozniej wzielam sprawe w swoje rece i dojechałysmy do domu:P
| elfkaNenar napisał/a: | 
| Mówiła, ze wieczorem matka mi przez przypadek wsadziła palec do oka? Jeśli nie to teraz mówię, przez to mnie dzisiejszy dzień napieprzało oko i spuchlo, jak ja się chłopakowi pokażę!? No po za tym to była ostra dyskusja o komersie z wychowawczynią, ja prawdopodobnie nie pójdę, a klasa potem robi imprezke w domku u kumpel więc będzie o wiele ciekawiej. Po za tym na informatyce z prawie gotową stroną zepsuła się nam dyskietka i takim sposobem musimy z Jolką robić wszystko od początku... Oko mnie nadal boli | 

tyle powiem
 tyle powiem  
 <lol>
 <lol>

jezdzenie po szkolach ! ( ale sciema )
 jezdzenie po szkolach ! ( ale sciema )
 pogadałam imi sie troszke lzej zrobilo :> a na gg to z Wierzba :* i EU :* :> ( Nie waaaaarto !
 pogadałam imi sie troszke lzej zrobilo :> a na gg to z Wierzba :* i EU :* :> ( Nie waaaaarto !  ) kuzyn przyjechal na swoj slub prosic ( narzeczona jego chodiz do 3 klasy liceum ale w ciazy jest wiec Nyu ) ... cala noc spedzilam w szpitalu = =
 ) kuzyn przyjechal na swoj slub prosic ( narzeczona jego chodiz do 3 klasy liceum ale w ciazy jest wiec Nyu ) ... cala noc spedzilam w szpitalu = = 
 :* ) załatwic sprawe i wogole potym szpitalu kontakt mialam jakis taki :/ ... Nyu ... pogadałam z osobnikiem który w piątek tak pieknie popsuł mi humor ... w sumie nie doszlismy do zadnych wniosków ... tylko zostało mi wyjasnione to i owo ... ale czy i to co uslyszalam wczoraj jest klamstwem tego ja juz nie wiem ...
 :* ) załatwic sprawe i wogole potym szpitalu kontakt mialam jakis taki :/ ... Nyu ... pogadałam z osobnikiem który w piątek tak pieknie popsuł mi humor ... w sumie nie doszlismy do zadnych wniosków ... tylko zostało mi wyjasnione to i owo ... ale czy i to co uslyszalam wczoraj jest klamstwem tego ja juz nie wiem ...

| miło ze wyjaśniłaś sytuacje kingo...i nie trza przepraszać... niddd dużo wynika z twojego posta ...całe nic  | 
 a byc jakiś musiał np...najnudniejszy
 a byc jakiś musiał np...najnudniejszy      I fajne to... było :]
 I fajne to... było :]      .
.

| 15:33:58 fuma4 (3957828) man 15:34:01 fuma4 (3957828) wchodze na polski 15:34:06 fuma4 (3957828) i babka wystawia wstępnie oceny 15:34:18 fuma4 (3957828) na początku: 15:34:27 fuma4 (3957828) (znaczy jak do mnie doszla) 15:34:30 fuma4 (3957828) No i teraz Norman... 15:34:35 fuma4 (3957828) hmmmmm cztery masz 15:34:38 fuma4 (3957828) o tym wiedziałem ;D 15:34:45 fuma4 (3957828) [mam jako jeden z nielicznych 4] 15:34:51 fuma4 (3957828) i potem czyta juz cala liste 15:34:54 fuma4 (3957828) po wystawieniu wszystkim 15:34:58 fuma4 (3957828) [ja mam nr 15] 15:35:00 fuma4 (3957828) 13..... trzy 15:35:02 fuma4 (3957828) 14.... trzy 15:35:05 fuma4 (3957828) 15.... cztery 15:35:10 fuma4 (3957828) (cisza) 15:35:17 Harkonnen (1528939) hehehe 15:35:24 fuma4 (3957828) cztery... na pięć 15:35:32 fuma4 (3957828) jeszcze to musze przemyśleć - bo to za całokształt 15:35:34 Harkonnen (1528939) 15:35:50 fuma4 (3957828) i potem jeszcze mielismy lekcje 15:36:10 fuma4 (3957828) i bylem aktywny [bo to o patiotyzmie - i ja sie sprzciwialem ze istnieje cos takiego jak polska megalomania narodowa] 15:36:14 fuma4 (3957828) i dostalem z aktywnosci 5 15:36:25 fuma4 (3957828) pytalem sie po lekcji, cyz jakis referat mam przygotowac, czy cos na tą 5 15:36:29 Harkonnen (1528939) no widzisz 15:36:39 fuma4 (3957828) a babka mówi, żebym nic nie przygotowywał, bo mam tak dużo ocen z aktywnosci ze juz mi sie nie mieszczą 15:36:47 fuma4 (3957828) bo chce zeby inni tez cos przygotowali 15:36:48 Harkonnen (1528939) 15:36:51 fuma4 (3957828) a ze ona sie musi zastanowic 15:37:01 fuma4 (3957828) a co lepsza [mialem swietny dzien] 15:37:06 fuma4 (3957828) potem mnie babka z majcy pytala xD.... 15:37:11 fuma4 (3957828) i dostalem..... 5 15:37:12 fuma4 (3957828) XD 15:37:23 fuma4 (3957828) potem z angola babka oddawala wypracowania.... 15:37:25 fuma4 (3957828) dostalem 5- xD 15:37:38 Harkonnen (1528939) no widzisz czyli dobry dzień miałeś 15:37:41 fuma4 (3957828) : D 15:37:44 Harkonnen (1528939) Chwała Razielowi! | 

Co prawda cholerny dół mi powraca, ale kichać to... dla równowagi jedno dzisiejsze wydarzenie o mało nie przyprawiło mnie o zejście z tego świata
 Co prawda cholerny dół mi powraca, ale kichać to... dla równowagi jedno dzisiejsze wydarzenie o mało nie przyprawiło mnie o zejście z tego świata  . Ze śmiechu...
. Ze śmiechu...
 . Do teraz zaś myślę, czy miałbym to wziąć jako zniewagę, czy co
. Do teraz zaś myślę, czy miałbym to wziąć jako zniewagę, czy co  .
.     | nasty_girl napisał/a: | 
| hehe no a moze to jakas przepowiednia? jakis znak? moze zacznij myslec o seminarium:d | 
 A potem w 5 klasie srednia 5,24
 A potem w 5 klasie srednia 5,24  

Hahah...Jakbyscie zobaczyli mnie, paradującą w szlafroku
 Hahah...Jakbyscie zobaczyli mnie, paradującą w szlafroku  
    Hahaha...Wygladalam boskoo ^^ =d ;p
 Hahaha...Wygladalam boskoo ^^ =d ;p

. Nie ma to jak zwiewać z (nazwijmy to) audiencji z premierem, której celem miało być przedstawienie programu młodzieżowej rady miejskiej w moim mieście (jakby nie patrzeć, temat całkiem ważny). Wyszło, że olewamy własne miasto :].
. Nie ma to jak zwiewać z (nazwijmy to) audiencji z premierem, której celem miało być przedstawienie programu młodzieżowej rady miejskiej w moim mieście (jakby nie patrzeć, temat całkiem ważny). Wyszło, że olewamy własne miasto :].
| Nikita napisał/a: | 
| Jakbyscie zobaczyli mnie, paradującą w szlafroku  | 

)
)      i wogole jest juz lepiej wiec np
 i wogole jest juz lepiej wiec np  

A dzis rano do jego kumpli :> i fajno fajno
 A dzis rano do jego kumpli :> i fajno fajno  o 7 wyjechalismy teraz wroclismy
 o 7 wyjechalismy teraz wroclismy  b bylismy jeszcze sobie nad stawem
 b bylismy jeszcze sobie nad stawem  NYu :>
 NYu :> 
 tyle powiem
 tyle powiem 
 Nigdy nie probowałam mu sie zwierzać ani nic :> ale moze warto
 Nigdy nie probowałam mu sie zwierzać ani nic :> ale moze warto  
     | agag napisał/a: | 
| słonko dzisiaj pięknie praży więc będę się uczyć na plaży... (jak dobrze że mieszkam 200 metrów od morza) | 

Bo z wyglądu to są zajedwabiste (choć też nie wszystkie
 Bo z wyglądu to są zajedwabiste (choć też nie wszystkie  ).
).

no to jeden zakup .. jescze potrzebuje spodni .. chlopak ciagle powtarza: spodnice a nie spodnie.. wchodzimy do HM.. ladna spodniczka.. no i juz chumorek dobry bo nawet moj rozmiar byl a to mi sie ostatnio zadko zdarza..
 no to jeden zakup .. jescze potrzebuje spodni .. chlopak ciagle powtarza: spodnice a nie spodnie.. wchodzimy do HM.. ladna spodniczka.. no i juz chumorek dobry bo nawet moj rozmiar byl a to mi sie ostatnio zadko zdarza..  (w orsayu powinni prodokowac rozmiar 37.. bo 36 ledwo dopinam a 38 na mnie wisi.. lol) potem jedziemy do auchana.. kochanie.. co? bo wiesz tam mielismy skrecic.. no i jak tu dojchac? udalo sie.. jeden sklep, drugi sklep.. wchodzi do new yorkera.. pare par spodni mi sie spodobalo.. jakies smieszne numeracje.. 28? o lol co to jest.. za duze.. patrze na inne.. 38 kurde no o 10 rozmiar inny a wygladaja na takie same.. oj cos chyba nie znajde nic.. az w koncu se ladne dobre spodnie znalazlam.. z normalna piekna numeracja :d hyhy potem jescze pochodzilismy szukajac czegos dla chlopaka i do domu.. no i rozkmina zeby se zjechac na jawor zamiast znowu tam pol godz przy legnicy dalej jechac.. no to jedziemy.. zjechalismy nie ma znaku.. prawo, lewo? (haaa juz zaczynam odrozniac kierunki i nie musze sie pol godz zastanawiac:D <jupi>) pojechalismy.. dobrze:d przez jakies wsi.. gdyby autostrada byla normalna to bysmy juz w domu byli a tu nagle znak.. legnica 20.. ;// jedziemy jedziemy.. legnica 12..;// i 4 min pozniej bylismy juz w legnicy.. jakim cudem? <lol> umieram.....
 (w orsayu powinni prodokowac rozmiar 37.. bo 36 ledwo dopinam a 38 na mnie wisi.. lol) potem jedziemy do auchana.. kochanie.. co? bo wiesz tam mielismy skrecic.. no i jak tu dojchac? udalo sie.. jeden sklep, drugi sklep.. wchodzi do new yorkera.. pare par spodni mi sie spodobalo.. jakies smieszne numeracje.. 28? o lol co to jest.. za duze.. patrze na inne.. 38 kurde no o 10 rozmiar inny a wygladaja na takie same.. oj cos chyba nie znajde nic.. az w koncu se ladne dobre spodnie znalazlam.. z normalna piekna numeracja :d hyhy potem jescze pochodzilismy szukajac czegos dla chlopaka i do domu.. no i rozkmina zeby se zjechac na jawor zamiast znowu tam pol godz przy legnicy dalej jechac.. no to jedziemy.. zjechalismy nie ma znaku.. prawo, lewo? (haaa juz zaczynam odrozniac kierunki i nie musze sie pol godz zastanawiac:D <jupi>) pojechalismy.. dobrze:d przez jakies wsi.. gdyby autostrada byla normalna to bysmy juz w domu byli a tu nagle znak.. legnica 20.. ;// jedziemy jedziemy.. legnica 12..;// i 4 min pozniej bylismy juz w legnicy.. jakim cudem? <lol> umieram.....      
      ) woli męczył żeby mnie na tej barierce nikt nie rozgniótł
) woli męczył żeby mnie na tej barierce nikt nie rozgniótł      
      jakiś zbiorowy blgo czy co ?
 jakiś zbiorowy blgo czy co ?  

| Akacja12 napisał/a: | 
| Ile osobom chce się czytać wypowiedzi innych osób w tym temacie ?  jakiś zbiorowy blgo czy co ?   A ja też mieszkam nad morzem, jakieś 10 kilosów od  | 

| agag napisał/a: | ||
| 
 ponad 2400 osobom  | 

| Gabra napisał/a: | 
| a mnie dzis nazwano satanistką ;] | 

| Papierowa Tęcza napisał/a: | 
| Ja dzisiaj wchodze do biblioteki, zeby oddac ksiazke, a tam jakas mala dziewczynka mi sie przyglada... przyglada sie i przyglada... az nagle sie pyta: "Ty jesteś chłopak czy dziewczyna?" .. zdążyłem tylko odpowiedzieć "chłopak...", po czym glebnąłem xD | 

| panna_nikt napisał/a: | 
| Co do zboczeńców: Dziś byłam przytulana i głaskana przez kolegę brata w celu wyłudzenia ode mnie złotówki. Oczywiście nie dałam.  | 

| No ba! Bo ile przyjemności może mi dostarczyć czternastolatek wyższy ode mnie o 8 cm! ; ) | 
| Buahahaha! Wiesz, na suma nie wygląda bo wąsów nie ma. Na karpia też nie bardzo. Na śledzia za duży. Neonkiem, skalarem, mieczykiem też nie jest. ; ) A innych gatunków ryb nie znam... ;P | 

| E. Szczupak chyba. Zębiska ma. XD | 
| mroweczka napisał/a: | 
| A ja dzisiaj obudzilam się przed 10...Tzn pies mnie obudził skacząc po mnie - - . Oczywiście wkoło było pełno czarnej siersci co oznacza, ze ta czarna doopa ze mna spala --' (wczoraj nasikala mi do buta i zrobila kupe do doniczki, w ramach protestu nie daje jej jesc xD ). Jakos tam sie zwloklam, nic mi sie nie chce zadzwonilam do koleznaki ktora miala ze mna jechac do Myslecinka a jej nie bylo, bo byla u jakiejs kolezanki pomoc jej w matmie...No to doopa, wkurzylam sie. Zadzwonilam do kolezanki, ktora miala ze mna jechac na konie, ale ona nie moze bo musi uczyc sie fizyki i gegry bo bedzie miala 1 prawdopodobnie. Doopa. Do Myslęcinka nie jadę, a na konie idę sama. I jak zwykle zrobie zadanie domowe, posprzatam. Eeee....Kolejna nudna sobota, a juz mialam takie fajne plany :/. | 
 chyba juz lepiej byc nie moze
 chyba juz lepiej byc nie moze  

zaraz po przyjaciolke i do fotografa, jakies piwka na jutro kupic i do dziadkow pozabierac jakies rachunki..nic mi sie robic nie chce.. ide sie szykowac:(
 zaraz po przyjaciolke i do fotografa, jakies piwka na jutro kupic i do dziadkow pozabierac jakies rachunki..nic mi sie robic nie chce.. ide sie szykowac:(     | Ant0n napisał/a: | 
| ee zakonczenie studiow.. co to jest... jak ja bylem na wojnie, to nie bylo takich wynalazkow i nikt nie narzekal | 
 za 2 tyg wracam xD.... jou ziomzzz
 za 2 tyg wracam xD.... jou ziomzzz      

i spotkalismy lingusa i jego tez wzielismy.
 i spotkalismy lingusa i jego tez wzielismy.
 byly prymaki, zorka i jeszcze cos tam:D i tancyzl;ismy sobie nasza grupa 15-osobową oj jak fjanie bylo:D
 byly prymaki, zorka i jeszcze cos tam:D i tancyzl;ismy sobie nasza grupa 15-osobową oj jak fjanie bylo:D
 przegrałam 4:2 ale to normalne
  przegrałam 4:2 ale to normalne  
     | Stokrotka napisał/a: | 
| A mój dzion sie tak prezentował: Matka pozwoliła mi nie iśc na histe wiec poszłam na 9.00 do szkoły... po drodze spotkałam psiółę i powiedziała ze na hicie było tylko 5 osób więc nie warto iśc... no to zbiłam z matmy na której jak później sie okazało były 3 osoby... Odwołali nam infe wf i poldona i wróciłam to domu ;] ... i zaczęłam grać w braciakiem w fifie  przegrałam 4:2 ale to normalne  | 
 zwlaszcza kiedy sie przegrywa =]
 zwlaszcza kiedy sie przegrywa =]      

| Francesca napisał/a: | 
| Zakończyłam dziś swoją edukację w gimnazjum... I szczerze powiedziawszy po raz pierwszy nie ciesze się do końca z wakacji, tak jak powinnam. Już wiem, że będę tęsknić za tą szkołą   A zaraz do weterynarza... To nie jest dobry dzień.... | 

wiec wytrzyma.. w sumie to mam 2 wolne chaty.. jak by nie mogli wyjezdzac tak ze raz ta a raz ta wolna ;p
 wiec wytrzyma.. w sumie to mam 2 wolne chaty.. jak by nie mogli wyjezdzac tak ze raz ta a raz ta wolna ;p 
 wiadomo niekotrezy dochodzili ze 3 osoby w trakcie nam ubyły ... ale ogolnie to 12 lat sie znamy ... cale zycie
 wiadomo niekotrezy dochodzili ze 3 osoby w trakcie nam ubyły ... ale ogolnie to 12 lat sie znamy ... cale zycie  

ale duże sprzątanko ^^
 ale duże sprzątanko ^^      
| i wspolna nocka  | 

zaraz lulu, a potem przetrwac do wieczora i nocka z seba :d
 zaraz lulu, a potem przetrwac do wieczora i nocka z seba :d      

żyć nie umierać
 żyć nie umierać      ?
?     | Ant0n napisał/a: | 
| TECHNO TO GOWNO | 
| Otwieracz napisał/a: | ||
| 
 Ja popierać. | 

| Ant0nFucker napisał/a: | 
| grac? w co albo na czym? | 

| Ant0n napisał/a: | 
| to oni wydali nowego longpleja? | 

| Gabra napisał/a: | ||
| 
 o lol zapomnialam napisac ze ta plyta jest z zeszlego roku   subliminal verses :] | 

| Ant0n napisał/a: | ||||
| 
 mp3 sie znudzily? ;] dobrze, ze wspomagasz przemysl muzyczny! | 

) TV, komp ;D
) TV, komp ;D      

i nie dam sie.. z pizamki nie wyskocze
 i nie dam sie.. z pizamki nie wyskocze      
      i pewnei traz jeszcze ze 2 godzinki posiedze i spac
  i pewnei traz jeszcze ze 2 godzinki posiedze i spac   
| II lo w legnicy? przeciez ty jestes z rocznika 90.. nie za wczesie na liceum? no i nie chce cie martwic ale do II srednio na klase bylo po 180 - 300 chetnych.. z czego po kilka osob w kazdej klasie ma juz zalatwione.. ja bym se nadziei nie robila | 

| kaasiiennkaa napisał/a: | ||
| 
 no luuz ja do szkoly wczesniej o rok poszlam :] a jednak sie dostalam i to do 3 szkol i teraz nie wiem gdzie mam isc. ale do 2lo na bio chem jestem na rezerwowej ale za to do jakiejs innej mnie klasy wrzucili takze jestem w 3 szkolach na listach! i jeszcze nie wiem gdzie isc... :p "180-300" osob? skad ty to wzielas dziewczyno? najbardziej oblegany byl biochem i tam bylo mniej niz 150 osob :] a ty gdzie idziesz do skzoly? ja mysle jeszcze nad 3 i ekonomem :] | 

Kupiłam masę niepotrzebnych rzeczy, ale i książkę
 Kupiłam masę niepotrzebnych rzeczy, ale i książkę  

| fligenflugenflogenheih, Hans und Gruber | 
| Otwieracz napisał/a: | 
| Frau Weide von Schlesien und Pauline von Nenar chcą przejąć władzę nad światem! | 

| Gabra napisał/a: | 
| a mnie obudzila kosiarka -.- hwdk ;] | 
| 
 Co za idiota pakowałby wacka do kosiarki? | 
| 
 Co za idiota pakowałby wacka do kosiarki? | 
 i ze wszystkimi na chacie juz sie poklicilam takze nie radze mnie zaczepiac dzis bo jestem bojowo nastawiona
  i ze wszystkimi na chacie juz sie poklicilam takze nie radze mnie zaczepiac dzis bo jestem bojowo nastawiona   haha a jutro rano na rynek zobaczyc jak mulat sprzedaje ogorki.. ale łach...
  haha a jutro rano na rynek zobaczyc jak mulat sprzedaje ogorki.. ale łach...  

Za to kazda plyte mam kiedy chce  i daja mi znizke (yeah!
 Za to kazda plyte mam kiedy chce  i daja mi znizke (yeah!  ma sie to COS)
 ma sie to COS)      

Zagrali chyba z 15 piosenek. Było superowo =]
 Zagrali chyba z 15 piosenek. Było superowo =]

nasty - zegnaj i baw sie dobrze hehe
  nasty - zegnaj i baw sie dobrze hehe   

| Kosta napisał/a: | 
| A ja dziś wróciłam znad Bugu  | 

poszliśmy ja, ona i jej chłopak do Kauflandu (okolcinzy hipermarket:P) zeby kupic mięsko i inne takie i po drodze żeśmy Magde spotkali. Więc ona poszła z nami. :] Niestety w tym hipermarkecie nie bylo boczq na grilla!!! Trzeba było leźć do innego;p W społem on normalnie był, ale wybeirałyśmy około pół godizny a Maricn w tym czacie czekal rpzed wejsciem i byl zly pozniej ze tyle musial tam stac. Dzownilismy po Budynia, zeby przyszedl ale on nie mogl!! łe.
 poszliśmy ja, ona i jej chłopak do Kauflandu (okolcinzy hipermarket:P) zeby kupic mięsko i inne takie i po drodze żeśmy Magde spotkali. Więc ona poszła z nami. :] Niestety w tym hipermarkecie nie bylo boczq na grilla!!! Trzeba było leźć do innego;p W społem on normalnie był, ale wybeirałyśmy około pół godizny a Maricn w tym czacie czekal rpzed wejsciem i byl zly pozniej ze tyle musial tam stac. Dzownilismy po Budynia, zeby przyszedl ale on nie mogl!! łe.  
 kolo 22 w domku juz bylam bo burza szla. -_- tyle.
 kolo 22 w domku juz bylam bo burza szla. -_- tyle.  
      no i potem wspolna nocka
 no i potem wspolna nocka     | Inspektor 5 napisał/a: | 
| Tytanowa teńczo na tych zdjęciach masz [cenzura] elo skarpetki | 
 Jest na mnie wściekły. Za chwilę idę na basen. To tyle. Wątpię, żeby kogoś to zainteresowało.
  Jest na mnie wściekły. Za chwilę idę na basen. To tyle. Wątpię, żeby kogoś to zainteresowało.     | Papierowa Tęcza napisał/a: | 
| Grafficiarz | 
| Graffitiasz napisał/a: | ||
| 
 Nie Grafficiarz, tylko Graffitiasz. | 
 .. sorry XD.. grasz w Warcrafta right? ;] [po avatarze wnioskuje
.. sorry XD.. grasz w Warcrafta right? ;] [po avatarze wnioskuje  ]
]     | Graffitiasz napisał/a: | 
| Gram. | 
 no ale to twoj wybor! xD
 no ale to twoj wybor! xD     | Graffitiasz napisał/a: | 
| Mi odpowiada ten. | 
 ale ten hero to raczej do szamani+taureni
 ale ten hero to raczej do szamani+taureni  
     | Sebo napisał/a: | 
| boże może sobie załóżcie temta o Warcrafcie ten jest o czym innym p.s. polecam wam World of Warcraft:) | 
 a pozniej nons top deszcyzk i w domq siedzialam:(
 a pozniej nons top deszcyzk i w domq siedzialam:(      ... mangoffo będzie bo będzie sesja anime [i hentai! xD] - PS2 budziet, NDS budziet, możę i GCN budziet.. ale z tym nie wiadomo bo dunno czy Mroowa wpadnie. No ale będzie joU i to jest wazne ;D
... mangoffo będzie bo będzie sesja anime [i hentai! xD] - PS2 budziet, NDS budziet, możę i GCN budziet.. ale z tym nie wiadomo bo dunno czy Mroowa wpadnie. No ale będzie joU i to jest wazne ;D

| opętana napisał/a: | 
| a mi sie spac chce... Ty, Ty... KURDE! ;P | 
| Papierowa Tęcza napisał/a: | ||
| 
 | 
| No dobra - dam Ci punktcik "pomogła" - jako że obudzenie Cie pomogło w poprawieniu mi humoru! xD | 

A potem sie kłóciłam z ludźmi z mojej listy. ;] (większością, szłam po kolei :>)
 A potem sie kłóciłam z ludźmi z mojej listy. ;] (większością, szłam po kolei :>)      w mieczy czasie jezscze troche w parku byłem i spotkałem anke i marte : o i potem  pojechałem zjesc do domu i znowu rower i teraz wrcóiłem
 w mieczy czasie jezscze troche w parku byłem i spotkałem anke i marte : o i potem  pojechałem zjesc do domu i znowu rower i teraz wrcóiłem  i troche popatrzyłem jak fajerwerki sztrelaju : o bo leszcze dzis u nas graly : o
 i troche popatrzyłem jak fajerwerki sztrelaju : o bo leszcze dzis u nas graly : o 
| TomcioMag napisał/a: | 
| w mieczy czasie | 
 Mogę być z siebie dumna...
 Mogę być z siebie dumna...
 ja sie pomyliłem a wy mnie juz wytykacie :PPPP
 ja sie pomyliłem a wy mnie juz wytykacie :PPPP

i teraz stoi i czeka na wysłanie
 i teraz stoi i czeka na wysłanie  P
P 
 (tylko bez skojarzen, zadnych orgii nie bedzie:P)
 (tylko bez skojarzen, zadnych orgii nie bedzie:P)      znaczy pojechalismy
 znaczy pojechalismy  i jak jechałem to sie wypier... bo z baczka  sie do [cenzura] jechalo ... O_O no potem jakos doszedlem do kolegi pozyczyl mi przyczepke do roweru i powiezlem na poczte ta paczke moja ..... i .... oczywiscie nie przyjeli :PPP  poszedlem jeszcze raz zapakowac owinelem szarym p[apierem zaniosłem i przyjeli no i w koncu poszla paczka do gdyni
 i jak jechałem to sie wypier... bo z baczka  sie do [cenzura] jechalo ... O_O no potem jakos doszedlem do kolegi pozyczyl mi przyczepke do roweru i powiezlem na poczte ta paczke moja ..... i .... oczywiscie nie przyjeli :PPP  poszedlem jeszcze raz zapakowac owinelem szarym p[apierem zaniosłem i przyjeli no i w koncu poszla paczka do gdyni  potem psozedlem to zurtu pomoc cos heli i wrocilem do domu i siedze sie nudze bez roweru
 potem psozedlem to zurtu pomoc cos heli i wrocilem do domu i siedze sie nudze bez roweru  

. wrocilem do miasta, zjedzalismy z gorki i potracilem przechodnia
. wrocilem do miasta, zjedzalismy z gorki i potracilem przechodnia  . nie wiem ciagle obwiniam sie ze to moja wina... ale on sie nie patrzył w lewo... zreszta WSZYSCY LEKCEWAŻĄ ROWERZYSTÓW!! koles zazcal mnie wyklinać, to sie nie unosiłem spytalem sie czy nic si emu nie stało.. sebastian sie bardziej przejął niż ja i zaczął sięz nim kłocić.... ze jakby to był samochód to by juz nieżył etc... / jechalem 45 kmh /
. nie wiem ciagle obwiniam sie ze to moja wina... ale on sie nie patrzył w lewo... zreszta WSZYSCY LEKCEWAŻĄ ROWERZYSTÓW!! koles zazcal mnie wyklinać, to sie nie unosiłem spytalem sie czy nic si emu nie stało.. sebastian sie bardziej przejął niż ja i zaczął sięz nim kłocić.... ze jakby to był samochód to by juz nieżył etc... / jechalem 45 kmh /
 posiedzialem pogadalem , przyjechaly kolezanki... podzielilismy sie wrazeniami.. ogolem fajny dzien.. oprocz tej kraksy... uraz psychiczny mam teraz... bede się bał..i bede zwalniał... co mi sie nie zdarza....
 posiedzialem pogadalem , przyjechaly kolezanki... podzielilismy sie wrazeniami.. ogolem fajny dzien.. oprocz tej kraksy... uraz psychiczny mam teraz... bede się bał..i bede zwalniał... co mi sie nie zdarza....      bo wczorja sie wypilo "troche", ale mniejsza.. wstalam kolo 10 i mi bylo niedobrze.. zauwazylam ze mi spuchlo ucho i nic na nie nie slysze
 bo wczorja sie wypilo "troche", ale mniejsza.. wstalam kolo 10 i mi bylo niedobrze.. zauwazylam ze mi spuchlo ucho i nic na nie nie slysze  kolo 11:30 przyszedl do mnie Bobek.. pogadalismy, zrobilam sobie mięte.. wypilam, posiedzialam przy kompie.
 kolo 11:30 przyszedl do mnie Bobek.. pogadalismy, zrobilam sobie mięte.. wypilam, posiedzialam przy kompie. a przed chwila skonczylam jesc rosołek ktory mi tatuś pryzniosl. a teraz siedz ei czekam co ebdzie dalej.. i zygac mi sie chce.
 a przed chwila skonczylam jesc rosołek ktory mi tatuś pryzniosl. a teraz siedz ei czekam co ebdzie dalej.. i zygac mi sie chce.  
      przyszedl do mnie okolo 15 Linq.. pociesyzl mnie i moje uszko i poszedl.. pozniej jakos sie wywleklam z domu i poszlam do koleznaki jej akse za pieszczoche zaniesc.. caly czas sie tryzmalam za ucho bo an dworze 3 razy bardziej bolalo. LIPA.
 przyszedl do mnie okolo 15 Linq.. pociesyzl mnie i moje uszko i poszedl.. pozniej jakos sie wywleklam z domu i poszlam do koleznaki jej akse za pieszczoche zaniesc.. caly czas sie tryzmalam za ucho bo an dworze 3 razy bardziej bolalo. LIPA.  
      ") i zaczela panikowac, wiec rozwazalam opcje powieszenia sie :/ ale jakos calo i szczesliwie wrocilam no i od razu polazlam do mojego Piotrusia :>
") i zaczela panikowac, wiec rozwazalam opcje powieszenia sie :/ ale jakos calo i szczesliwie wrocilam no i od razu polazlam do mojego Piotrusia :>      ) no i do domku;p
) no i do domku;p      za 50 gr, z takim wieeeeelkim motylkiem
 za 50 gr, z takim wieeeeelkim motylkiem  zmula jednym slowem.
 zmula jednym slowem.      

P
P      

| kos napisał/a: | 
| rame znalazl. korbe kupil. kola kupil. robot przerzutki tez kupil. hamulce, gripy, pedala, opony, lancuch  w drodze. malowanie ramy sam. perfekcyjnie ją pomalował. dzisiaj. troche pomykalem po bagienkach. efekt. caly rower upierniczony. czyli moge z gory napisac na jutrzejszy dzien. ze bede czyscil rower. | 
| Kupiłem sobie nową trV koszulkę dzisiaj której fota jest poniżej   Obrazek | 
 <--- lol
 <--- lol     | Shaleniec napisał/a: | 
| o 9:50 obudzil mnie Bobek, wysylajac smsa.. wiec wstalam, umylam włoski i poszlam z nim do kosciola na 11:30 =] o 13 bylam w domu, suiadlam do kompka, a teraz jem obiad.. ;o a na 16 ide na 18-nastke do Budynia, gdzie bedziem jarać pić i sluchac muzy.  <--- lol | 
| Shaleniec napisał/a: | 
| nie, dlaczego tak myslisz? :/ | 

co mi sie rzadko zdarza w wakacje
 co mi sie rzadko zdarza w wakacje  /ogolnie 12-13 w wypadkach specjalnych 8./ do kościółka. obiadek. do rowerka. hamulce wyczyściłem bo brudne byly ;]. wyregulowalem sobie pozadnie klamki od hamulców i szczęki v breaków. przyjechał staś. rozkuliśmy mój łańcuch ig 51[shimano], skróciliśmy go o jedno ogniwo i jedno "wymieniliśmy" na spinkę srama za 2,5pln
 /ogolnie 12-13 w wypadkach specjalnych 8./ do kościółka. obiadek. do rowerka. hamulce wyczyściłem bo brudne byly ;]. wyregulowalem sobie pozadnie klamki od hamulców i szczęki v breaków. przyjechał staś. rozkuliśmy mój łańcuch ig 51[shimano], skróciliśmy go o jedno ogniwo i jedno "wymieniliśmy" na spinkę srama za 2,5pln  . teraz mam cacy łańcuch ktory sie cacy czysci i cacy rozpina/spina
. teraz mam cacy łańcuch ktory sie cacy czysci i cacy rozpina/spina  i precyzja pracy przerzuty wzrosła bo krótszy :-). eleeegaancko. poszedlem na grila do cioci z rodzicami. skrecilem sie po dwoch godzinach. powłóczyłem się po miescie z kumplami, wrócilem do domu, umyłem naczynia, pogadałem z moim słonkiem kochanym : * i siedze przed komputerem now :-).
 i precyzja pracy przerzuty wzrosła bo krótszy :-). eleeegaancko. poszedlem na grila do cioci z rodzicami. skrecilem sie po dwoch godzinach. powłóczyłem się po miescie z kumplami, wrócilem do domu, umyłem naczynia, pogadałem z moim słonkiem kochanym : * i siedze przed komputerem now :-).      nic szczegolnego. a kolo 12 ide sprzatac do dziadka.. O_O caly dom.
 nic szczegolnego. a kolo 12 ide sprzatac do dziadka.. O_O caly dom.  troche kasy zarobie hyhy.
 troche kasy zarobie hyhy.     | Shaleniec napisał/a: | 
| no co ja poradze, ze rodzice karza? mam dostac paskiem po dupie czy jak, po to zeby nie popelnic swietokradztwa?  | 
| no coz do kosciola nie powinno sie zmuszac..w koncu wiara to nasza osobista sprawa, a kosciol to nie jedyne miejsce do modlitwy, jedyne co mozemy to wspolczuc takich nietolerancyjnych rodzicow | 
| z tym apskiem to byl taki zart.. ale ja mam sytuacje taka jak Himitsu, matka jest wierząca, ojciec tez.. chyab by nie rpzezyli zebym przestala do kosciola chodzic. :/ | 
| Himitsu napisał/a: | ||
| 
 Tia, moi rodzice pochodzą ze wsi, a tam zawsze wiara na pierwszym miejscu. Myślałem kiedyś coby iść po radę do sióstr, które zawsze coś mi doradzą czy pomogą... ale jakby nie było one też są wierzące. Co prawda nie aż tak jak rodzice, ale jednak ;P I myślę, co robić ==" | 
| Otwieracz napisał/a: | 
| Wyraźny powrót do religii nastąpił w PRL-u. | 
| o ty ateistyczna nawalo bolszewicka ! plon ! Co ci sie nie podoba w tym?;p | 
 , wykapalem sie, zjadlem cos. czekam na nią, pozniej nasmaruje lancuch naciagne linke do tylenj przerzuty bo ise poluzowala, przykrece dobrze przerzute z przodu, ureguluje. pojde na  rower.
, wykapalem sie, zjadlem cos. czekam na nią, pozniej nasmaruje lancuch naciagne linke do tylenj przerzuty bo ise poluzowala, przykrece dobrze przerzute z przodu, ureguluje. pojde na  rower.     | Himitsu napisał/a: | ||
| 
 Że niby mnie? Praktycznie wszystko, bo mam cholerną ochotę skończyć z Kościołem, wiarą itp., jednak z powodu rodziców mam to "nieco" utrudnione. | 

potem pojechalismy do sklepu rowerowego  potem wrcalismy to nie wychamowalem rpzedk olega i wjechałęm mu w napinacz i sie opona przebiła i detkan a wylot  no i prowadziłem rowyr na tylnym kole do domu: o troche ciezko
 potem pojechalismy do sklepu rowerowego  potem wrcalismy to nie wychamowalem rpzedk olega i wjechałęm mu w napinacz i sie opona przebiła i detkan a wylot  no i prowadziłem rowyr na tylnym kole do domu: o troche ciezko  ale jakos se poradzilem
 ale jakos se poradzilem  potem przyjechali koledzu (bo pojechali po pompke) wymienili opone i podpompowalimy koło i posdziedzieli u mnie tak do 16 i pojechali potem ok 18 wyszedlem na rower
 potem przyjechali koledzu (bo pojechali po pompke) wymienili opone i podpompowalimy koło i posdziedzieli u mnie tak do 16 i pojechali potem ok 18 wyszedlem na rower  nic mi sien ie chciało robic
 nic mi sien ie chciało robic  wiec torche posiedzielismy pogadalismy i ok 20 pojechalem do domu i siedze przy kompie i gadma na gg
 wiec torche posiedzielismy pogadalismy i ok 20 pojechalem do domu i siedze przy kompie i gadma na gg  oooo
 oooo  the end : o
 the end : o      przerzucanie roweru przez dwu metrowy szeroki row i na 1,5 gleboki... bo wyrósł n akoncu pola z burakami
 przerzucanie roweru przez dwu metrowy szeroki row i na 1,5 gleboki... bo wyrósł n akoncu pola z burakami  . do domu. kapiel kolacja. i na kompie do teraz.
. do domu. kapiel kolacja. i na kompie do teraz.      pogadalam z mamą i usiadlam do kompa.
 pogadalam z mamą i usiadlam do kompa.  
      niedługo idziemy na spacer do parku:)
 niedługo idziemy na spacer do parku:)      , poszedlem o 16:30? na rower. przed blokiem doregulowalem tylnego v breaka i przerzutke. pojechalem na wycieczkę, ktora okazala się az 60-cio kilometrowa. zdeka ubrudzilem rower bo kozackie błoto było
, poszedlem o 16:30? na rower. przed blokiem doregulowalem tylnego v breaka i przerzutke. pojechalem na wycieczkę, ktora okazala się az 60-cio kilometrowa. zdeka ubrudzilem rower bo kozackie błoto było  ogolnie szczęsliwy zmęczony i kochający
 ogolnie szczęsliwy zmęczony i kochający  .
.      o 10:30 poszlam sobie z kolezanka do miasta, tak sei przejsc.. ale spotkalysmy DJ-ScorpioN'a. : o zatrzymal nas i powiedzial ze idzie gdzies tma na most do Oka (piotrek) i Kuby O_O. bo maja cos do picia. no to poszlysmy z nim. wypilam se tam jedno piwo, pogadalismy..
 o 10:30 poszlam sobie z kolezanka do miasta, tak sei przejsc.. ale spotkalysmy DJ-ScorpioN'a. : o zatrzymal nas i powiedzial ze idzie gdzies tma na most do Oka (piotrek) i Kuby O_O. bo maja cos do picia. no to poszlysmy z nim. wypilam se tam jedno piwo, pogadalismy..  Bobek sie schlał.
 Bobek sie schlał.  

siedzialysmy u niego do 19, a o 19:10 zadzwonil do mnie Michal i pwoiedzial ze jest z Marcinem na miescie i czy mogą zajsc po mnie ..
 siedzialysmy u niego do 19, a o 19:10 zadzwonil do mnie Michal i pwoiedzial ze jest z Marcinem na miescie i czy mogą zajsc po mnie ..  tak wiec za 15 mintu juz zaszli i poslzismy na pyfko: ja, Stokrotka (z ktora spotkalismy sie pod szkołą taka jedna), Michal, Marcin i Linku.
 tak wiec za 15 mintu juz zaszli i poslzismy na pyfko: ja, Stokrotka (z ktora spotkalismy sie pod szkołą taka jedna), Michal, Marcin i Linku.  bylo smiesznie xD
 bylo smiesznie xD

| jaki alkoholizm : o ostatio sie tlyko tak zdarza, ze dosyc czesto  | 

| elfkaNenar napisał/a: | 
| Z mojego za często Łukasz ywstosował mi zakaz, a i tak o wszystkim nie wiedział   Ja za chwile sie zakradam do koleżanki na łyka jacka danielsa... niami  | 
| jakie są tytuly pozostalych pisoenek? *___* | 
| KYAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *^_^* MAM CAŁY SOUNDTRACK WEISS KREUZ I JESTEM W SKOWRONKACH KYAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *^_^* | 
 )
)      od wczoraj.. nie.. od przed wczoraj
 od wczoraj.. nie.. od przed wczoraj  
| (mamy 10 osob.. lol.. 2 sie jescze dopisaly.. hahaha:d) | 

| normalna klasa w prywatnym liceum.. | 
 potem pojechalismy do parku przyjechal lewin i pojechalismy na hope
 potem pojechalismy do parku przyjechal lewin i pojechalismy na hope  i tam hope powiekszylismy czterokrotnie
 i tam hope powiekszylismy czterokrotnie 
 poskakali i pojechali do domu i teraz siedze przy kompie se :PPPP
 poskakali i pojechali do domu i teraz siedze przy kompie se :PPPP     | TomcioMag napisał/a: | 
| obudziłem sie dzis przed 7.... wstałęm ok  7:30 poszedlem pod prysznic ubralem sie itp itd posiedzialem rpzed kompem troche i pojechalem do komupla potem poszlismy do szkoły... po drodze spotkalismy kolegów i poszlismy nateren szokły posiedzielismy troche na boisku i poszlismy do parku na górke potem zobaczyc skejtpark .... niestety jeszcze nie skonczony ; o rozlezlismy sie po domach potem do mnie przyjechal mietem przykrecilismy mu rockring i pojechal do marka i wrocil do mnie posiedzial troche i pojechalismy do adriana i na rowerach w miasto  potem pojechalismy do parku przyjechal lewin i pojechalismy na hope  i tam hope powiekszylismy czterokrotnie   poskakali i pojechali do domu i teraz siedze przy kompie se :PPPP | 
 . W szkole dostałam O i wróciłam do domu się przebarać...
. W szkole dostałam O i wróciłam do domu się przebarać...

Wróciłem z pieprzonej sesji anime w Kijowie i mnie to dobija - JAK MOŻNA OD 23 DO 6 RANO OGLĄDAĆ ANIME Z JAKIMIŚ ŚWINIAMI, KOBIETAMI Z GARBATYMI NOSAMI, PEDAŁKAMI W PERUKACH, PORYPANYMI BOHATERKAMI, ZWIERZĘTAMI MÓWIĄCYMI LUDZKIM GŁOSEM.... - to proste - trzeba być mangowcem _-_ - Ruchomy Zamek Haoru extra, Sen To Chichiro też całkiem całkiem, a jako, że Mononoke oglądałem już wiele razy to na nim pozwolilem sobie troszke przysnąć... na 7 rano wróciłem do domu, walnąłem w kimono i wstałem przed 10 minutami
 Wróciłem z pieprzonej sesji anime w Kijowie i mnie to dobija - JAK MOŻNA OD 23 DO 6 RANO OGLĄDAĆ ANIME Z JAKIMIŚ ŚWINIAMI, KOBIETAMI Z GARBATYMI NOSAMI, PEDAŁKAMI W PERUKACH, PORYPANYMI BOHATERKAMI, ZWIERZĘTAMI MÓWIĄCYMI LUDZKIM GŁOSEM.... - to proste - trzeba być mangowcem _-_ - Ruchomy Zamek Haoru extra, Sen To Chichiro też całkiem całkiem, a jako, że Mononoke oglądałem już wiele razy to na nim pozwolilem sobie troszke przysnąć... na 7 rano wróciłem do domu, walnąłem w kimono i wstałem przed 10 minutami 
| A ja to dzisiaj w szkole bylem ;P I bardzo chcialem zobaczyc jak wygladam z nowym avatarem:) | 

Mam tydzien ;]
 Mam tydzien ;]      
   bo miałm klasowe ognisko z jeszcze jedna klasa i było zarąbiście
  bo miałm klasowe ognisko z jeszcze jedna klasa i było zarąbiście   
   Cała brudna i zmęczona wrócilam ale warto było
 Cała brudna i zmęczona wrócilam ale warto było   ..A teraz siedzę sobie na gygy i sie cieszę bo sie umówiłam z chłopakiem na spotkanie który mi sie od wrześnai tamtego roku podoba
..A teraz siedzę sobie na gygy i sie cieszę bo sie umówiłam z chłopakiem na spotkanie który mi sie od wrześnai tamtego roku podoba   ...Zapamiętam ten dzin do konca życia
 ...Zapamiętam ten dzin do konca życia   ..Oby więcej było takich dni.........
 ..Oby więcej było takich dni.........      
      wrrr mądry polak po szkodzie..
 wrrr mądry polak po szkodzie..      

Liczę, że będzie conajmniej tak dobry jak mój koffany TRIGUN ^___^
 Liczę, że będzie conajmniej tak dobry jak mój koffany TRIGUN ^___^      pózniej poszłam na angielski dod. miałam zajęcia z murzynem [buehehe => mówil nam ze nic nie mamy w mózgu, co jest prawdą..] wróciłam i czekam na koleżanke ;]
 pózniej poszłam na angielski dod. miałam zajęcia z murzynem [buehehe => mówil nam ze nic nie mamy w mózgu, co jest prawdą..] wróciłam i czekam na koleżanke ;]      

| Yan napisał/a: | 
| Bylem w kinie z klasa na Oliverze Twiscie,film tak nudny ze az zal doope sciska. | 
 . Wróciłam i sprzątam, wieczorem przychodzi do mnie pisapsiola nocowac
. Wróciłam i sprzątam, wieczorem przychodzi do mnie pisapsiola nocowac   . Dzień udany.
 . Dzień udany.      polazilismy troche po skateshop'ach i w koncu zaczelismy zmierzac do skatepark'u (cel naszej podruzy gdyz odbywaly sie tam mistrzostwa bmx w minirampie i streecie ) po drodze spotkalismy jeszcze jednego
 polazilismy troche po skateshop'ach i w koncu zaczelismy zmierzac do skatepark'u (cel naszej podruzy gdyz odbywaly sie tam mistrzostwa bmx w minirampie i streecie ) po drodze spotkalismy jeszcze jednego  zaszlismy do "Rytmu"(skatepark ten
 zaszlismy do "Rytmu"(skatepark ten  ) kupilismy bilety wlezlismy tam popatrzyslismy  trche na trningi potem poszlisny do jakiegos sporzywczaka kupic prowiant (w koncu siedzilismy tam od 13 do 18:40) i znowu wrócilismy na zawody
) kupilismy bilety wlezlismy tam popatrzyslismy  trche na trningi potem poszlisny do jakiegos sporzywczaka kupic prowiant (w koncu siedzilismy tam od 13 do 18:40) i znowu wrócilismy na zawody  i co tam sie działo, poprostu głowa mała :d
 i co tam sie działo, poprostu głowa mała :d

| no i wywiadowka byla... ciekawe czemu sie do mnie matka nie odzywa? | 

| kicp napisał/a: | ||
| 
 bo siedzisz na forum zamaist sie uczyc  | 

| opętana napisał/a: | 
| najgorsze jest to, ze jesli mamy napisac WŁASNE refleksje i poglady na jakis temat to oni potrafią nawet dać 1;/ i jeszcze krytykują | 
| stotka napisał/a: | ||||
| 
 aj tam  | 
| ja dostałam pałe za zadanie ale z gebelsa. | 

Ziomale z Duel Jewel rox! =D [NOAH i Lapidary forever! (albumy)]
 Ziomale z Duel Jewel rox! =D [NOAH i Lapidary forever! (albumy)]      <lol>
 <lol>      zaraz pojde jakas ksiazke poczytac... a potem MOZE wezme sie za nudny niemiecki.
 zaraz pojde jakas ksiazke poczytac... a potem MOZE wezme sie za nudny niemiecki.     | Yan napisał/a: | 
| Wczoraj z Otwieraczem sie zastanawialismy czy ten palec w kadrze na niektorych fotach to jakis efekt artystyczny :> | 
| Ariamehr napisał/a: | 
| http://masternail.pl/tao/3-6/2.htm Lepiej to popraw, bo gdyby nie to, to zdjęcie nawet niezłe (takie na 3+ czy 4, a przez ten palec to na 2). | 
| Na paru fotkach to chyba byl kosz na smieci ... przy twarzy :DDDD | 
| REGULAMIN napisał/a: | 
| 4. Na forum obowiązuje zakaz: - używania wulgarnego słownictwa | 
| Yan napisał/a: | 
| Sluchaj j-music albo idz spalic kogos na stosie zamiast czepiac sie normalnych ludzi. | 
 bywało lepiej...
 bywało lepiej...      Przyjechałam do chaty. Uprzątnłam w pokoiku i teraz siedze i pije herbatke malinową.
 Przyjechałam do chaty. Uprzątnłam w pokoiku i teraz siedze i pije herbatke malinową.      
      sztafet a na 50 m stylem dowolnym
 sztafet a na 50 m stylem dowolnym  

| Ariamehr napisał/a: | 
| Tylko umyj ręce potem. | 

:
:

| "mowcie "NIE" swoim rodzicom plujcie w twarz nauczycielom!" | 
| stotka napisał/a: | 
| kielbasa - za takim mega napisem: "mowcie "NIE" swoim rodzicom plujcie w twarz nauczycielom!" dzisiaj zawisłl z mojej szfce:) yeah! no a na nim zdjyncia | 
| przez taką żałosną domenę umiera nasz kraj :/ | 
| Artoo napisał/a: | ||
| 
 Ratujmy Polskę przed złem, homoseksualistami i zepsuciem! | 
| Papierowa Tęcza napisał/a: | ||||
| 
 | 
| Napastnik napisał/a: | ||||||
| 
 Ale zawsze pozostaje przecież Ostateczne Rozwiązanie tej kwestii prawda? | 
| kasia0001 napisał/a: | 
| No dzisiaj to zeżarłam mnustwo cukierków w szkolce... bo są dzisiaj MOJE IMIENINKI!! | 
| Napastnik napisał/a: | ||||||
| 
 Ale zawsze pozostaje przecież Ostateczne Rozwiązanie tej kwestii prawda? | 
| opętana napisał/a: | ||
| 
 moje tez, a cukierków nie mialam xp hehehe ;] tak wiec wszystkiego naj :> | 
| stotka napisał/a: | 
| zal mi was, chlopcy:) jak jeszcze nigdy nikogo. // kicp - pokaz mi, gdziez napisalam, ze jestem buntowniczka? hm? wrecz przeciwnie - zaprzeczylam. | 
 ...Oddal mi kartkowe i mowi ze dostalam 4 a potem oddaje kartkowe mojej kolezance i te mowi ze ma 4 i powiedzial ze ma takie same błędy co ja wiec stwierdzil ze sciagalysmy... Pyta sie mnie : Jak ci ta liczba wyszła ... Ja: Normalnie... obliczyłam i tak wyszlo ...wystarczy dobrze dodac... to pan źle obliczyl ( tak żartem) ... i wszyscy w breche... Facet ( z uśmiechem) : Podaj tą kartkowke (wskazal palcem na moją kartkoweczke)... wzial zarowno kartkowe kolezanki po czym stwierdzil ze sie pomylil i dostalismy po 5
 ...Oddal mi kartkowe i mowi ze dostalam 4 a potem oddaje kartkowe mojej kolezance i te mowi ze ma 4 i powiedzial ze ma takie same błędy co ja wiec stwierdzil ze sciagalysmy... Pyta sie mnie : Jak ci ta liczba wyszła ... Ja: Normalnie... obliczyłam i tak wyszlo ...wystarczy dobrze dodac... to pan źle obliczyl ( tak żartem) ... i wszyscy w breche... Facet ( z uśmiechem) : Podaj tą kartkowke (wskazal palcem na moją kartkoweczke)... wzial zarowno kartkowe kolezanki po czym stwierdzil ze sie pomylil i dostalismy po 5 <ssuper>> ....ale mi matematyk hehe:) (uczeń lepszy od nauczyciela) ... a później wziął mnie do tablicy żeby sie odegrać heh:) i teraz ze mnie zrobił breche i mówi do tablicy: Ka-Ka ( sie kapnelam że to o mnie chodzi gdyż popatrzyl na mnie i mam imie na literke "K" i nazwisko na tą samą literke..
 <ssuper>> ....ale mi matematyk hehe:) (uczeń lepszy od nauczyciela) ... a później wziął mnie do tablicy żeby sie odegrać heh:) i teraz ze mnie zrobił breche i mówi do tablicy: Ka-Ka ( sie kapnelam że to o mnie chodzi gdyż popatrzyl na mnie i mam imie na literke "K" i nazwisko na tą samą literke.. ... i wogle breszka byla na w-f ( jak zwykle grałyśmy z chłopakami) ...no i facetka sie do mnie czepiala że sciagalam na klasowie z angola ( kij jej w oko)
 ... i wogle breszka byla na w-f ( jak zwykle grałyśmy z chłopakami) ...no i facetka sie do mnie czepiala że sciagalam na klasowie z angola ( kij jej w oko)     | kasia0001 napisał/a: | 
| Pyta sie mnie : Jak ci ta liczba wyszła ... Ja: Normalnie... obliczyłam i tak wyszlo ...wystarczy dobrze dodac... to pan źle obliczyl ( tak żartem) ... i wszyscy w breche... | 
| Artoo napisał/a: | ||
| 
 Chwaląc sie tym plakatem chyba nie pozostawiasz watpiwosci. Ja nie powiesiłbym sobie na scianie plakatu ojca rydzyxa podczas gdy mi *tiki riki* nie odpowiada. | 

a teraz siedze w chacie i zaraz sie ide na niemca nauczyć :/
 a teraz siedze w chacie i zaraz sie ide na niemca nauczyć :/      
 weri hepi.
 weri hepi.
 [wtedy orgazm murowany]
 [wtedy orgazm murowany]
 komiksy jednak przyjdą, płyta i przypinki też.
 komiksy jednak przyjdą, płyta i przypinki też.  

| Od ponad godziny poszukuję znaczenia określenia: Para terrorystyczne grupy lewackie :/... troche to trudne :p Kurde świat to carim :/ |