Dzieci OnLine

SONDY ANKIETY - Nowy papież

dziewczyneczka - Sro 20 Kwi, 2005 17:46
Temat postu: Nowy papież
No cóż tyle się słyszy o tym że mamy nowego papieża.
Ale czy jesteście z tego zadowoleni?
ajeczka11 - Sro 20 Kwi, 2005 17:52
Temat postu:
Nie oddaje głosu. Wg. mnie jest to z jednej strony dobry,a z drugiej strony zły pomysł z tym papieżem:/Powinno byc jeszcze w ankiecie: ,,mi to wisi i powiewa" i coś dla mnie:,,nie mam zdania"albo z jednej strony tak z drugiej nie":S
Anonymous - Sro 20 Kwi, 2005 17:54
Temat postu:
Ja się cieszę, może dzięki temu poprawi się moralność całego społeczeństwa z duchowieństwem włącznie.
dziewczyneczka - Sro 20 Kwi, 2005 18:00
Temat postu:
A ja już tak naprawdę nie wiem.
No niby z jednej strony ciesze się bo wydaje mi się dobrym człowiekiem (ma sympatyczną twarz)
No a z drugiej....... czuje niedosyt bo jednak miałam nadzieje że papieżem będzie polak...
ajeczka11 - Sro 20 Kwi, 2005 18:03
Temat postu:
dziewczyneczka napisał/a:
A ja już tak naprawdę nie wiem.
No niby z jednej strony ciesze się bo wydaje mi się dobrym człowiekiem (ma sympatyczną twarz)
No a z drugiej....... czuje niedosyt bo jednak miałam nadzieje że papieżem będzie polak...

naprawdę myslaałas że papiezem bedzie polak?To było nie możliwe! I oczywiste! Juz nigdy nie będzie takich osób jak JPII Crying or Very sad
dziewczyneczka - Sro 20 Kwi, 2005 18:13
Temat postu:
Ajeczko!
Nie wiem czy wiesz, ale gdy wybierali papieża(JPII) też nikt go nie znał. Miała w tedy 0% szans bo nawet niektórzy Polacy go nie znali. Wszystko jest możliwe.
No nie wiem, kiedyś jak był papież który odwiedziił 5 krajów ludzie też mówili że będzie nie zastąpiony... no a widzisz jednak ktoś się pojawił - konkretnie JPII.
Nie należy "skreślać" tego papieża, no co prawdajuż nie jest polakiem, ale myśle że też coś zroi dla tego świata.

P.S. Teraz jak się zastanawiałam... myśle że najlepiej by było jakby papieżem został czarny - taką chęć kiedyś wyraził JPII ponieważ chciał w ten sposób zjednoczyć oba kontynenty.
Anonymous - Sro 20 Kwi, 2005 18:19
Temat postu:
(ma sympatyczną twarz)

NIE!!!
Żaden szkop nie ma sympatycznej twarzy. Co to, to nie :].
ajeczka11 napisał/a:
Juz nigdy nie będzie takich osób jak JPII

Zaraz padnę i umrę w spazmach bólu, wywołanych szczerym i niepohamowanym śmiechem :].

Btw, jest to prawda, że papa zapowiedział, iż nie będzie odbywał żadnych pielgrzymek? Jeśli tak to suxx... coraz bardziej mi się to nie podoba Confused.
dziewczyneczka - Sro 20 Kwi, 2005 18:31
Temat postu:

Himtasiu - to jest niesympatyczna twarz?
No niewiem.
altruista - Sro 20 Kwi, 2005 18:46
Temat postu:
fakt, brakuje opcji 'wisi mi to'

Cytat:
Himtasiu

<jeb>

http://zim.iq.pl/papa.jpg
zazulita - Sro 20 Kwi, 2005 18:51
Temat postu:
Mi tam On nie przeszkadza. Nawet go lubię. Mysle, że będzie dobrym papieżem!
Anonymous - Sro 20 Kwi, 2005 19:09
Temat postu:
altruista napisał/a:

http://zim.iq.pl/papa.jpg

Twisted Evil Mr. Green Very Happy
niezłe, ALE..
Ja niewiem..
Chyba nawet dobrze...
byl tym nazista etc ale z JP mial kontakty..
niewiem/
agag - Sro 20 Kwi, 2005 19:11
Temat postu:
sorry, ale oceniać kogoś za twarz....
.... to bardzo "dojrzałe"
Anonymous - Sro 20 Kwi, 2005 19:14
Temat postu:
chodzilo im pewnie o to porowanie Rolling Eyes
Anonymous - Sro 20 Kwi, 2005 19:40
Temat postu:
Dawniej papież praktycznie nie opuszczał Rzymu.
Anonymous - Sro 20 Kwi, 2005 19:43
Temat postu:
wiec ciekawe jak ratzinger sobie poradzi..
Pulkownik Nikt - Sro 20 Kwi, 2005 19:48
Temat postu:
Hehe to ja dam jedno z mlodosci. 3 od lewej. ( TU WAZNE ! JESLI NIE POTRAFISZ SIE SMIAC Z RELIGI DUCHOWIENSTWA ITP LUB JESTES POPROSTU SMUTASEM KTOREMU ZALEZY NA TYM ABY BYC POSTRZEGANYM JAKO SUPER-MORALNEGO GOSCIA TO NIE WCHODZ !. Dziekuje. )

www.ica-d.de/srv/chr/pic/p0450c.jpg
Anonymous - Sro 20 Kwi, 2005 19:59
Temat postu:
jak moge wiedzieć czy jestem z gościa zadowolniony czy nie, jesli nie zdążył nic dotąd dokonać
Kinga - Sro 20 Kwi, 2005 20:26
Temat postu:
Co do naszego papieza Jana Pawła II to był on wybrany zeby poprawic sytuacje w Polsce przynajmniej taka miano nadzieje pisze o tym juz z setny raz ale co tam = =

Co do obecnego ... z poczatku nie chcialam zeby wybierali jakiegokolwiek ale jak uslyszalam ze wybrali wlasnie jego bylam zadowolona Smile
Jest konserwatywny wiekszac poglodow ma podobnych do Jana Pawła II
np co do zniesienia celibatu obaj sa przeciwni Smile
Wszytsko wyjdzie w praniu :> jak to czesto mowie Smile
Anonymous - Sro 20 Kwi, 2005 22:23
Temat postu:
altruista napisał/a:
Cytat:
Himtasiu

<jeb>

Powiem więcej...
3x<jeb> XD

I tak, to jest nawet bardzo niesympatyczna twarz. Taka... taka... niemiecka XP.
panienka_wierzba - Sro 20 Kwi, 2005 22:26
Temat postu:
tez sie zgadzam
nie podoba sie mnei jego twarz
juz to wczoraj gadałam nawet (nie na forum)
poza tym nie widze sobie jakos tego pontyfikatu
czy sie ciesze? nie mam z czego
ale również nie mam czego żalowac
wsyzstko wyjdzie w praniu
nasty_girl - Sro 20 Kwi, 2005 22:32
Temat postu:
panienka_wierzba ale twarz nie jest najwazniejsza.. zreszta czego ty oczekiwalas od twarzy kardynala w tym wieku?
Anonymous - Sro 20 Kwi, 2005 22:35
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
panienka_wierzba ale twarz nie jest najwazniejsza.. zreszta czego ty oczekiwalas od twarzy kardynala w tym wieku?

Można było wiele oczekiwać. Nasz Karolek w jego wieku to był jeszcze szwarny chłop, i równie sympatyczny na twarzy :].
panienka_wierzba - Sro 20 Kwi, 2005 22:35
Temat postu:
ale czy ja napsiałam że jest najwazniejsza?
po prostu napisalam ze mi sie nie podoba (nie chdzoi mi tu ze względu na jego eee 'urodziwość'?), po prostu jest taka niesympatyczna
ale musze przyznac ze na tamtym zdjęciu które wyslala jedna z uzytkowniczek wyszedl milo Wink taki usmiechniety, usmiechniecie ludzie od razu wydaja sie milsi i sympatyczniejsi
nasty_girl - Sro 20 Kwi, 2005 22:39
Temat postu:
no rozumiem rozumiem.. no ale wiecie w wieku ponad 70 lat czlowiek juz nie chodzi z usmiechem na twarzy non stop..
Anonymous - Czw 21 Kwi, 2005 08:12
Temat postu:
moze on jest jakis taki wesoły Mr. Green albo sie usmiecha bo KAMERY WOKOŁO :]
mroweczka - Czw 21 Kwi, 2005 13:19
Temat postu:
No nie moge tego teraz oceniac...no bo jak, po twarzy?:/ Tak jak powiedziala Kinga, wszystko wyjdzie w praniu Smile .
Ale pontyfikat bedzie krotki...ma 78 lat...
Nikita - Pią 22 Kwi, 2005 16:05
Temat postu:
Hmmm...Powiem szczerze, że myślałam, że media i prasa nie będą mieli racji, i papieżem zostanie jakiś murzynek lub kto inny^^ A tu proszę...Joseph Ratzinger. Czy to dobrze, czy źle ? Nie wiem...czas pokaże Wink Przyzwyczaiłam się do naszego Jana Pawła II, i jakoś ciągle mówię, że to on jest naszym papieżem i nic tego nie zmieni ^^
Miracle - Pią 22 Kwi, 2005 20:01
Temat postu:
Ja sie nawet ciesze bo to byl bardzo bliski wspolpracownik jana pawla II. Ale jedno ejst pewne bedzie mu trudno.
Anonymous - Sob 23 Kwi, 2005 14:47
Temat postu:
Zaznaczylem nie.
To klon JP2.
Wogole papiez to taka smieszna, bezsensowna funkcja, Dobrze by bylo, gdyby ja calkowicie usunieto hehehe ;]
Anonymous - Sob 23 Kwi, 2005 22:28
Temat postu:
Ant0n napisał/a:
Zaznaczylem nie.
To klon JP2.
Wogole papiez to taka smieszna, bezsensowna funkcja, Dobrze by bylo, gdyby ja calkowicie usunieto hehehe ;]

a co jest w takiej postaci śmiesznego? od ponad 1000 lat istnieje istnieje funkcja i wydaje się potrzebna, gdyż kościół mógłby się zupełnie rozpaść. nowy papież ma dość konserwatywne poglądy i przez to wielu wrogów, ale z drugiej strony uchodzi też za człowieka uczciwego i ponad podziałami. czy będzie dobrym papieżem, czas pokaże.
AloneMoon - Nie 24 Kwi, 2005 13:15
Temat postu:
A ja sie nawet ucieszylam jak go wybrali. Moze dlatego ze sama mieszkam w niemczech.
Ale jeszcze nie wiadomo...mam nadzieje ze Benedykt XVI bedzie dobrym Papierzem.
Naomi - Nie 24 Kwi, 2005 15:34
Temat postu:
Jak mówili jakie on ma poglady to mi się tego całego Benia^^ odechciało...
Zresztą co mi tam... I tak prawosławna jestem ♥♥♥√Very Happy
Sztona - Pon 25 Kwi, 2005 08:54
Temat postu:
Myślę że Joseph Razinger vel Benedykt XVI Jest tobrym papieżem. A jak się cieszył! Bardzo miły i pogodny. Smile

Sztona Smile
nidhogg - Pon 25 Kwi, 2005 11:03
Temat postu:
Naomi napisał/a:
Jak mówili jakie on ma poglady to mi się tego całego Benia^^ odechciało...
Zresztą co mi tam... I tak prawosławna jestem ♥♥♥√Very Happy

Jakie ? takie same jak poprzedni Smile
nika - Pon 25 Kwi, 2005 15:16
Temat postu:
A ja sie cieszę z wyboru tego papieża. Mam nadzieję że będzie podobnie postępował jak jego poprzednik. Jest pogodny i wesoły a zarazem bardzo skromny.
Anonymous - Sro 04 Maj, 2005 14:06
Temat postu:
Obrazek
to jest niesympatyczna twarz?

No to zdjęcie jest akurat takie niesympatyczne... Twarz ma niby miłą, ale taką hitlerowską...
A co do wyboru - to nie mam zdania. Się okaże... Chociaż długo to on nie powojuje, chory jest i teges... Ale cóż, niech się mu dobrze wiedzie, heh Razz

* mogł zostać murzyn Razz bo ja murzynów lubię ;]
** albo znowu kobieta przebrana za faceta Razz o! biggrin
panienka_wierzba - Sro 04 Maj, 2005 14:29
Temat postu:
** ja dzisiaj chodziłam pos zkole i wmawiałam ludziom ze papieżycą chce zostać
nie wierzyli że zostane siostrą zakonną a co dopiero papieżycą
swierdzili ze nie odtrzymam celibatu itp.
lul
Anonymous - Pon 20 Cze, 2005 15:30
Temat postu:
Poczekamy, zobaczymy. Teraz, jeśli tak można powiedzieć, zrobił niewiele, choć nie jestem od tego, by go osądzać.
Pozdrawiam
mistrz_bartek - Nie 14 Sie, 2005 22:03
Temat postu:
nie wiem czemu ale jakoś mi nie pasuje może za bardzo sie przyzwyczaiłem do jana pawła II

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group