adam(o)_1991 napisał/a: |
Sorki ze tu taki troche głupi temat, ale wy tu piszecie o "problemach" z komputerem, a to dział programowanie!!nie wiecie co to programowanie?to nie problemy typu komp sie nie wyłącza :/ |
Sorki ze tu taki troche głupi temat, ale wy tu piszecie o "problemach" z komputerem, a to dział programowanie!!nie wiecie co to programowanie?to nie problemy typu komp sie nie wyłącza :/ |
kradziejka napisał/a: |
ciii bo sie zaraz jakaś trzynastka na moda tam zgłosi... |
ale programowanie raczej nie ma nic wspólnego z waszymi głupimi problemai z kazą czy mułem :/ |
ale programowanie raczej nie ma nic wspólnego z waszymi głupimi problemai z kazą czy mułem :/ |
JAKI LOL.To tak jak by w dziale "WAREZ" pisac o zupie pomidorowej |
Christine fan napisał/a: |
Jedno i drugie bez sensu... |
HeyaH napisał/a: | ||
To tak jakby się pytać, mając 14 lat co to masturbacja, mutacja, co zrobić jak komuś staje i czy "dziołchy" sikają na żółto. |
Kinga napisał/a: |
Ty rowniez odpisując ... Plx ludziska ![]() ![]() jak zwykle moja przestroga .... BOooo ! bede gryzc Am Am Ammmm ![]() :F <-- wampir jestem .... a co ! ![]() |
adam(o)_1991 napisał/a: | ||||
nigdy nie pytalem co to mastrubacja bo sam wiem, tak samo wiem co to mutacja, a z tymi dziolhami to napisalem bo bylem ciekawy, a poza tym robicie tu niezly off top:( |