Pomoc w lekcjach - Jack London Idda - Pon 18 Kwi, 2005 20:13 Temat postu: Jack London
"Martin Eden"...POMOCYYYYY!!!!!<rwie włosy z głowy> xD nie no,ale serio..MUSZĘ to przeczytać ,a u nas w mieście są takie biedne biblioteki,ze mają najwyżej 5 egzemplarzy jednej książki xD : P AAA POMOcy!!!!
PS Chodzi o to,żeby ktoś mi pomógl znaleźć tę książkę w necie...nie chce streszczenia...nie czytuję ajeczka11 - Sro 20 Kwi, 2005 11:16 Temat postu:
Cy interesuje Cię kupno książki przez internet< >
www.wysyłkowo.pl np.
A jesli nie poszukaj w bibliotece dziecionline! W necie jest pełno streszceiń! Czemu ich nei czytasz?? Nikita - Sro 20 Kwi, 2005 15:29 Temat postu:
ajeczka11 napisał/a:
Cy interesuje Cię kupno książki przez internet< >
www.wysyłkowo.pl np.
A jesli nie poszukaj w bibliotece dziecionline! W necie jest pełno streszceiń! Czemu ich nei czytasz??
Szukałam na Googlach, i znalazłam tylko same streszczenia, opracowania i książki do kupienia. W Bibliotece DzieciOnline też niestety nie ma =[
Ajeczko, wiemy, że w necie na każdym kroku można znaleźć pełno streszczeń, ale pomyślałaś o tym, że może Idda w przeciwieństwie do Ciebie nie chce iść na łatwiznę i nie jest takim leniuszkiem jak ty ? [bez urazy ] ajeczka11 - Sro 20 Kwi, 2005 16:32 Temat postu:
dziwi mnie ze ciągle nazywasz mnie leniuchem...Co ja Ci zrobiłam?Moze i jestem leniuchem co do czytania książek ,ale napewno nie w innych sprawach Popatrz na siebie i zastanów sie najpierw nad soba zanim coś napiszesz o innych Po za tym nik nie jest idealny..,. Nikita - Sro 20 Kwi, 2005 18:21 Temat postu:
Przepraszam, może rzeczywiście nie powinnam. Ja nic do Ciebie nie mam, jesteś bardzo fajną dziewczyną, a określenia ' leniuch ' użyłam TYLKO pod względem czytania książek.
PS. A na następny raz zwracaj uwagę na buźki ! :-) ajeczka11 - Czw 21 Kwi, 2005 08:42 Temat postu:
dobra, dobra- sorry moze ja tez przesadziłam:)
Juz sie na Ciebie nie gniewam:D Kenai14 - Czw 21 Kwi, 2005 13:58 Temat postu:
dołączam się do prośby Ipy... Nigdzie tej cholerniej książki nie ma.. Idda - Sob 23 Kwi, 2005 11:23 Temat postu:
Da!A streszczeń nie czytam,bo za mało info jest A Felinski po trafi tak cholerne pytania zadawać,że po prostu..nie da się odpowiedzieć,czytając streszczenia...
PS Zresztą jak sie czyta książkę,to książkę,a nie streszczenie ToJa - Nie 24 Kwi, 2005 16:09 Temat postu:
Przejrzę moje CD. Mam trochę zeskanowanych książek, których nie można wstawiać w serwisie. Nie jestem jednak pewna, bo Londona skanowałam zaledwie kilka książek. Idda - Pon 25 Kwi, 2005 15:46 Temat postu:
aha ..ale jakbys miała,to byłoby super =] ToJa - Nie 01 Maj, 2005 19:26 Temat postu:
Kicha. Przewaliłam wszystkie CD. Niestety książka stoi na półce i czeka...
Chyba, że urządza Cię po angielsku Kinga - Nie 01 Maj, 2005 19:33 Temat postu:
O Toja ... mnie by urzadzała po angielsku ... chciałabym to przeczytać