Dzieci OnLine

Pomoc w lekcjach - Jack London

Idda - Pon 18 Kwi, 2005 20:13
Temat postu: Jack London
"Martin Eden"...POMOCYYYYY!!!!!<rwie włosy z głowy> xD biggrin nie no,ale serio..MUSZĘ to przeczytać ,a u nas w mieście są takie biedne biblioteki,ze mają najwyżej 5 egzemplarzy jednej książki xD : P AAA POMOcy!!!!

PS Chodzi o to,żeby ktoś mi pomógl znaleźć tę książkę w necie...nie chce streszczenia...nie czytuję biggrin
ajeczka11 - Sro 20 Kwi, 2005 11:16
Temat postu:
Cy interesuje Cię kupno książki przez internet< Very Happy >
www.wysyłkowo.pl np.

A jesli nie poszukaj w bibliotece dziecionline! W necie jest pełno streszceiń! Czemu ich nei czytasz??
Nikita - Sro 20 Kwi, 2005 15:29
Temat postu:
ajeczka11 napisał/a:
Cy interesuje Cię kupno książki przez internet< Very Happy >
www.wysyłkowo.pl np.

A jesli nie poszukaj w bibliotece dziecionline! W necie jest pełno streszceiń! Czemu ich nei czytasz??

Szukałam na Googlach, i znalazłam tylko same streszczenia, opracowania i książki do kupienia. W Bibliotece DzieciOnline też niestety nie ma =[
Ajeczko, wiemy, że w necie na każdym kroku można znaleźć pełno streszczeń, ale pomyślałaś o tym, że może Idda w przeciwieństwie do Ciebie nie chce iść na łatwiznę i nie jest takim leniuszkiem jak ty ? [bez urazy Wink ] Wink
ajeczka11 - Sro 20 Kwi, 2005 16:32
Temat postu:
dziwi mnie ze ciągle nazywasz mnie leniuchem...Co ja Ci zrobiłam?Moze i jestem leniuchem co do czytania książek ,ale napewno nie w innych sprawach Neutral Popatrz na siebie i zastanów sie najpierw nad soba zanim coś napiszesz o innych Confused Po za tym nik nie jest idealny..,.
Nikita - Sro 20 Kwi, 2005 18:21
Temat postu:
Przepraszam, może rzeczywiście nie powinnam. Ja nic do Ciebie nie mam, jesteś bardzo fajną dziewczyną, a określenia ' leniuch ' użyłam TYLKO pod względem czytania książek. Wink
PS. A na następny raz zwracaj uwagę na buźki ! :-)
ajeczka11 - Czw 21 Kwi, 2005 08:42
Temat postu:
dobra, dobra- sorry moze ja tez przesadziłam:)

Juz sie na Ciebie nie gniewam:D
Kenai14 - Czw 21 Kwi, 2005 13:58
Temat postu:
dołączam się do prośby Ipy... Nigdzie tej cholerniej książki nie ma.. Mad
Idda - Sob 23 Kwi, 2005 11:23
Temat postu:
Da!A streszczeń nie czytam,bo za mało info jest biggrin A Felinski po trafi tak cholerne pytania zadawać,że po prostu..nie da się odpowiedzieć,czytając streszczenia...

PS Zresztą jak sie czyta książkę,to książkę,a nie streszczenie biggrin
ToJa - Nie 24 Kwi, 2005 16:09
Temat postu:
Przejrzę moje CD. Mam trochę zeskanowanych książek, których nie można wstawiać w serwisie. Nie jestem jednak pewna, bo Londona skanowałam zaledwie kilka książek.
Idda - Pon 25 Kwi, 2005 15:46
Temat postu:
aha ..ale jakbys miała,to byłoby super =] biggrin
ToJa - Nie 01 Maj, 2005 19:26
Temat postu:
Kicha. Przewaliłam wszystkie CD. Niestety książka stoi na półce i czeka...
Chyba, że urządza Cię po angielsku
Kinga - Nie 01 Maj, 2005 19:33
Temat postu:
O Toja ... mnie by urzadzała po angielsku ... chciałabym to przeczytać

Jak cos to kingawil@tlen.pl

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group