Cytat: |
Jest dla ciebie tym samy czym wznowione polskie tłumaczenie to wybacz ale powinieneś się zastanowic czy rodzice nie karmili cię za młodu wołowym miesem z BSE. szczerze ale raczej tego u ciebie zbyt duzo nie mam Bo ta regresywność w logicznym myśleniu jest porażająca. Oczywiscie oprócz prionów Kroldsfeda Jackoba możliwe są też inne schorzenia wiedz radze skonsultowac się z lekażem specjalistą. |
Czy też ci prawdziwi "wygineli" głównie podczas II wony a teraz tam ieszkają sciepy z całej reszty kraju przeswiadczone w swojej megalomanii o swojej wyjątkowości. |
Holy Knight napisał/a: |
A co do warszawiaków to powiedz mi szczerze sa w tej dziurze zwanej stolica jacys prawdziwi warszawiacy których rodziny mieszkają tam z dziada pradziada ?? |
Tsej napisał/a: |
właśnie obraziłeś wszystkie osoby mieszkające poza Warszawą...nazywając je "sciepami" więc i jak mi sie widzi pania Prowadzącą |
Co to wszystko ma wspólnego z mangą? O_o |
Tsej napisał/a:
właśnie obraziłeś wszystkie osoby mieszkające poza Warszawą...nazywając je "sciepami" więc i jak mi sie widzi pania Prowadzącą I zrobiłem to z pełna premedytacją i świadomoscią gdyż taki mam stosunek do "warszawiaków" a moja niechęć się pogłebia im cześciej tam musze jeździć. Ja niestety stawiam na szczerosc w wyrażaniu tego co myśle a nie na uprzejmosc i nieszczerą słodycz PS sprytny zabieg erystyczny nakłaniajacy do zmiany tematu. |