Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Moja przyjaciółka?

Anonymous - Pon 26 Maj, 2003 20:57
Temat postu: Moja przyjaciółka?
Możecie mi powiedzieć czy ktoś kto naśmiewa się ze mnie, obgaduje mnie, ma do mnie pretensje że mam lepsze oceny od niego może nazywać się moim przyjacielem? Taka jest moja przyjaciółka!!! Ja nie czuję się jej przyjaciółką, ale boję się że gdy jej to powiem to ją urazi. Będzie się mnie pytać dlaczego tak uważam, będzie mi kazała uzasadnić, a ja nigdy nie potrafię powiedzieć tego co czuję... Pomocy!
SONIa - Wto 27 Maj, 2003 13:33
Temat postu:
wiadomo ze natura czlowieka jest taka ze zawse cos mu nie bedzie pasowalo! jednak przyjaciel to osoba ktora powinna cie tolerowac taka jaka jestes! uwazam ze to co opisalas nie mozena nazwac przyjazniajesli masz pewnosc ze ona cie obgaduje i wiesz o co jej chodzi to pogadaj z nia i powiedz jej szczerze ze nie chcesz jej przyjazni skoro ma ona tak wygladac ze ona cie obgaduje itd. moze sie okaze ze ktos ci powiedzial nieprawde zeby was sklucic ale nie wiem! pamietaj ze przyjazn powinna opierac sie przedewszystkim na szczerosci:) POZDROfKI
tajemnicza nastolatka - Sro 28 Maj, 2003 17:06
Temat postu:
~pechowa~ uważam że napewno niemoże być ona twoją przyjaciółką skoro tak się zachowuje powinnaś jednak jej powiedzieć że skoro uważa się ona za twoją przyjaciółkę to nie powinna cię obgasdywać musisz to wyjaśnić natychmiast bo potem konflikt może urosnąć a później może być tylko nieprzyjemnie Crying or Very sad a to boli możesz ją stracić ale raczej może się ona zmienić skoro chce być twoją przyjaciółką trzymaj się Wink biggrin
Anonymous - Nie 17 Sie, 2003 13:18
Temat postu:
po twoejej wypowiedzi odrazu widac ze to nie jest przyjaciolk daj sobie z nia spokuj powiedz jej cio o niej myslisz i tyle

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group