Dzieci OnLine

Muzyka, Kultura, Media - moze wy wiecie, jaka to jest piosenka? ;)

Elun - Sob 16 Kwi, 2005 08:12
Temat postu: moze wy wiecie, jaka to jest piosenka? ;)
no wiec kiedys w esce leciala taka jedna pewna niemiecka piosenka. Taka polewkowa, i wlasnie nie znam jej ani tytulu ani autora, a chcialabym sobie ja sciagnac dla polewki Wink
wiem tylko, ze w refrenie leci cos w stylu, shnip, shnap, shnapi, shnapi shnapi shnap. Ale nie wiem, czy to sie tez tak pisze, tylko mniej wiecej sie tak to spiewa.
Moze pomozecie mi? Smile
nasty_girl - Sob 16 Kwi, 2005 08:14
Temat postu:
Schnapi das kleine krokodil :d
Elun - Sob 16 Kwi, 2005 08:21
Temat postu:
o wlasnie, o to mi chodzilo Smile
to jest jej tytul???
nasty_girl - Sob 16 Kwi, 2005 08:27
Temat postu:
tak Smile ja sciagalam z Bear Share tam duzo jest.. Razz
Nikita - Sob 16 Kwi, 2005 11:35
Temat postu:
Jezusicka Razz Raz ją słyszałam u koleżanki na jakimś kanale, w cyfra plus. Słyszałam tylko urywek i widziałam na teledysku kogoś przebranego za krokodyla =]
Anonymous - Sob 16 Kwi, 2005 12:26
Temat postu:
Boshe ale to jest shizowa piosenka :coll:
No manie hicior na maksa biggrin
Anonymous - Sob 16 Kwi, 2005 12:36
Temat postu:
czemu shizowa?
śpiewa ja 9 letnia dziewczynka, Joy.Na dzwonki.emuzyka.pl w top liście jest shnappi do ściagniecia jako dzwonek Smile
Anonymous - Sob 16 Kwi, 2005 12:39
Temat postu:
No tam sie powtarzają ciągle te same słowa, jest to dziecięca piosenka i leci na Vivie i podbija niektóre listy przebojów Razz
Chesterka - Nie 17 Kwi, 2005 11:48
Temat postu:
Jak chcecie sobie ją lub jej remix ściągnąć to właźcie w to ;]
ajeczka11 - Pon 18 Kwi, 2005 09:16
Temat postu:
Bardzo lubię to piosenkę i chesterko dziękuję Za link:)))
Anonymous - Pon 18 Kwi, 2005 15:00
Temat postu:
Pogielo Was :/
Elun - Pon 18 Kwi, 2005 15:19
Temat postu:
Ant0n napisał/a:
Pogielo Was :/

e tam pogielo, tez trzeba czasem dla polewki posluchac na imprezie, wtedy sie ludzie rozkrecaja Wink
Miracle - Pon 18 Kwi, 2005 15:42
Temat postu:
Taa jestem wielka fanka Shnappiego Mr. Green Nie no piosenka jak na 9 dziewczynke to spox...
Anonymous - Pon 18 Kwi, 2005 16:03
Temat postu:
niahahahaahah shnappi w wykonaniu rammstein ^______^
Chesterka - Pon 18 Kwi, 2005 17:20
Temat postu:
Ja to Wam powiem, ze w wersji orginalnej jest beznadziejna... w reszcie to nie wiem, bo innej nie słuchałam Razz
Elun - Pon 18 Kwi, 2005 18:50
Temat postu:
a tak przy okazji, to chesterka, ten link, ktory podalas, to jest tylko do posluchania piosenek przez internet, a nie ich sciagniecia.
Chyba, ze ja mam cos nie tak z kompem Wink
Chesterka - Pon 18 Kwi, 2005 18:54
Temat postu:
Ja tam mogłam je ściągnąć Razz Może kliknij 'zapisz element docelowy jako...' Wink
Elun - Pon 18 Kwi, 2005 19:12
Temat postu:
a no, rzeczywiscie tak mi sciagnelo Smile
szkoda tylko, ze taka kiepska jakosc 62kb/s
Chesterka - Pon 18 Kwi, 2005 19:14
Temat postu:
Oj tam... czepiasz się Razz Ja się i tak na tych określeniach jakości nie znam, więc mnie to mało obchodzi ;]
Elun - Pon 18 Kwi, 2005 19:17
Temat postu:
to ci moge jedynie powiedziec, ze jakocs, jaka masz w momencie, gdy kupujesz plyte w sklepie wynosi 360 kb/s, wiec 62 kb/s, to jest juz duzo znaczna roznica jakosci Razz
Chesterka - Pon 18 Kwi, 2005 19:20
Temat postu:
domyślam się, że im mniejsza jakość, tym mniej miejsca na dysku zajmuje Wink Ja wszystkie piosenki na MuVo mam 64kb/s WMA i jakoś żyję ;] (zostało mi tylko jeszcze 2 MB z 256 ale to taki tyci szczegół ;P)
nasty_girl - Pon 18 Kwi, 2005 20:55
Temat postu:
AmazonkAA pewnie mialas tak ustawionego media playera ze ci sie w oknie przegladarki odtwarzanie wlaczylo..
Elun - Pon 18 Kwi, 2005 21:56
Temat postu:
no wlasnie chyba tak mam go ustawionego, ale ja wole tak miec, poniewaz jak na trafie w necie na rozne smieszne piosenki albo cos, to sobie to poslucham bez sciagania.
Anonymous - Czw 21 Kwi, 2005 22:25
Temat postu:
Chesterka napisał/a:
domyślam się, że im mniejsza jakość, tym mniej miejsca na dysku zajmuje ;

Nie zawsze. Jak zgrywalam z plytki oryginalnej to piosenki zajmowaly max. 3 MB Razz podczas gdy mam kilka kiepskiej jakosci zajmujacych 6 MB biggrinRazz

a sznapi dzisiaj spiewalam lazac po szkole... mialam faze :]
Elun - Pią 22 Kwi, 2005 07:07
Temat postu:
dzis wlaczaja niemieckie mtv, akurat zobaczylam teledysk do schnappiego, buhaha Smile
a nawet fajny byk ten krokodylek Razz

a i z tym audio i mp3 to chcialam dodac, ze mp3 to jest inaczej zmniejszony plik audio, wlasnie po to, aby zaoszczedzic miejsce na dysku.
nasty_girl - Pią 22 Kwi, 2005 07:07
Temat postu:
HeyaH bo audio zajmuje wiecej miejsca i gdybys przerobila je na mp3 na pewno by zajmowaly mniej..
Nirfanka - Pią 22 Kwi, 2005 21:04
Temat postu:
Ilona Mitrecey-Un Monde Parfait ściągnijcie sobie Exclamation też zlewkowy utworek

leciał na jakiś zaganicznych muzycznychh kto wie czy nie na niemieckim jakimś programie

ale piosenka to poprostu Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
AloneMoon - Pią 22 Kwi, 2005 21:20
Temat postu:
Boze...Schnappi.
Z 2 miesiace temu w niemczech ( mieszkam tam) byla moda schnappiego -__-"
Kazdy,wszedzie to spiewal...kazdy mial to na komorce.( zreszta ja tez Razz ) To tak wnerwialo...teraz jez nowy "Hit" tez zaspiewany przez Joy "Lama geht nach Yokohama" czy jakos tak...Litosci!
Anonymous - Sro 27 Kwi, 2005 14:41
Temat postu:
nasty - ale Ty chyba nie rozumiesz o co mi chodzi Wink jak z płytki zgrywam na mp3 piosenki, zajmują max. 3 MB. podczas gdy inne mp zajmują ok. 10 MB, a wcale nie są super jakości, czy mega długie Wink

ps. albo ja źle Ciebie zroumiałam, jak tak to sorry Razz
nasty_girl - Sro 27 Kwi, 2005 16:03
Temat postu:
ale jak z plytki wrzucasz to zobacz czy one sa jako mp3 czy jako audio.. no a jezeli to sa mp3 to nie wiem czemu ;p
Anonymous - Sro 27 Kwi, 2005 16:06
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
ale jak z plytki wrzucasz to zobacz czy one sa jako mp3 czy jako audio.. no a jezeli to sa mp3 to nie wiem czemu ;p

błędne koło.
na płytce są jako audio, ale gdy je zgrywam, to nie tak normalnie, tylko programem, który zmienia format na mp3 ;] Razz
nasty_girl - Sro 27 Kwi, 2005 16:30
Temat postu:
no ale jezeli je zgrywasz np przez media playera i zmienia ci na mp3 to nie wiem czemu tak jest..
Anonymous - Czw 28 Kwi, 2005 16:39
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
no ale jezeli je zgrywasz np przez media playera i zmienia ci na mp3 to nie wiem czemu tak jest..

ale chodzi mi o to, ze...
jesli zgram tak o z plytki to mam w audio
a jesli celowo chce, zeby bylo w mp3 to uzywam do tego programu Smile
a systko sprowadza sie do tergo, ze mam wlasnie z plytki jakos super a malo miejsca zajmuja, a mam takiejakosc do [cenzura] a zajmuja duzo miejsca:)
///LiNa\\\ - Pon 23 Maj, 2005 20:43
Temat postu:
Ja nie kapuje tej pioseneczki... Cos nie wiem, co w niej ktoś może widzieć... Jakis słodziutki głosik i co?... Confused
nasty_girl - Pon 23 Maj, 2005 21:23
Temat postu:
to sie moze podobac w tej piosence ze jest zabawna, wykonuja ja slodkie dziecko ze slodkim glosem.. wystarczy?

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group