Dzieci OnLine

Na luzie... - spicie?

nasty_girl - Sob 16 Kwi, 2005 01:18
Temat postu: spicie?
ludzie jest weekend.. a wy cos nic juz nie piszecie.. przez godz zadnego nowego postu!

POBUUUUUUUUUDKAAAAAAAAAAAA
agag - Sob 16 Kwi, 2005 01:25
Temat postu:
też mnie to dziwi Wink
nasty_girl - Sob 16 Kwi, 2005 01:29
Temat postu:
agag nie ma to jak przespac weekend:d no ale moze jescze ktos niespiacy sie tu pojawi..
agag - Sob 16 Kwi, 2005 01:31
Temat postu:
to moja pora
Zawsze po nocach siedzę zamiast w dzień jak normalny człowiek
piszę tą moją nieszczęsną pracę
a nie chce mi się jak cholera...
nasty_girl - Sob 16 Kwi, 2005 01:38
Temat postu:
jaka prace? no ja w sumie przez ponad 3 miechy nie siedzialam nocek.. ale jakos tak dzisiaj wyszlo.. Smile
agag - Sob 16 Kwi, 2005 01:41
Temat postu:
licencjacką...
ta z twórczości literackiej dzieci
fajny temat, ale lenia mam jak nic

a po nocach to zawsze siedzę... w dzień nie potrafię się skupić, bo tu za duży ruch w akademiku. Co chwile ktoś czegoś chce... Ale nie powiem fajnie jest
nasty_girl - Sob 16 Kwi, 2005 01:56
Temat postu:
agag to ty teraz w akademiku? masz tam neta.. jak dobrze ze ja takiej pracy nie musze pisac.. narazie tylko test na koniec gim Wink
agag - Sob 16 Kwi, 2005 02:23
Temat postu:
mam neta
i dużo innych rzeczy... przede wszystkim ludzi 24godziny na dobe
ale wszystko ma swoje dobre i złe strony
Imprezować co noc też sie nie da

no i tęsknię za maminym jedzonkiem...
tu trzeba sobie samemu radzić

a o testy się nie martw
jeśli tylko chcesz to na pewno zdasz
nasty_girl - Sob 16 Kwi, 2005 02:29
Temat postu:
w sumie to wyniki testow nie zmienia moich planow.. no ale wiadomo rodzice.. obiecalam ze bede miec wiecej pkt niz na probnym... a ja w przyszlosci zamiast za maminym jedzeniem bede chyba tesknic za mrozonkami przez nia przygotowanymi.. ;p
agag - Sob 16 Kwi, 2005 02:34
Temat postu:
hehe
mrożonki i słoiki to się bierze całymi siatami na zapas Wink
a później cię złość zżera jak ktoś z lodówki na piętrze ukradnie i nie masz ani żarcia ani kasy... Wink

jeszcze dobrze jak cie ludzie poratują

a o testy się nie bój. Wystarczy troche samozaparcia ik ilka dni w książkach
możesz mi krótko powiedzieć jak wyglądają te testy?
Bo ja się słabo orientuję, musze przyznać
Jak to później wygląda z gimnazjami? na jakiej zasadzie przyjmują? kolejność zgłoszeń czy konkurs świadectw? a może jeszcze inaczej?
nasty_girl - Sob 16 Kwi, 2005 02:37
Temat postu:
przyjmuja.. osoby z rejonu, a potem jak sa miejsca to wg swiadectw.. jak wyglada.. to pewnie juz slyszalas opinie.. wolalabym zostac te 8 lat w podstawowce niz isc do gim.. a testy.. sa humanistyczne i matematyczno przyrodnicze.. troszke zadan otwartych, troszke zamknietych.. ale to chyba w tym roku jakies lipne te probne nam dali, bo jak se zrobilam z poprzedniego roku mialam wiecej pkt.. ;p
agag - Sob 16 Kwi, 2005 02:43
Temat postu:
kurcze
to jest właśnie to, że w szkolnictwie nie ma obiektywnego oceniania.
nigdzie
ale trzeba to jakoś rozwiązać
ale dzięki tym testom chyba łatwiej wam będzie potem
To tez jest troche mobilizujące
Ja pamiętam że aż do samej matury nic się nie uczyłam, nigdy nie miałam nic zadane (chociaż oczywiście miałam) Gdybym się wcześniej troche pouczyła, to lepiej bym pamiętala podstawowe rzeczy np. literaturę
teraz chętne ibym sięgnęła do lektur szkolnych ale nie mam na to czasu
nasty_girl - Sob 16 Kwi, 2005 03:09
Temat postu:
w sumie to te testy maja sie przydac do liceum .. a ja ide do prywatnego wiec i tak sie wynik liczyc nie bedzie.. a z tym ze nic nie jest zadane.. z kads to znam Smile kiedys sie trzeba bedzie za to wziac.. ale to nie ma czasu, to checi ;p
agag - Sob 16 Kwi, 2005 03:13
Temat postu:
niestety pod względem lenistwa później jest jeszcze gorzej (przynajmniej u mnie)
ałaśnie sobie przeglądałam album Chyba nie ma tam twoich zdjęć?
nasty_girl - Sob 16 Kwi, 2005 03:17
Temat postu:
nie ma.. :p jak ktos chce to moze poprosic.. Smile pozatym i tak jestem tu od niedawna.. nawet miesiac nie minal jescze.. Smile
Nikita - Sob 16 Kwi, 2005 11:40
Temat postu: Re: spicie?
nasty_girl napisał/a:
ludzie jest weekend.. a wy cos nic juz nie piszecie.. przez godz zadnego nowego postu!

POBUUUUUUUUUDKAAAAAAAAAAAA

Ale mi to ;P Nawet ludziom pospać nie dadzą Razz O 12-stej mamy wstawać i pisać na forum ?! Razz Omg....ja wysiadam...to nie dla mnie ^^
Anonymous - Sob 16 Kwi, 2005 12:18
Temat postu:
mnie kumpela obudzila smsem za 15 min spadam do niej wybrac z nią ciuchy na..no dobra niewazne ;p
Anonymous - Sob 16 Kwi, 2005 13:16
Temat postu:
może nie wszyscy lubią tak offtopowac jak ty?
panienka_wierzba - Sob 16 Kwi, 2005 13:16
Temat postu:
ja tam wstałam o 7 Wink haha
prawie codzinnie tak wstaje (a klade kolo 1? =P)
no ale niewazne
milego dnia =P
Kinga - Sob 16 Kwi, 2005 13:19
Temat postu:
CHoliewa ... a u mnie na liscie gg ( 321 osob ) wyludnienie = = dostepne sa ze 3 - 4 osoby ... a zazwyvczaj z 20 - 40 było <rotfl> Razz dla mnie to lepiej ...
To chyba z powodu pogody examow matur etc etc ...

Bosh boje sie boje ... = = ale < spiewa > Hej kobieto po co ten płacz :>
mroweczka - Sob 16 Kwi, 2005 14:34
Temat postu:
A ja sie dzis obudzialm o 8:30...I mnie głowa boli Neutral Ratuuunkuuuu Neutral
Nigdy nie siedze na kompie w nocy Razz
nasty_girl - Sob 16 Kwi, 2005 16:26
Temat postu:
a ja jakos od wczoraj od 23 do dzisiaj rana 8.30 posiedzialam na necie, potem prysznic, o 9 chlopak do mnie przyszedl, i w sumie caly czas jestem na nogach nie mam czasu pojsc spac, i pewnie dzisiaj powtorka.. :d
agag - Nie 17 Kwi, 2005 02:46
Temat postu:
nie ma to jak frytasy przed 3 nad ranem.......
nasty_girl - Nie 17 Kwi, 2005 10:23
Temat postu:
a ja poszlam przed 2.. bo przedwczoraj jak w nocy gadalysmy to potem nie poszlam spac, w dzien nie mialam czasu no i o 2 juz ledwo zywa bylam.. ;p
Kinga - Nie 17 Kwi, 2005 11:57
Temat postu:
Ja swego czasu mialam gorący tydzien = = łacznie przez 7 dni i nocy spałam moze z 5 godzin ... nie wiem jak ja to wytrzymałam Smile jeszcze mialam energie na keybord na breaka biegi rower i rolki ... ciekawe ... ale podczas zajec ... jak stałam przy sztaludze to zmeczenie dalo o sobie znać
Anonymous - Nie 17 Kwi, 2005 12:16
Temat postu:
Obudzilas mnie... ;( ;( ;( A snilam o zoltym teletubisiu... nigdy Ci tego nie wybacze! ;(;(;(

Tak w ogole to tez w nocy nie spalam, ale nie wpadlam na to, by wejsc na kompa :> I tak by nikogo na gygy nie bylo Sad Wiec ogladalam tv (i cud, znalazlam kanal bez napalonych panienek :>)
nasty_girl - Nie 17 Kwi, 2005 12:44
Temat postu:
HeyaH na pewno znajdzie sie pare osob ktore siedza nocki przed kompem i by byly na gg.. :d u mnie duzo siedzi codziennie ktos taki sie znajdzie, w weekend szczegolnie wiec jak cos mam z kim pogadac..

i zawsze pozniej jakos tak o 3-4 znajomi z imprez wracaja;p
Anonymous - Nie 17 Kwi, 2005 19:18
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
HeyaH na pewno znajdzie sie pare osob ktore siedza nocki przed kompem i by byly na gg.. :d u mnie duzo siedzi codziennie ktos taki sie znajdzie, w weekend szczegolnie wiec jak cos mam z kim pogadac..

i zawsze pozniej jakos tak o 3-4 znajomi z imprez wracaja;p

Nie u mnie poza moim rodzeństwem by na 100% nie było nikogo. Wink Ale fajne filmy widziałam biggrin
Anonymous - Nie 17 Kwi, 2005 19:38
Temat postu:
Filmy o jakze ciekawej tematyce ? hehe ty erotomanko! Mr. Green
Anonymous - Nie 17 Kwi, 2005 19:43
Temat postu:
Agnieszka napisał/a:
Filmy o jakze ciekawej tematyce ? hehe ty erotomanko! Mr. Green

Ja napisałam wcześniej:
Cytat:
(i cud, znalazlam kanal bez napalonych panienek :>)

Jedno to była jakaś komedia, potem horror, chwilę oglądałam Vivę... a na końcu jakieś pierdoły na Discovery o trójkącie bermudzkim. I tak o godzinie 7:00 poszłam spać :]
Anonymous - Nie 17 Kwi, 2005 19:47
Temat postu:
O trojkacie bermudzkim? łot? iczemu mi nie powiedzialas!!! łe ja tak chcialam cos o tym obejzec sprawdze moze bedzie cos niedlugo a jak wyczaisz cos to mi od razu prosze Smile
Anonymous - Nie 17 Kwi, 2005 19:49
Temat postu:
czesto powtarzaja to samo Razz ja osobiscie widzialam to z 5 raz, wiec nie masz co pekac, powinno byc znow niedlugo Wink z tam, nic speszal nie ma... takie se Wink

ano i w tv byla CZERWONA ROZA na podstawie powiesci Kinga... ale to chyba kiedy indziej... w kazdym razie ogladalam tylko koniec ;(
nasty_girl - Nie 17 Kwi, 2005 21:09
Temat postu:
ja ogladalam trojkat bermudzki z pare lat temu i bardzo mi sie podobal..

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group