Dzieci OnLine

Muzyka, Kultura, Media - imprezy :)

nasty_girl - Pią 15 Kwi, 2005 22:57
Temat postu: imprezy :)
no wiec jaki rodzaj imprez najbardziej lubicie?

*jakas duza dyskoteka, z dobrym dj, duzo ludzi itd (np. protector, dolmel i tego typu..)
*jakas mniejsza dyskoteka Smile
*dyskoteki szkolne
*imprezki w domu
*jakies koncerty w klubach rockowych, punkowych itd

bo ja tak... jakies fajne balety lubie, male dyskoteki to tak.. zalezy jak gdzie kiedy i w jakim stanie, dyskoteki szkolne.. to jest porazka.. zreszta w mojej szkole sa dyskoteki do 18.. moja siostra w podstawowce ma do 20.. lol Smile a dzisiaj wychowawczyni mowila o balu na zakonczenie gim... ".. i bedzie trwal do poznego wieczora.. tak ok 22.. ".. na co ktos odpowiedzial "prosze pani a jezeli ktos chce wrocic do domu na wieczorenke to moze wyjsc wczesniej, bo do 22 to za pozny wieczor juz" Smile hyhy
domowki.. zalezy od gospodarza i towarzystwa
a co do klubow punkowych.. raz tam bylam i w sumie to mi nic nie przeszkadzalo (pojechalam do przyjaciolki na weekend ktora tego rodzaju muzyki slucha, i umowilysmy sie ze na pare godz idziemy do diabolika i ja sie troszke poswiece, a potem ona sie poswieci i pojdziemy na balety do dolmela.. no i balam sie ze bedzie tam gorzej..hyhy)
Anonymous - Pią 15 Kwi, 2005 23:30
Temat postu:
Posiadówa w barze jakimś albo domówka.
codi - Pią 15 Kwi, 2005 23:33
Temat postu:
No ja lubie takie imprezki w domu, oczywiście gdy nie ma rodziców Twisted Evil
Zbiera się wtedy kumpli i kumpele, kupuje cos do picia Twisted Evil i jedzenie i pal... Twisted Evil puszcza się muze i mozna się bawić. Mr. Green
Dopuki sąsiedzi policji nie wezwą Razz
Lubie tez pujść z kumplami na jakiś koncernik od czasu do czasu Cool
Czasami mamy jakieś dyskoteki z klasa w klasie xD to nie lubie takich bo nie można niczego się napić (prucz orenżady xD ) i nauczyciele są Rolling Eyes Razz
nasty_girl - Sob 16 Kwi, 2005 00:10
Temat postu:
codi no ladnie ladnie.. wiec twoj avator nie bez powodu rozumiem Smile a dyskoteki szkolne.. no wlasnie wypic nie mozna, ani nic innego wiec nie ma po co chodzic nawet..
Elun - Sob 16 Kwi, 2005 08:00
Temat postu:
Ja lubie duze dyskoteki, ale nie w domelu, bo tam jest pelno malolat, ktore sa wymalowane gorzej niz spod latarni. Lubie tez domowe imprezki, wtedy jest super atmosfera, bo chyba nie ma nic lepszego, niz zabawa w gronie najlepszych kumpli i kumpel Smile
nasty_girl - Sob 16 Kwi, 2005 08:01
Temat postu:
AmazonkAA cale lubisz dyskoteki na ktorych techno leci? :d
Elun - Sob 16 Kwi, 2005 08:07
Temat postu:
no moze nie do konca
lubie techno, zawsze sie to pusci, ale nie zeby tylko i wylacznie, poniewaz techno ma to do siebie, ze wiele piosenek jest bardzo podobnych rytmami itp. wiec jesli przez jakies dajmy 5h mialoby leciec same techno, to juz by sie robilo to nudne.
zawsze mieszam jeszcze r&b i hh, a czasem dla polewki pusci sie cos wiesniackiego, typu "pieja kury pieja, bo nie maja kurnika" Wink
nasty_girl - Sob 16 Kwi, 2005 08:10
Temat postu:
AmazonkAA dla mnie maja rozne rytmy, i nie nudzi sie.. jak dla mnie to kilkanascie godz mozna tanczyc przy techno, no ale kwestia gustu.. a ja dopiero teraz zauwazylam ze ty z wrocka.. z dyskotek we wrocku jescze w columbusie bylam Razz
Elun - Sob 16 Kwi, 2005 08:19
Temat postu:
ja jescze nie bylam, czasem gdzies mnie siostra wkrecila do studenckiego Razz
podobno w daytonie jest fajnie, ale sama sie jeszcze o tym nie przekonalam. Moja siostra tam byla i mowila, ze to jest maly klub, ale ze tam jest bardzo duzo cudzoziemcow. Raz nawet sie zapoznala z pewnym murzynem z ameryki, ktory przyjechal tu na studia hehe
ale tak ogolnie, to bardziej wole r&b od techno Wink
nasty_girl - Sob 16 Kwi, 2005 08:22
Temat postu:
AmazonkAA no ja niestety w kazdy weekend na impry nie moge do wrocka jezdzic.. ale jak jade do przyjaciolki to zawsze zajde albo jak ze znajomymi jedziemy.. ale niestety nie za czesto..
Elun - Sob 16 Kwi, 2005 08:27
Temat postu:
hmm, tak sobie weszlam w link, ktory masz w sygnaturze i sobie pomyslalam, ze szkoda, ze nie ma takich klubow we wrocku, albo sa i jeszcze o nich nie wiem Smile
nasty_girl - Sob 16 Kwi, 2005 08:29
Temat postu:
AmazonkAA na pewno nie ma, i w polsce tez nie ma takiego ani podobnego Smile to jest Qlimax.. w amsterdamie.. slyszalas gdzies zeby w polsce byla dyskoteka z sala na 20 tys osob? :d
Elun - Sob 16 Kwi, 2005 08:31
Temat postu:
20 tys?????????
o rany, chyba nie. Ja chce do Amsterdamu!!!! biggrin
ciekawe, ile tylko kosztuja wejsciowki hehe Wink
nasty_girl - Sob 16 Kwi, 2005 08:33
Temat postu:
cos ok 100? ale chyba warto Smile jak sie patrzy na oczka tych ludzi az sie milo robi.. hyhy ;p ja kiedys bede musiala pojechac na qlimax albo sensation.. wez se sciagnij z kads jakis filmik z sensation white Smile tam to pieknie wyglada .. hyhy
altruista - Sob 16 Kwi, 2005 11:29
Temat postu:
imprezy, hmmm... Pomijajac czeste i lubiane posiedzenia w pubach, ktorych jednak jako imprezy trudno traktowac, to najlepsze sa koncerty imo. Nie ma nic lepszego niz rozwalacsie w kotle z banda jakichs psychopatow
Anonymous - Sob 16 Kwi, 2005 12:49
Temat postu:
Bleee nie zamierzam isc na zadna w trakcie mojego zycia
;]
Kinga - Sob 16 Kwi, 2005 13:15
Temat postu: Re: imprezy :)
nasty_girl napisał/a:

*jakas duza dyskoteka, z dobrym dj, duzo ludzi itd (np. protector, dolmel i tego typu..)
*dyskoteki szkolne
*imprezki w domu

Mhm ... ja jestem takie stworzonko co ... lubi wlasciwie wszystko :>

duze dyskoteki ... mniejsze ... imprezy w domu jakies klubiki ... koncerty ... puby czy zwykle Mhm ... ' posiadówki ' lubiem :> kazda impreza ma swoj klimat wiec wiec :>

A tego co dos zkolnych to tez mozna sie fajnie bawic ... teoretycznie ale w praktyce to roznie wychodzi biggrin
Anonymous - Sob 16 Kwi, 2005 13:25
Temat postu:
ja jestem za jakiś skakaniem w klubach gdzie leci punk/rock/metal... dyskoteki techno mi nie odpowiadają... pełno ekhm wymalowanych na całej twarzy i chodzących co 10 minut do kibli =/ tak wygląda to w naszym pieknym mieście, acha i potem jeszcze się ma szanse pozbyt całkiem darmowo nerki
panienka_wierzba - Sob 16 Kwi, 2005 13:26
Temat postu: Re: imprezy :)
nasty_girl napisał/a:

*dyskoteki szkolne
*imprezki w domu

njabardziej lubie 'jakies koncerty w klubach rockowych, punkowych itp.' oraz 'imprezki w domu'.
Jeśli nie ma tego pierwszego przez dłuzszy czas to zaczynam świrować Wink
na szczęście, najbaższa 29 kwietnia : >

na dyskoteki szkolne nie chodze od eee 5 klasy pdst.? w kolo techno, az sie zygac chce, mozna posluchac, ale bez przesady zeby caly czas, a w pdst. puszczlai tez takie taneczne kawałki, klubowe i disko i sie dalo strzymac.
mniejsza dyskoteka? u nas takie cus nie isteniej
duza dyskoteka? nawet jakbym chciala to mnie starsi do (takie przykladowej) Piramidy nie puszczą
no
nasty_girl - Sob 16 Kwi, 2005 16:22
Temat postu:
no widzisz a w moim miescie sa same male.. i to takie ze nie warto isc, czasami tylko jak nie mialam okazji pojechac np do wrocka to szlysmy tam z kumpela bo i tak mamy wjazd za darmo.. a tak to do normalnej dyskoteki mam najbliej do wrocka.. 70 km, jakos protek i sfinks sa tez ok tylu..
panienka_wierzba - Nie 17 Kwi, 2005 13:00
Temat postu:
noi jeszcze zapomnialam
lubie imprezy na świeżym powietrzu
przedewszystkim
Pulkownik Nikt - Nie 17 Kwi, 2005 14:17
Temat postu:
W domu z grupka dobrych przyjaciol albo w jakis lokalu.
Tloku nie cierpie wiec koncerty msze dyskoteki odpadaja Razz
Anonymous - Nie 17 Kwi, 2005 15:01
Temat postu:
No tak popieram Wierzbę imprezy na świeżym powietrzu =] do domowych nic nie mam, mogą być, ale jednak najlepsze na świeżym powietrzu i koncerty =), a do Kasi muszę się kiedyś wybrać jak będą fundusze no i jedna osoba się nie dowie =/
Anonymous - Nie 17 Kwi, 2005 15:21
Temat postu:
Nie ma jak domowa imprezka Smile najlepiej jakas prywatka taka w duzej chacie Smile zaczepiscie i milo zawsze jest.
Lubie tez male dyskoteki hm... no ale nie takie strasznie male i nawet mogą byc szkolne ale zalezy jake niektore sa badziewne a szczegolnie z nasza klasa:/
Anonymous - Nie 17 Kwi, 2005 15:25
Temat postu:
Fajnuśkie sa imprezki na wolnym powietrzu, dyski w jakimś fajnym klubie i dyskoteki szkolne nawet czasem są fajne, tak jak ostatnio Smile
nasty_girl - Nie 17 Kwi, 2005 15:35
Temat postu:
ja wole wieksze dyskoteki, a jescze bardziej te do bialego rana (6-7).. duzo ludzi fajne swiatla... jescze pare rzeczy i mozna sie bawic:d
panienka_wierzba - Nie 17 Kwi, 2005 16:15
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
No tak popieram Wierzbę imprezy na świeżym powietrzu =] do domowych nic nie mam, mogą być, ale jednak najlepsze na świeżym powietrzu i koncerty =), a do Kasi muszę się kiedyś wybrać jak będą fundusze no i jedna osoba się nie dowie =/

tak
musisz = )
szczególnie zę teraz ciueplutko i wogole
Holy Knight - Pon 18 Kwi, 2005 01:52
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
ja wole wieksze dyskoteki, a jescze bardziej te do bialego rana (6-7).. duzo ludzi fajne swiatla... jescze pare rzeczy i mozna sie bawic:d

Polecam nocne strzelanie na poligonie pod żaganiem tak samo się smierdzi potem jest obolałym i ma ubytek w słuchu , a fajne światła to tez są tyle że flar oświetlajacych przedpole i serii pocisków zapajajacych ZU-23 Twisted Evil
ajeczka11 - Pon 18 Kwi, 2005 08:58
Temat postu:
ja wole małe dyskoteki:)
Kinga - Pon 18 Kwi, 2005 15:02
Temat postu:
Holy Knight napisał/a:
nasty_girl napisał/a:

Polecam nocne strzelanie na poligonie pod żaganiem tak samo się smierdzi potem jest obolałym i ma ubytek w słuchu , a fajne światła to tez są tyle że flar oświetlajacych przedpole i serii pocisków zapajajacych ZU-23 Twisted Evil

ROTFL !! prosze nie mowic mi o Poligonach ... Heh

pod Zaganiem ? Mmmhm bylam tam z bratem chibaa biggrin <loL>
nasty_girl - Pon 18 Kwi, 2005 20:28
Temat postu:
za zabawe na poligonie to ja podziekuje;p rozne dziwne jazdy mam szczegolnie jak na balety ide, i jak bym w jakims dziwnie nieokreslonym stanie mogla jakies smieszne rzeczy robic.. odpada Razz
Gościówa - Pon 18 Kwi, 2005 21:44
Temat postu:
ja preferuje domówki....z tego względu, że:
a) na większe imprezy tepy brzeski to rodzice by mnie w życiu nie puścili
b) na koncerty też
c) dyskoteki szkolne są beznadziejnie nudne i wkółko leci tehcno a jak juz tam wpadne to na godzinke a pozat6m nauczyciele sie wszystkiego czepiaja co się da
...więc pozostają domówki lub imprezki gronem przyjaciół na świerzym powietrzu jeśli jest ciepło. a jeśli chodzi o porę to bardzo różnie bywa jesli impreza zaczyna sięnp. wczesnie bo koło 16 to siedzem z 4-5 godzin czyli do 20-21 tylko a jesli zaczyna się później np. o 19-20 to siedzem dłuzej, wiadomo. Czasami siedzem do rana jeśli nocuje u kolezanki.
To by było na tyle.
Domówki górą Wink
Zawsze można się czegoś napić jesli chata jest wolna i odwalic cos ciekawego ;] a co najwazniejsze ty zapraszasz osoby ktore chcez a na dyskotekach szkolnych itp przychodza wszyscy co chcą
Anonymous - Wto 19 Kwi, 2005 10:05
Temat postu:
ja tam speszal nie przepadam za jakimis imprezami. jak juz to cos w domu... albo koncert (haha :> przykladowo 8 juz myslovitza :>) nom ale tez jak jest duzo ludzi to glupio tak i teges... nom ale ja dziwna jestem Razz
nom a w szkole amo techno, yuck :/ a jak puszcza np. guano apes (raz puscili, haha :>) to te cwoki skacza po calej sali, a takie cos na Ciebie w padnie to ola boga, grob kopac :/ no i nie mozna nikogo spoza szkoly, czyli autamtycznie jestem skazana na moja klase, za ktora nie przepadam... z rewszta i tak jest muzyka bezsensu i w ogole :/ w 4 byly fajne dyski biggrinbiggrinbiggrin byly, ale sie zbyly* Sad

* w sumie by mnie wpuscili (krewna drektorki :>) ale frajda nie jest tanczyc z dziecmi siegajacymi mi do pasa Neutral
nasty_girl - Wto 19 Kwi, 2005 13:09
Temat postu:
gosciowa masz na mysli protektor brzeski? jesli tak to zaluj ze by rodzice nie puscili.. tam nie bylam ale w innym akurat tak ;p
Gościówa - Wto 19 Kwi, 2005 22:07
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
gosciowa masz na mysli protektor brzeski? jesli tak to zaluj ze by rodzice nie puscili.. tam nie bylam ale w innym akurat tak ;p

no tak protektor brzeski
nie przepadam za techo a tam głownie taka amuzyka leci ale mimow szystko z chęcią chodziaz raz bym tam sie przejchała
i żaluje ze nie moge
ale to nie odemnie zalezy a moi rodzice zaraz marudza ze to daleko i ze sama sobie nie dam rady a pozatym tam łaza same cpuny itd itp..co niekoniecznie jest prawda;]
nasty_girl - Wto 19 Kwi, 2005 22:19
Temat postu:
ja mam do protka 70 km.. ale w glogowie Smile moze kiedys pojedziesz i nie bedziesz zalowac.. ;p
punkówa - Sob 23 Kwi, 2005 14:15
Temat postu:
koncerty w klubach punkowych!!!!!!!!Smile
nasty_girl - Sob 23 Kwi, 2005 14:36
Temat postu:
pankówa ja raz bylam w takim klubie na koncercie.. wprawie muzyka mi nie odpowiadala ale obiecalam przyjaciolce, zreszta ona potem ze mna szla do dolmela na balety wiec pewnie przezywala to samo co ja wczesniej..
Mała - Wto 26 Kwi, 2005 21:27
Temat postu:
koncerty rockowe, koncerty punkowe, to przede wszystkim, można sie wyszaleć. ostatnio wróciłam z podartą koszulką całą <lol2> takie pogo było że huh.
najlepsze impry są w lasach, wśród kameralnie 30 znajomych, w domkach letniskowych wynajętych na całą noc- dobre wspomnienia mam z takich andrzejek i sylwestra np:) domówki też są fajne! ale już sie nudzą kiedy imprezowałam w domu kumpeli non toper przez całe ferie, i w parku staszica też jest miło popić sobie w 10 osób Smile hardkor.
dyskoteki szkolne sa do [cenzura] bo przychodza same malolaty.. naet nie ma z kim tanczyc.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group