Dzieci OnLine

Sport - Kosz

Inversja - Sro 13 Kwi, 2005 16:33
Temat postu: Kosz
Która z dziewczynz bytomia idzie w sobote na zawody czy niewiem turniej z koszykówki, organizowany przez pana Niedbalskiego?? NIemapiętam numeru szkoły niestety...
Anonymous - Czw 14 Kwi, 2005 17:37
Temat postu:
Czy tutaj oprócz Ciebie są jakieś dziewczyny z Bytomia? Wink
Anonymous - Pią 15 Kwi, 2005 19:17
Temat postu:
Jakbym byla z bytomia i niezła w kosza-i tak bym nie poszla.Po tym co powiedziaals nie mam do cebie zaufania..
Anonymous - Sob 16 Kwi, 2005 12:46
Temat postu:
powalony sport, walic koszykowke
Anonymous - Sob 16 Kwi, 2005 12:47
Temat postu:
Ant0n bez przesady :/
NOGA JEST GORSZA Razz Razz
Anonymous - Sob 16 Kwi, 2005 14:23
Temat postu:
nie zgadzam sie.
kosz sux!
Anonymous - Sob 16 Kwi, 2005 16:29
Temat postu:
Stokrotka napisał/a:

nie jest
Anonymous - Sob 16 Kwi, 2005 17:55
Temat postu:
Ja nie moge patrzeć na 23 ludków ganiających po boisku za jakął piłką i na zielone boisko..... oczopląsu dostaje O__o
Anonymous - Sob 16 Kwi, 2005 23:54
Temat postu:
Ant0n napisał/a:
powalony sport, walic koszykowke

bluznisz synu
Napastnik - Nie 17 Kwi, 2005 11:00
Temat postu:
Stokrotka napisał/a:
Ja nie moge patrzeć na 23 ludków ganiających po boisku za jakął piłką i na zielone boisko..... oczopląsu dostaje O__o

Chyba masz wadę wzroku jeśli od małego skrawka murawy dostajesz oczopląsu... Radziłbym udać się do okulisty.

Cóż tu za męki musisz przeżywać w np. wielkim, zielonym lesie. o_O
Anonymous - Nie 17 Kwi, 2005 12:46
Temat postu:
Las to co innego, natura, drzewa (niekoniecznie zielone) ptaszki i tak dalej biggrin
Keśka - Wto 19 Kwi, 2005 20:38
Temat postu:
Ja kocham koszykówkę, chociaż jest niebezpiecznym sportem. Jest o wiele fajniejsza od np. siatkówki.
Kiedyś na WF graliśmy w siatkę na zmianę dziewczyny na dziewczyny-chłopacy na chłopaków. Kiedy była nasza zmiana, było mi zimno! W ogóle się nie ruszałam, a jeśli już, to tylko rękoma i nie było to zbyt rozgrzewające. Kiedy grali chłopacy ja i moje dwie koleżanki wzięłyśmy piłkę do kosza i grałyśmy sobie na boku, wrzucałyśmy do kosza i trochę do siebie podawałyśmy. Po 3-ech minutach takiego grania byłam tak zmęczona, że ledwo grałam potem w siatkówkę. Kosz o wiele bardziej rozgrzewa.

Koszykówka górą!
ajeczka11 - Sro 20 Kwi, 2005 09:09
Temat postu:
Ant0n napisał/a:
Stokrotka napisał/a:

nie jest

popiram! Noga milion razy gorsza od kosza!!Noga brutalny sport Very Happy
A kosz jest bomba, szczególnie gdy<np. JA!!> stoisz na obronie! O matko jak ja to kocham!!!
KOSZ GÓRĄbiggrinD
panienka_wierzba - Sro 20 Kwi, 2005 09:49
Temat postu:
nie lubie kosza
wole siatkówke, ręczną, ringo
biegać, skakać, pływać, lekkoatletyke
Anonymous - Sro 20 Kwi, 2005 10:08
Temat postu:
a kosz nie brutalny..jakbym wjechał z byka albo z łokcia z rozpędu to wątpie czy pozostałby niebrutlany ten sport
a piłka, o wiele bardziej ciekawa...finezyjna...i nie wali sie 90 punktów ale 1 czy 2(pomijam walki podwórkowe) na cały mecz...dlatego gol jest znacznie większym osiągnięciem, w koszu moze sobie zawsze jeden biec przez wszytskich i wbijac punkty w kazdej rundzie, a tamci moga identycznie kontratakować...jedyny haczy polega na popełnieniu błędów...a w piłce musisz sie wykazać....podać piłke, grać drużynowo...aby osiągnąć zamierzony cel trzeba sie napracować...i tutaj gole nie padają bo błądu nie popełnił atakujący ale błąd popełniła drużyna broniąca sie i to ma sens
sie nie znacie...obejrzyjcie "mean machine" biggrin
ajeczka11 - Sro 20 Kwi, 2005 11:08
Temat postu:
cuż ja tam kocham kosza-mozecie mówić co chcecia

a wierzba pisała ze lubi ringo,siatke,pływania-tez to uwielbima

jednak lekkiejatletyki,biegów-nie znosze mimo ze zawsze mam z tego 5 albo 4)
Anonymous - Sro 20 Kwi, 2005 12:37
Temat postu:
he he 5 to już był wstyd by mieć ze skoków czy z biegania na 100 metrów a co dopiero 4 :>

piłka nożna ma jeszcze jedna perfekcyjna zalete...to sport nie dla bab
był y jakieś tam co sie pchały drużynami...ale to była dopiero porażka
panienka_wierzba - Sro 20 Kwi, 2005 14:58
Temat postu:
nie nie lubie kosza

a u nas sie biega na 60m. potem na 600 a w tym roku bede biegac na 800 ^^
noi jest i bylo chyba zawsze dobrze z tego Wink (co roku są ogólnoszkolne zawody, zawsze mam od 4,3 miesjce w biegach ^^ ha, moge sie pochwalic)
Anonymous - Sro 20 Kwi, 2005 19:20
Temat postu:
u mnie zrezygnowali w gimnazjum z biegania na 60 metrów...bo zawody ze mna były nie uczciwe...ale na 100 to już po drodze przy 65-70 metrze zaczynałem sie męczyć i nie miałem pierwszego miejsca...:<
panienka_wierzba - Sro 20 Kwi, 2005 21:45
Temat postu:
Tsej napisał/a:
u mnie zrezygnowali w gimnazjum z biegania na 60 metrów...bo zawody ze mna były nie uczciwe...

lol : >
Desyj napisał/a:
ale na 100 to już po drodze przy 65-70 metrze zaczynałem sie męczyć i nie miałem pierwszego miejsca...:<

ja tam lepsza jestem na długie dystanse Wink
Anonymous - Sro 20 Kwi, 2005 22:12
Temat postu:
ja musiałems obie wyrobić umiejętność bieganie na długie dystanse...poniekąd sie udało choć było ciężko

dodam ze bieganie z lepszym bądz mniej wiecej równym bardzo dodają szybkości...
panienka_wierzba - Sro 20 Kwi, 2005 22:22
Temat postu:
wiem wiem (z tym bieganiem z szybszym) dlategoż zawsze biegam z osobami szybszymi
Miracle - Czw 21 Kwi, 2005 16:10
Temat postu:
A ja lubie kosza. Nawet.Jak bylam na zawodach to jedyna ze wszystkich dostalam 2 piatki.Podobno najlepej gralam. Ja tam jakos na to nie ide, bo nie cwiczylismy nawet kosza. Ba byly tylko testy z dwu taktu i czegos tam jeszcze.I jakis specjalnych osiagniec tesh nie odkrylam.Ale coz, najlepsza to najlepsza w koncu no nie? Mr. Green Mr. Green
Kinga - Pią 22 Kwi, 2005 15:30
Temat postu:
Kocham KOSZYKÓWKE :> niech to posłuzy za komentarz biggrin
Anonymous - Pią 22 Kwi, 2005 15:56
Temat postu:
kochasz ...jak to wygląda...siadasz na środku boiska i rozkładasz nogi ... a oni wtedy pakują z dwutaktu :>?
Kinga - Pią 22 Kwi, 2005 17:06
Temat postu:
Tsej napisał/a:
kochasz ...jak to wygląda...siadasz na środku boiska i rozkładasz nogi ... a oni wtedy pakują z dwutaktu :>?

O dzidzaz _ - _ padam Twoje komenty mnie rozbrajają naprawde biggrin

oj cp ja mam Ci tlumaczyc ... moze napisze tak

Lubie grać w koszykówke :>
Anonymous - Pią 22 Kwi, 2005 17:41
Temat postu:
eee jak ktos lubi w cos grac to tak mało przekonywujące to zdanie :>
Kinga - Pią 22 Kwi, 2005 17:42
Temat postu:
Tseeeeeej .... Razz
Anonymous - Pią 22 Kwi, 2005 17:52
Temat postu:
gdzie?
Kinga - Pią 22 Kwi, 2005 17:55
Temat postu:
Juz nic nic Razz dobra nie offtopujmy Razz
Anonymous - Pią 22 Kwi, 2005 18:00
Temat postu:
swoją droga mój kolega kiedyś narzygał do kosza...
...na śmieci ale takiego na papier...czytaj była to kratka w kształcie kosza(inaczej ...taka siatka z drutów)
Almycha - Czw 01 Lis, 2007 18:57
Temat postu:
Noga jest gorsza od kosza - to moje skromne zdanie biggrin. Chociaż wydaje mi się, że oba spory są takie same- tu i tu możesz dostać w głowę lub w co innego biggrin

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group