Miracle napisał/a: |
Fuuuj!!! Nie znosze kawy zbozowej a przedewszystkim INKI!!! ![]() |
agag napisał/a: |
najlepsza kawa mrożona jest w carrefourze (nie wiem czy poprawnie napisałam nazwe tego marketu), ale w bufecie dla personelu.
Pół litra mrożonej kawy z bita śmietaną za 1 zł! "niebo w gębie" |
chesterka
nie kupisz tej kawy ![]() musiałabyś byc pracownikiem sklepu albo hostessą ![]() ale mogę ci powiedzieć jak ją zrobić samemu (zblizona w smaku) i tez smaczna |
dawkowanie na 1 szklankę
musisz mieć kawe rozpuszczalną (ja najbardziej lubię naskę) 1 płaska łyżeczka pół łyżeczki cukru zalać ZIMNYM mlekiem do 3/4 szklanki i dobrze wymieszać (do rozpuszczenia) (jak jest gorszy gatunek kawy rozp, to można zalać ociupinką wrzątku, żeby się rozpuściła i potem dolać mleka jak pozyżej) i dodać na wierzch bitą śmietanę w spreyu (można posypać kakaem) SMACZNEGO rozkosz dla podniebienia |
Chesterka mam nadzieje ze chociaz ta kawusia ci smakowala |
I zaloze sie Ches ze bedziesz tak latac co 10 minut bo ta kawe do sklepiku a o 10 zwariujesz i bedziesz biegnac do jakiegos caodobowego sklepu po kawe i wezmiesz sobie od razu zapas na cala noc bo nie bediesz po tej kawie spala... Ja zalozylam te ankiete i potem chcialam jeszcze zeedtowac ale sie jush nie da... |
Odi napisał/a: |
Ale no weź przestemń. Wiem że jestem jeszcze nie pełno letni ale ja już w wieku 8 lat piłem cappucino. |
nasty_girl napisał/a: |
moj rekord byl jakos 6 dni bez snu.. ale to juz nie bylo bez czegokolwiek |
Heyah a czego ty sie spodziewalas po capucino ? |
jest pyszne.. wypij se marcepanowe.. a capucinno nie ma malo kofeiny i to normalne ze spalas ;p |
no trudno.. ja bym marcepanowe czekoladki jadla tonami :p i capuccino tez pyszne.. |
miracle jaki kolorek wlosow masz teraz? ja sie dzisiaj umowilam na czwartek do fryzjera.. zobaczymy jak sie skonczy ta wizyta bo sama jescze nie jestem do konca pewna:d hyhy |
Aren napisał/a: |
Najlepsze na bezsenność jest pół litra ![]() |