| panienka_wierzba napisał/a: | 
| ale zawsze byl do 2550 = ( abo tam 2250 ;( kurdeee ja wcale nie mam takiego dlugiego podpisu ;( | 

| moderatorzy mieli 2250 uzytkownicy 250 i kurde ten ;( łee ja chce spowrotem swoje znaki   nie no, albo pomoz mi dziecko i zrob mi taki podpis jak Ty masz = ( | 

albo skroć ^^ jejku kocham Cie :*
 albo skroć ^^ jejku kocham Cie :*      Mi się to niepodoba... ja chcę mieć mój 100x100 18kb!!!
 Mi się to niepodoba... ja chcę mieć mój 100x100 18kb!!!      
     | Stokrotka napisał/a: | 
| U mnie PODPIS= 225 znaków nigdy nie było 2500 to ty tylko miałaś takiego farta  | 

| ToJa napisał/a: | 
| Co za sens wstawiać jakieś wiersze czy fragmenty z książek? | 

| Rozmiar Avatarów? Jest taki jaki był. Zwiększyłam rozmiar do wymiany avami i tak zostało. Maksymalny rozmiar pliku Avataru 20000 Bajtów (20Kb) Wysokość x Szerokość w pikselach 100x100 | 
| Cytat: | 
| Maksymalny rozmiar obrazka w bajtach 15360 Maksymalny rozmiar obrazka w pixelach 200x60 | 
| Już nie mają. 225 to aż nadto.   Macie w zamian Album. Jeśli jednak nadal będą te transparenty, to klops. Czy nie wystarczy taki obrazek jak Ant0na albo 3-4 linijki podpisu? Co za sens wstawiać jakieś wiersze czy fragmenty z książek? | 
| [cut..........] Rżnij karabinem w bruk ulicy! Twoja jest krew, a ich jest nafta! I od stolicy do stolicy Zawołaj, broniąc swej krwawicy: "Bujać - to my, panowie szlachta!" tylko może ułuż w jakiś ciekawy sposob  albo skroć ^^ jejku kocham Cie :* | 
| [cut..........] Rżnij karabinem w bruk ulicy! Twoja jest krew, a ich jest nafta! I od stolicy do stolicy Zawołaj, broniąc swej krwawicy: "Bujać - to my, panowie szlachta!" tylko może ułuż w jakiś ciekawy sposob  albo skroć ^^ jejku kocham Cie :* | 
| kradziejka napisał/a: | 
| człowieku ale podpis wierzby to podpis wierzby i wierzba o nim decyduje a nie ty jeśli ci sie nie podoba to nie patrz sam nie masz podpisu i nikt ci uwag nie prawi, doczepiasz sie do tego jakbyś nie mógł się normalnie wypowiadać |